985
-
Dean Winchester #625 mikor lesz bajnokság? csak h ne várjak feleslegesen -.- -
geo91 #624 kiküldtem a negyeddöntőket, ahogy mind a nyolcan kitöltöttétek kijavítom, nincs konkrét határidő. -
geo91 #623 köszönöm, hogy együttérzővé tettél magaddal szemben. -
#622 np, gondoltam jó ha átérzed, én mit élek át minden héten :P :D -
geo91 #621 kemény napjaim vannak mostanában, de péntektől tavaszi szünet, szóval akkor le fogjuk zavarni a kupát. aztán mi lesz azt még nem tudom... -
#620 -
#619 :D -
#618 :) semmi gond -
geo91 #617 óóóóbmeg, teljesen elfelejtkeztem erről... :C nem tudom, hogy lesz e időm + kedvem még ma... -
#616 abból biza már nincs túl sok hátra :) -
gyepesjoint #615 khmm...hiába focibuzi vagyok,meg fater is,de én,és ő is azt gondolta,hogy Dino Zoff...pedig fater látott egysmást a futballban :D -
vortob #614 Én a Teamgeistet azért tudtam, mert volt olyan labdám. Lev Jasin meg nagyon alap.
Gratulálok mindenkinek! Nekem meg szépen csillog az ezüst is:D
Kupában most tényleg banok ellen? Tök durva lesz, hogy csúcsrangadó már a negyeddöntőben:D -
#613 az tök jó mert leginkább akkor érek rá :)
-
geo91 #612 de a jövő hét végére vége is lesz. -
geo91 #611 a hétvégén -
#610 fú, mikor kezdődik a play-off?
ráférne egy kis erősítés a csapatra, a 7. helyről nehéz lesz kijutni az európai porondra -
geo91 #609 legalább 5-6 ember tudta asszem. speciel én is. a kérdések 80%-a úgy kerül bele, hogy én is tudnám rá a választ. azért csak a 80%, mert feltételeztem, hogy vannak nálam jártasabbak is és nem tévedtem. :) -
#608 szerintem alap kérdés mindenki tudja:D -
Dean Winchester #607 nem azért de ki aki tudta az uccsó kérdésre a választ?
Lev Jasin -
Dean Winchester #606 42/21 ,jóez ... a cél a bajnokságban való bentmaradás volt a cél :)
jövőre elérjük az EL helyezést aztán pedig a BL-t :D
grat mindenkinek.
a kövi szezon is indulhatna ám :) -
paly90 #605 5. hely nem is olyan rossz -
gyepesjoint #604 BEEEENTVOOOOOKKKKK kecyek :DDDDDDD 1 ponttal bazze :D célom a legjobb 4 :D -
Novo10 #603 Derossz, 1 ponton múlt a 8-ba jutásom... :D
ha az első fordulóban is játszottam volna, akkor tuti benne lennék az első 5-ben :D
na mindegy, majd a köv. szezonban (remélem lesz!) -
geo91 #602 áhh, nem fogom őket jobban utálni, mert mi jutunk tovább. :) (nem flém) -
el bruja #601 akkor gondolom ha esetleg Bl-ben ők jutnak tovább, mégjobban fogod őket utálni...:) sry nemszóltam, nincs flame... -
geo91 #600
én meg a barcát utálom, de hagyjuk, nem kéne offoln/félemlni. :) -
el bruja #599 nem szegény az, nem kell sajnálni -
#598 olyan leszek mint Don Bernabeu és én nyerek évekig majd :D csak most nem voltam megfelelően felkészülve...:D -
geo91 #597 hamarosan ki lesznek osztva a kitüntetések (ahogy hg leszek, nem rajtam áll.) és a kupa is elindul a héten, aki bejutott az írjon a topikba mindenképpen, hogy el tudjam majd neki küldeni majd a kérdéssort. -
geo91 #596 alap, haggyálmááár :D -
geo91 #595 csak nehogy új járj mint a szegény real... :C -
geo91 #594 gratula a győzteseknek, a kupát érő helyezetteknek és a többieknek is!
1 banok 98 pont
2 vortob 96 pont
3 Zsolti9014 92 pont -
#593 tímgejszt... haggyálmááár :D -
#592 3 helyet visszacsúsztam....ejj bazmeg de szar vagyok :D a következő szezonra erősítéseket tervezek a legtöbb posztra....nagy bevásárlás lesz :D -
geo91 #591 RANGLISTA (1. SZEZON VÉGEREDMÉNY)
10. FORDULÓ, VÉGEREDMÉNY
10. FORDULÓ, HELYES VÁLASZOK
-
Dean Winchester #590
lesz autópályánk is :DDDDD
-
gyepesjoint #589 lesz playoff...lesz...lesz 4-es metró...lesz xd -
geo91 #588 még ma meglesz, ígérem. lehet, hogy 1-2 órán belül, de lehet, hogy éjfél előtt egy perccel, de meglesz még ma. -
#587 na pörögjél :D -
geo91 #586 iskolában volt má 2 is, de mindig megúsztam egy hajszállal a kirúgást. :DD