Foci Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hopp, megnézem midjárt mit kavartam el :DD
WuFraZselic
õõõ, nem akarok "magam" ellen beszélni, de én még nem töltöttem ki geo, ugyhogy nem tom ki a fasz csinálta meg helyettem 1:15 alatt =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bajnokverés:)

megkaptad a pü-t, amiben elküldtem a negyeddöntõ kvíz linkjét?
részeredmény

már csak zsoltinak kéne kitölteni!
WuFraZselic
még bele se kezdtem de már most megrémítettél, nem akarok kiesni a negyeddöntõben :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

töltve gyeó!! már nem azért,de szvsz 100%-osra nyomtam...nagyon könnyû volt,ahol ronthattam az a Liverpoolos kérdés

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Zsolti9014
sok sikert hozzá

(mellesleg nekem életem egyik legkellemesebb idõszaka volt az utolsó középsulis év, bármikor visszamennék oda)

Hajrá Magyarország!

Grove4
Érettségi, nem olyan nagy szám az.

De amõgy tanulj,nincs azzal semmi probléma.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

nem tudom... talán majd nyáron. (minnyá itt az érettségi, nem lesz idõm ilyenekre...)
mikor lesz bajnokság? csak h ne várjak feleslegesen -.-
kiküldtem a negyeddöntõket, ahogy mind a nyolcan kitöltöttétek kijavítom, nincs konkrét határidõ.
köszönöm, hogy együttérzõvé tettél magaddal szemben. <#idiota>
Fabio Capello
np, gondoltam jó ha átérzed, én mit élek át minden héten :P :D

kemény napjaim vannak mostanában, de péntektõl tavaszi szünet, szóval akkor le fogjuk zavarni a kupát. aztán mi lesz azt még nem tudom...
Fabio Capello
KVÍÍÍÍÍÍÍZT AKARUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Gunnersboy
:D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Zsolti9014
:) semmi gond

Hajrá Magyarország!

óóóóbmeg, teljesen elfelejtkeztem errõl... :C nem tudom, hogy lesz e idõm + kedvem még ma...
Zsolti9014
abból biza már nincs túl sok hátra :)

Hajrá Magyarország!

khmm...hiába focibuzi vagyok,meg fater is,de én,és õ is azt gondolta,hogy Dino Zoff...pedig fater látott egysmást a futballban :D

Én a Teamgeistet azért tudtam, mert volt olyan labdám. Lev Jasin meg nagyon alap.
Gratulálok mindenkinek! Nekem meg szépen csillog az ezüst is:D
Kupában most tényleg banok ellen? Tök durva lesz, hogy csúcsrangadó már a negyeddöntõben:D

banok
az tök jó mert leginkább akkor érek rá :)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

de a jövõ hét végére vége is lesz.
a hétvégén
WuFraZselic
fú, mikor kezdõdik a play-off?
ráférne egy kis erõsítés a csapatra, a 7. helyrõl nehéz lesz kijutni az európai porondra

legalább 5-6 ember tudta asszem. speciel én is. a kérdések 80%-a úgy kerül bele, hogy én is tudnám rá a választ. azért csak a 80%, mert feltételeztem, hogy vannak nálam jártasabbak is és nem tévedtem. :)
Gunnersboy
szerintem alap kérdés mindenki tudja:D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nem azért de ki aki tudta az uccsó kérdésre a választ?
Lev Jasin <#idiota>
42/21 ,jóez ... a cél a bajnokságban való bentmaradás volt a cél :)
jövõre elérjük az EL helyezést aztán pedig a BL-t :D
grat mindenkinek.
a kövi szezon is indulhatna ám :)
5. hely nem is olyan rossz

BEEEENTVOOOOOKKKKK kecyek :DDDDDDD 1 ponttal bazze :D célom a legjobb 4 :D

Derossz, 1 ponton múlt a 8-ba jutásom... :D
ha az elsõ fordulóban is játszottam volna, akkor tuti benne lennék az elsõ 5-ben :D
na mindegy, majd a köv. szezonban (remélem lesz!)

áhh, nem fogom õket jobban utálni, mert mi jutunk tovább. :) (nem flém)
akkor gondolom ha esetleg Bl-ben õk jutnak tovább, mégjobban fogod õket utálni...:) sry nemszóltam, nincs flame...
<#ejnye1>

én meg a barcát utálom, de hagyjuk, nem kéne offoln/félemlni. :)
nem szegény az, nem kell sajnálni <#gonosz1>
LasDen
olyan leszek mint Don Bernabeu és én nyerek évekig majd :D csak most nem voltam megfelelõen felkészülve...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hamarosan ki lesznek osztva a kitüntetések (ahogy hg leszek, nem rajtam áll.) és a kupa is elindul a héten, aki bejutott az írjon a topikba mindenképpen, hogy el tudjam majd neki küldeni majd a kérdéssort.
alap, haggyálmááár :D
csak nehogy új járj mint a szegény real... :C
gratula a gyõzteseknek, a kupát érõ helyezetteknek és a többieknek is!

1 banok 98 pont
2 vortob 96 pont
3 Zsolti9014 92 pont
Fabio Capello
tímgejszt... haggyálmááár :D

LasDen
3 helyet visszacsúsztam....ejj bazmeg de szar vagyok :D a következõ szezonra erõsítéseket tervezek a legtöbb posztra....nagy bevásárlás lesz :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#nevetes1>
lesz autópályánk is :DDDDD
lesz playoff...lesz...lesz 4-es metró...lesz xd

még ma meglesz, ígérem. lehet, hogy 1-2 órán belül, de lehet, hogy éjfél elõtt egy perccel, de meglesz még ma.
Gunnersboy
na pörögjél :D

iskolában volt má 2 is, de mindig megúsztam egy hajszállal a kirúgást. :DD