Foci Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
(mellesleg nekem életem egyik legkellemesebb idõszaka volt az utolsó középsulis év, bármikor visszamennék oda)
Hajrá Magyarország!
De amõgy tanulj,nincs azzal semmi probléma.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Gratulálok mindenkinek! Nekem meg szépen csillog az ezüst is:D
Kupában most tényleg banok ellen? Tök durva lesz, hogy csúcsrangadó már a negyeddöntõben:D
ráférne egy kis erõsítés a csapatra, a 7. helyrõl nehéz lesz kijutni az európai porondra
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Lev Jasin <#idiota>#idiota>
jövõre elérjük az EL helyezést aztán pedig a BL-t :D
grat mindenkinek.
a kövi szezon is indulhatna ám :)
ha az elsõ fordulóban is játszottam volna, akkor tuti benne lennék az elsõ 5-ben :D
na mindegy, majd a köv. szezonban (remélem lesz!)
én meg a barcát utálom, de hagyjuk, nem kéne offoln/félemlni. :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
lesz autópályánk is :DDDDD