985
-
#745 a megoldás #733 -
#744 én sem tudom kitölteni, a számlálóban különböző értékek jelennek meg (0:00, 0:07, stb), a válaszokra meg nem bírok kattintani. -
#743 biztos rossz a géped....kevés a memória hozzá aztán nem tudja vinnil...:DD -
#742 Hát, sajnos nem tudok játszani. Nyilván ha másoknak megy, akkor nálam a hiba, de nem tudok rájönni, hogy mi lehet az. Két gépen, 4 böngészővel próbáltam, az is érdekes, hogy az első körben tudtam még tölteni a Chrome-mal, most az is csak bejelentkezésig enged, onnan nem tudok választ jelölni.
Nem azért írtam most ezt le, hogy elégedetlenkedjek, csak megjegyeztem, hogy ezek a problémáim. Ha valakinek van ötlete, szívesen fogadom. (flash playert meg a shockwave-et is).
Arra, hogy a Chrome-mal miért nem tudok tölteni, még az az ötletem lenne, hogy az ip-címemmel kapcsolatban van valami kavar a szolgáltatónál, régen a rapidshare-ről nem tudtam hasonló okból tölteni. -
#741 jaja,elég könnyű volt
93 pont -
#740 amúgy szerintem könnyebb volt mint az előző...vagy csak tudtam a kérdések többségét és azé tűnik úgy :D -
#739 Részeredmény
* továbbá szeretnék mindenkit megkérni, hogy nicknévként azt a nevet adja meg amit itt az sg-n használ, köszönöm! -
#738 töltve,most odacsaptam rendesen,majd meglátjátok eredmény hirdetésnél :) -
#737 nem én írtam a progit :D -
#736 viszont minek van ott hogy jegyezze meg ha nem jegyzi meg??? :D -
#735 ha betölti az oldalt és be tudod írni az e-mail címed valamint a nickneved,akkor nagy baj nem lehet -
#734 nem, nem csalni próbáltam (nem is az én stílusom, de ezt bárki mondhatja).
az első megnyitásnál sem ment. aztán megpróbáltam még egyszer és még egyszer. sajnos nem ment -
#733 nos, utánnanéztem a dolognak, szóval a kvízt egy pc-ről csak 1-szer lehet kitölteni, ugyanis a rendszer IP címet regisztrál, cookie-telepít az adott gépre. Szóval ha valaki újra ki szeretné tölteni, akkor már nem tudja megjelölni a válaszokat, mert ugyebár már egyszer megtette.
de gondolom, hogy itt senkit nem érint ez a fajta probléma, mert ugye miért is akarná valaki kétszer kitölteni ugyanazt a kvízt, nemde? -
#732 -
#731 Geóhoz hasonlóan én sem tudok a válaszokra kattintani.
És magát a kvízt is valamilyen oknál fogva csak a Chrome-mal tudom megnyitni.
(persze lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de 2 géppel is u.ez van) -
#730 töltöttem -
#729 Részeredmény
-
#728 milyen jellegű a probléma? -
#727 nekem se müxik :( -
#726 - srácok, az imént leteszteltem én is, és minden tökéletesen működik,
- Odacsap77, konkrétan nem értem mire célzol, esetleg kifejthetnéd egy privát üzenetben, ha gondolod -
Odacsap77 #725 egyébként jelenlegi helyezett 39. nem 27 magyarország :D -
paly90 #724 kitöltöttem,1 kérdésnél nem tudtam rámenni a válaszra, az utolsónál meg a végén jöttem rá hogy kell párosítani és lejárt az idő..:D:D
de sebaj, legközelebb jobb lesz:) -
geo91 #723 valami nincs ezzel rendben, nem tudok rákattintani a válaszokra... -
#722 nekem meg az egyik kérdésnél lejárt az időm de hirtelen...alig hogy elolvastam a kérdést, válaszokat már el is vette...és nem olvastam lassan.. -
#721 kész, most jobb lett mint a multkor remélem:)
a párosításnál elment az idöm arra hogy rájöjjek hogy kell párositani... :) -
#720 [center]
Foci kvíz (2. forduló) - kitöltési határidő október 19.
2. forduló -
#719 1. forduló - Végeredmény
-
#718 32 pont, hardcore fail -
#717 Részeredmény
a leggyorsabb kitöltő kapjon bónuszpontot? -
#716 Chrome behozta, kitöltöttem, és jó gyenge lett! :) -
#715 nem is csak az idegesít már, hogy nem tudok játszani, hanem, hogy nem tudom megoldani a gondot. pedig nem vagyok teljesen hülye a géphez. :) -
#714 pedig a többségnek működik, lehet, hogy valami bőngészőn belüli beállítás, vagy egy telepített kiegészítő blokkolja, valaki csak tud segíteni -
#713 basszus, nem tudok rájönni, mi lehet a hiba.
próbáltam már Firefox-szal, Operával, IE 32 bittel, 64 bittel, XP SP3 alól, Win7 alól, mindent frissítve, de nem jön be a kvíz...:(
pedig szívesen játszottam volna. -
#712 szombaton, úgy tervezem, hogy hetente 2-3 lesz -
#711 következő forduló mikor lesz? -
#710 köszönöm a segítő szándékot, de sajnos nem oldotta meg a problémát, felraktam a shockwave playert, frissítettem a flash playert, de semmi. -
#709 Részeredmény
-
#708 [center]A kvíz mostantól az alábbi linken érhető el:
1. forduló
* Zsolti - telepítsd fel az Adobe Shockwave Player-t, valószínűleg a flash lejátszó hiányzik a gépedről -
#707 problémám akadt: rákattintottam a linkre itt lejjebb, és egy üres fehér oldal jött be, a jobb felsőben írja, hogy created by wondershare quiz creator, a bal alsóban meg reklám. semmi más. Firefox-szal és Operával egyaránt. -
Novo10 #706 Kitöltöttem