Foci Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
hogyne 😄 de az inkább ba****a meg az ***********-t ha vki ilyet játszik h kitölti más nevén 😊 szerintem ...
megoldás.: az igazi kitöltönek geo bácsi küld privátban egy titkos nevet és azzal tölti ki az illetõ és már ki is van szürve 😛
pl. nekem privátba elküldi,hogy teknõsbéka12 a nevem és ezzel töltsem ki a kérdõívet 😊
ha ide beírom h kivan töltve akkor geobá megnézi és kész! igy elkerülhetõ a csalás
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
f**t legyen bajnokság+kupa egyben 😛
2 db 5 ös csoport elõ kettõ elõdöntöt tol majd döntõ
ha meglenne a 10 forduló után az elsõ szezon végeredménye, lehetne egy külön kupa az elsõ 8 részvételével!
negyeddöntõ-elõdöntõ-döntõ + bronzmeccs. aztán persze jöhetne a 2. szezon.
így az elsõ szezon elsõ három helyezettje és a kupa elsõ három helyezettje is kapna kitüntetést a logófejlécére. 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
bár az elsõ szezonban a tét a bajnokságban való maradás , a kiesés elkerülése 😛
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
* A Magyar Labdarúgó válogatott volt szövetségi kapitánya, Olimpiai bajnok úszó, õ tervezte az Újpest stadionját és a Margit-szigeti Sportuszodát is, ki az?
David Hasselhoff
amúgy ma éjfélkor zárás és utána új forduló.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nem szoktam írogatani egyik topikba se, de véletlenül megláttam ezt a játékot és gondoltam elindulok 😄
(bár nem tudom, hogy esélyes vagyok-e a dobogóra 😛)
kék az ablaka...lálálállálálálálá
csak nem az off miatt...? 😄DD
hogy ki a viziló és ki a hegyikecske, azt döntsétek el ti <#idiota>#idiota>