Foci Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
hazucc =( <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ma már tényleg lesz.
na megmagyarázom. tegnap ledõltem egy kis délutáni szunyókálásra. hát mikor ébredtem? most, egy 20 perce... 😄DD
az sem rossz ötlet
ma is?

LasDen
vagy egyszerûen privátban kapják meg az érintettek a linket a kvízhez 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na ki a legnagyobb király?😄

ja :S
hogyne 😄 de az inkább ba****a meg az ***********-t ha vki ilyet játszik h kitölti más nevén 😊 szerintem ...

megoldás.: az igazi kitöltönek geo bácsi küld privátban egy titkos nevet és azzal tölti ki az illetõ és már ki is van szürve 😛
pl. nekem privátba elküldi,hogy teknõsbéka12 a nevem és ezzel töltsem ki a kérdõívet 😊
ha ide beírom h kivan töltve akkor geobá megnézi és kész! igy elkerülhetõ a csalás
helyes!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

ma már tényleg lesz 5. forduló. 😄 tegnap is elfelejtettem...
erre is kitaláltam már a megoldást. aki bejutott és kitöltötte, elküldi nekem privát üzenetben az ip címét, ami alapján be tudom azonosítani.
De akkor lesz két olyan nevû és az igazi megmondhatja itt az sg-n mikor töltötte ki és az alapján el lehet dönteni

és hogy választod szét a bejött tippeket??? például ha valaki bejut,és valaki nem,akkor a nem bejutott felveszi a bejutott nevét,és az csalás...

ja az nagyon :S 10 bõl 8 játszhat majd a maradék 2 huzogassa mi ? 😄Dddd
f**t legyen bajnokság+kupa egyben 😛
2 db 5 ös csoport elõ kettõ elõdöntöt tol majd döntõ
nem is hülye ötlet!

ha meglenne a 10 forduló után az elsõ szezon végeredménye, lehetne egy külön kupa az elsõ 8 részvételével!
negyeddöntõ-elõdöntõ-döntõ + bronzmeccs. aztán persze jöhetne a 2. szezon.

így az elsõ szezon elsõ három helyezettje és a kupa elsõ három helyezettje is kapna kitüntetést a logófejlécére. 😊
WuFraZselic
az elsõ 8 jut be a play-offba? <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jogos, akkor ebben a szezonban (1 szezon, 10 forduló) már nem igen lesz arsenalos és honvédos kérdés.
banok
kicsit tényleg érzõdik, hogy mely csapatokhoz húz a szíved.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

amúgy van valami ötletetek, észrevételetek a kvízzel kapcsolatban? min lehetne javítani, stb.
Gunnersboy
Europa Liga megvan nekem is még pont😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

este új forduló!
Európa Liga helyezés még meglehet xDDD (12. 😞 )
bár az elsõ szezonban a tét a bajnokságban való maradás , a kiesés elkerülése 😛
LasDen
8...?? ennyit a dobogóról....😞 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
lassú vagyok :C
#261 viszont második!!!! \o/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

RANGLISTA (4 forduló után)
WuFraZselic
😄 😄 😄

Grove4
Hajós Alfréd,és tényleg,csak nem jutott eszembe,mindegy,azért Davidnek sincs miért szégyenkeznie("Jump in my car")

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ranglistát majd délután frissítek, most megyek nézni a 2012-es eb selejtezõcsoportok sorsolását az eurosporton.
HELYES VÁLASZOK, 4. FORDULÓ

Forza Italia
xdxd legalább egy jót röhögtünk😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Magyar fociban nem vagyok otthon

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Az én voltam,sorry😄

tegnap elfelejtettem, de most már javítom a kvízeket. vannak igen érdekes válaszok... 😄DDD

* A Magyar Labdarúgó válogatott volt szövetségi kapitánya, Olimpiai bajnok úszó, õ tervezte az Újpest stadionját és a Margit-szigeti Sportuszodát is, ki az?

David Hasselhoff
mivel hetente van csak forduló, így megszokott ez a forgalom.

amúgy ma éjfélkor zárás és utána új forduló.
Marci0115
lassan kihal a topik

kitöltve!!! utolsára poént írtam 😄DDD

pillanatnyi elmezavar volt csak, már vége... 😄D
Tyler1
ez is átment offba???? aszittem vmi saját topikra kattintottam, de feleszméltem h ez geo topik!!!<#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Én pl. ilyen vagyok 😊
nem szoktam írogatani egyik topikba se, de véletlenül megláttam ezt a játékot és gondoltam elindulok 😄
(bár nem tudom, hogy esélyes vagyok-e a dobogóra 😛)

LasDen
akkó zõd...

zõd
LasDen
cifra palota
kék az ablaka...lálálállálálálálá

Fabio Capello
most erre tudnék cifrát mondani, de inkább nem mer geo kidob a tápigból 😄

miért van bûntudatom...? 😄D
csak nem az off miatt...? 😄DD
LasDen
testen kívüli élmény....ily' egyszerû....nem tucc te semmit...sokat kell még tanulnod a 'világról és ami mögötte van'

Fabio Capello
ha te meg geo ugyanazon ember vagytok, ez egy very huge paradoxon... Egyszerre kecske meg fotós? 😄

LasDen
Te a waterloo, geo a kecske...én pedig, aki a képet készítette...

Fabio Capello
Mindketten idióták vagytok

hogy ki a viziló és ki a hegyikecske, azt döntsétek el ti <#idiota>

LasDen
nem...a világnak tudnia kell, hogy milyen kurva mûvelt vagyok....én....én.....csak is én....😄