2010 legjobban várt PC-s játékai

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
nekem a Crysis2 Metro2033 Bad Company 2 és a Halo Ultimate War pack aki nemtudja mi az nézzen utnánna

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

ja és még ezek is szóba jöhetnek nekem: GTA4,GTA SAN ANDREAS,GTA SAN ANDREAS MULTIPLAYER és a Mercenaries 2 !!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

ja és még ezek is szóba jöhetnek nekem: GTA4,GTA SAN ANDREAS és a Mercenaries 2 !!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nálam pedig ezek jöhetnek szóba: test drive unlimited 2,transportando o brasil,cod 4,cod modern warfare 2,crysis 2,syberia 1,syberia 2,Secret Files Tunguska, Secret Files 2,Nibiru age of secrets,és a többi kalandjátékok.

csiber
Jéé én valahogy egyiket se várom 😊

Prometheus Blog - http://promteam.blogolj.net -

szabii98
Nálam AVP3,CoD Vietnam, Medal of Honor jöhet szóba.Esetleg még valami AVP szerû gém(mint az X-Men Origins Wolverine tavaly😛)

I met God. She's black

zombeeka
A felsoroltak közül :Assassins Creed2, Aliens vs Predator, Bioshock2, Crysis2, és a Medal of Honor jöhetnek nálam számításba!
A többi lecsó...<#beka3>

Irgum-burgum :)

Húúú....nagyon felkeltetted az érdeklõdésemet a játék iránt.Nagyon komplexnek tûnik a dolog.Egy nagy probléma van,hogy nem beszélni "páruszki".Azért mindenképpen "megsasolom",hátha sikerül valamit kibogarászni a dologból.
Vass Gábor
És a duke nukem hol marad az kimaradt a listából.

docking computer not insalled XD
toled: "És mi az hogy a Mass Effect a Bioware eddigi leggyengébb játéka? Tudom, hogy ez is szubjektív vélemény, de azért a többség szerint is a legjobban sikerült játékuk volt eddig."

tehat arrol volt szo hogy biowarenek mik voltak a jo jatekai genretol fuggetlenul, vagyis teljesen valos alapja van a bg vs me hasonlitasnak.

zorrobomber
Alapos lista, sok új nevet olvastam benne, köszi!

Az ûrhajós része engem leginkább talán a Freelancerre emlékeztet az irányítás, harcrendszer tekintetében.

Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube

''Mert nem volt még olyan ûrszimulátor, amiben fps módban is lehetett volna nyomulni (már ami többé kevésbé igényesen, jól meg is lett volna csinálva.) Le lehet szállni a bolygókra...''

-Na jó, a Star Wars Battlefrontban volt ûrhajós meg fps rész is, de az meg inkább taktikai csapatjáték volt, szerepjáték elemek nélkül. A Parkan 2 az nálam nem indult el rendesen, a Mace Griffin Bounty Hunter meg nem tetszett nekem valamiért, a ''Millenium A.D.'' (vagy mi volt a címe) meg halál igénytelen, szar volt. Konzolon tán volt egy ilyesmi(???) játék, a Falcone: Malestrom.

Minek várni a soha meg nem jelenõ Elite 4 -re, amikor itt Precursors?!!! Sajnos egyelõre csak szovjetül van, és úgy elég kemény, hogy egy mukkot nem értek belõle, de én már nem tom'kivárni az angolosítást mert lehet, hogy nem is lesz... A küldetések lényegét (eddig még) így is ki tudtam találni (nyíl mutatja, hogy merre kell menni).

Eddig kivaszott nagy!!! Fps / Rpg / ûrszimulátor elemekkel nagyon jól vegyítve!!!! Eddig az én szememben ez minden idõk legjobb játéka, az tuti!!! Mert nem volt még olyan ûrszimulátor, amiben fps módban is lehetett volna nyomulni (már ami többé kevésbé igényesen, jól meg is lett volna csinálva.) Le lehet szállni a bolygókra... Van benne sok földi jármû is, ez a rész szerintem különösen jó lett, meglovagolható dinószerûségtól kezdve van benne helikopter, géppityus dzsipek (gyalogoskatonák, + szörnyek ellen nagyon fasza elgázolni õket) tankok, meg most már van nagyobb mechszerû robotom is, kurva jó!!! Sérülésmodellezése többnyire elég jó, a nagyobb ûrhajóknak ki lehet lõni az alrendszereit, meg a katonákon ha van páncél, akkor azt a részt kell célozni, ahol nem fedi és ott jobban sérül, ami poén, hogy erre figyeltek a készítõk. A bányászat nem fizet jól, de a kalózkodás az már jó biznisz😊. A lelõtt katonáktól felszedett cuccokat, fegyvereket el lehet adni a piacon, az abból befolyó pénzbõl pedig lehet fejleszteni a kézifegyvereket és az ûrhajó alrendszereit. Van (pontelosztásos) fejlõdési rendszere is a karakternek.

Az sajnos nem világos, hogy a nagyobb hajókat vajon el lehet-e foglalni?... De a vadászgépben belül is lehet mászkálni.

Eddig ennél jobb játékot én még nem láttam!!!

http://www.gametrailers.com/video/russian-gameplay-the-precursors/37359

az angollal jól boldogulok, gondolom ha a bg sagát letoltam úgy, hogy mindent értettem, akkor az x3-mal se lesz gondom.

hát a ME-rõl meg annyit, hogy úgy van ahogy mondod, de én meg épp hogy egy klasszikus rpg-re számítottam (3D-ben, mozi stílusban, de rpg-re). pl a kotor is 3D, egy ME szintû grafikával lehetne mozis is, de mégsem shooter.

szóval nem nekem való akkor, ennyi.

Abban teljesen igazad van, hogy nem keményvonalas RPG, mint az említettek, de nem is annak készítették. És a 2-es és 3-as része se lesz az. Inkább egy 50:50 százalékban shooter és rpg, interaktív mozi stílusban megvalósítva.
A Dragon Age is eléggé más jellegû, bár hasonlít a Mass Effectre, de inkább hajaz a régi rpg-k stílusára (eltekintve az olyan apróságoktól, mint a kameranézet...).
Szóval a Mass Effect nem teljesen RPG, ezért én nem is hasonlítanám a nagy öregekhez. De szerintem nagyon jó volt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem baj az, ha nem baj, csak nem árt az angol nyelv kezdõnél magasabb szintû kezelése.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Miért, mi volt nehéz a dokkolásban? Ha jól emlékszem elég volt akár csak egy gombnyomás is, vagy más esetben katt az állomásra, "Ask permission for docking"(vagy vmi ilyesmi), és már dokkolhatsz is, csak oda kell repülni.

nekem nem baj ha bonyolult 😊

az X sorozat csak fanatikusoknak való ,biztos jó nem vitatom ,de ha nem akarsz egy órát .szakodni mire rájössz hogy kell dokkolni akkor nem ajánlanám, ott van viszont a dark star one sokkal inkább játékosbarát hétköznapi felhasználók is játszhatják XD.
a ME UI-ja nem volt bonyolult, nem ez volt a gond vele.

és ja, a BG-hez hasonlítom. meg az NWN-hez meg a Kotorhoz. RPG-ként van elvileg definiálva, és Bioware csinálta, úgyhogy az összehasonlítási alap megvan.

de úgy van, ahogy írtad, teljesen más a játékmenet és a játékrendszer...épp ez az, ami miatt nem jött be, és ami miatt sztem a bioware rendesen melléfogott a játékkal.

a terran conflictra rá fogok nézni, ha az az újabb, kösz a tippet.

Nem értek veled egyet, de hadjuk. Nincs értelme ennek az egésznek. Szerintem meg egy jópár százezer ember szerint így remek a játék. Ha neked nem tetszett, nem kötelezõ erõltetni. Ez nem a te játékod. Ennyi.

Ááá, szóval hogy a Mass Effectet egy Baldur's Gate-hez hasonlítod. Értem... Az nem is tûnik fel, hogy teljesen más a játékmenet, meg az egész játékrendszer. Ezzel az erõvel a Strongholdot meg a Call of Duty-t is összehasonlíthatod.

A Mass Effect franchiset RPG-Shooter-Interactive movie-nak kell felfogni.

Az UI-val még mindig nemtudom, konkrétan a bajod, az hogy buta shooter szintjére ereszkedett, hát nemtudom. Semmi bajom se volt az UI-val, és nagyon másnak se, ahogy olvasgattam a fórumokat.

X3: Reunion és az X3: Terran Conflict nagyon jók. Csak ajánlani tudom. Jelenleg egyértelmûen a legminõségibb játék azon a téren. Bár megvannak a hibái, de egyáltalán nem vészesek. Alapjába véve nagyon jól megvan csinálva.
A Terran Conflictnak (a legújabb, és utolsó része) szerintem elképesztõen jó grafikája van. A bolygók, ûrhajók, meg az egész ûr remekül ki vannak dolgozva.
Az is igaz, hogy elég sok idõ kell hozzá, de addiktív is egyben.
Na és végül a modokat sem szabad elfelejteni. Hihetetlen sok modifikáció készült a játékhoz, és még mindig készülnek. Valamikor mostanában kéne kijönnie az Xtended nevû modnak, ami rengeteg javíítást/modifikációt tartalmaz egyben. Lehet akkor majd újra elõveszem. Szóval teljesen megéri kipróbálni. Az SG fórumon mindkét résznek megvan a topikja.
Elõre figyelmeztetlek, hogyha a Mass Effect UI-ja nem tetszett, akkor az X3-ét egyenesen utálni fogod, mert elejével rohadt bonyolult. De ne add fel, ha kicsit belejösz, akkor menni fog.

az nem baj 😄 akkor kipróbálom majd

dronkZero
X3 nagyon jó, de egy élet kevés hozzá... Rettentõen hosszú. Nekem van egy mentésem olyan 100 óra magasságában, és még éppen csak _elkezdtem_ építgetni a birodalmam...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Nyilván szubjektív, ha leírom, hogy NEKEM mi nem tetszik... 😛 Mégis mit vártál?

De amit írtál, azzal nem értek egyet. Ez szimplán agyhalott célcsoport és lusta dizájn kérdése. Mert sokkal nehezebb balanszolni azt, hogy az ellenfél típusa az erejét is jelentse egyben, és ha meglátsz egy sárkányt, ne a szintjét kezdd el nézegetni, hanem fuss amerre látsz. Illetve a "höhö, patkány, lenyomom!" felkiáltás utáni két harapástól behalás is vicces tud lenni... Igen, sarkítottam. De az Oblivion goblinjai viszont konkrét példák a jelenségre...

Régen ezt megoldották úgy, hogy voltak helyek, amiket jobban tettél, ha elkerültél az elején, majd szépen felfejlõdve már be lehetett merészkedni. Sokkal hihetõbb, értelmesebb, és fílingesebb volt.

téleg, ilyen szabadúszós missönözgetõs ûrrepülõs játék engem is érdekelne, mmint a jelenlegiek közül melyiket érdemes kipróbálni? számomra totál ismeretlen a mûfaj, de érdekel...ez az X3 Reunion ez jó, vagy mit ajánlotok? Nem baj ha nem ultramodern a cucc, de azért legyen szép is relative 😊

CodeRed
ELITE IV :-)

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

hát csak annyi, hogy a korábbi bioware rpg-khez képest a UI (nem a GUI, az rendben volt) egy buta shooter szintjére ereszkedett. nekem legalábbis ez volt a benyomásom.

az, meg hogy a többség szerint a ME a legjobb bioware játék? hát nem tudom, meg lehet, de akkor a többség ilyen 13-14 évesekbõl állhat, akik a régebbi gammákkal nem tolták. Baldur's Gate, Icewind Dale, NWN, KotOR (hogy ne csak fantasy settingeset említsek) .. ezekkel össze sem lehet hasonlítani, kispályás a ME hozzájuk. Akkoriban még volt minõség Bioware-éknél.
Szóval nem tudom, lehet h vmi hivatalos felmérésben olvastad, de én akárhol nézelõdök a neten fórumokban, mindenhol visszasírják a régi bioware cuccokat...

Már nem azért, de mi bajod volt az UI-val? Az irányítással sem volt semmi gond, a Mako-t leszámítva, de az spéci eset.

És mi az hogy a Mass Effect a Bioware eddigi leggyengébb játéka? Tudom, hogy ez is szubjektív vélemény, de azért a többség szerint is a legjobban sikerült játékuk volt eddig. Szerintem is. Egyértelmûen. A DA😮 is csak egy kicsit marad el tõle.

Ez szubjektív. A fejlõdésrendszerrel nekem semmi bajom nem volt. Mindig volt egy kis kihívás, de így is mindig könnyebb volt leszedni az egyszerûbb elleneket. Igazából nagyon is jól eltalálták, mert ha úgy lett volna, hogy az NPC-k nem lépnek szintet, akkor vagy nagyon könnyû lett volna a játék, vagy nagyon nehéz. Így viszont mindig megvolt az a plussz-mínusz 1-2-3 szint külömbség, ami nem tette játszhatatlanná, de könnyûvé se a játékot. Ne feledd, hogy ez a gém inkább egy Akció-RPG-Interaktív mozi, mintsem egy barangolós, felfedezõs hardcore RPG. Nem is annak szánták. És ez így volt tökéletes. Szerintem.

Az a hely, amirõl te beszélsz, az a Citadella Presidium része. Perszehogy csillog-villog minden, ha a itt székel a Galaktikus Konzul és a galaxis többi, jelentõsebb és jelentéktelenebb fajának a nagykövetsége. Majd pont ez nem lesz tiszta. Különben is, abszolút illogikus lenne, ha a Mass Effect technológiáival, békeidõben mocskos lenne minden... A többi hely a galaxisban, ami bejárható, és nem szabadna "tisztának" lennie, mert elhagyatott, vagy harcoltak ott, az nem is volt tiszta. Nekem egyáltalán nem zavarta a szemem a látványvilág, sõt. Évek óta az egyik legjobb látványvilág volt. Tedd magad túl ezen, vagy a játékon.

nem lehetne már olyasmiröl is irni ami nincs amugy is agyonreklámozva?
gyakorlatilag ez így is van. valakinek volt régen egy nagyon jó ötlete, egy korszakalkotó újítás, és a mai napig azt másolják; errõl szól. amit, félreértés ne essék, abszolút nem bánok mert nem véletlenül olyan jó az ötlet, és nem véletlenül keresi magát egy rakás ember hülyére ezekkel a mai napig.. de attól ezek mind csak klónok, kivitelezésben, hangulatban, ezer kisebb-nagyobb dologban különböznek, de semmi forradalmi nincs bennük.
koschwarz
ennyi erõvel minden rts dûne klón, minden fps doom klón, stb. stb.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

akkor lemondok én is, mert tényleg az.. ha te nem látod a hasonlóságot, akkor valószinû összekevered valamelyik játékot valamivel. 😊 tény, hogy a Mafia ezerszer jobban tetszett, de attól még az egész játékmenetet a GTA-ból nyúlták..
GTA Klón a MAFIA? Ezért a szerzõ kérjen bocsánatot, de legalábbis mondjon le! Nemlehet senki ilyen hülye!!!
koschwarz
szerencsére volt bioshock demó...nekem már az alapján sem tetszett.

koschwarz
az a jó ebben, hogy mire eljutok odáig, hogy egy "új" játékot megvegyek, már rég lement az ára<#hehe>

Hornymut
Így már érthetõ az unalmas jelzõ :-)
Hát na, ezzel próbáltak valami újdonságot vinni a játékba :-)

\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"

koschwarz
ja tényleg<#falbav>
na mindegy, én úgy csináltam, hogy bejártam 3-4 rendszert, aztán mentem egy fõküldetéses feladatra. így számomra okés volt.

ezeket várom, ezeket fogom feltétlenül megvenni: ME2, AC2, BF BC2, STALKER call of pripjaty. aztán ha jók lesznek a visszajelzések, kritikák: dead space2, tiberium twilight, medal of honor.

ez is több, mint amivel lesz idõm játszani, ennyi játék nekem 2 évre is elég, fõleg ha figyelembe veszem, hogy ha BF BC2 multizni fogok, akkor minden más kiesik hónapokra<#hehe> a 4-5 évig játszott bf2 miatt is több játszatlan játék csücsül még a polcomon.

dronkZero
Hjah, idõrendben lehet, csak hozzám Vegas1-2, GoW, Mass Effect, és Mirrors Edge után jutott el. Illetve közben, mert fenn figyelt a gépen sokáig, háromszor kezdtem bele.

Mindegy igazából, itt is túl nagyok voltak az elvárásaim. Azt hittem Shock lesz, és nem az lett, ennyi. A rákényszerítést meg úgy értem, hogy mindenképpen alapképességed a varázslás, nem úgy, mint pl az SS2-ben, hogy ha akartál, "varázslóvá" váltál, de akár 100% ki is hagyhattad a játékból, és akkor soha még csak nem is láttál "varázslatot".

dronkZero
Fordítva.... Félreértetted, vagy elírtad. A fõsztorit tettem félre, miután unlockolódott a világ, és elkezdtem megcsinálni az összes mellékküldetést.

dronkZero
Mert azért van ott, hogy megcsináld. Másrészt meg mert én még régi cRPG-ken szocializálódtam, nem a "velem együtt lép szintet a világ" típusú faszságon, és régen még volt értelme annak, hogy fejlõdök. És mert elsõ végigjátszásra még nem tudom, hogy van-e értelme tápolni, gyûjtögetni, szintezni, tehát csinálom, hátha van.
Másik fele, hogy szeretek félisteneket képezni RPG-kben, kimaxolni a karaktert, ha lehetséges, és ahhoz meg kötelezõ megcsinálni az összes mellékküldetést, összeszedni az összes cuccot, begyûjteni az összes XP-t.

Hornymut
Ne már, direkt rendeltem a Gyûjtõi Kiadást, hogy legalább az eredeti nyelvû lesz :-S

dronkZero: A Biosshock az elsõ játékok között volt, amik az UE3-at használták, szóval nem értem miért unalmas a grafika, akkoriban nem volt az :-) Én is végigjátszottam, és a "varázslatok" kötelezõ használata kimerült ajtók kinyitásában és néhány akadály eltüntetésében, minden más helyzetben csak rád volt bízva hogy használod-e õket, szóval nem voltál rákényszerítve hogy állandóan "varázsolj", legalábbis szerintem.

\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"

koschwarz
kár... valóban "rosszul" játszottad a játékot, hogy ennyire a fõküldetésre koncentráltál, és a mellékeket csak késõbb akartad kezdeni, mert úgy valóban egybefolyhat az egész és monotonná válhat.

sokan panaszkodtak az egyhangú mellékküldetésekre, a sivár bolygókra...bevallom, én élveztem mindegyiket. minden bolygót felfedeztem, minden gyûjtögetõs mellékküldetést is megcsináltam, mert a bolygók, sivárságuk ellenére is változatosak voltak számomra és a mass effect akció részét meg egyenesen imádtam, ezért örömmel harcoltam minden kis kalóz-rejtekhelyen.

de igazad van, ez teljesen szubjektív.

De miért nehéz nem minden mellékküldetést megcsinálni?
Fel nem bírom fogni, hogy ha ennyire nem fekszik, akkor minek kell erõltetni.
Megcsináltam 1-et 2-t ha éppen kedvem volt hozzá, vagy ami kicsit is különlegesebb volt, pl. a Hold. innentõl kezdve meg leszartam, vittem a sztorit, és az igenis élvezetes volt.
Shodan
pont ezt akartam írni én is.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

dronkZero
"Ha meg eleve ez a "high scifi" hangulat nem jön be, akkor mirõl beszélünk? Ez nem a te játékod! Meg mi az hogy "steril". Nem értelek..."

Hogy minden tiszta és új, enni lehetne a földrõl, csillivilli szép az egész világ. Lásd Star Wars 1-3 vs 4-6. Az új elõzmény trilógia megtestesíti azt a steril scifit, amitõl hányok (meg a Star Trek, meg még sorolhatnám), a régi, eredeti trilógia meg pont kellemesen "használt". A vadászgépeket folyton kókányolják, hegesztik a felkelõk, a bázisokon látni, hogy úgy baszták össze, stb.

Remélem érthetõ...

Szal alapvetõen nem baj, lehet jó is. De nagy általánosságban szerintem nagyon távol áll a "valóságostól", a hihetõtõl. Nem szeretem.

De a Mass Effect-tel ez a legkisebb gond...

Oldal 1 / 3Következő →