41550
-
Biatomi #7188 Sziasztok!
Egész jó
ARNULFO VALLES - RAGAZZO
http://www.4shared.com/audio/SAgsrBeW/Arnulfo_Valles_feat_Libia-Raga.html
-
#7187 Azért pár millió ember csak el van vele.
De a "válasz erre" gombot se használod, pedig kértelek már rá.
Amúgy a Firefax-os ajánlat nem is neked ment, ha jobban megnézed. -
#7185 Azért örülök hogy feltetted mert Mode-One - Sometimes FIVE4IT0004 2010 lemeze Januárban szerepelt már többek között itt és azóta már biztos nem élnek a linkek hozzá.
Kétségtelenül hatalmas album akárcsak az előző lemezük a
Mode-One - In The Heat Of The Night - Til The End Five4It Records 2009 0002 Vinyl
na és akkor még nem szóltunk arról a fantasztikus korongról amit Producerként jegyeznek.
Magic System D.J. - Irene Five4it Records 2010 Vinyl -
user2 #7184 Nem használok Firefox-ot gagyi az a program!!! -
#7183 Cimbi!
Hallottál már a Firofax alatt futó kis alkalmazásról a Linkification-ról?
Ami pont arra való hogy bármilyen linket direct linkként mutat ami csak bekerül a topikba és http-vel kezdődik.
Töltsd le : https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/linkification/
Telepítsd, és öröm bódogság! -
user2 #7182 Rendben értettem!!! -
musichunter #7181 Szia User 2!
"Helló minden italo fannak!!!!Én egy új sg fórumos vagyok, ennek örömére mindenkinek"
Írod még új vagy a fórumon.1 kérés a linkeket lehetőleg URL beszúrásával tedd közzé!
további jó fórumozást kívánok!
-
user2 #7179 Szép napot italo nemzet!!! Akinek esetleg elnyerte a tetszését Antonis WolfBack nagyszerű intstrumental italo muzsikája, azzal megosztanék még kettőt, az egyik a 2011-es maxi második felvétele, a Terralizer cimű szerzemény, a másik egy picivel régebbi de brutal jó zene az is a cime Euphoria jó zene hallgatást!!! A véleményeteket ne sajnáljátok ha pozitív ha negatív!!!!http://www38.zippyshare.com/v/65171191/file.html -
#7178 Minden kétkedésünket eloszlathatnád egy hiteles képpel.
Amúgy meg van egy olyan gomb a jobb felső sarokba hogy "válasz erre" kérlek használd. -
#7176 A probléma könnyen orvosolható lenne ha user2 betenne egy hiteles CD vagy Vinyl képet ide a topikba.
De amíg ilyeneket ír: "egy olyan new italo promo felvétellel(ami szintén saját rip)és ilyen minőségben garantálom hogy sehol nem találja meg senki a világhálón még codigoro barátom se."
és analizálás után kapok egy ilyenképet.Hát, hát elég fenntartással fogadom a sorait.
Mivel az a képen is tisztán látszik hogy ez bizony nem valós 320-as rip és még a Joint Stereo is befigyel.
És innentől kezdve az az állítás hogy "garantálom hogy sehol..." az enyhén szólva is túlzás
Szóval ha már ilyen hangzatos szavakat használ user2 barátunk akkor megkérjük rá hogy fotóval bizonyítsa ezen promo egyediségét. -
#7175 Tesókám!
Kukacos vagyok, így születtem. Ha nem így lenne, akkor a Hello Kitty totyikban csacsognék..
Lassan mondom, hogy értsed: Nem azzal van a bajom, hogy mp3-at teszel fel, vagy linkelsz. Itt mindenki ezt tette, vagy teszi.
De akinek van saját lemeze és úgy dönt - megosztja - az priviben, vagy jelszavazva, stb lossless teszi és nem empétrében.
Tovább ezt én nem is ragoznám - felesleges.
A Panic Attack -ot kíváncsiságból letöltöttem. (Hogy a neten nem találnám - ebbe ne bízz, mert nagy a háló és a gugli nagy testvér, meg pár másik keresőmotor csak úgy ontja..)
Erről a RIP ről annyit csak, hogy a spektrumképét elnézve 16KHz-nél vége a világnak. Állítsd át a cuccot lécci legalább tényleges 320 ra..
Köszönöm ... tisztelettel! -
#7174 Hellosztok.
#7161-re meg tobbire is:
Szerintem ezt egy HQ topikban se hangoztasd,mert hamar kicsinalnak az ootani emberek,persze itt is megtanultak mar,hogy mi a minoseg,hat egy mp3 nem az,ezt en is nemreg hallottam,nem valami jo rendszer lehet az,amin egy mp3 minosegben szolal meg.
Nekem megvan az Antilles lemez (Mike rendelte meg 1 eve),ha valaki keri,akkor mikor hazamegyek kulfoldrol felteszem az egeszet wav-ban.
Udv -
#7173 Igen mivel hogy új vagy a fórumon! Ne vedd sértésnek ha olyat irtogattam vagy írogatunk amiből ezt a véleményt szűrőd le! Nem azért írtam, hogy veszteségmentesen kérem a zenét tőled mert kukacoskodni akartam csak tudni szeretem volna, hogy meg van e neked losslessbe vagy mp3-ba hallgatod! És tud meg a legjobb helyen jársz a New Italo világában mert tudtommal nincs még egy ehhez hasonló fórum ami csak ezzel az irányzattal foglalkozik! A kedves házigazda Laci barátom biztosan hozzászól ehhez a témához mivel olyan embert ismertem meg benne aki ennek a stílusnak él és imádja a zenét!!!! -
user2 #7171 Nos kedves kukacoskodó codigoro barátomnak írnám, igen egyszerű a magyarázatom arra amit írt a comment mezőről, először is berippeltem a gépbe, majd van egy olyan zene player amit most nem neveznék meg, de igen komoly hangot képvisel mp3 terén, automatikusan feliratozza feltextezi a világhálóról, ez csak egy kényelmi funkció arra, hogy ne kelljen annyit pötyögnöm amelyik oldalt ajánlottad, az pedig megse súrolja azt a minőséget amit én raktam fel innentől kezdve a kommentmező nem mérvadó!!!! -
#7170 Türelmes vagyok vagyunk! És előre megköszönöm ha audióba tennéd a feltöltést! -
#7169 Elolvastam újra amit írtál és abban igazad van, hogy nem erre írtad a rippet.
DE:
- amit saját rippnek írsz (Antilles)-annak a track properies comment mezőjében ez található: "Music Style`80 Alex-Tangan-Vol."
NosINNEN ha letöltöm bármelyiket 320ban, annak ugyanez van a komment mezőjébe bevésve...
Nem az a bajom, hogy ajánlasz jó zenét, csak hát sajátként "eladni"
Amúgy üdv itt a plázson -
#7168 Nos meghallgattam ezt a három felvételt.
Valóban szépen szól ahogy azt egy eredeti lemezről ripelt 320-nak tennie kell.
De én nem ezt a három számot keresem.
Ezeket volt szíves az Antilles csapat elküldeni ingyen és bérmentve tökéletes minőségben.
Amit én szeretnék az az új Antilles Maxi -
#7167 Elnézést de már csak telórol vagyok majd csak holnap tudok
belehallgatni abba amiket betettél.
De kíváncsi vagyok rá.
Köszi! -
#7166 Szia !
Elõszõr is mint házigazda üdv a fórumban.
Tudod az a helyzet hogy bár értem és elfogadom amit mondasz a rippeléssel kapcsolatban csak tudod mivel
ahogy Gyuri úgy én is losslessben gyüjtjük a new italo
zenéket.
Talán meglepõdnél ha tudnád mik is vannak a gyũjteményünkben.
Szóval természtesen örũlünk ha megosztod itt a zenéid de
párunknak itt ez inkább csak infó hogy mit is kell megvennünk losslessbe.
És elhiheted meg is vesszük. -
user2 #7165 Promo cd-audio nem hivatalos kiadvány, de ha már ennyire mániákus vagy majd ha lesz egy kis időm beküldöm tömörítetlen audióba, aztán feltolom flacba türelem. -
#7164 Na mindegy, az én előző hozászolásom második részére inkább jobban szeretném a választ az érdekelne, hogy mp3-ba vagy losslessben van neked Antilles? A nagy baj meg az hogy denevér fülű vagyok! -
#7162 Szerintem Antilles anyagot ha losslessben van vétek be tömöríteni! Én mp3-at nem nagyon hallgatok. Ezért kíváncsivá tettél, hogy veszteségmentesbe van meg neked ez a remek zene! -
#7160 Nagy kérés lenne hogy losslessben tenéd! Előre köszönöm szívességedet! -
user2 #7159 Rendben, akkor a közeljövőben megleplek még egy pár Antilles muzsikával. -
#7158 Azért is kérdeztem tőled mivel nem letölthető a világhálóról akkor biztosan megveted CD! Egyébként egyik kedvencem az Antilles!
És imádom őket: Anne Christine, David Witkowski.
-
#7156 Mi is szeressük, de innen bármikor ugyanez a méret -
#7155 Megveted CD ezt az albumot??? -
Biatomi #7154 vinylről biztos szépen szólhat -
user2 #7153 Nem erről az albumról rippeltem, már jóval az előtt megvolt még mielőtt ezt az albumot kiadták volna, egyébként van még tőlük zeném!!!! -
#7152 Azt hitem erről az albumról ripelted!!!
-
#7150 Igen Sanyi ez az vinyl!! -
Biatomi #7149 Sanyi egy picit gyere fel skypra -
#7148 Egyébként köszönöm! És üdv a fórumon jó helyen jársz ha imádod ezt a stílust!!! -
sanyo71 #7146 Szia Gyuri!Ha nem tévedek ez a tartalma a maxi-nak
A1 Longing For The Spring (Extended Version) 6:22
A2 Friendly Fire (Extended Version) 6:16
B1 You And Me (Extended Version) 5:28
B2 Scene Of Crime (Extended Version) 3:50 -
#7145 Promo saját rip? Kiadták lemezen? -
user2 #7144 Igen egy promo!!!! -
#7143 Szia ez amit feltoltál az maxi!!!! -
sanyo71 #7142 Üdv a fedélzeten,jó helyre kerültél csak azt tudom mondani -
user2 #7139 Ha normális gyári tömörítetlen anyagból csinálsz mp3-at, az is meglepően szépen tud szólni hidd el nekem, hogy nagyon kevéssel marad el a master anyagtól. Csak a sok illúzió romboló kétszer rippes marha rontotta el az mp3 renovéát, akik már amúgyis tömöritett anyagból tömörítik tovább és így a végeredmény egy rak...ás sz...r lesz. -
beva02 #7138 Remek zenék köszi. Az elöző választ viccnek szántam