41564
-
#7359 Ritka madarat fogott Laci hálója, az tuti. -
#7358 Sziasztok!
Király a müsor srácok:-))) -
#7356 Értettem!!! (amúgy meg egy mutáns vagyok, mit vársz?) Másrészt sz..ok rá, mit adogatsz, lényeg, hogy jól szórakozom az ökörségeiden. Attól még, hogy a többiek nem mondják a szemedbe - ők is. -
#7355 Ne haragudj ez nem óvodás hanem már iskolás program! -
#7353 Talán ez a baj. Hagyatkozz valaki máséra. -
user2 #7352 Megigérte hogy megossza velem egy teszt kedvéért, de kérlek hogy ne gyere nekem annak az ovodás programnak a spektrumképével mert az nekem nem mérvadó én a fülemre hagyatkozok!!! -
#7351 Basszuskúcs! Nem gondoltam volna... te tényleg tudsz. Eddig még senki sem jött rá, hogy mutáns vagyok. -
user2 #7350 Kedves barátom hogy tisztába tegyük a dolgokat, ha még eddig nem tudtad volna akkor most elmondom neked, hogy a wav fie is tömörítve van mint minden más digitális adathordozó. Ahogy digitalizálnak egy jó öreg fekete korongot vagy master szalagot az már veszteséges, amiről te azt hiszed hogy lossless. Ezt el kellett hogy mondjam ha már az mp3-al dobálózol. Egyébként nem egy highendes ismerősöm van, aki nem az analizálás után hanem a füle után megy, ugyanis az analizálások ebben az esetben nem mindig mérvadók, hiszen vegyük csak a csöves erősítőket, műszerrel mérve akkora a torzitása hogy kiakad tőle a műszer, viszont füllel hallgatva semmi máshoz nem hasonlitható a hangja.De véleményem szerint te egy mutáns lehetsz hogyha az a hang is hat rád amit amúgy az emberi fül nem hall!!! -
#7349 Te ezt nem érted... a stúdióban a hangmérnökök mindent elszarnak, lúzerke-ttő csak kénytelen helyrehozni ezt a gyalázatot! -
#7348 Idézet tőled. "Két napja megigért rippedre még mindig várok de sajnos úgy tűnik hogy hiába, vagy annyira trének tartod a minőségét hogy szégyenled megmutatni ne hogy kianalizáljam".7339-es hozászolásnál mutatja neked a minőséget ember! Eredeti wav spektrumkép.Ezen mit analizálnál kedves user2 cimbora eredeti lemezről lett ripelve! Vagy halain szeretnéd? Ez már Lacin múlik hogy trémp3-ba megossza veled mert mint látod átkonvertálta 320-ba. -
#7347 Attól még, hogy nem hallod, ott van az a hang is és hat rád (illetve rád nem, mert mp3-at hallgatsz a hiperszuper technikádon). Vajon miért nem csak az emberi hallástartománynak megfelelő skálát találunk a vinyleken? Biztos csak a hangmérnökök hülyesége ez, ugye? -
#7346 Üdv. Mindenkinek!
tetszenek nékem ezek az analizálások. én nem szoktam beleszólni a dolgokba , mindenki azon hallgatja a zenét amin akarja. lehet az
1 millás cucc , vagy 50.000Ft-os. nekem sincs a szobámban drága cuccos , de épp elég. aki ismer tudja,hogy sokáig aktív dj.-ként dolgoztam. nem négy-öt évről beszélek. A mai napig minden hónapban csinálok legalább öt szabadtéri(retro)bulit. aki már járt nálam a fórumtársak közül az tudja , hogy milyen cuccal bulizok.
4db Reflex mélyláda , 4db Reflex Megaláda , 1db keverő , 2db bakelitlejátszó(vinyl)
és kb.:1100 lemez amit cipelek magammal. ilyen EQ ketyeréket nem használok , nincs is értelme. van egy Ágota és egy Robson erősítő stb.
lényeg a lényeg , levittem a pincébe egy cd lejátszót , kiírtam audio cd-re Elen Cora nótát. kb100/150W-nál elég rendesen bántotta a fülemet.
persze ez nem szobai hi-fi cucc , hanem dj. -
#7345 Kedves user2!
Ha már a kinek mi van és min hallgat zenét-nél tartunk, szerintem magánügy.
Ez nem a pár fórumozó által hivatkozott problémát kezeli vagy kompenzálja.
Az alaptevést úgy látom még mindíg nem érted:
Ha csak feltöltesz egy mp3-at és simán lekommenteled a nélkül, hogy ebből vagy abból csináltam - mindenki megköszöni és továbblép.
(lásd az én 7344 hozzászólásom)
De a hivatkozott zenei "láncot" elnézve (aminek szerintem és ismétlem szerintem enyhén szólva gyenge láncszeme a RIF csövecskés konverter (hangsúlyozom - ebben a láncban jobb lenne egy Heed elektronika) főleg balgaságnak tartom, hogy egy fél millás rendszeren nem lossless zenét hallgatsz monnyuk egy AudioMeca (Pierre Lurne) Mephisto CD futóművön mint mondjuk én is..
Az mptrét meg meghagyom a pc külön láncára, mert ott nem elvárás a reprodukálási képesség.
Ez nagy balgaság - szerintem...
Bocs az OFF-ért -
#7344 Laci!
A hivatkozott hozzászólásodnak megfelelően - bevetve a promo kapcsolatrendszeremet - íme egy kis lemasterelt mix.
A losslessre még nem értetek meg...
Kivételesen nem saját kutyveleg!!
Riccardo Campa - The Italian Way (Album Promo Megamix) by Martin Verlaan -
ItaloFan1969 #7342 Sziasztok !
Van itt egy link amit szivesen megosztanék az idelátogatókkal.Nem kimondottan Italo "lelöhely" de szerintem a "nemprofik" sok igényes zenét fognak itt találni.Ahogy beleklikkelgettem jópár album losslesben van felrakva.
Klikk
Jó böngészést!
üdv ItaloFan1969 -
#7341 Szerintem mindent világosan el mondtál...Várjuk meg szerintem az online shop linkjét aztán okosabbak leszünk! -
#7340 10 perce kaptam egy e-mail-t Elen Corátol levelemre amiben a végén feltettem a kérdést.
Kérdés.Mikor várható albumod Lossless formátumban,
És a Answer: Thank you very much! I can`t to say anything about the album. Sorry...
Szóval még Elen se tud a maxiról.
Ide nem tudok mosolygós smile-t tenni. -
#7339 Kedves User2!
Azt hiszem most jött el az idő amikor azt mondja elég, és ne tovább.
Nézd én nem tudom mire jó az amit te csinálsz.
Ha azt hiszed hogy azzal hogy esetleg tologatod a potikat egyes hangszíneket kiemelsz, másokat eltüntetsz, és azt hiszed hogy ezzel lossless-t alkottál akkor nagyon sajnállak.
Szeretném illusztrálni három képpel hogy mi egy igazi vinyl spektrumképe.
Majd ez a vinyl átkonvertálva 320-as mp3-ba.
És végül az az átkonvertált mp3 320 visszakonvertálva wav-ba.
1.Eredeti wav spektrumkép!
2. Wav-bol 320-as mp3
3. 320-ból visszakonvertálva wav-ba ugyan az a felvétel
Nos ami rád vonatkozik az idáig betett felvételeidből az az utolsó két lépés sajnos.
Minden feltöltésed analizálása erről tanúskodik.
Engem nem is zavarna tulajdonképpen addig a pontig amíg nem tévesztesz meg másokat azzal, hogy lossless-ként letöltik, és közben csak a méret nő, de a minőség sajnos marad.
Ne sértődj meg és továbbra is szívesen látlak, hiszen felpezsdítetted a fórum életetét, de ezeket a csúcs szuper lossless felvételeket inkább légyszi hanyagold.
Elen Cora vadonatúj maxi megjelenéséről lossless-ben azt hiszem első emberek közt értesülnék. -
#7338 Linkeld már ide légyszi az online shop elérhetőségét! -
user2 #7337 Nem is egy online shop árulja losslessbe!!!! De hallgasd meg és majd meglátod!!! -
#7336 Elen Cora Lossless!Sosem adták ki losslessben tudomásom szerin Elen Cora zenéit ez is valami felkonvertált dolog lehet! -
user2 #7335 Üdvözlet minden mikrobarázda zenegarázda itálosnak, egy remek new italo melódia két verzióját hoztam mára, bár mptréé be már felkerült az oldalra, de most itt a lossless verzió ki- ki ítélje meg hogy vajon minőségi ember vagyok vagy nem. Egyébként Elen Cora - Tell me why cimű zenéjéről van szó.Ezt füleld meg Kaposi1!!!!lossless innen vihető:http://www25.zippyshare.com/v/73015695/file.html -
#7333 Ha esetleg nem ismered a hölgy munkásságát írd be a lap alján a keresőbe:
Elen Cora.
Meg fogsz lepődni mennyi találatot fog kidobni rá.
Különös figyelmet fordítok Elen szóló ill. Zenekari pályafutására ( Siberian Heat ) -
user2 #7332 Kiváló muzsika!!!!! -
#7331 Kedvencem továbbra is énekel,és én még mindig imádom a hangját.
Elen Cora - Tell me why 2011
Elen Cora - Tell me why ( Sentimental version ) 2011 -
lazzoo #7330 Anders | Fahrenkrog - No More Tears On The Dancefloor (CD Maxi 2011)
IMG]http://i52.tinypic.com/r0t7h1.jpg[/IMG]
01-No More Tears On The Dancefloor
02-No More Tears On The Dancefloor (7'' remix)
03-No More Tears On The Dancefloor (Club Remix)
04-Hit or Miss (80s remix)
http://www.multiupload.com/990A5WNOYU -
lazzoo #7329 Igen, Köszi. -
ItaloFan1969 #7328 Szia !
Látom te is bizol orosz barátaink izlésében !
Ezt ismered ?http://mp3forum.com.ua/showtopic64643st1110.html
üdv ItaloFan1969 -
lazzoo #7327 http://80-e.ru/lofiversion/index.php/t779-1850.html -
lazzoo #7326 -
ItaloFan1969 #7325 Bocsi ! Igazad van .... kellett volna a keresöt hasznánom ...
üdv ItaloFan1969 -
ItaloFan1969 #7324 Szia !
,o) már február óta kattintgatom magam a topicodon keresztül kasul ... sajnos ez úgy van hogy nem tudok konstruktiv hozzászólást , vagy egyáltalán egy új elödót vagy ehhez hasonlót itt közzétenni. Ismereteim hiányában - de az italo muzsika szerelmeseként - inkább maradok olyasmi mint "csendes társ". Ha valaki valamilyen szuper nótát belinkel azt köszönettel elviszem , másrészt pedig már a topicon keresztül számtalan ötlettel gazdagabb lettem amiért hálám üldözzön benneteket
üdv ItaloFan1969 -
#7323 Teljesen igazad van.
Csak tudod vizuális az ember, ha egy képet is lát hozzá jobban felkelti a figyelmét.
Köszi szépen.
-
lazzoo #7322 Anders & Fahrenkrog - TWO (2011)
Ezt már feltöltöttem 2011. jún. 09. 21:22, (7101 hozzászólás alatt) csak senki nem vette észre. -
#7321 Szia!
Félreértés ne essék azért mert mostanában sok szó esett róla , ez továbbra se lossless topik.
Szóval köszönöm szépen hogy megosztottad a topik látogatókkal.
Amúgy még nem nagyon láttalak erre.
Nick nevedből ítélve nem közömbös számodra sem ez a stílus.
Helyes.
Üdv a topikban.
-
ItaloFan1969 #7320 Sziasztok !
Azok számára akiknek mp3 is megteszi.Nem saját album de szivesen megosztom a linket.
Anders & Fahrenkrog - Two
01. Gigolo
02. No More Tears On The Dancefloor
03. Summer Of Love
04. Wicked Love
05. Mr. Moon
06. Nathalie
07. Stay
08. Hit Or A Miss
09. Why Do You Cry
10. Maria
11. Army Of Love
12. I Miss You
Klikk ;o)
Üdv ItaloFan
-
user2 #7318 Bocs én vagyok lemaradva akkor már megjelent!!!! -
ItaloFan1969 #7317
Szia user2!
Ezt hogy értetted ?
".....és jó hír hogy 2011.jun 11.-én jön az album!!!"
Nálam már Juni 15.-e van !
Különben köszi az "uppokat" , elvittem öket !
üdv ItaloFan1969 -
#7315 Szia Zokikám.
Kérdés!!!!
Minden albumot törölhetek már az FTP-ről?
Hogy legyen hely másikaknak. -
#7314 Előre köszönöm Zoli!