41630
-
atiapuka #10010 A The zone of silence nagyon tetszik, amit nem is ismertem egész tegnapig.
Meg amiket írtál, azok is hatalmas zenék! -
atiapuka #10009 Én most hirtelen nem is tudom, melyik a kedvencem.:) -
italove #10008 Imádom őket én is! A két kedvencem tőlük: The Journey és a The Machine -
atiapuka #10007 Most Vision Talk-on élvezkedem. -
italove #10006 Én csak annyit tudnék hozzátenni, ami új és jó italo megjelenik a piacon az átfut ezen a topicon. Minden tag hozzáteszi azt a kisebb-nagyobb szeletkét, amire lehetősége van, ettől lesz kerek az egész. Köszönöm a lehetőséget én is! -
#10005 Én is csak gratulálni tudok a topik-hoz kedves barátom! -
#10004 Lacikám!
Gratulálok én is a kitartásodhoz főleg, mert tudom, hogy néha készültél bedobni a törölközőt totyikilag..
És bár csak 10004. lesz, de...
-
atiapuka #10003 Kérem szépen alkalomadtán a jelszót! -
Biatomi #10002 Laci csak gratulálni tudok a topichoz és az eredményes munkádhoz!
Azt hiszem a jelszót most nem kérném -
atiapuka #10001 Akkor kezdem én elsőnek a hozzászólást.:) De páran tudjátok, hogy elég dumagép vagyok.
Lacikám, gratulálok a topic-odhoz!
Én pár évvel ezelőtt őszintén szólva azt hittem, hogy az italo-őrületemmel egyedül maradok.
Egyrészt azért, mert azt hittem, hogy a 80-as évek italo-zenéi a mai világban már nem találnak fülekre.
Másrészt azt hittem, hogy ennek a stílusnak Fancy meg a társai (bocsánat, hogy pont Fancy-t írtam, de elsőnek az jutott az eszembe) után nem lesz képviselője.
És kellemes meglepetés ért amikor létrehoztad ezt a topic-ot!
Nagyon örülök, hogy nem veszett ki ez a remek, dallamos zene!!!
ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG A TOPIC-OT!!! CSAK ÍGY TOVÁBB!!!
-
#10000 Nos hol is kezdjem.
Amikor elindítottam ezt a hiánypótló topikot magam sem gondoltam volna hogy elérjük a 10ezret.
Úgy gondolom nagyon sok olyan zene debütált itt először, ami később innen indult világ körüli útjára a neten. Higgyétek el ez nem túlzás.
És erre igenis büszke vagyok.
Akármerre "járok" a neten lépten nyomon olyan feltöltésekbe botlok ami bizony ide, nekünk készült.
PL:Codigoro - Sorry Mr Kaposi című felvétele, amit egy Mexicoi CD borítón is viszontláthattunk már.
nagyon köszönöm mindenkinek aki segített abban hogy népszerűsíthessük ezt a műfajt, jelezve hogy a 80-as évek hangzású Italo nem halt ki.
Sőt most éled csak igazán.
Úgy gondolom hogy egy ilyen szép jubileumra egy olyan lemez dukál ami szintén itt fog debütálni ilyen minőségben.
Nem másról van szó mint Tobias Bernstrup - Killing Spreed 2005-ös albumáról.
Ami kis csapatunk egyik közös beszerzésű Tobias lemeze.
Remélem mindenkinek elnyeri majd a tetszését a minőségével együtt.
Jelszót igényelni hozzá nálam lehet privátban.
Download
-
#9999 Alig várjuk Laci barátom!!!!! -
sanyo71 #9998 Üdv mindenkinek!Meg se merek szólalni,,,,... -
atiapuka #9997 Á, annyira azért nem kell visszakanyarodni.:) -
#9996 Kedves cimborák.
Most indítok el egy album feltöltést ami nem található a neten.
De ha nem enyém lesz a 10ezredik isten bizony letörlöm.
Szóval mostantól STOP!!!!!! -
italove #9995 Én azt mondom, hagy abba a takarítást és lassan kezdj bele egy összegzésbe, ami visszakanyarodik minimum az 1800-as évekbe! -
atiapuka #9994 Na de Lacikám, a takarítás is hozzátartozik. Csak rend legyen, mikor pezsgőt nyitsz. -
#9993 Roppant mód tévedtek.
Éppen nagy takarítok a lakásban.
Szóval még semmi készülődés a jubileumra. -
atiapuka #9992 Jaja, majd Ő nyomja meg a gombot a jubiláláshoz.:) -
italove #9991 Lacinak már el van mentve txt-ben a 10K. hozzászólás, és ujja az enter felett, nehogy lekéssen! -
atiapuka #9990 Most jutott eszembe, hogy múltkor leszedtem 2 Sally Shapiro lemezt is (flac).
Feltegyem valamikor azokat is?
Jé, tényleg. Én észre sem vettem. Okés.
Csak nehogy a 9999.-nél szólj, hogy atiapu hagy szóljak hozzá én legközelebb. Mert lehet, hogy válaszolnék rá, hogy rendben. És akkor annyi a 10.000-dnek. -
#9989 Nem tudom néztétek-e de nemsokára elérjük a 10 ezredik hozzászólást.
Azt ha lehet hagyjátok meg nekem. -
#9988 Na akkor ezentúl amit lehet így kérek prezentálni, albumokat. -
atiapuka #9987 Persze, ha jó a rendszerterv, akkor mindent egyszerű megoldani. -
italove #9986 A számból vetted ki, Laci! Nem véletlenül követelte meg a tantónéni majd 40 évvel ezelőtt a díszítősort a füzetben!
Atiapun pedig látszik a számítógépes múlt, ha már jelenünk vagy pláne jövőnk nincs is! Szépen megoldotta a kép beszúrását! -
#9985 Az is meglesz neked. -
atiapuka #9984 Köszi szépen Laci a segítséget, és a zenéket is!
(már csak a Fruttero hiányzik) -
atiapuka #9983
01-05. szám: http://shareplace.com/?45F21E3A8
06-10. szám: http://www60.zippyshare.com/v/31539693/file.html
11-14. szám: http://www63.zippyshare.com/v/83682610/file.html
boritók: http://www4.zippyshare.com/v/90453604/file.html
Ja, és flac. -
#9982 Akkor majd a képzeletedre bízom ezentúl hogy egy link alapján megtalálj itt egy keresett nótát, vagy lemezt.
Meglátjuk hogy boldogulsz cím nélkül.
Ha meg valaki nem a kereső alapján kutat hanem görgeti az oldalakat csak jobban felfigyel egy címre mint a linkre.
Nekem ez a vélemény.
Nem mellesleg maga a topik is jobban néz ki képekkel illusztrálva.
Hát nem???
-
italove #9981 Az a megoldás nem jó, h mindenkinek a fantáziájára bízzuk a belinkelendő képet? Ennek ugyan nyoma nem marad, de kevés vesződséggel jár és mindenkinek engedjük szárnyalni a képzeletét, h milyen lemezborítót is képzelne el legszívesebben kedvenc csapata alkotásához! Pl. nekem az Italove képről a Rendőr akadémia Kék Osztriga bárja jutott először az eszembe és ez nem volt olyan felemelő! -
#9980 Vision Talk - Atiapu.rar 99.7 Mb
Download -
#9979 Figyu elmondtam már párszor itta képfeltöltés funkció szart se ér, ha VIP-vagy ha nem.
Senki se ezt használja aki ide képet tesz be.
Egy külső képfeltöltőre kell tenni mondjuk IDE!!!
A menete.
1.Tallózással kiválasztod a gépedről a képet.
2.Feltöltöd.
3.A kapott linkekből a legalsót amihez ez van írva!!!
"Direct Link for Layouts" azt kijelölöd.
4.A kapott linken Jobb egérgomb hosszan " Copy "
5.Itt a szövegdoboz alatt ahová írunk "KÉP BESZÚRÁSA"
6.Felugró ablakba Jobb gomb hosszan "Beillesztés"
7.OK.-t nyomsz. És ha mindent jó csináltál megjelenik a kép .
Felejtsd el az sg saját képbeszúrás funkcióját!!!!!!!!!!!
-
italove #9978 Off: Most ezt hallgatom, ez a nóta aztán megér egy misét, de még kettőt is!
A maximális 10-ből 11 pontot adok rá!
Linda Imperial - Stranger
http://www20.zippyshare.com/v/34621855/file.html -
italove #9977 Nost éppen az Italove randevúját hallgatom. Család nincs itthon, úgyhogy feltekertem mindent maxra... Várom a szomszédokat, mikor jönnek érdeklődni hogylétem felől! -
atiapuka #9976 Általában én is megemlékszem a 320-al.
De sikerült a napokban leszednem a Venti Comp. sorozatot. A 2011-es dupla album szinte végig tetszik, viszont a 2009-es 2. cd-ről csak pár szám. És arra gondoltam, hogy azt kiegészítem. Leszedtem 2 Vision Talk lemezt is, és az egyikhez gondoltam még hozzácsapok pár számot a másik lemezéről is.
Úgyhogy ezért szeretném most a lossless-eket. -
italove #9975 Nekem meg van 320-ban, úgyhogy miattam nem kell. Bevallom, én nem hallom a különbséget egy valódi 320 és a flac vagy api közt. Lehet azért, mert nem Betmen a családi nevem... De ha a denevérek érdeklődnek odakintről, feltétlenül fogom igényelni! -
atiapuka #9974 Lacikám, ez nem is kérdés!!! -
atiapuka #9973 Srácok, már emlékszem, hogy miért nem tudtam régen sem képet betenni. Mert nem vagyok VIP, és úgy csak valami 20 KB a megengedett.
Pedig feltöltögettem a lemezt, már csak a linkeket kéne ide bemásolnom, de a borító nélkül nem akarom ... -
#9972 Akkor a Vision-t már fel se tegyem? -
beva02 #9971 Én még azt használom de akkor rá keresek