NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mixed - DJ Alex Mix
01. Bad Boys Blue - Come Back and Stay (Remix 2010)
02. Brian Ice - Talking To The Night (Remix 2010)
03. Karol Project - Welcome To Rimini (Remix 2010)
04. Ken Laszlo - Tonight (Remix 2010)
05. Norman - Let's Go To The Beach (Remix 2010)
06. Paul Rein - Lady O (Remix 2010)
07. Ryan Paris - Dolce Vita (Remix 2010)
08. Linda Jo Rizzo - You're My First, You're My Last (Remix 2010)
09. Alan Cook - Bad Dreams (Remix 2010)
10. Alan Cook - Do You Want To Stay (Remix 2010)
11. Daydream - In The Night (Remix 2010)
12. F.R.David - Words (Remix 2010)
13. Juan Martinez And C.C.Catch - I Can Lose My Heart Tonight (Remix 2010)
http://uploading.com/files/get/fd8ab888/AlexMixIDMiks02.rar/
Mixed - DJ Alex Mix
01. Khrys feat Pol Rossignani - This Is The Day
02. Control C - Dance Forever (Control Italo Mix)
03. Buenos Ares - Baby, Baby
04. Di Lucci Feat Jason - Send Me An Angel (Club Mix)
05. Samantha Vs. Sabrina - Call Me (Sirrel and Tole Bassline Mix)
06. DJ Power - Historias De Amor (Dj Danilo Delta Remix)
07. Dj Lhasa - No Controles
08. Alex Teddy And Dance Rocker Feat Hoxygen - This Is Love
09. DJ Evil feat Jolly Axe - Be Mine Tonight (DJ Power Remix)
10. Marc Korn - Le Pardon (DJ Zulan Remix)
11. Dj Lhasa - Super Tanz (Ma.Bra. Extended Remix)
12. Italian Rockaz - La Verita (Dj Pijalis Remix)
13. Danijay Feat. Alberto Fortis - Senza Fretta
http://uploading.com/files/fbffa8m9/DJ%2BAlex%2BMix%2B-%2BItalo%2BDance%2BMix%2B1%2B%25282010%2529.rar/
vagy
http://hotfile.com/dl/59515964/a8fadb6/DJ_Alex_Mix_-_Italo_Dance_Mix_1_(2010).rar.html
Thankx az infót.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egy kis érdekesség.
Selenea Gomes lemezeit gyûjtöm be<#szeret>#szeret> és közben találtam ezt a Budapesti városnézést tõle.<#puszis>#puszis>
Tony Hendrik mint német producer.
Tegnap voltunk orvosnál vele.
Csak zúzódás ami pár napom belül rendbe jön.
Már most is nagyon sokat javult.<#vigyor2>#vigyor2>
Tegnap egy ruszki oldalon találtam.
Lehet, hogy ha meghallgatjuk, mi is blue-k leszünk? Vagy inkább bad-ek.<#wink>#wink>
Ezek a számok nagyon jók nem vitás a 80-as évekbõl.
De nem értem mi közük ezeknek a Bad Boys Blue-hoz?<#ijedt>#ijedt><#fejvakaras>#fejvakaras>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Ace Of Base - All For You-2010
01 Ace Of Base - All For You (Radio Edit)
02 Ace Of Base - All For You (Dance Extended Version)
03 Ace Of Base - All For You (Madhouse Monkeys Remix)
04 Ace Of Base - All For You (The Sign Dub Remix)
http://turbobit.net/cxruhw7nz8vj.html

\"Kertváros: Próbálj valami olyat tenni, amit a szomszédod nem vesz észre. Ha sikerül: csodát tettél.\" (Vavyan Fabble)
Nekem nagyon tetszik!
FM Attack-Astrowave EP LEMEZRÕL 2 SZÁM 320KB
06.Love Is Anywhere (Flashworx Vs. FM Attack - Remix).mp3 (12.71 M😎 http://www.multiupload.com/1CR23LWYIY
04.Invisible.mp3 (13.45 M😎 http://www.multiupload.com/3QHCRW4Y84
Ismerem ezeket a rendõrségi hercehurcákat,inkább nem kérnék belõle.
Amit írtam fent tartom. 😉
What about the forests?
Ez pedig a Easy CD-DA Extractor Professionál.
Videó konvertálásra pedig a Allok Video to 3GP Converter-t használom.
Töménytelen konvertáló progi van de nekem ezek jöttek be.
hajrá!
esetleg nem teszteltél még valami mást is?! mondjuk hangfalat vagy erõsítõt vagy csak egy sima wav-et vagy windows 8-at?! <#wave>#wave><#vigyor5>#vigyor5>

pl. nekem az égvilágon semmiért nem lenne értelme mást használnom,mint amit évek óta használok....
ha valaki minden nap tucatnyi vagy gigányi anyagot mindenfajta formátumból mindig más-más formátumokba akar konvertálgatni,annak van értelme (talán) hasonló fazonú progikat használni.
Mivel Gyurep cimborám érdemesnek találta hogy felhívja erre a programra a figyelmet,kíváncsi vagyok rá hogy mi az a plus amiért érdemes kipróbálni.
Régebben én is rengeteg progit tesztelgettem, de aztán rájöttem hogy "járt utat a járatlanért el ne hagyd".<#wink>#wink>
1. <#eljen>#eljen> (ezért a jelért)
2. mert ha már más is kipróbálta
3. mert ha még nem használtad
4. csak mert
5. miért ne?
6. nem mindegy? használd és kész!
7. mert ez is konvertál minden szart.
8. mert ajánlották
9. mert reklámozzák
10. mert még van 4 tucatnyi ugyanilyen, azt is linkeljük?
biztos vannak még indokok, de most hirtelen csak ennyi jutott eszembe....<#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
Nincs kedvem végignézni mind a 30 lemezt.
Valaki feltenné a Doctor Faust-féle Lady Gaga - Paparzzi remixet? (Alex Mix)
Köszi!
\"Kertváros: Próbálj valami olyat tenni, amit a szomszédod nem vesz észre. Ha sikerül: csodát tettél.\" (Vavyan Fabble)

download
Ha autó ütötte volna el semmi sem menthetne fel, mert oda ahová autó mehet ott kutyának keresnivalója nincs.
Az mind szép és jó amiket leírtál,csak hogy borul minden ha az a bizonyos elütés a bicikliúttal párhuzamos gyalogjárdán történik.
Szóval elhiheted joggal vagyok dühös erre a baromra.
Szerintem ezt a témát én itt zárnám is.<#worship>#worship>
download
Köszönöm a részvétet!
Ami meg a másikat illeti, tudom, hogy egy kutyus mennyire hozzá tud nõni az emberhez (elhiheted).
Nekünk gyerekkorunkban egy 15 éves tacsink volt, amíg öregségében el nem pusztult.
Sirattuk is rendesen, de amint kaptunk egy másik kölyök tacsit, könnyebben tudtunk rajta túllépni.
Amúgy meg köszönöm, hogy a földön fekvõbe még rúgsz egyet....
Illetve ha valamerre jársz, megkérnélek rá, hogy akkor már légyszi vegyél nekem egy új nagymamát (mint ahogy kutyust lehet), mert ez pokolian hiányzik!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Egyszer anyámék kutyusát is elcsapta, aztán rá kellett mindenkinek jönnie, ha "gazda normálisan vigyáz rá", akkor nem történik ilyesmi, akár akarattal, akár véletlenül üti el. Az már más kérdés, hogy van pár fasz, aki direkt élvezi, ha át mehet egy szegény állaton, ha ez bebizonyosodik, akkor kaphat pár állrúgást például, de megint érvénybe lép az elsõ szabály, nem történik meg, ha rendesen vigyázunk rá, aki meg erre képtelen, az vagy megtanulja, vagy nem való neki semmilyen házi kedvenc, mert alapvetõen az õ életével játszik.
What about the forests?
Másodszor, már ne is haragudj, de az utolsó mondatottal egyáltalán nem értek egyet!
A mi kiskutyánk épp most töltötte be a 13-ik évét, betegeskedik is szegényke, de alapvetõen gyógyszerekkel elég jól elvan, ennyi idõ alatt, annyira családtag lett, hogy õ egyáltalán nem pótolható, szívesebben látnék pár emberismerõsömet a föld alatt, mint õt.
What about the forests?
"Bár van egy másik problémám is ezzel a progival, hogy amikor keresel, a talált dolgokat nem teszi ABC sorrendbe, így a különbözõ helyen lévõ, ugyan az a zene, de más változatai, össze-vissza vannak a találatok között." Ha lefutott a keresés és utána kattintasz a "File, Folder or Disk" fejlécre, akkor a találatot ABC sorrendbe rendezi. Keresés közben nem mûködik ez a funkció...
az oszlopok sorrendje is variálható, tehát beljebb hozhatod ami fontosabb, "fogd meg és vidd" alapon, amit meg nem tartasz annyi lényegesnek, a sor végére tehetõ, vagy kijjebb helyezhetõ...
Jó kisérletezgetést... <#wave>#wave><#wave>#wave>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Akkor kénytelen leszek én súgni neked:
1. A menüben az ABLAK - LEÍRÁS ABLAK menü pontra kattintva elõjön az alsó kis ablak is.
2. Az oszlopokat pedig a NÉZET - OSZLOPBEÁLLÍTÁSOK alatt tudod megcsinálni. Érdemes ott is leírást bekapcsolni, és mp3, és más formátumoknál idõt, és egyéb hasznos infót kiír.
No ezekkel szarakodva. láthatod, hogy wav-nál, nem tudom miért, de ott két sorba rakja az infót, és így a fenti listarészben nem látszik az idõ.
Bár van egy másik problémám is ezzel a progival, hogy amikor keresel, a talált dolgokat nem teszi ABC sorrendbe, így a különbözõ helyen lévõ, ugyan az a zene, de más változatai, össze-vissza vannak a találatok között.
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Köszönöm!
Elvileg sima power point-tal meg lehet csinálni.
na azokat a klippeket milyen progival csinálják?
ha van valakinek használható progija erre a dologra szivesen venném!
Õszinte részvétem!
Köszönöm midenkinek a részvétnyilvánítást.
Szegény, az utolsó nagyszülõm volt.
Rettenetesen szerettem, ezért is lesz nehéz.