41653
-
#11785 -
#11784 Én a Pestire gondoltam a TV-ben. -
dj adrián #11783 remélem. Van miből válogatni. -
#11782 Itt HMV 22-órakkor lesz... -
#11781 Vásárolsz is belőle -
#11780 Inkább most nézzétek a tűzijátékot. -
dj adrián #11779 gyuri. Holnap megyek lemezeket böngészni -
#11778 Szia Kedves barátom na ide sodort a szél...Akkor egy Long Verziót keresünk. -
dj adrián #11777 bizony ez a remix version -
dj adrián #11776 helló. Látom komoly dilemmák vannak itt. -
#11775 Igen és megtudnád nekem mutatni hogy min jelent meg az Extende Verzson? -
lukaca #11774 Az nekem is megvan (REMIX ALBUM nem nagy valami) -
#11773 DiscoBonus - Do You Need My Love ?
Szerintem ők is megérdemelnének már egy lemezt.
-
#11772 Egy biztos külföldi leskelődőink valószínűleg beizzítják a fordító progikat hogy az utóbbi hozzászólásokkal kicsit tisztába legyenek.
Mert letöltő linkek helyett sűrű sorokat találtak ma. -
#11771 Nekem wavocska van belőle! Igaz az extended verzson az nincs csak egy 6-perces Remix változat. -
#11770 Boldog Névnapot kívánok barátom.
És persze a többi Istvánnak is, aki esetleg bekukkant ide. -
allada67 #11769 Haly Laci !
Jó ide benézni,még akkor is,ha csak infókat találok,esetleg.
Nekem is hiányozna,közel úgy mint ami 17 napig szünetelt,nemrég.
Amit leírtál,az alapján meg tudom érteni a döntésed.
Az eddigiekhez meg gratula,és köszönet.
-
#11768 D.J.Savage valós track listája Ennek meg a track lista 10.es számát nem is értem. -
lukaca #11767 min igazi 320-as kezdődik nálam a jó minőség, meg utána fajeb valók. -
#11766 Csak kíváncsiságból kérdezem az hogy jó "minőség" nálad mit jelent? -
lukaca #11765 Ha bírnám megvenném! De kösz az ötletet...
De ez tán föl meri valaki tenni jó minőségbe Sisley Ferre - Please Stay With Me (Extended Version) -
#11764 Ne keverjük a dolgokat.
Kimmonak semmi köze a D.J Savage CD-hez.
Az a Five4it Records istállóból került ki és az maximum Josep-nek nem tetszene.
Ha már infókat osztunk meg.
Köszönöm az észrevételeket legalább ilyenkor kiderül hogy még is csak vannak itt látogatók. -
lacey71 #11763 "az tény Laci ha" bezárod a boltot" legfeljebb MI Magyar fanok bukunk.."
Teljesen jó írás!
Ez az igazság.
E nélkül a lap nélkül nem is nagyon tudtam,hogy biza az italo disco azért van ám ma is nem ám meghalt meg ilyesmi.. -
italove #11762 Vedd meg a cd-t! Még Kimmo Salo éhen hal... -
lukaca #11761 D.J. Savage - Just You And Me Jó minőségébe?????? -
tomato65 #11760 uff!
kábé mindenki x és y oldalrol leirta a véleményét, sajnos ez a 22, csapdája, nehéz bármit is hozzátennem..
de az tény Laci ha" bezárod a boltot" legfeljebb MI Magyar fanok bukunk.. tény ,hogy az orosz oldalakon ugyanúgy felbukkannak majd a kiadások, max kétnap késéssel.
nehéz a döntés..
bárhogy is döntessz, én örültem ennek az oldalnak, csak gratulálhatok hozzá.. üdv Tamás -
lacey71 #11759 Szewa!
Elnézést,hogy belevau...
El sem tudom hinni,hogy megen itt csapódik le a harag vagymi miután az oroszok olyan Isten nincs hogy meg ne tömnék a warez lapjaikat mindennel és ott semmi sem szent.(az megint más,hogy én kuka vagyok leszedni D )
A kiadóknak azért egy dologgal mindenféleképp tisztába kell lenniük:
-akik a fanatikusok,"megszállottak"(bocs)-meg a minőségtutik"--azok biztosan megveszik akkor is ha akárhány bitbe vagymibe teszi fel bárki bárhova.
Viszont mindenféleképp mindenkinek meghallgatható-afféle teszt--ami inkább "szolgálja"a vételt minthogy aláásná.
Annyit lehetne tenni,hogy mittomén kiadásközeli idő körül-után-mondjuk max 320 ban lehessen fent(nekem mint írtam már korábban is akkor is jó,nincs technikám meg botfülem van)aztán 1-2 hónap vagy több múlva lehessen feltenni jobb minőségben.
Így már csak-csak nem kardoznak le.
Az oldalt Isten őrizz hogy megszűntesd!!
Annyit kutattam mire ráleltem mint a fene és nagyon örülök neki,hogy van.
És nem kizárólag a lehúzásról beszélek hanem vannak itt infók is--volt olyan is amit -szégyen ide vagy oda merthogy jómagam is olyan 30 éve gyűjtök--még én is rosszul tudtam,nem úgy ..stb..stb.
Egy-egy akkori "x"néha idekerül majd lehidalok mert úgy csíptem anno--sosem tudtam volna meg,hogy most megen más a művészneve pl.
UI:
Nehogy becsukj!
:) -
#11758 Mindenképpen a megjelenés után jöhet a letöltési mizéria.Viszont hírek,infok korai megjelenésével,megosztásával hiba nincs.A fő irányvonal eddig is az ilyen jellegű zenék megismertetése volt a cél.
Mondjuk, hogy én ezt elhiszem (most), de kit szeretnél ezzel a szöveggel "átvágni"?
A legelső mondat pedig "mindent visz", szóval megjelenés után már lehet is az előadók kínkeserves munkáját töltögetni, az már nem bűn, mert megjelent, aha fasza!
Biztos így gondolja majd, ha pl véletlen betéved ide Blix, vagy bárki más. Hagyjuk már, ha valaki visszaolvas, akkor a majd 12000 hozzászólásból több, mint a fele simán warez. Mindegy, én leírtam mit lehet csinálni, a kettő együtt nem megy, vagy le kell szarni a picsába az előadókat, tenni úgy sem tudnak ellene semmit, aztán jóccakát.
Ők is jól tudják, hogy internet=warez, főleg ebben az elcseszett országban. manapság, sem a spacesynth, sem az italo disco számokkal nem lehet keresni, csak is a saját fanatikus komponálás az eredménye, hogy mostanában megint felvirágozik, viszont a kiadók szeretnének belőle látni hasznot, ezért minden warez oldalt a legszigorúbban elítélnek, jogosan.
Mostanában ez a sok szenny italo disco-nak nevezett szarságok jelennek meg folyamatosan. Viszont csak három látott tőlem pénzt és tőlük minden lemezt meg is veszek a jövőben is.(ItaLove, Retronic Voice, Joy Peters). A többit még említeni is szégyen melletük. (SV!)
-
Biatomi #11757 -Folytatod tovább, a warezt hanyagoljátok és inkább az előadók megismertetése a cél és a az előadók barátságának a megtartása (valami ilyesmi folyik nálam is)
Mindenképpen a megjelenés után jöhet a letöltési mizéria.Viszont hírek,infok korai megjelenésével,megosztásával hiba nincs.A fő irányvonal eddig is az ilyen jellegű zenék megismertetése volt a cél.
Szót nem szólnának (szerintem) ha minden kiadásból postáznának 10-20 korongot Magyarországra.------Van benne valami Wind kolléga!!!
a kecskehúshoz egyébként nagyon is illik a káposzta -
#11756 A kérdés az inkább, hogy muszáj-é a világnak ebből a topikból vagy a Laci által feltett klippekből informálódni.
Ezért írtam már régebben is, hogy a népszerűség átka a folyamatos támadás.
Nem véletlen linkeltem már párszor Én is K.S. oldaláról a zenéket, ha már Ő megosztotta akkor lehet hirdetni az igét. Főleg, hogy nem a lemezek fogynak a kiadónál, inkább a letöltések szaporodnak...
Szót nem szólnának (szerintem) ha minden kiadásból postáznának 10-20 korongot Magyarországra.
Zárójelben megjegyzem: aki rendszeresen vásárol annak küldik a hírleveleket folyamatosan.
És egyébként, ha kiadás után szerez tudomást a nép 1 új zenéről, akkor mivan? Max később kerül ki egy orosz oldalra, és szevasz...
Szerintem visszább kell kicsit venni a lendületből, írjatok szlengekbe, rémuszokba, hogy aki a sorok között olvas tudjon tájékozódni de a fordítógép ne tudja fordítani és a kecske káposzta effektus mérlegállásba áll.
Egyébként +nekem tökmind1. -
#11755 Nem is olyan dióhéjban összefoglaltad mik a lehetőségeim.
Ezért írtam hogy jól ebből én nem fogok kijönni úgy hogy a káposzta is megmaradjon, de a kecske is jól lakjon. -
#11754 Ez várható volt és ha ezt leírom neked anno, akkor megsértődtél volna. (szerintem)
Ez a topik is egy kurva nagy warez, minek tagadnánk, mint régebben az enyém is volt, de vagy titokban kell tartani, vagy nem kell az előadókkal puszi-pacsizni. Ezt én már régebben megtanultam, azért nincs is ott szinte semmi, csak foszlányokban valami néha. Mondjuk ehhez hozzá jön az is, hogy szinte egyáltalán nem töltök le már semmit évek óta!
Amiket tehetsz:
-Folytatod tovább itt és leszarod a kiadókat, előadókat. És ez a véleményed nekik:
-Folytatod tovább, a warezt hanyagoljátok és inkább az előadók megismertetése a cél és a az előadók barátságának a megtartása (valami ilyesmi folyik nálam is)
-Nem folytatod itt tovább a "pályafutásod", inkább puszipajtás maradsz az előadókkal.
-Folytatod tovább, de itt már csak álnéven.
-Folytatod tovább, de a warez csak pü-ben elérhető, emiatt a topik látogatottsága a béka segge alatt lesz a kívülállók miatt, de ez sem megoldás, mert ha egy előadó ide benéz, akkor a gugli fordítóval tudni fogja, hogy mi az ábra.
Igazán jó megoldás nincs, ha mind a kettőt megtartani szeretnéd.
-
#11753 Amit írtál nagyon elgondolkoztató!Két kard nem fér el egy hüvelyben. -
#11752 Sziasztok !
Mostanában sajnos olyan támadásokat kapok privátban és más egyéb helyekről amiről ti nem tudtok nem is igazán rátok tartozik.
De ennek hatására megfordult a fejemben hogy érdemes-e így folytatni a topikot?
Sajnos kereszttűzbe kerültem amiből én nem igazán tudok jól kikerülni.
Egyrészt itt van a topik ami a szívügyem.
Az amiért létrejött.
Vagyis hogy népszerűsítsem azokat a zenéket amit biztos hogy magyar rádiók közelébe se kerülhetnek.De léteznek, és bizony fantasztikusan nagy muzsikák.
Legalább is én így gondolom.
Számtalanszor beszélek olyan emberekkel akiknek ha megemlítem hogy a New Italo igenis létezik, csak néznek rám mint egy Ufóra.
Az meg hogy a bakelit ( vinyl) ma is kapható amin új szerzemények vannak új Italo előadóktól az meg megint csak hatalmas meglepetés.
Magyarországon elég kicsi lehet az a tábor akik ezekkel a zenékkel tisztában van.És itt most globálisan értem. Mert aki rendszeresen a zenei oldalakat bújja a neten azok persze hogy beleakadnak akaratlanul is.
De aki a kereskedelmi rádiókat hallgatja nap mint nap azoknak bizony sötét folt a New Italo.
Másrészt olyan előadókkal kiadókkal kerültem szoros kapcsolatba az elmúlt hónapokban akiknek igen csak sértem az érdekeit ha mondjuk egy vinyl megjelenés előtt pár héttel már tőlem letölthetőek ezek a dalok.
Aki bizony tudnak erről az oldalról és figyelik is hogy mi kerül ide ki.
És itt jön az én speciális gondom.
Legyen itt egy konkrét példa.
Tegnap egy jó barátom megosztott itt egy két hét múlva megjelenő vinyl teljes anyagát.
Igaz ez a maxi már elérhető bizonyos oldalakon 320-ban letölthető pénzért.
Nagy a valószínűsége hogy jó barátomnak is így került a birtokába ez az anyag.
A probléma ezzel csak az az előadó mondjuk ki az Italove ill. az ő kiadója a Flashback Records főnöke Kimmo Salo is az ismerőseim közé tartozik.
Én kaptam ebből az anyagból egy tracket már pár napja.
Akkor megkérdeztem a Flashback sajtósát hogy készíthetek-e ebből a dalból egy bemutató videót a Youtube-ra lebutítva a felvételt 128-as mp3-ra.
Sz szerint ezt a választ kaptam.
"Meg ne próbáld mert Kimmo kinyír."
Na most ezek után tudván hogy ránéznek erre az oldalra itt vigyorog egy olyan maxi amire kifejezetten megkértek rá hogy megjelenés előtt ne lehessen elérni nálam.
ezzel két tűz közé kerültem.
Egyrészt a topik már nem teljesíti a célját mert olyan dolgokat törlök ami bizony igenis ide való,másrészt ha bent hagyom akkor olyan kedvezményektől esek el aminek bizony anyagi vonzata van.
Szóval igazából nem tudom mit tegyek.
Ezt a levelet most azért írtam mert pár napja erősen gondolkozom a topik bezárásáról.És hogy egy kicsit ti is belelássatok a háttérbe hogy bizony nem olyan egyszerű úgy cselekedni hogy mindenkinek jó legyen.
Egyrészt ti továbbra is hozzáférjetek az infókhoz, másrészt ne sértsem kiadók ,előadók, üzleti érdekeit.
Az viszont igenis büszkeséggel tölt el hogy bizony külföldön is tudnak rólunk.
Más kérdés hogy éppen ez miatt meg kell gondolni hogy érdemes-e ezt így folytatni?
-
lukaca #11751 Hello! Ha már szoba került Dj Savage, valakinek nincs meg jó minőségbe ez a szám D.J. Savage - Just You And Me.
Előre is köszönöm! -
laco64 #11750 természetesen a videót,köszi -
sanyo71 #11749 Jó meglátás!!A csajos version nekem jobban tetszik, kár hogy nem az került fel a lemezre,hogy mért -
sanyo71 #11748 Köszi meghallgatom!!! -
#11747 A zenét vagy a videót??? -
laco64 #11746 ha valaki elmagyarázná hogyan lehet youtubról ezeket letölteni azt nagyon megköszönném