NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem még nem adták ki mert a discogs-on sincs semmi infó róla.
Pedig valószínû hogy a Delivery Records-nak kellene kiadnia majd.
Mint az elõzõ maxiját is.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
És valóban .
Mát a te linkednél is ez a felirat fogad.
"Ez a fájl el lett távolítva a szerzõi jogok megsértése miatt, vagy a feltöltõ törölte."
Egy nagyon nagyon új dal. i
Igazándiból a neten sincs még sok utalás rá.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Sanyo 71 cimbora mutatta nekem is.
23rd Underpass - Tonight (Extended Version)
Download
pass-saxon71
Halottam egy nagyon (nekem) jó zenét a rádióba, nekem biztos valami verzióba megvan de nem jövök rá ki játssza, nem is találtam a katalógusba. De ez 2011 verzió amit a rádióban halottam az biztos. Remélem valaki tudja az elõadót így könnyebb lesz beszerezni az új változatot! track 2011
Ahogy megbeszéltük.<#wink>#wink>
imo :) science fiction is science fact
Jól esik, hogy tetszik Nektek is!
Megvallom már javítottam rajta - egyszer majd a Laci ezt is kiteszi tán..
És most hagyjuk a személyi kultuszt..
Most ezzel ismerkedem, hogy hátha még jobb sikeredik a jövõben:
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
Codigoro!
nagyon cool lett ez a verzsön. Csak így tovább , elõre tovább a lenini úton! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Szerintem érdemes meghallgatni Codigoro cimbora legújabb alkotását.<#wow1>#wow1><#szeret>#szeret>
A Mirko lemezrõl az egyik legjobb szám 9 perces verzióját követte el, igen csak ütõs formában.<#taps>#taps>
Kaposy feat Codigoro - Sweet Surrender (Long remix)<#crazya>#crazya>
Ja és aki veszi a fáradságot és küld egy privit,az veszteségmentes minõségben is élvezheti ezt a minden tekintetben egyedi alkotást.<#ravasz1>#ravasz1>
01 - Music It`s A Magic (Radio Edit)
02 - Music It`s A Magic (X10ted Mix)
03 - Music It`s A Magic (Original Edit)
04 - Music It`s A Magic (EuroDACER Relax Mix)
Bitrate : 320 kbit/cek
40mb
http://ul.to/gr97pj
http://www.megaupload.com/?d=MK7LT0FO
A vasárnapi ebédhez ..<#wave>#wave>
Nekem se fekete pólóm, se ilyen szép nagy polcrendszerem nincsen <#eplus2>#eplus2>
Ilyen képet már én is tudnék készíteni.<#wink>#wink>
Az igazság az, hogy a mixeket wav-ban készítem, de mivel a samplerek nagy része nem lossless és egyes jó nóták is hiányoznak sajnos a tarsolyomból eme formátumban, így feltöltés után tutkó jönnének a megjegyzések, hogy minek wav-ban feltölteni cca 250Mb-ot, ha a végeredmény a satnyább részek okán úgy sem lossless. Elég az 320-ban is. És valahol igaza is van annak, aki "feleslegesen" nem akar letölteni fél gigát. Majd priviben teszek engedményt... <#wave>#wave>
Hát ez persze nagy kár <#fejvakaras>#fejvakaras>.. de ebböl is látszik mennyire nem vagyok otthon az aktuális italo világában ;0/
Bár Den Harrow/Tom Hooker- tol inkább az ujdonságok érekelnének <#nevetes1>#nevetes1>, ha azokat PN-ben ( mármint linkeket , vagy albumcimeket amire rá lehet keresni ) elküldenéd akor nagyon örülnék neki!
üdv ItaloFan
Meghalgatva is kellemes - bár 10:32-nél a szerzõ is csúnyán vágott /váltott, de ezt majd Leontyn kifejti gondolom..<#crazya>#crazya>
Mindenesetre a neten keringõk közül eddig ez a legélvezetesebb.
Köcce!
Bár egy nagy elõdöt idézve itt a fórumon "- Még annyit azért hozzátennék, ha mind ezt veszteségmentesen tennéd annak még jobban örülnék de ezért nincs harag ugye?" <#nevetes1>#nevetes1>
SSR - Obsession Mix<#wave>#wave>
szerettem volna egy Youtube videot belinkelni...... sajna nem jött össze <#falbav>#falbav>
http://www.youtube.com/watch?v=7cZpMThhNx4
Ez lett volna az.
Erröl mia véleményetek?
Mirko Hirsch - For Milou - Open up your Heart
Download
A vadásszezont megnyitottam <#violent>#violent>
Ha beszerzed azokat a lemezeket amik a fórum körül láthatók kis képek formájában akkor már egy nagy lépést tettél arra hogy egy jó kis alapod legyen a New Italo zenék krémjének beszerzésében.
És elárulom neked ha van türelmed és végig böngészed a topik múltját, ezeket az alkotásokat szinte hiánytalanul meg fogod találni itt.
Jó vadászatot!<#wink>#wink>
Teljessen egyetértek veled! Hozzá kell tegyem azért ez nagyrészben a ti (forumozók) érdemetek hogy ez az album most ide felkerült.Hogy öszinte legyek a mai "kortárs" italo szerzök/csapatok és dalok táján teljessen tájékozatlan vagyok , erröl a Mirko Hirsch albumról is itt ezen a fórumon kaptam elösször "imputot". Napok ota olvasgatom a bejegyzéseiteket és próbálom behozni a lemaradásomat ,o)) zeneügyben. Néha csak ámulok és bámulok mi minden új és jó zene létezik ;o))
Köszönet érte igy utólag is ! ;o))
üdv ItaloFan
Azért írom hogy bemutatkozónak mert nálam már az SOS-el nagyon is bemutatkozott.
Rock-ból így áttnyergelni az Italo Világába,hát nem semmi!
Elsõ számú kedvencé lépett elõ nálam, holtversenybe persze a Retronic Voice-vel.<#wink>#wink>
Egy pár napja követem a fórumotokat , örömmel telt el hogy nem vagyok egyedül az Italo - régi és új - Imádatommal.
Ha valakinek még nincs akkor tessék , sajnos nem lossless........ de igy is egy csemege.( varBitrate )
üdv Italofan1969
http://hotfile.com/dl/105832105/88553b8/ZzZz-2011-00017-SSR-Obsession-Hirsch-Mirko_Sparhawk.rar.html
http://www.fileserve.com/file/yUSWjck/ZzZz-2011-00017-SSR-Obsession-Hirsch-Mirko_Sparhawk.rar
Nagyon rég nem jártam erre egyéb lefoglaltságaim miatt.
Le kell válogatnom vagy 500 db kapott lemezt.
Nem kis meló, de talán megéri.<#wink>#wink>
Nekem ez a verzió jobban tetszett:
Nortec Panoptica Orchestra Feat. Javiera Mena - Complejo De Amor (Radio Edit)