NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Köszi az infót.

Szerintem még nem adták ki mert a discogs-on sincs semmi infó róla.
Pedig valószínû hogy a Delivery Records-nak kellene kiadnia majd.
Mint az elõzõ maxiját is.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Nem szedtem le, nem jön be a zenéjük, de a neten több forrásban is Tonight Make Me Stronger a szám címe ami több forrás szerint 2010 nov. adták ki, ez csak netes infó ami általában zenei téren nem pontos!
kaposi1
Most kaptam egy infót hogy Mirko lemezét igen csak elkezdték védeni.

És valóban .

Mát a te linkednél is ez a felirat fogad.

"Ez a fájl el lett távolítva a szerzõi jogok megsértése miatt, vagy a feltöltõ törölte."

kaposi1
Sziasztok!

Egy nagyon nagyon új dal. i
Igazándiból a neten sincs még sok utalás rá.<#fejvakaras>

Sanyo 71 cimbora mutatta nekem is.

23rd Underpass - Tonight (Extended Version)

Download
pass-saxon71

Sziasztok!
Halottam egy nagyon (nekem) jó zenét a rádióba, nekem biztos valami verzióba megvan de nem jövök rá ki játssza, nem is találtam a katalógusba. De ez 2011 verzió amit a rádióban halottam az biztos. Remélem valaki tudja az elõadót így könnyebb lesz beszerezni az új változatot! track 2011
kaposi1
Hát, ha megkapom biztos lehetsz benne.
Ahogy megbeszéltük.<#wink>

Musachy
Minõsítés?! Egy lehetséges alternatívaként - mindössze javaslat volt. Költséges, ámde biztos.

imo :) science fiction is science fact

Codigoro
Köszönöm mindenkinek srácok! <#worship><#worship>
Jól esik, hogy tetszik Nektek is!
Megvallom már javítottam rajta - egyszer majd a Laci ezt is kiteszi tán..

És most hagyjuk a személyi kultuszt..
Most ezzel ismerkedem, hogy hátha még jobb sikeredik a jövõben:

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

tgolyo
Sziasztok!
Codigoro!
nagyon cool lett ez a verzsön. Csak így tovább , elõre tovább a lenini úton! <#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen>

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Sziasztok!Ez oda vágott srácok,a legjobb szám az albumról,állati jó minõségben!!<#worship>

gyorgy74
Codigoro barátom itt most nyilvánosan köszönöm meg ezt a remekbe szabott munkát.<#worship> Laci barátomnak is hogy részedre bocsájtotta a nyersanyagot!<#finom> Ilyen remek mixet már régóta nem halottam csak így tovább, szeretni fogunk a fórumon az már biztos!!!!<#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

donbig
Köszönöm itt is, mindkettõtöknek, remek alkotás!
<#worship>

kaposi1
Sziasztok!

Szerintem érdemes meghallgatni Codigoro cimbora legújabb alkotását.<#wow1><#szeret>

A Mirko lemezrõl az egyik legjobb szám 9 perces verzióját követte el, igen csak ütõs formában.<#taps>

Kaposy feat Codigoro - Sweet Surrender (Long remix)<#crazya>

Ja és aki veszi a fáradságot és küld egy privit,az veszteségmentes minõségben is élvezheti ezt a minden tekintetben egyedi alkotást.<#ravasz1>

Barátom ha tudnád mennyit költöttem eddig zenére (tehát vásároltam) lehet meglepõdnél. Csak egy kérdés volt ha nem tölti fel akkor nem de ne minõsíts ha nem is ismersz.

EuroDACER - Music It`s A Magic (2011)
01 - Music It`s A Magic (Radio Edit)
02 - Music It`s A Magic (X10ted Mix)
03 - Music It`s A Magic (Original Edit)
04 - Music It`s A Magic (EuroDACER Relax Mix)
Bitrate : 320 kbit/cek
40mb
http://ul.to/gr97pj
http://www.megaupload.com/?d=MK7LT0FO

Sziasztok!!Codi ilyet minden ebédhez csinálhatsz,szívesen hallgatom ezt is..<#wave>

Musachy
Esetleg meg lehetne rendelni a lemezt.

És akkor várhatunk itt egy FLAC verziót? <#guluszem1>

Codigoro
Szintén <#law>

kaposi1
P.Ü ment!<#wave>

Codigoro
Codigoro - Mirko planet
A vasárnapi ebédhez ..<#wave>

Codigoro
Jó neked Lacikám!
Nekem se fekete pólóm, se ilyen szép nagy polcrendszerem nincsen <#eplus2>

kaposi1

Ilyen képet már én is tudnék készíteni.<#wink>

kaposi1
Gyurikám ehhez nem nagyon kellenek szavak!<#szeret>

gyorgy74
Ok! Én meg értelek hisz te ezt jobban tudod mint én, nem értek annyira a mixeléshez. A samplerek azok meg gondolom effektek átvezetéshez bár volt némi próbálkozásom de abbahagytam mert rossz volt hallgatni. Inkább átadom a pályát neked barátom!!!<#smile>

Codigoro
Gyuri!
Az igazság az, hogy a mixeket wav-ban készítem, de mivel a samplerek nagy része nem lossless és egyes jó nóták is hiányoznak sajnos a tarsolyomból eme formátumban, így feltöltés után tutkó jönnének a megjegyzések, hogy minek wav-ban feltölteni cca 250Mb-ot, ha a végeredmény a satnyább részek okán úgy sem lossless. Elég az 320-ban is. És valahol igaza is van annak, aki "feleslegesen" nem akar letölteni fél gigát. Majd priviben teszek engedményt... <#wave>

Codigoro

mflex
Mind a kettõ aktív, rendesen kurva anyázzák egymást! <#vigyor>

What about the forests?

Szia!
Hát ez persze nagy kár <#fejvakaras>.. de ebböl is látszik mennyire nem vagyok otthon az aktuális italo világában ;0/
gyorgy74
Szia tudtommal sem Den Harrow sem Tom Hooker nem aktív már new italo világában. Feldolgozások persze biztosan születnek de sajnos én errõl nem tudok. Hát ha van szakavatottabb ebben a témában és segít neked én sajnos nem tudok.<#szomoru2>

gyorgy74
Codigoro nincs harag miért is lenne! Annyi hogy döntetlen az eredmény.<#eljen>Jó lenne és örülnék ha ez a mix veszteségmentesen lapulna nálam és tudnék ilyen mixet csinálni akkor biztos lossless formátumban tenném meg.<#wink>

Köszi Gyuri!

Bár Den Harrow/Tom Hooker- tol inkább az ujdonságok érekelnének <#nevetes1>, ha azokat PN-ben ( mármint linkeket , vagy albumcimeket amire rá lehet keresni ) elküldenéd akor nagyon örülnék neki!

üdv ItaloFan
Codigoro
Köszönöm, elvittem. <#worship>
Meghalgatva is kellemes - bár 10:32-nél a szerzõ is csúnyán vágott /váltott, de ezt majd Leontyn kifejti gondolom..<#crazya>
Mindenesetre a neten keringõk közül eddig ez a legélvezetesebb.
Köcce!

Bár egy nagy elõdöt idézve itt a fórumon "- Még annyit azért hozzátennék, ha mind ezt veszteségmentesen tennéd annak még jobban örülnék de ezért nincs harag ugye?" <#nevetes1>

gyorgy74
Egy jó remix a Mirko debütáló albumáról összeválogatva fincsi 12 perc 320kbps!!<#finom>

SSR - Obsession Mix<#wave>

gyorgy74
Igen ez egy nagyon jó feldolgozás Den Harrow - Future Brain 1985-ös zenéjének a feldolgozása!!!Ha akarod ki tudom listázni az albumokat maxikat ha gondolod hogy könnyeben boldoguljál de csak ha akarod!!!<#wink>

Hopplá .... ;o/
szerettem volna egy Youtube videot belinkelni...... sajna nem jött össze <#falbav>
http://www.youtube.com/watch?v=7cZpMThhNx4
Ez lett volna az.
Beszerezném de nagyon kicsik a képek és részben nem tudom elolvasni az albumcimeket <#rinya>.... asszem lassan kell szemüveg <#mf1>

Erröl mia véleményetek?

kaposi1
Egy személyes kedvencem ami sajnos nem került rá az albumra.<#sir>

Mirko Hirsch - For Milou - Open up your Heart
Download

gyorgy74
Szia ItaloFan!!! Az írásod elárulja hogy még új vagy a New Italo világában. Csak vigyáz vaktölténnyel ne lövöldözzél! Csak a javát mindenek, elõrevetítem hogy lesz mire vadásznod az biztos ha még új vagy a topikba!!!<#finom><#gun>

kaposi1
Légyszi használd a jobb felsõ sarokban a " válasz erre" fülecskét.<#worship><#wink>

Yepp ;o))
A vadásszezont megnyitottam <#violent>
kaposi1
Kedves ItaloFan!

Ha beszerzed azokat a lemezeket amik a fórum körül láthatók kis képek formájában akkor már egy nagy lépést tettél arra hogy egy jó kis alapod legyen a New Italo zenék krémjének beszerzésében.
És elárulom neked ha van türelmed és végig böngészed a topik múltját, ezeket az alkotásokat szinte hiánytalanul meg fogod találni itt.
Jó vadászatot!<#wink>

Szervusz György!

Teljessen egyetértek veled! Hozzá kell tegyem azért ez nagyrészben a ti (forumozók) érdemetek hogy ez az album most ide felkerült.Hogy öszinte legyek a mai "kortárs" italo szerzök/csapatok és dalok táján teljessen tájékozatlan vagyok , erröl a Mirko Hirsch albumról is itt ezen a fórumon kaptam elösször "imputot". Napok ota olvasgatom a bejegyzéseiteket és próbálom behozni a lemaradásomat ,o)) zeneügyben. Néha csak ámulok és bámulok mi minden új és jó zene létezik ;o))
Köszönet érte igy utólag is ! ;o))
üdv ItaloFan
kaposi1
Bemutatkozó ( Debut ) albumnak rendkívül erõs.<#wow1><#szeret>
Azért írom hogy bemutatkozónak mert nálam már az SOS-el nagyon is bemutatkozott.
Rock-ból így áttnyergelni az Italo Világába,hát nem semmi!
Elsõ számú kedvencé lépett elõ nálam, holtversenybe persze a Retronic Voice-vel.<#wink>

gyorgy74
Kimondom New Italo rajongó barátom hogy ez egy nagyon erõs album alig vártam azt a pillantatott hogy megjelenjen!!!<#wink>Nagyszerû dalok vannak ezen a lemezen érdemes hallgatni! 15 Alkotás van a lemezen de nincs olyan szám amire azt mondanám, hogy nem tetszik<#taps><#taps><#taps>

Sziasztok!

Egy pár napja követem a fórumotokat , örömmel telt el hogy nem vagyok egyedül az Italo - régi és új - Imádatommal.

Ha valakinek még nincs akkor tessék , sajnos nem lossless........ de igy is egy csemege.( varBitrate )
üdv Italofan1969

http://hotfile.com/dl/105832105/88553b8/ZzZz-2011-00017-SSR-Obsession-Hirsch-Mirko_Sparhawk.rar.html

http://www.fileserve.com/file/yUSWjck/ZzZz-2011-00017-SSR-Obsession-Hirsch-Mirko_Sparhawk.rar
kaposi1
Jó estét!

Nagyon rég nem jártam erre egyéb lefoglaltságaim miatt.
Le kell válogatnom vagy 500 db kapott lemezt.
Nem kis meló, de talán megéri.<#wink>

Musachy
Egy füllel fõleg! <#hehe>

Szia! Tényleg BAD, nagyon halhatóan vágtad sok helyen össze!

Nekem ez a verzió jobban tetszett:
Nortec Panoptica Orchestra Feat. Javiera Mena - Complejo De Amor (Radio Edit)