41653
-
#12653 Mivel karácson van én is szoktam ajándékot kapni.
Most éppen még időben Finnországból érkezett a Jézuska!
Ez meg egy kis összefoglaló az elmúlt évekből és a jelenből.
-
fülcsimanó2 #12652
A Poptarisznya, B. Tóth Laci és Komjáthy Gyuri bácsi hangja, műsorvezetése a mi korosztályunknak egy életérzés, amit csak az érthet meg, aki benne élt. -
beva02 #12651 Sziasztok nem is tudtam hogy létezik még a poptarisznya ez kellemes meglepetés főleg a K Gyuri bával -
#12650 Szép ajándék lesz. -
#12649 Én is vettem egy lapost win8-cal az enyémnek, de hál'Isten jó! Most becsomagolva, elrejtve várja a nagy napot... -
#12648 Na látod ez is egy ilyen.
Az Apostol egy olyan CD-je van a tarsolyukban ami sose jelent meg.
De azért a nagyok kaptak belőle. -
#12647 Én a műsorral vagyok ugyanígy.
Mármint hogy szívesen hallgat(nám) ilyenkor is..
De indulnom kell a városba sajna.
Az asszony új laptopját viszem vissza, amivel karácsonyra akartam meglepni. Valamiért telepítés után vagy 8 percig bootol
Amikor meg végre betölt, szaggat a hang is.
Lesz...rom. Úgyis tablatre vágyott. Majd becserélem egyre.
A műsort meg majd kommentelitek.
Üdvözletem az öregeknek -
#12646 Ilyenkor még ezt a majmot is szívesen hallgatom. -
#12645 Oké. Delhusával megjött -
#12644 Nálam megy. -
#12643 Frissítsd,nálam is ez volt.
-
#12642 Nálam 10:13-kor megszakadt az adás.. -
#12641 Erről eszembe jutott, hogy mit álmodtam..
Valamilyen vulkánszerűségek keletkeztek a távolban..
Előjöttek belőle kék lufiszerű anyagok. Ezekben olyan lélekfélék lehettek..
December 21-be léptünk éppen. Éjfél volt..
Ezek a valamik belénk emberekbe költöztek észrevétlenül..
Egy (nekünk) újfajta gondolkodás felé, egy szebb, jobb élet felé irányítva minket, az emberiséget.
Szép álom volt. Bárcsak valóság lehetne.. -
#12640 Bizony a zenéket be lehet szerezni. De a tudás ,infók, ami a fejekben vannak, na az nem megszerezhető, se a boltban, se a torrenten. -
#12639 Titkok és történetek. -
#12638 Én is ezt írtam a face-n!!! -
#12637 Engem jobban érdekelne, amit egymással beszélgetnek közben... -
#12636 Én már hallgatom egy ideje. Mondjuk nem épp napjaink italoit nyomják a kis komiszok
(..Cliff Richard, Frank Sinatra...) -
#12635 Kár hogy most nyomják. Szerintem nem túl sokan érnek rá most hallgatni. -
#12634 Istenem, mekkora idők vannak mögöttük és mögöttünk is! -
Biatomi #12633 Szia Laci!
kihagyhatatlan
kösz az infot -
#12632 Akinek van ideje nézze, hallgassa MOST B.Tóth Laci-t és Komjáthy Gyuri bá-t.
http://www.poptarisznya.hu/kamera.html -
#12631 Laci ezt már megszokhattuk tőled...Ki ha nem te publikálod az újdonsült ITALOVE music-ot. Nagyon sok hasznos infóval látnak el a fórumozók és többek között te. Látod sokan, köztük én is innen informálódom a legújabb megjelenésekről dalokról....
Kíváncsian várom a hivatalos videót belőle!!! -
#12630 Természetesen Blix-el beszéltem. -
#12629 Jó reggelt!
Tegnap hosszasan beszélgettem Martin Bix-el az Italove vezetőjével.
Megmutattam neki egy videót amire kértem az engedélyét hogy publikussá tegyem a Youtube-n.
Először megkért hogy várjuk meg az új évet,de aztán éjjel meggondolta magát és arra kért hogy mutassam meg ízelítőileg.
Hivatalos videó később várható belőle.
Szóval egy igazi világpremier itt a topikban.
ITALOVE - Follow Me To Mexico (Flashback Ri-Mix) Demo 2013
-
dj adrián #12628 Biztosan nem így néz ki a lemez, mert ezen 6 track van egy oldalon ami nem kifejezetten a maxikra jellemző. Ez csak valami maszek kép. -
lacey71 #12627 Szasz'tok(szesz'tek) D
My Italo disco return 2012 - Rolyam's
-
#12626 ..igaz, Jakab Zsuzsi szerint a jean michel jarre-os a legjobbak legjobbja
Rá pedig mindig hallgatok -
#12625 Mondhatni össze sem lehet hasonlítani az eredeti 1969-essel :) -
#12624 Egy közös baráti CÉ-DÉ ellenőrzés során bánatunkban leittasodtunk. És a jeges eredeti volt el is fogyott gyorsan.
Közben Popcorn-t zabáltunk és ezt hallgattuk....
-
#12623 Igen valóban ő ajánlja letöltésre 320-ban az albumot a rutrackerről. -
djmegadiscoboy #12622 Elen Cora Facebookos oldalán találtam a most következő hivatkozást (aki nem hiszi, ellenőrizze le :-) )
Elen Cora - HOUSE OF CARDS - FREE DOWNLOAD ( mp3 only ) http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4285087
(Italo-Disco) Elen Cora - House Of Cards - 2012, MP3, 320 kbps ::
-
#12621 Te hawer figyu:
a Jager-t átveszem féláron! Tuti, hogy az is hamisítvány -
#12620 Kis off (már ha az)
Éppen Hands Of Love-t hallgatok. Manapság is csinálgatnak ezek még zenéket? Vagy csak a Dance To Dance volt nekik sláger? -
#12619 Gyerekek itt nem arról van szó, hogy kihallik az mp3-as és a lossless közötti különbség. Maga a tény!!!
Elég szomorú, hogy vannak kiadók akik még ha jó minőségben prezentálják a felvételt az akkor is mp3-as anyag.
Csak egy kis szösszenet egy kollégám Hargent Média kiadványait azért vették meg mert csomagban olcsóbb a 6 lemez 2-darabb ezresbe került. Ha kihangosítanak akkor lehet mutatni ellenőrzés során a MAHASZ-nak, hogy ez bizony eredeti CÉ-DÉ.
Kár hogy a MAHASZ mást nem ellenőriz, hogy a gyári lemezen nem megfelelő minőségi anyag van bár aki 2-ezer huf-ot ad 6-darabb lemezért az gondolom tisztába van vele.
-
Nekem nem kell magyarázkodnod
Mesélj inkább Bensztröp hawerról.
Kezdek rá odafigyelni ezek után.. -
#12617 Írtam valamit de tudjátok mit inkább kitörlöm az egész előzményt.
Tököm se fog itt magyarázkodni senkinek. -
#12611 Ez a pasi tényleg nem normális, de a zenéjét meg imádom, ezért mindent elnézek neki.
TOBIAS BERNSTRUP: Ventisette Live at Patrick Miller
-
#12610 Ez szerintem is egy jó BCR kiadvány. -
atiapuka #12609 Ezt hallgatom:
Boris Zhivago - In a World of Fantasy CDM [Beach Club Records] 2012
Nagyon tetszik.