41660
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Musachy
    De, mert amikor Zalatnay elkezd énekelni, azt mondom: "Cini, kuss!"
  • Biatomi
    nem pont ez a téma::::::::::::::::
    Depeche Mode - Delta Machine .................
    szóval amióta Alan nincs köztük,egyre silányabb már,én így értékelem.
    Pedig hol van már a:Pipeline,Blasphemous Rumours,Black Celebration....
    és a slágereket nem is említem ide ugye.De ezt megbeszélhetjük egy másik topicban ha egyszer ráértek,köszönöm.
  • narumon
    Nem vagy te kicsit cinikus? :)
  • Biatomi
    nekem sikerült még időbe,majd feltöltöm wavba
  • Musachy
    Csatlakozom, az említett DM lemezeket én is megvettem (meg azért életemben költöttem én is lemezekre), vagyis nem az a gondom, hogy tőtikézős vagyok és nem akarok lemezt venni. Azért jó, hogy van aki oktasson. Azt szeretem.
  • narumon
    Annyiból azért lehúzás szagú, hogy az átlag vinylek fele ennyibe kerülnek. Tehát nem a vinyl gyártása drága, hanem valószínűleg a kis eladott példányszám mellett kell haszont generálni.
    Ha azt nézed, hogy az előbb említettem; Juno Gang Maxi 2 számmal 19.90 EUR, de Schiller - Sonne dupla vinyl 16 számmal volt 17EUR
    Depeche Mode - Delta Machine dupla vinyl 22.90 EUR
    David Guetta maxi 9.90EUR
    és sorolhatnám napestig. Gyorsan lejön, hogy itt bizony nem a te általad említett költségeket fizeted!
  • Wind 67
    Aki pedig nem akar (vagy nem tud) áldozni rá pénzt (csak időt) az majd levadássza az oroszoktól vagy a torrent-ről profi minőségben.
  • gyorgy74
    Lett volna próbálkozás csak törölték a torrentet.
  • Musachy
    Bizony ám!
  • Biatomi
    tőtikéseknek hatalmas nagy durranás a rutrackeren Lenroy maxi single wavba
  • Biatomi
  • dj adrián
    Mi ebben a lehúzás? Ennek ennyi az ára. Nem olcsó a vinyl technológia (borító készítés, stúdiómunka,lemeznyomás, jogdíj, egyéb költségek). Persze haszon is van rajta biztos, mert anélkül ki foglalkozna vele. Nincs itt lehúzás, ennyi az ára és mindenki eldönti áldoz e rá vagy sem. Ez nem olyan mint az adó, hogy fizeted ha akarod ha nem.
  • zoranpityu68
    Romantic Avenue - Only You (demo)

• gyorgy74
    Milyen szép mit egy márvány lemez!
  • kaposi1
    Még Magyarországon is , de ez nem piaci tényező mint tudjuk.
  • Musachy
    Akad néhány.
  • kaposi1
    Sajnos vannak még ilyen nem normális egyedek.
  • Musachy
    Na végre te is elismered. Ha azt nézzük, hogy egy kis számú fanatikusból kell megélniük, mert a többinek elég az innen-onnan megszerzett akármilyen minőségű digitális kópia a telóra vagy az iPodra/mpeg lejátszóra, számítógépre, akkor teljesen érthető. Addig, amíg van, aki megveszi ennyiért.
  • kaposi1
    Az!
  • kaposi1
    Lehúzó vagy sem (egyébként az ) de máshogy ezekhez a maxikhoz nem jutsz hozzá lossless ez már régi ki nem mondott igazság ezt te is tudod.
  • narumon
    Pedig szerintem a Synthetica jobb szám :)
  • kaposi1
    Ez miatt lett beszerezve a lemez.

Juno Gang - Everybody Comes

• Musachy
    Nézegettem én is a dolgokat és az árakat - azt kell mondjam ez az igazi lehúzó ágazat!
  • gyorgy74
    Bizony és szép színes lemez!
  • kaposi1
    "Erre a Juno Gang Syntheticára rá is kattantam, node 19.90EUR egy maxi lemezért???? Szállítással 24 EUR"

Üdvözöllek a New Italo cseppet sem olcsó világában.

Amúgy amit mondasz lemez nagyon jó és ráadásul különleges hiszen Ryan Paris & Ken Laci vocal szólal meg benne.
    Ráadásul elég kis példányszámban is készült.
    Én nagyon szeretem azt a lemezt.
  • narumon
    Várom :)
  • narumon
    Köszi!
    Erre a Juno Gang Syntheticára rá is kattantam, node 19.90EUR egy maxi lemezért???? Szállítással 24 EUR... ennél olcsóbban veszem a nagylemezeket (duplákat). Tudom, hogy rétegzene node akkor is szíven ütött :)
  • kaposi1
    Erre meg inkább priviben válaszolnék neked.
  • Musachy
    Na ő legalább nem rángatódzik munka közben...
  • kaposi1
    Igen természetesen van pár kiadó ha New Italo-t szeretnél ami kiemelt figyelmet érdemel.

IventiRecords
    five4it
    Flashback Records

És van egy új oldal ami azért hasznos mert itt sok kiadó lemezeit rendelheted egy helyen .

Magic80's Sound
    Mondanom sem kell hogy ez a posta szempontjából mit jelent.

Mi ezeket a helyeket használjuk zenevásárlásra.
  • narumon
    Egyébként ezeket a New Italo lemezeket milyen kiadón érdemes nézni? Elég sok vinylem van de ilyenek (még) nincsenek. Mivel ebből a videóból is több is tetszett lehet, hogy beszereznék párat de az én bejáratott helyeimen ilyenek nincsenek. Van valami hely utána nézésre?
  • narumon
    Igen? Nem jól szól? Vagy mi a gond vele? LP-t néztem ki egyébként.
  • kaposi1
    Én nem tenném a helyedben.
    Mivel ismerem az elvárásaidat minőség terén ez a lemez különösen neked nem ajánlott.
  • narumon
    Ez a Flute Cries ez tetszik. Lehet hogy rendelek is egy ilyen lemezt.
  • Wind 67
    ZYNIC-Thanks For Nothing

• kaposi1
    Két új megjelenés a Flashback műhelyből.
    Azt hiszem a nevek magukért beszélnek.

Dyva - Forever Love

Viktor Ark - One More Time

Előbbiből már volt egy rövid instru részlet az alapján hozza a mester a szintet.

• kaposi1
    Nem is kérdés hogy ismét tökéleteset alkotott a srác.

Ezekből a lemezekből egy dologra voltam kíváncsi ami a youtube videó alapján is megállapítható.
    Hogy a Siberian Heat maxit bizony rendesen sikerült elkúrni hangzásilag a többi vinyl-hez képest.
  • dj adrián
    Egykis new italo mix (vinylről)
  • stellay
    Csak TRUC QUYNH ne sokat szólaljon meg benne... vagy ha megtanult angolul akkor esetleg, mert nagyon gagyi hangja van.
  • kaposi1
    A háttérben már csepegtetnek, lehet fülelni valamit hogy ez bizony ide való zene lesz.

Coming up on Saturday, April 13th, 2013, OUT OF THE SHADOWS music video from TQ & Linda Jo Rizzo will be premiering to the world. Stay tuned!!

"OUT OF THE SHADOWS" Teaser