41660
-
vaskó ferenc #14065 Avec Night Club proudly brings you BACK TO THE 80'S Party/Concert event, featuring for the first time ever in California; two legendary Italo Disco artists; KEN LASZLO & FRED VENTURA, with Italo Disco 80's music by DJ BPM, hosted by TQ.
AVEC NIGHT CLUB • MAY 26th, 2013
Avec Night Club büszkén hozza vissza a 80-as évek két előadóját / ez egy koncert esemény, mely az első alkalommal Kaliforniában rendeznek, két legendás Italo Disco művészel KEN LASZLO & FRED VENTURA- val melynek házigazdája TQ.
-
vaskó ferenc #14064 Tom Garrow - Give me more...(Italo Disco 2013)
-
#14063 A magyar gyűjtőnek nincs pénze, vagyis a gyűjtőnek van, mert áldoz rá (a hobby mindenek előtt... ) de a nem fanatikus zeneszerető beéri a letölthető akár mp3 változattal is. A fennakadás ott van, ha nincs letölthető belőle. Marad a gyűjtő jóindulata... -
dj adrián #14062 Igen, valóban, én nem tudok megrendelni Neked 1 lemezt sem. És hát nekem sincs 1 lemezem sem de ezt mindenki tudja rólam. Ezzel téma lezárva részemről. -
#14061 Lehet hogy szép história de ezt ne itt tárgyaljátok majd ki. -
#14060 Nem értem a Lenroy körüli nagy izgalmat. Egy kereskedelmi forgalomban kapható lemezről van szó, amit bárki akinek annyira kell megvehet, ha meg annyira nem kell akkor mit kell itt könyörögni érte.
Dj Adrián:-))Ez te irod pont nekem aki visszaküldtte a pénzt hogy nem tud megrendelni egy lemezt? szép história volt az is:-) -
#14059 Így van , ez csak fél megoldás de minden maxi minden zenéje soha nem fog felkerülni válogatásokra.
Ezért már valóban áldozni kell. -
Biatomi #14058 én csak annyit fűznék ehhez,aki teheti vásárolja meg a Zyx New Italo Generations 2 CD.
viszont egyet ne felejtsünk el:ezen a válogatáson ha már Lenroy őrület van,csak az A oldalas zene került fel a cd re!
és ez se került fel : Magic System D.J.- You Are My
egyenlőre.............. -
gyula1971 #14057
Gurcan Erdem & JohnnyM5 - The Night (New Italo Disco)
-
#14056 Érvek és ellenérvek amiért igazat adok neked de megértek mást is.
1.Valóban jelenleg kapható a lemez.
2.Most árengedmény is van rá.
3.Minőségileg a saját dolog a legjobb.Legyen az vinyl vagy az arról készült másolat.
1.Magyar pénztárcához képest igen is drága 2 számért megvenni a lemezt.
2.Még ha van is pénz rá elrettent az esetekben közel annyi posta díj mint a lemez.
3.Nincs lemezjátszó akkor min hallgassa, más formátumban pedig a maxi nem kapható.
4.Nincs Paypal számlája, azt sem tudja hogy kell nyitni, és fizetni vele.
5.Nem tud idegen nyelvet még annyira sem hogy egy vinyl-t megrendeljen.
6.A leírtak ellenére szeretné mégis minőségben megszerezni a zenéket.
7.Jó neki az mp3 is ( valóban tud az szépen szólni) mert nem is törekszik magasabb minőség beszerzésére , de mostanában vannak olyan zenék amik az istenért sem kerülnek fel még így sem a netre.
Alternatív megoldás lehet a most megjelent Zyx New Italo Generations 2 CD megvétele, mert azon jó pár olyan nóta van ami idáig csak vinyl-n volt elérhető bizony.Köztük a Lenroy vagy akár a Magic System D.J nótája. -
#14055 Megszokhattad már a szlogent:
Mindent ingyen...amit lehet :D -
dj adrián #14054 Nem értem a Lenroy körüli nagy izgalmat. Egy kereskedelmi forgalomban kapható lemezről van szó, amit bárki akinek annyira kell megvehet, ha meg annyira nem kell akkor mit kell itt könyörögni érte. -
#14053 Kiegészítés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jelen pillanatban minden nem legális zeneletöltés (amit a szerző vagy a kiadó nem engedélyezett) csak magánhasználatra való jogokat biztosít. Ugyanezen zenék megosztása önkényes alapon, törvénysértő.
Érthetőbben: ha Tomi barátunk (vagy bárki más) Lenroy vagy más jogvédett előadó zenéjét bárhonnét letölti és meghallgatja az rendben van. De ha megossza bármilyen módon másokkal, törvényt sért és vállalnia kell a felelősséget érte. A jogszabály változásáig a jelenleg kiszabható maximális büntetés: 5 év börtönbüntetés és közügyektől történő eltiltás.
Szoftverek esetén viszont a megosztás és a letöltés is jogsértő.
A gyakorlat az, hogy félmillió forint károkozásig (a jogtulajdonos kárára) a hatóságok nem lépnek fel.
De minden joguk meg van hozzá, és nem árt tudni azt sem: a jog és a vele járó szankciók nem ismerése nem ment fel senkit sem a büntetés alól. -
#14052 14022
Ugye nem gondolod hogy utólag visszatettem?
Szerintem István se tudta letölteni. -
zoranpityu68 #14051 Köszi és örülök azért hogy tetszett neked!Most a Nagy Durranás kettőben sem fogsz csalódni sőt senki egy igazán nagy zenével jövök szombat este 10 órakor!A zene és a klip is minden igényt kielégit igazi remek mü lesz!!
Hajrá Italove!!!! -
stellay #14050 Mit vársz egy amatőrtől nagy! -
italove #14049 Pityu, mindenképpen kellenének a kódok, mert azok nélkül nem tudom mi lesz velem... Nekem már a nagy durranás 1 is nagyon bejött! Könnyesre röhögtem magam a sok hülyén, aki kódott kért! A video felejthető volt, de ez a kódosztogatás nem volt kispálya! Hajrá! -
zoranpityu68 #14048 Nyugi Laci!Az már régen volt azóta én is próbáltam felrakni jó pár zenét.Viszont most szeretnék egy igazán NAGY DURRANÁST nektek (kodok nélkül)egy igazán nagy italo zenét átadni amit én is szombaton késő délután kapok meg.Várlak itt téged és mindenkit szombat este 10 órakor! -
#14047 Ki az a Lenroy? -
#14046 Azt irta hogy neki sikerült letölteni és hogy feltolja wav-ban
nekem jó mp3-ban is.
Ha nem teszi fel akkor nem :-)
Várunk amig kint lesz.
-
#14045 Biatomi irta hogy letöltötte, erre reagáltam,de ugy látom törölve lett a hozzászólása.
Nagy simlis vagy te Laci:-)) -
#14044 Tudomásom szerint a Lenroy lemezt senki sem tölthette le , mert eleve tiltott lemez.
Szóval amíg a moderátor nem ad engedélyt rá addig senki sem töltheti.
Márpedig erre nem adott, sőt egyből letiltotta, majd törölte, aminek a feltöltő nem nagyon örült. -
#14043 Én (ha lehet) igényelnék egy wav verziót is.
Privibe is jöhet, így nem lesz vita vagy sértődés :) -
#14042 sziasztok!
Szia Biatomi, megosztod velünk a Lenroy-t?
Sajna hamar levették lecsúsztam róla.
Köszi előre is! -
#14041 Ne felejts el itthon leszek. Szóval az első linkeskedésedre kiváglak innen. -
zoranpityu68 #14040 Ez egyáltalán nem olyan lesz!Örülni fogtok az új hatalmas zenének. -
italove #14039 Kódokat lehet már igényelni? Vagy csak később? ehehehe -
zoranpityu68 #14038 Most szombat este 10 órakor hatalmas zenével fogok kedveskedni nektek!Forever Italo disco -
#14037 folyt. itt... -
#14036 Ma megint meghallgattam az újat és még jobban tetszik. Ami nem jelenti azt, hogy a régieket nem szeretem, azok is ott vannak a helyükön, de mást jelentenek. Én is a DM-on (is) nőttem fel, mégse mondanám magamat fanatikusnak. Megvan a helye az életemben. Ezt az új lemezt úgy vettem észre, hogy most sikk leszólni, de majd helyre kerül ez is, mint a többi.
Amúgy ez is érzelmi kérdés, ha nagyon objektíven akarom nézni a dolgot és az általad említett régi nagy zenéket vesszük, azok is hallgathatóak úgy, hogy zeneileg nem nagy dobások és nevezhetjük akár gagyinak is. De ezek hozzánk nőttek, a fiatalságunkat és az életünk részét jelentik, ezért tudjuk értékelni őket, sokszor többre, mint amik. Ezt akár az italo zenékről is elmondhatjuk. Pár akkord és kész - ráadásul a DM-dal szemben még a szövegük is semmitmondó, tele közhelyekkel. -
Biatomi #14035 én az első lemezétől vagyok illetve voltam rajongó.mert nagyon ritkán hallgatom már.szóval a kezdetektől,koncertek stb.........
kezdett szépen gitárosodni és átalakulni az egész formáció.nem a sláger számokat sírom vissza pl:strangelove,behind teh wheel,question of time.....
hanem az akkori igazi DM zenéket.:
Something To Do
Blasphemous Rumours
Stripped
Somebody
Shake The Disease
Condemnation és sorolhatnám......
változtatni kell sok év után elismerem,de ha a régi értékek részben megmaradnak hidd el nagyon sok ember örömét lelné még mindig bennük. -
#14034 Egyébként DM miért drága? Semmivel sem drágább mint a többi lemez... -
#14033 Érdekes, hogy pont te beszélsz ár = értékről :/ -
#14032 Sőt egyre jobban tetszik. Igaz én nem esek hasra pl. Schillertől, tehát nem tudom mi a jó... -
#14031 ****bevállalja / megint csak****
(qrva mobil..+kapkodás = hiba hegyek) -
#14030 Ezt inkább úgy tekintsd, hogy ár = érték.
A DM drága, mert fogalom. (Madonna, PSB...se olcsóbb sokkal..vagy semmivel)
Juno Gang kevés készült azért annyi.
Schiller (már bocs, de ki az?) olyan amilyen, azoknak akik szeretik, Dzsulietta Dávid meg a csapból is folyik, ha drágább lenne, a kutya se venné (net - download - free)
Puhapöcs Dzsásztin Bíbörről meg mán ne is beszéljünk: divatmajom a köbön, pont mint nemrég az Emó volt.
Ezek még akkor sem kellenének, ha szekrény lába alá póckolónak adnák..
Ellenben viszont ha akad még manapság italo (bocs: new italo) előadó, aki beválallja a vinyl version-t, na az megintcsak nem lesz olcsó mulatság...de mint mondtam az elején: ár = érték... -
#14029 Egyetértek. Delta Machine szerintem hallgathatatlan! -
Nastar #14028 Gratula mflex barátom, nagyon de nagyon odavág az új lemez!!!!AZ ELSŐ IS TETSZETT, DE EZ BRUTÁLIS, SZERENCSE HOGY EBBEN A TUCI TUCI VILÁGBAN VANNAK MÉG OLYAN EMBEREK AKIK ILYEN ZENÉKET TUDNAK CSINÁLNI!!!!Mégegyszer nagyon szépen köszönöm és csak így tovább.. -
#14027 Igen azok nagy zenék. A DM már egy ideje más, mint akkor (ez természetes, minden és mindenki változik). Aki a '80-as DM-et keresi benne, az csalódik. Épp ma délután hallgattam megint és rájöttem, hogy egyre jobban tetszik. -
Biatomi #14026 ez tetszett
na megyek lassan aludni,kora reggel robot nekem.Jó éjszakát!!!