41660
-
#13985 Egyenlőre örüljünk annak hogy Mike tartotta az ígéretét még a dátummal kapcsolatban is.
És közkincsé tette ismét immár a második fantasztikus albumát a már megszokott HQ Quality minőségben.
Ez már azért is tiszteletre méltó mert neki aztán most szó szerint nem kevés munkája és ahogy hallom pénze fekszik ebben az újabb remekműben.
Bevallom őszintén én úgy gondoltam hogy ehhez az albumhoz bizony már nem lehet majd csak úgy ingyen hozzájutni.
És cseppet sem csodálkoztam volna hogy amikor megnyitom a Discogslinket akkor bizony ott már egy beárazott CD fogad.
De egyenlőre nem így lett.
Szóval köszönjük meg Mike-nak az önzetlen felajánlást hogy ezt a remek összeállítást ismét rendelkezésünkre bocsájtotta.
Mflex - Electric Time (2013) (2nd album)
Very Thank You Mike!http://mflexsounds.hqaudience.com/
ja és óriási köszönet illeti még Diókát is a pazar vizuális megjelenésért amivel prezentálta a megjelenő dalokat.
Egy kis ízelítő.
Mflex feat. Dario - All The Night / Italo Disco
-
#13984 És igaza is lesz még :D -
#13983 Lacikám amiket mostanában hallottam, és láttam az elszomorító.
Igazad van , és volt. -
#13982 " csak el ne kúrják a normalizálásukkal. "
hümmm, csak nem fordult a nézőpont? -
#13981 Mirko Hirsch - All The Night - Miko Mission - Let It Be Love (Vinyl Remix)
Csak a nevében vinyl -
#13980 -
#13979 Vagyis a kompresszálásukkal... -
#13978 Rendkívül erős lesz ez a Dupla CD csak el ne kúrják a normalizálásukkal.
Mint ahogy az egy társ topikban már jól ki lett vesézve. -
#13977 Persze teljesen véletlenül :) -
#13976 Amúgy még nekem sincs meg a lemez.
A megjelenés óta tervbe van a vétel de vártunk hogy megjelenjen a Mode One is, és egybe rendeltük volna.
De mivel biztos forrásból tudom hogy arra aztán várhatunk, egyenlőre elhalasztva lehet jó sokáig.
Mert egy másik még számomra is titok project készül a kiadónál.
Így nem várok tovább, este sort kerítek a rendelésre.
Szóval aki Mode One eddig meg nem jelent zenét szeretne az ezután a remélhetőleg tegnap megjelenő VARIOUS ARTISTS
ZYX Italo Disco New Generation Vol. 2-re koncentráljon.
Én is azt teszem de én a TQ - Let The Night Remain Forever (Extended Version)miatt.
Ja és véletlenül rajta lesz a Lenroy nóta is. -
#13975 A helyedben feltöltenék neki valami 128-as vagy alatti empéjtrét tőle..addig úgysem adja fel :D -
#13974 Basszus komolyan ezt nem hiszem el. -
laco64 #13973 Lenroy-t honnan lehet letölteni?köszi -
Biatomi #13972 Micsoda körítéssssssssssssss -
vaskó ferenc #13971 Synthetic Dream - Man From Another Planet (Spacesynth 2013)
-
vaskó ferenc #13970 MarcelDeVan - Space Controller (2013 Fresh Version)
-
vaskó ferenc #13969 Mflex - Wonderful Memories (2013 Happy Easter Remix)
-
vaskó ferenc #13968 -
vaskó ferenc #13967 Various – Samara Boot Mix 11 (2013 Április 46:37)
FLAC.ban
Itt megnézheted a tartalmát!
Figyelem!! Maximum 10 alkalommal tölthető le!
Kérésre felrakom megint!
itt letőltheted!
-
#13966 Ez egy idei nóta az új albumról.
Szerintem a klasszikus italodisco sokat köszönhet neki...illetve az ABBA zenekarnak..
Klasszikus italo nélkül pedig nincs new italo sem :) -
sztakiba #13965
SZMC Feat. Lasgo - Surrender (Remix 2013)
-
riki19 #13964 Tudom,hogy ez nem szorosan az Italo műfaj ,de szerintem ez a hang mindenkiben emlékeket ébreszt.
Agnetha Fältskog - When You Really Loved Someone -
Biatomi #13963 -
djmegadiscoboy #13962 Nézz már utána a Blue System történetében legalább a Google segítségével. Így legalább kiderülne, HOGY NEM LESZ ÚJ ALBUM !
http://hu.wikipedia.org/wiki/Blue_System -
beva02 #13961 Mi van már megint kezded? Mikor nősz már fel? Tedd az időpontot hajnali 2-re akkor mindenki alszik. NYUGODT EMBER VAGYOK DE NEM SZERETEM A HÜLYÉKET MUTASS VALAMIT DE CSENDBEN -
zoranpityu68 #13960 Jövő szombat este 10 óra!!!!Új blu systems!!!! -
#13959 Maybe with TQ... -
#13958 Martin Blix
Tomorrow I will go to the studio and put my vocals on an upcoming duet. With who that will remain a secret a little while longer:)
Valami készül itt kérem. -
sztakiba #13957
Hi NRG, Italo-Disco
-
zoranpityu68 #13956 Hát igen szerintem az egyik ha nem a legjobb new italo előadó,viszont sajnos a több mint fél éve beharangozott új maxi lemez azóta sem jelent meg
Nagy kár pedig jó zene csak amig megjelenik ha egyáltalán napvilágot lát arra már rég rongyosra hallgatja mindenki és nem lesz olyan sikeres. -
#13955 Csak azért mert élőben nem sokat láthattuk még a kedvenceket.
A zenéjüket már rongyosra hallgattuk.
MODE ONE - I Will Never Say Goodbye (Italo Baltic Party)
-
#13954 eppen most halgattam a youtubon
az egesz album szabadon toltheto az oldalukrol -
vaskó ferenc #13953 The Crosslines - Wings Of Love ( 2013 )
-
vaskó ferenc #13952 Modern Tracking - Running Away ( TDHDriver Mix ) 2013
-
gyula1971 #13951 TQ&Trans X -My Fascination-2013.
-
laco64 #13950 heló,ez jó -
vaskó ferenc #13949 Ez is friss!!
BOBBY O - COMPROMISED (March 2013 NEW RELEASE)
-
Gabriel Nadler #13948 Mflex-Dream Factor
2nd album is coming soon...
https://www.youtube.com/user/mflex70?feature=watch
Nagyon várjuk..:o)
-
Trajtzigfritzig #13947 Ez nagyon jó! Kedvelem a Mester zenéit (szerencsére mostanában elég aktív).
Egyébként az általatok ajánlott zenék hallgatása folyamatban, lesz visszajelzés. Nem szeretnék kapkodni, ha lesz "kiforrott" véleményem majd jövök és jól megírom.
Az ünnepre való tekintettel én is betolnék egy zenét (amely egy feldolgozás lenne), sajnos zeneileg csak az eredetiből "átemelt" részek értékelhetők (számomra), viszont elég mókás darab, és már csak bombázó, piros dresszes táncoslányok miatt is érdemes megnézni. Hatalmasak! (Szó szerint.)
Flaminio Maphia - Vamos Alla Playa -
#13946 Nagyon friss!!!
BOBBY O - FRANKENSTEIN (April 2013 NEW RELEASE)