NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen , a két korábbi magyar szöveges dala , a Dimenzió , és a Láthatatlan Csodák jobban sikerültek.
Kár ezért a dalért , ez az én fülemet is zavarja. A kiejtésekkel vannak bajok , ezt az AI még "csak" így képes
kezelni, ezek szerint. Ha majd az "AI zenegyártók" ebbe bele tudnak javítani , akkor sokkal jobb lesz.
Kár ezért a dalért , ez az én fülemet is zavarja. A kiejtésekkel vannak bajok , ezt az AI még "csak" így képes
kezelni, ezek szerint. Ha majd az "AI zenegyártók" ebbe bele tudnak javítani , akkor sokkal jobb lesz.
Bár igazán fülbemászó de aki ezen nem hallja ( magyar szöveg ) hogy ez full AI
ott komoly bajok vannak !
ott komoly bajok vannak !
Mflex Sounds Team - A tánc hatalma (the power of pleasure) 2025
Köszi a bemutatót! Már hiányoltam tőle az új zenéket.
ItaloDisco4Ever !
Szia,
December közepe táján tervezem indítani a szavazást.
A start jelezve lesz.
Köszönöm hogy már most visszajelzéseket kapok.
Megpörhetjük majd a topicot,italo disco rajongók!
Addig is mindenkinek a legjobbakat,jó egészséget!
December közepe táján tervezem indítani a szavazást.
A start jelezve lesz.
Köszönöm hogy már most visszajelzéseket kapok.
Megpörhetjük majd a topicot,italo disco rajongók!
Addig is mindenkinek a legjobbakat,jó egészséget!
ItaloDisco4Ever !
Egykoron,az egyik videója alatt olvastam egy zenész honfitársának kommentjét,mely válasz volt egy user kritikájára,miszerint Raul nem jól énekel.
Megvédte,ellenkezőjét állítva,miszerint Raul jó énekes.
Nem árulom el ,ki volt a spanyol zenész kolléga.
Rodriguez úr,írhatna már néhány jó dalt a nejének is!
Megvédte,ellenkezőjét állítva,miszerint Raul jó énekes.
Nem árulom el ,ki volt a spanyol zenész kolléga.
Rodriguez úr,írhatna már néhány jó dalt a nejének is!
ItaloDisco4Ever !
Nekem is lesz listám, de még várok decemberig.
"Louie testvér"- nélkül ,nehezebb dolga volna.
Akkortájt,évekkel ezelőtt ,mikor azt írtam róla,mulatós zenésznek jó lenne,nem gondoltam volna,Mode One rajongó leszek.
2017-ben megtörtént a varázslat,azóta sok jó dala van,ez is jó.
Köszi!
De miért nem a hivatalos videót raktad,rakod ki?
Na majd én.
Mode-One - In The Shadows Of The Night
2017-ben megtörtént a varázslat,azóta sok jó dala van,ez is jó.
Köszi!
De miért nem a hivatalos videót raktad,rakod ki?
Na majd én.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Igen,színvonalas dalokból,egy tízes listát lazán ki lehet posztolni,rangsorolni majd.
ItaloDisco4Ever !
Igen , hiányoznak a Fred Ventura, Mirko Hirsch, Carino Cat, Energy Voice , Stylove, Tom Hooker/Tam Harrow, Amaya, Stockholm Nightlife,
Magic System DJ, Tiger Club, stb.zenék. Egy 10-es lista azért lesz tőlem.
Magic System DJ, Tiger Club, stb.zenék. Egy 10-es lista azért lesz tőlem.
DJAP – Ciao (New Dance Mix 2025) feat.Paula Evans
Roubix - Future Brain - 21st November 2025
Egy ilyen fiatalember italo-euro disco stílusban utazgat,több mint örömteli,s még Roger Meno dalát is remixelte.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
A minap elejtettem néhány szót azon korszakomról.mikor is ,dallamos vokál trance volt a mainstream nálam.
Egy,csak 1 mutatóban,a sok favorit közt.
First State featuring Relyk - Cross The Line (Official Music Video)
Egy,csak 1 mutatóban,a sok favorit közt.
First State featuring Relyk - Cross The Line (Official Music Video)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Van egy kérdésem,tán,talán valaki többet tud erről.
Mode-One - I'm Here With You Tonight ,van valamin extended verzióban?
Rövid megvan,állandóan repetáznom kell belőle,1x nem elég meghallgatni.
Óriási zene,Raul nagyon rossz angol kiejtése,még dob is felfelé a produkción,van egyfajta bája! 😊
Mode-One - I'm Here With You Tonight ,van valamin extended verzióban?
Rövid megvan,állandóan repetáznom kell belőle,1x nem elég meghallgatni.
Óriási zene,Raul nagyon rossz angol kiejtése,még dob is felfelé a produkción,van egyfajta bája! 😊
ItaloDisco4Ever !
Hi Guys,
Habár kétséges volt,az idei gyengébb zenei felhozatal okán,de év vége táján, újra elindítom a legjobb dalokra a szavazást.
Szabadon választható,összesen 10 dal rangsorolását fogom kérni,egy kikötéssel,AI által generált dalok nem játszhatnak.
Ez a dal az alábbi videóban,ebben remixben,nálam esélyes akár az első helyre is,de decemberig még sok minden történhet.
Érdekes,2009-ben kiadott vinylen hallható verziók egyáltalán nem tetszenek,ellentétben azokkal,ez a Jago remix,bitang jó!
Stage - I Can't Get You out of My Mind (Jago Remix)
Habár kétséges volt,az idei gyengébb zenei felhozatal okán,de év vége táján, újra elindítom a legjobb dalokra a szavazást.
Szabadon választható,összesen 10 dal rangsorolását fogom kérni,egy kikötéssel,AI által generált dalok nem játszhatnak.
Ez a dal az alábbi videóban,ebben remixben,nálam esélyes akár az első helyre is,de decemberig még sok minden történhet.
Érdekes,2009-ben kiadott vinylen hallható verziók egyáltalán nem tetszenek,ellentétben azokkal,ez a Jago remix,bitang jó!
Stage - I Can't Get You out of My Mind (Jago Remix)
ItaloDisco4Ever !
Carter - Just In Time (Italo Disco)
Ken Laszlo - Hey Hey Guy (Disco Computer Remix)
bocsi, még egyet betettem 😊
Szeretnék megosztani kicsit más dolgot, de az italo-val összekapcsolható tartalmat. Ez tuti nem AI, a lengyel srác szenzációs, igaz nem teljes zenéket mutat, hanem hogyan készülgetnek, és ahogy rögtönöz 😊.
Több csatornán szerepel..., tud hangulatot csinálni, nekem biztos sikerült átadnia-Egy egy részt demoként teszek be, a többit megtaláljátok.
Remélem, nem bánjátok.
Több csatornán szerepel..., tud hangulatot csinálni, nekem biztos sikerült átadnia-Egy egy részt demoként teszek be, a többit megtaláljátok.
Remélem, nem bánjátok.
Sajnos... és az is kár, hogy színes... maradok az eredeti kiadásnál. Azt nem múlja felül még minőségben sem. Amíg az öreg Bernhard Mikulski vitte a ZYX-et az akkori hangmérnökkel addig odafigyeltek a minőségi hangzásra. Miután elment az Öreg és a Mérnök, jött a káosz és hozzánemértés ideje. A mai napig nincs jó hangmérnökük. (egy DJ van....) Ők a kulcs a lemeziparban és megfizethetetlen a díjuk. Ezt az infót egy olyan ismerősöm mondta aki személyesen volt kapcsolatban az Öreggel, akkor még kint dolgozott Németországban.
A 90s évek második felének,2-ik felében erősítettem rá a lemezgyűjtésre.
Akkortájt a 90s euro-dance népszerűsége már lecsengett,helyére a klubokban bitang jó ,dallamos vokál trance,house dalok jöttek + indult a retro hullám a Modern Talking 98-as albumával,mely megalapozta az italo-disco újbóli népszerűségét.
Ministry Of Sound,angol lemezkiadó kiadványait favorizáltam elsősorban.
S persze az italo-euro disco gyűjteményemet is tovább erősítettem,de bár van sok ezer lemezem,én nem tartom magam ásznak,lemezgyűjtés terén,viszont mostanra,szinte minden megvan amit szerettem volna.
Olyan apróságok hiányoznak azért még,mint pld. Waterfront Home - Take A Chance a rövid verzióban.
P.S. : A videóban hallható zene illetve stílus a Te zenei világod,ha nem tévedek.
A legjobbakat!
Akkortájt a 90s euro-dance népszerűsége már lecsengett,helyére a klubokban bitang jó ,dallamos vokál trance,house dalok jöttek + indult a retro hullám a Modern Talking 98-as albumával,mely megalapozta az italo-disco újbóli népszerűségét.
Ministry Of Sound,angol lemezkiadó kiadványait favorizáltam elsősorban.
S persze az italo-euro disco gyűjteményemet is tovább erősítettem,de bár van sok ezer lemezem,én nem tartom magam ásznak,lemezgyűjtés terén,viszont mostanra,szinte minden megvan amit szerettem volna.
Olyan apróságok hiányoznak azért még,mint pld. Waterfront Home - Take A Chance a rövid verzióban.
P.S. : A videóban hallható zene illetve stílus a Te zenei világod,ha nem tévedek.
A legjobbakat!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Miközben az igénytelen,hulladék mesterséges szemét elárasztja a zenei streaming oldalakat is,azért akad még néhány jó kiadvány,melyek viszont gyakran a nyolcvanas évekbe repítenek vissza bennünket.
Stage - Dreaming (bandcamp)
Vinylen is!
Stage - Dreaming (bandcamp)
Vinylen is!
ItaloDisco4Ever !
Ez nálam is így van, ritkán veszek új lemezt, inkább a börzén vagy így-úgy veszek még néhány régebbi vinylt v. CD-t. Mostani friss vinyl beérkezés ami nálam nyerő, örökzöld eredeti album mellett! :
Utoljára szerkesztette: johnlennon2, 2025.11.02. 20:01:47
Utoljára szerkesztette: johnlennon2, 2025.11.02. 20:01:47
Hi JL,
Engem is zavar,olyannyira hogy összefüggésbe kerül esetemben azzal,lassacskán,lépésről lépésre,lemondok a lemez illetve zenegyűjtésről.
Idén alig akad néhány jó dal a zenei felhozatalban az igazi zenészek produkcióiban.
De nem esem kétségbe,van bőven a gyűjteményemben mit hallgatni az elmúlt közel 50 esztendő zenei terméséből.
Van itt a közelemben sok ezer lemez,s gondolom nálad is!
Engem is zavar,olyannyira hogy összefüggésbe kerül esetemben azzal,lassacskán,lépésről lépésre,lemondok a lemez illetve zenegyűjtésről.
Idén alig akad néhány jó dal a zenei felhozatalban az igazi zenészek produkcióiban.
De nem esem kétségbe,van bőven a gyűjteményemben mit hallgatni az elmúlt közel 50 esztendő zenei terméséből.
Van itt a közelemben sok ezer lemez,s gondolom nálad is!
ItaloDisco4Ever !
Szia Reynaud! Köszönöm a válaszod, igazad van. Nem tesztelni akartam itt a kollégákat, csak ez a AI áradat engem nagyon zavar és csak a "több szem/fül" alapján következtetett véleményetek érdekel.
A "szinte" helyén való,mert B.Tóth is játszott italo-euro disco dalokat,Bobby "O" zenéket,szerzeményeket.
DE...
Komjáthy műsoroknak volt egyfajta varázsa,Gyuri bácsi nem csak a megjelenésével volt elegáns,a műsorvezetése is az volt, kiváló hangorgánummal.
Szerintem a magyar rádiózásban, zenei műsorvezető,zenei szerkesztő vonalon Ő volt a legjobb.
DE...
Komjáthy műsoroknak volt egyfajta varázsa,Gyuri bácsi nem csak a megjelenésével volt elegáns,a műsorvezetése is az volt, kiváló hangorgánummal.
Szerintem a magyar rádiózásban, zenei műsorvezető,zenei szerkesztő vonalon Ő volt a legjobb.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Szia,
Érdeklődj nála,mikor koncertezik,vagy melyik füstös bárban lép fel legközelebb! 😊
Az egyik zenei platformon,több mint 40 kiadványt látok az artist névvel,egy hónap alatt.
A napnál is világosabb,de nem csak ezért.
Üdv.
Érdeklődj nála,mikor koncertezik,vagy melyik füstös bárban lép fel legközelebb! 😊
Az egyik zenei platformon,több mint 40 kiadványt látok az artist névvel,egy hónap alatt.
A napnál is világosabb,de nem csak ezért.
Üdv.
ItaloDisco4Ever !
Koncertjei nincsenek.
poetadelasnubes - La Lasagna
Szia John Lennon !
A zene nekem is igazinak érződik , de a youtube csatornájába bele nézve a "gyártónak" ,már azt tippelném , hogy AI lehet.
Remélem még más is hozzászól , mert több véleményből nagyobb eséllyel tudunk közelíteni, hogy mi is lehet ez.
A zene nekem is igazinak érződik , de a youtube csatornájába bele nézve a "gyártónak" ,már azt tippelném , hogy AI lehet.
Remélem még más is hozzászól , mert több véleményből nagyobb eséllyel tudunk közelíteni, hogy mi is lehet ez.
Sziasztok! Belefutottam az alábbi "zenész/előadó" -ba, de nem tudom eldönteni, hogy valós, mármint ember vagy AI(???) készítette....A zene nagyon valós de a videó már nem "élő" szerintem. Mit gondoltok? Tudom, hogy nem illeszkedik ebbe a topikba a tartalma, csak érdekelne a véleményetek. Van megvásárolható digitális, letölthető zenéje de lemezt nem találtam, egyszerűen nem tudom hovatenni...annyira élethű!
...ha már halloween akkor muszáj kiraknom (igaz sproiler alá) az egyik Paolo Monti mashupot.
Szerintem szenzációsan hozta össze Lady GaGa és az egyik régi nagy kedvenc John Carpenter The End számát.
Utoljára szerkesztette: zámor, 2025.11.01. 08:01:56
Szerintem szenzációsan hozta össze Lady GaGa és az egyik régi nagy kedvenc John Carpenter The End számát.
Utoljára szerkesztette: zámor, 2025.11.01. 08:01:56
Aviators - Lunarblood (Halloween Song)
Egy kis halloweeni synthwave.
Egy kis halloweeni synthwave.
Silvana Rossi - Don't leave me (Extended Mix)
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
K.B. Caps - Living in the world today (Extended Version)
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Italove - Extatique (Man Vs Robot)