41510
-
allada67 #41308 Nálam a nyári top 100 listán, a 15. előkelő helyen végzett. #40419 -
gyula1971 #41307 Gerson Tellez _Dime por que_ Original -
ItaloMucsacso70 #41306 Nem is kérdés hogy a legnagyobbak között kell emlegetni ezt a dalt! -
ItaloMucsacso70 #41305 "Megkérlek,csekkold az extended játékidejét."
Sejtem a kérésed okát!
A youtube-n megtalálható ez a verzió ami elméletileg egy 6.06-os extended verziót mutat be.
Az igazság viszont az hogy a második refrént megnyújtották ill, bevágták újra és újra ezért
nem jön ki a matek .
Ugyanis az eredeti vinyl-n az extended még mindíg csak 5.48
mint ahogy az instrumentál is csak 5:02 mint ahogy a lejátszóban
is látszik!
Hétvégén megkeresem és próbálok kérni tőle képet!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.11.09. 18:33:47 -
#41304 S ha már old italo új vonatkozásban...
Ezt piacra dobják újra hamarosan vinylen,ha minden stimmel még a hallásommal,Mauro Farina? énekli a vokált.
Brutál italo!
Thomas and Schubert - Little Flowers -
#41303 Ez újra nagy favorit.
Imádom zene! -
Claudia – Back In Time ( Stil Novo Records – SNR 00391) Discogs link
-
#41301 Szia Laci.
Ha kontaktban vagy még a barátoddal,egy fotót kérhetnél a lemezről.
A 12"-esről csak lemezborítót látni ...
A kislemezről van hiteles fotó a neten : link
Megkérlek,csekkold az extended játékidejét.
Köszönöm szépen! -
#41300 Az egyik ász a pakliban Te voltál akitől reméltem ,illetve vártam valami hitelt érdemlő hozzászólást a lemezzel kapcsolatban,mint a zenei stílus egyik hazai nagy,mondhatom úgy is , egyik legnagyobb lemezgyűjtője.
Köszönöm Wind mester!
P.S. : Sajnos a keddi "Széljegyzet" rádióműsorodat elfoglaltságom okán nem tudtam hallgatni,pedig látom újdonságokból játszottál,de talán holnap az ismétlést.
S volna egy kérésem,a legközelebbi kedd esti műsorodban,szeretném meghallgatni a dalt. -
ItaloMucsacso70 #41299 Én nem keresgéltem a játékfelhívásodra, időhiány miatt de ha
tényleg a Nadia Dorine - Help Is On It's Way ( Vinyl 12'' Soul Train – ST 50710 M ) Germany 1986
korongról van szó akkor az egyik barátomnak megvan a fizikai korong és annó 2013-ban meg is osztotta velem mint
annyi más ritkaságát egy remek rip formájában.
A rip biztos hogy nem a rutrackerről származik! :) -
fülcsimanó2 #41298 Doctr feat Julia - Now You Can Fly
-
polojana #41297 Lasso - Ojos Marrones (Gerson Tellez Remix)
-
#41296 7" van de még nem futottam össze olyannal aki megmutatta volna ezt maxiba széles a világban. (pedig néhány gyűjtővel kapcsolatban állok)
Azt gondolom, h ott többnyire a rutekkerről leszedett pancsolt dallamokat csak bejelölgették és frenkiznek ennek meglétével.
-
MILANO 84 - Ultradisco LP (SPITTLEDD 10)
(A4) The Right Words (feat. Fred Ventura)
Ez betalált nálam!
Olvasnivaló
Ha nem beszélsz olaszul,használj fordítót! :))) -
#41294 Here are the topic for AI music! :
link
-
toruga #41293 -
#41292 Bravó Jana!
Megjegyzem,a discogs-on Hi-NRG stílus címkézést kapott,de,erős euro-disco style hangzás is van a dallamokban.
Régóta ismerem ezt a zenét,de mostanában sodort magával igazán! -
polojana #41291 Nadia Dorine – Help Is On It's Way -
#41290 You & Me (Cap’ Meant To Be Edit) bandcamp
A zseniális "O" mester! -
#41289 Időutazással,visszarepülünk a 80s évek közepére,egy kis játék keretein belül.
A dal egyik érdekessége,Maxi-Single vinylen,a discogs piactéren ,egyetlen példányt sem lehet beszerezni.
Kislemezen akad ,aktuálisan 3 a kínálatban,60 € az alsó határ.
A dal címének utolsó szavát elárulom " Way " .
Napokban futottam egy kört a dallal,mármint meghallgattam CD minőségben ,a minőség szót hangsúlyozva ,mert az enyhén szólva nem jó,a dal annál inkább,bitang nagy zene.
Ha valakinek bevillan a dal,azt követően,majd felteszek egy kérdést,illetve már most,vannak hazánkban is nagy lemezgyűjtő ászok,érdekelne valakinek megvan é az extended vinylen.
Könnyítek még a megfejtésen,mert így nehéznek gondolom,a dal címének első szava "Help". -
Vision - Album (bandcamp)
-
#41287 Died In Your Arms (Dimitri Serrano Remix) soundcloud link
Válszeg azért sikerül a dal eredetijéből jó remixeket készíteni,mert jó az alapanyag illetve a vokál. -
#41286 Mylène Farmer - Désenchantée (Dimitri Serrano Remix) Free DL (soundcloud link) -
Italoconnection - The Wait (bandcamp) -
ItaloMucsacso70 #41284 Ranko - Happy World Flemming Dalum remix 2024
-
toruga #41283 -
polojana #41282 Mextazuma - We’ll Seize The Day
-
polojana #41281 Mflex Sounds Team - Invisible Love (HALLOWEEN REWORK)
-
ItaloMucsacso70 #41280 Ezen a szabadfordításu Kozsó néven percekig szakadtam! :)
Amúgy a zene nem is olyan rossz!
AMOKRUNNER Feat. ZED K. X ELZA - I'LL BE THERE - OFFICIAL MUSIC VIDEO
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=4sLJ-K91Q2A
-
allada67 #41279 Köszi a bemutatót, ez meg nálam lehet az év végi top 20-ban. -
ItaloMucsacso70 #41278 Mulatságos hogy éppen én hívom fel rá a figyelmet itt! :)
Fű alatt megjelent egy ilyen trilógia kiadványomként 30 Track-el!
-
polojana #41277 Én csak a Vincent International Feat. Midsummer Ex - Open up the door számát ismertem eddig. -
ItaloMucsacso70 #41276 Köszönöm neked ezt a remek dalt hogy felhívtad rá a figyelmem.
nagyon szeretem ennek a csapatnak a dalait!
Valószínű hogy ez belefér az év végi elszámolásba is! :) -
polojana #41275 Ez is nagyon jó szám tőle.
Utoljára szerkesztette: polojana, 2024.11.01. 18:04:06 -
ItaloMucsacso70 #41274 Victoria Nordmann - I don't care 2024 ( 47 perce kint ) ))))
-
polojana #41273 Midsummer Ex - Stuck on Repeat (DJ TinTin Remix)
-
toruga #41272 -
#41271 Köszönöm! -
xgaboca #41270 DIVO - We Can`t Go on. 1988.
-
#41269 JOE YELLOW - Take My Heart
Az italo-disco aranykorszakának alapműve.
Artist név alatt kiadott dalok közt is a legjobb!
Köszönöm a listát!