41510
-
#41268 '84 most
1 K. BARRÉ - Right by the Moon
2 MIKO MISSION - How Old Are You
3 JOE YELLOW - Take My Heart
4 SCOTCH - Delirio Mind
5 CAFE SOCIETY - Somebody to Love -
Final Selection - You (bandcamp) -
#41265 Sok évvel ezelőtt fotóztam ezt a lemezemet,nyomógombos telefonnal,a kép megmaradt a telefon már nincs meg.
Tiszta retro feeling!
2 az egyben,mármint a maxira mind2 óriási Miko Mission dal felkerült.
Köszi Zoli.
P.S. : Tartom tovább 1984 szavazó vonalat,lehet további rangsorolásokkal csatlakozni. -
ZoltanBp #41265 Best of 1984
01 Stefano Pulga - Take Me Higher
02 A.G.F. - Loved By You
03 Miko Mission - The World Is You
04 Chris Luis - The Heart of the City (1984)
05 Billy Ocean - Lover Boy -
#41264 Ha valakit esetleg érdekel:
Euro Disco - The Lost Legends Vol.1-Vol.40 [Limited Edition, Numbered] (2017-2021) FLAC
lost-legends-vol1-vol40
Utoljára szerkesztette: jba123, 2024.10.27. 19:33:45 -
toruga #41262 -
vaskó ferenc #41262 Ballet Mecánico & Susana Fátima - No Cederé (Italoconnection remix) 2024
https://www.youtube.com/watch?v=5KujZtKgxJs -
polojana #41261 Gerson Tellez - Starlit Journey
-
#41260 Albert One - Heart On Fire (Miki Chieregato Revive Version)
-
Ballet Mecánico - No cederé (bandcamp link) -
#41258 Igen!
Divo. -
#41257 Veled,szélesebb zenei stílus skálán,vonalon futhatunk a topicban.
Személy szerint,örülök a jelenlétednek.
Elmondtad,leírtad,nem italo-disco rajongó vagy,viszont a közelmúlt szavazásai alakalmával,nagyszerű,kiváló dalokat,albumokat sorakoztattál fel a listáidon.
Igen,a videódiszkóknak volt anno egy erős felfutása,népszerűsége,pláne vidéken,aztán emlékeim szerint ,viszonylag hamar lecsengett.
Balaton-parti ,menőbb ,sokak által látogatott diszkó klubokból,nagyjából 1988-tól az italo-euro disco stílusú dalok ,szinte teljesen eltüntek.
Funky klasszikusok ,Hip-Hop style ,Rap,House lett,volt a fősodor.
Jól,helyesen írod DJ függő is volt egy-egy klubban milyen style volt a mainstream.
A favorit diszkómban,a 90s évek azon korszakában ,amikor már abszolút az euro-italo dance uralt szinte mindent,ott akkor is maradt elsősorban Funky,meg az alábbi videóban hallható dalokhoz hasonlók.
Ez nálam is kedvenc,nem véletlen,az előadót,énekest a 2000s évek elején ,az elektronikus,house zenékhez ,a műfaj nagyjai kérték fel,szerzeményeik eléneklésére.
Szóval,nálam italo-euro disco,Bobby "O" zenei világa örökre a fősodor marad,de hallgatok én is más stílusú zenéket is.
Szép hétvégét Neked és minden zenekedvelő fórumtársunknak! -
#41256 És 2021-ben kicsit másképp...lehet volt már....passz. -
#41254 Na egy ITALO ráadás...:D -
mathezoltan #41254 Divo, 88-as. -
#41253 Szia! A „főáramlat” jellegű italo és HI NRG zenéket meghagyom Nektek, úgyis rendre ismétlődnek a nevek. A TOP 5 lehetne akár TOP 50 is akkora szórás van. Direkt a fórum profiljától eltérő zenéket írogatok össze itt..:D :D Na jó, a STAGE maxi (itt van a polcon...) nálam is előkelő helyen van de már leírtam korábbi listámban. A "vidéki" diszkó (videódiszkó is) ahol én is szórakoztam (mezei falusi Műv-ház vagy kocsma), fantasztikus élményeket adott és igen az 5-ös listám, valamint hasonló társai jobban és többször játszott dalok voltak, mint az a klasszikus italo... DJ függő volt, mert havonta egy-egy szombat este csak funky zenék mentek pl. Jó hétvégét kívánok Neked és Mindenkinek az alábbi zenével! -
Linda Jo Rizzo - We Can't Go On
Memóriám jelzi,ez egy 80s italo-disco dal feldolgozása,az előadó ,artist név per pillanat nincs meg!
Ki súg nekem? -
#41251 Ha már JL megemlítette,én is kedveltem,kedvelem a dalt,a videóklipjét is láttam aktuálisan.
Ray Parker Junior - GhostBusters (2 TRUST DJs - Ruud van Rijen Refix) bandcamp link -
#41250 Nem Dupla KáVé féle mulatósok a listádon! :)
Köszönöm! -
#41249 Stage – Voodoo Dance
E dalnak hétvégére tartogattam egy külön posztot,mert az évjárat legjobbjai közt kell megemlíteni stílusában.
Megelőztél!
Köszi István. -
#41248 Szia,
Velem azonos korú fórumtársaim ,Te szintén,biztosan emlékeznek rá, a 80s évek azon korszakában, a rangsorolásod mind5 dalát játszották a hazai diszkó klubokban is.
Ezt azért találom érdekesnek megemlíteni,mert akkortájt pláne vidéken,az italo-disco , Bobby O dalai ,szerzeményei, illetve Hi-NRG style volt a mainstream a diszkókban.
Üdvözlettel és köszönettel kívánok kellemes hétvégét! -
djani75 #41247 1984 TOP 5....
1. K.Barré : Right by The Moon
2.Ken Laszlo: Hey Hey Guy
3.Scotch : Disco Band
4.Alphaville : A Victory of Love
5.Pet Shop Boys : One More Chance
....Most ez de holnap már tudnék másikat írni :-D
-
toruga #41246 -
Biatomi #41245 1984
nálam ma ez a sorrend,de túl sok a jó, így ez változik
Ken Laszlo - Hey Hey Guy
Miko Mission - How Old Are You
Danny Keith - Keep On Music
Stage – Voodoo Dance
Rose – Magic Carillon -
#41244 Üdv!
1984. top 5
1. Alphaville – Sounds Like a Melody 12” (Special Long Version)
2. Duran Duran - The Wild Boys (Wilder Than Wild Boys) (Extended Mix)
3. Frankie Goes To Hollywood – Relax (New York Mix)
4. Ray Parker Jr. – Ghostbusters (Extended Version)
5. Laura Branigan – Self Control (Extended Version)
-
#41243 Kéretik mellőzni ezen fórumon a AI. féle zenéket! Azokra itt nem vagyunk kíváncsiak! Köszi! -
polojana #41242 Mflex Sounds Team - Waiting all night ( faster rework 2024)
-
thango #41241
On the Apophis mission (Blue System AI music) -
ItaloMucsacso70 #41240 Egy ilyen régen hiányzott már!
-
polojana #41239 Ez nagyon jó. Köszi a bemutatót! -
Victor Ark & Trans X - Living On A.I. (Potato Vocal Version) soundcloud
A minap a favorit rádióm face oldalát csekkolva láttam,Wind és a többiek szelfiztek Pascal Languiranddal,ezek szerint volt mostanában ez a csávó hazánkban?
Semmi többet nem tudok! -
Mirko Hirsch featuring Galaxy – You Set Me On Fire (Around My Dream Records – AMD 208) Discogs link -
#41236 Cirka 2 hónap múlva,lejátsszuk a legjobb 2024-es new-italo dalokat,a szokásos év végi szavazás keretein belül.
Akkor és ott ,teszek majd egy összehasonlítást 1984 általatok,általunk legjobbnak jelölt,rangsorolt dalaival.
Addig is kérek szépen további top 5 rangsorolásokat a 40 évvel ezelőtti diszkó zenékből.
Tréfálkozom esetenként a mulatós stílussal,de a szomorú helyzet az,sajnos nem vicc,a mai fiatalok közt sokan igénytelen dalokat hallgatnak,köztük mulatóst is.
Nahh,fogjunk össze és mutassuk meg,időutazással,mi, fiatal korunkban milyen zenéket,dalokat hallgatunk! -
#41235 Baby's Gang - Challenger
Hazai diszkó klubokban is sokat játszott dal volt.
Köszönöm! -
#41234 Best of 1984:
1. Brand Image - Love Is a summer night
2. Fake - Frogs In Spain
3. Baby's Gang - Challenger
4. Ken Laszlo - Hey hey guy
5. K. Barré - Right by the Moon
Lenne még bőven... :) -
gyula1971 #41233 Italo Bios - Electro Disco Fever -
#41231 Azért reméltem,néhányan még maradtak a csapatban!
Köszönöm szépen.
P.S. : Előzetesen nagyobb szórásra számítottam,látva a listás dalokat,sok azonos pont ,akarom mondani dal fut ,tehát érdemes lesz ezekből egy összesített listát készíteni.
További 1 hétre meghosszabítom a szavazást.
Kérem játsszuk a 84s dalokat,szavazzatok! -
#41230 Best of 1984:
01. Raf - Self Control
02. Divine - You Think Your A Man
03. Albert One - Turbo Diesel
04. Bolero - I Wish
05. Scotch - Loving Is Easy -
Vintage Voltage - I Wasn't Made for This World (bandcamp)
Igényes! -
#41228 ItaloDisco csapatunk többi tagja, átigazolt mulatóst hallgatni? :)))
Megemlítek néhány további jó zenét 1984-ből.
De jó dolog újra fiatalnak lenni!
Hotline – Guilty
Bonnie Forman – I Want A Man
The New York Models – Love On Video
Ivan – Fotonovela
K. Barré – Right By The Moon
Fancy – Get Lost Tonight
Steve Allen – Letter From My Heart
Joe Yellow – Take My Heart
Chris Luis – The Heart Of The City
Pet Shop Boys – One More Chance
Fun Fun – Color My Love