41695
-
#18028 Szia Ágica!
Igen ez jó ötlet,én a FB-on nem vagyok és nem is leszek!
A soundcloud-on írok privát majd,ott beszélgethetünk!
Szép estét Neked is! -
#18027 Szia!
Ne viccelj velem,tisztábban vagyok Mike sikereivel,azzal is hogy a szakma szintén elismeri zenei munkásságát!
Nincs kedvem irigy,rosszindulatú magyar emberekkel vitázni!
Legyen itt egy soundcloud-os komment egy nem irigy magyartól:
"Nem tudtam (idáig) hogy pont egy hazánkfia csinálja manapság a legjobb italo disco zenéket,fantasztikusan jó hallgatni szinte mindegyiket"
MFLEX-DREAMS című dalához írták!
No persze ők valamennyien botfülűek!:)))
Nem,nem ennyi ember tényleg nem tévedhet jól írja a hölgy! -
Earth Angel #18026 Szia Reynaud!
Örülök, hogy te is így látod, hallod és érzed, de ezt máshol is megbeszélhetnénk, mert ebben a fórumban sajnos teljesen másképp látják a dolgokat! :-)
Talán igaza van, Lacinak is. Egyre többet hallom én is, hogy sajnos ez a szebb napokat látott fórum, sok helyen az internet szégyenének írják. :-(
Pedig anno nagyon jó volt itt fórumozni.
Köszönöm, hogy írhattam ide. Szép estét mindenkinek.
Ágica -
Earth Angel #18025 Semmi gond, Atiapuka! :-)
Csak a véleményemet írtam most le, mert tényleg nem értek most egyet ezzel.
Ez egy csodálatos dal, csodálatos dallamokkal és énekekkel!
Csak meg kell nézni, hogy mi van facebook-on, vagy a sc-on már most, ennyi ember nem tévedhet, ráadásul állandóan. :-)
-
italove #18024 Abszolút nem irigykedünk, öreg! Sem atiapuka sem én! Semmiféle ambícióm nincs zenekészítés terén, tehát mire irigykedjek? Sok sikert kívánok neki a magam részéről! Ha figyelembe veszi azt, amit mondunk, jó, ha pedig nem, akkor sincs semmi gáz, csak mi nem fogjuk hallgatni max. Egyébként pedig hadd szabadjon már véleményt nyilvánítani, különösen akkor, ha kultúrált módon tesszük.
Ismét csak egyetértek atiapuval, messze ez a nóta volt a legjobb Mflex zene: Mflex feat. Infinity-Won't Let You Down (Limited Edition) -
atiapuka #18023 Szia Ágica!
Igazad van, nem kellett volna semmit sem írnom. Már bánom. -
atiapuka #18022 Egyébként ez tetszik nekem is:
Mflex feat. Infinity-Won't Let You Down (Limited Edition) -
Earth Angel #18021 Szia Atiapuka!
Igen, nagy rajongója vagyok a stílusnak, rengeteg zeném van a 80-as évekből.
Viszont veled nem értek egyet, Mflex ez a zenéje egyszerűen csodás, akinek meg nem tetszik, -mert eleve úgy áll neki hallgatni, hogy ez egy mflex zene és majd jól megírom a véleményem-, annak egy egyszerű dolgot kell csak megtanulnia felnőtt fejjel.
Nem kell a play gombra kattintani, ennyire egyszerű! :-) És akkor nem kell feleslegesen az idődet azzal pocsékolnod, hogy zenéről megírod, hogy mennyire nem jó, mert azt az időt, akkor én inkább a családommal töltöm. :-)
Ágica -
atiapuka #18020 Egyet nem értek.
Mi köze van az irigységnek az én véleményemhez? De azt hiszem, bölcsebb lettem volna, ha most is hallgatok, mint általában. -
#18019 Reynaud!
Ez oriasi zene lett MFLEX THE BEST,ahol legtobben irjak soundcolud facebokk senkinek nincs akkora rajongo tabora mint neki. Ti meg nyugodtan irigykedjetek XD,egy olyan forumon ami magyar viszonylatban is az egyik legalja.! Kivetelesen azt is tudom,hogy MARC FRUTTERo is megkereste mar Mike-ot meg tobb enekes. D
Persze jo sokaig lehet ezt ragozni,a lenyeg,hogy MFLEX neve mindig legyen ott. Ez a legjobb reklam,meg ha negativ is XDDD
DREAMS, RAINY DAYS3, INVISIBLE MIRACLE es most ez a legujabb hasonlitanak? XD, egyvalamiben igen oriasi siker mindegyik!
-
atiapuka #18018 Nekem az a Miko Mission zene sem tetszett, de inkább meg sem szólaltam.:)
Egyébként mintha lenne zeném FM Attack-től, ami tetszik. -
#18017 Nézd amikor elérhető volt hogy belehallgassunk a Miko Mission új dalába,mely megjelenés nélkül is rendszeresen játszott dal a világ egyik legnívósabb disco rádiójában,értetlenül csóváltam a fejem mennyi negatív kritikát kapott!
Talán egyetlen pozitív kritikára emlékszem!
Pedig szerintem az a dal is éppen attól jó hogy valami újszerűt hozz a hangszerelésében,nem a régi dalaira épül!
Jómagam keresem a stílusban az újszerűt ezt Mflex és egy másik nagy kedvencem FM Attack /kanadai/ zenéiben találom meg!
Utóbbi zenéit be sem merem ide rakni,mert kikelnétek magatokból,pedig italo alapokra épülő magas szintű modern syntpop! -
atiapuka #18016 Csak véleményt alkottam, de arra mindig ügyelek, hogy ne bántsak meg senkit sem.
Végül is azt is sokszor kifejtettem már (főleg régebben, mert mostanában már nem nagyon írok semmit sem), hogy abban nincs semmi gond , ha itt az emberkéknek nem ugyanaz tetszik. Szar és unalmas lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye, az ízlése, a stílusa.
Ja és arra is mindig ügyelek, mikor véleményt nyilvánítok, hogy csak azt írom, hogy nekem nem tetszik valami, de nem szidom az előadót, s főleg azt, akinek pedig tetszik. De hát az 'öreg' fórumosok már eléggé ismernek, a gondolatvilágomat (régen tényleg sokat pofáztam itt is) -
#18015 Nem fog megkövezni senki sem,sőt amint látod már egyetértő ,szakértő fórumtársa találtál,:)és van egy olyan érzésem fogsz is még jó néhány veled azonos véleményt kapni!
Egyébként néhány hete ezt már leírtad,újdonság nincs a véleményedben!
Megoldás:
Senki nem kényszerít rá hogy Mflex zenéket hallgass,természetesen véleményt alkothatsz,ezért van a fórum!
Tudod az a helyzet hogy mi magyarok a világ egyik legtehetségesebb népe vagyunk,de egyben a legirigyebb is!
Néhány vélemény ebből és korábbi sérelmekből táplálkozott a legutóbbi alkalomkor is,átlátszó és megmosolyogtató volt számomra!
Egyébként igen,igen ez nem a te zenei stílusod,nem a 80s évek italo-disco zenéi alapjainak koppintása, amiből sokan próbálnak manapság profitálni!
Ez egy igazán egyedi zenei stílus,mely neked nem tetszik,nekem viszont nagyon! -
#18014 Csatlakozom én is Zolihoz.Van pár kiemelkedő zenéje, de nagyon egy kaptafás mind.Hozzá kell tennem azt is hogy viszont a régebbi dalaihoz képest a mostaniak sokkal jobbak ég és föld a különbség.Lassan idővel beérik... -
italove #18013 Osztom (és szorzom)! Pont ugyanez a definícióm! Jellegtelen. Pár zene megvan tőle, hogy legyen ilyen is, de itt vége is van nálam. Jól szólnak ezek a számok, csak 1 valami hiányzik belőlük: a zene! De hátha lesz még változás ebben is. -
atiapuka #18012 Biztos megköveztek, de nekem Mflex zenéi igazán nem jönnek be, tökre egyformák. Úgy vagyok a zenéivel, hogy egy-kettőt eltettem, de meg nem mondanám, hogy melyikeket., Én képtelen vagyok megjegyezni akár egyet is közülük.
Persze elismerem munkásságát, de azért nem a kedvencem. -
#18011 Szívesen hallanám viszont valamilyen hanghordozón is.
Disco Digitale - Night Sky (Demo Version) 2014
-
#18010 Helló Hölgyem!
Ami a zenét illeti,elég öntörvényű ember vagyok,ha tetszik egy dal,annak megítélésében senki nem képes befolyásolni!
Mflex új zenéje,egy a végletetekig kidolgozott,tökéletes profi munka!
Iránymutató a stílusban!
Magyarként különösen büszke vagyok rá,hogy egy magyar előadó ilyen szintű zenére képes ,amire bizony határainkon túl is nagyon sok e zenei stílust kedvelő ember ír elismerően!
Egyébként üdv az italo-disco zenék világában,sajnos az én tapasztalatom is az hogy a hölgyek nem igazán kedvelik ezt a zenei stílust! -
Earth Angel #18009 Sziasztok!
Bárki bármit mondhat, ez a zene több, mint gyönyörű!
Kifogyhatatlan a pasi! :-)
-
#18008 Mflex feat. Electric Youth-Make a Wish
Kiváló, nagyon jól sikerült dal!
Enjoy! -
atiapuka #18007 Szevasztok!
Na ha ennyire tetszik mindenkinek, én inkább meg sem hallgatom.:)
Viszont örömmel olvastam Ágica hozzászólását.
Emlékszem anno Fülcsinek is nagyon megörültem. Idáig Fülcsin kívül egyetlen nővel sem találkoztam, aki szerette volna az italo-t. A nők közt a mulatós, a magyar zene és esetleg a rock zene a menő. Hát nekem egyik sem a műfajom. Az azért nagy volt, amikor egy nótát vagy mi a szart hallgatott egy női ismerősöm, és leba...tt mert azt mertem mondani, hogy nem ismerem. Na nem kell megijedni, ma sem ismerném.:) -
vaskó ferenc #18006 Tom Garrow - Forever and ever (Italo Disco 2014)
-
#18005 Azért ennyire még soha nem értettünk egyet egy nóta kapcsán ebben a fórumban. -
#18004 Lehet, hogy ezt akarták a szexepiljének megcsinálni, mert az "olyan édibédi", ha ákcentussal énekel, ha már délkelet-ázsiai a lelkem. Ha general american kiejtéssel tenné, az túl hétköznapi, snassz lenne... -
#18003 Azt a. ku...va....Hát miért kellett ezt ? Miért?! Az a kiejtés , te Jó Isten....Teljesen felzaklatott, TQ kedves, légszives ezentúl ne eröltesd az éneklést, sétálj inkább lenge cuccokban a videókban, a zenék hellyel közzel eddig sem voltak rosszak, jó lesz az úgy is hidd el...kész vagyok...megyek valami hallgatható zenét kereseni !!! -
Biatomi #18002 ne is beszéljünk erről többet,nem érdemli meg
hulladék és kész -
#18001 -
italofan95 #18000 Erről a TQ-csodáról csak ennyit:
-
gyula1971 #17999 Yoovenis - Italo disco 2014
-
#17998 Meg hallgattam én is.
Nem szépítem a dolgot.
Ez úgy szar ahogy van.
Nem is igazán értek sok mindent.
Valóban amikor először hallottuk a Let's go to Tokyo-t nagyon sokunknak tetszett és még annyira nem volt felfedezhető az a borzalmas kiejtés ami ebben a "Fancy dalban" most kikristályosodott.
Tényleg nagyon rossz még végig hallgatni is ezt a próbálkozást.
Még a demo is nagyon kínos , talán egyszer végighallgatom a teljes verziót is, de ez a kiejtés amit itt leművel az több mint gáz.
-
#17997 "Fancy a legnagyobb kedvenc és valószínűleg az is marad, de most leírta magát nálam, hogy képes volt belemenni egy ilyenbe és ezt a csodálatos zenét így - mondhatjuk úgy, hogy - elcseszte ezzel a nővel"
Nálam már ott elvágta magát amikor 2004 környékén megénekelte az O-Zone féle Dragostea Din Tei, nagyon sikeres zenét ....
Úgy kibaxtam a lemezeit, hogy a nagy magyarországi haknin már nem tudtam vele mit dedikáltatni. -
#17996 Ezek szerint mégsem én vagyok a hülye, mert ez a dolog egyre több embernek szemet szúr... -
Earth Angel #17995 Sziasztok!
Pár szó erejéig, én is hozzászólnék. :-)
Szerintem, TQ első száma a (Tokyo), nagyon jó volt, valahogy ott még nem jött át annyira, hogy nem jó énekes, aztán hirtelen felkapott lett, de ezzel még nem is lenne baj.
Gondolom nem kevés pénz van mögöttük, ha mindenki vele akar énekelni! Valóban így lenne? Nem hinném, csak a régi nagyok elvesztették a realitásukat és önkontrolljukat és megint rivalda fényben akarnak tündökölni, mivel egyedül nem megy, ezért jön a képbe TQ, akinek egyre jobban utálom a hangját és már a megjelenésétől kiráz a hideg, ahogy szinte minden videóban ül keresztbe tett lábakkal, vagy éppen azt veszik fel, hogy megy, 65 kilogramm sminkkel az arcocskáján! :-)
Mirko Hirsc netalán azt hiszi, hogy minden ilyen szám siker lenne? Óriási tévedésben van, és ezt naponta tapasztalom az italosok között, egy zene akkor sikeres, ha többször előveszik, én már azt sem tudom, hogy milyen számokat énekelt ez a nő, mert az első, vagy a második meghallgatás után a feledésbe merült. Nemhogy elővettem volna pár hét után. És ez így megy a legtöbb nagy italo előadóval.
Fancy a legnagyobb kedvenc és valószínűleg az is marad, de most leírta magát nálam, hogy képes volt belemenni egy ilyenbe és ezt a csodálatos zenét így - mondhatjuk úgy, hogy - elcseszte ezzel a nővel. Ezt a demót kínszenvedés volt végighallgatni, egyszerűen szörnyű! Az Italove számok külön nagyon jók, minek kellett vele együtt énekelni pl?
Fancy, csalódtam benned!
Remélem senkit nem bántottam meg a véleményemmel, csak a stílus nagy kedvelője vagyok.
A következő ki lesz? Mozzart, Grant Miller, Ismael, vagy talán még Miko Mission is beszáll ebbe a hülyeségbe?
Remélem nem! :-)
Ágica
-
italove #17994 Mr.Fusion - New Italo Disco (Instrumental)
-
#17993 Ez nem olyan rossz! -
#17992 Huvazz ez tényleg borzasztó... -
italove #17991 Ez fényévekre van TQ-tól, sajnos Miko Mission utolsó zenéjétől is, de neki még biztosan lesz nagy dobása! -
italove #17990 ETOLIE VIPE - CD album SP RECORDS PROMO
-
#17989 Részemről a TQ téma zárásaként,itt van egy kis részlet Fancy dalának feldolgozásából!
Azt gondolom ez így olyan mintha egy távol-keleti népdalt hallgatnánk diszkósítva!
Elég szánalmas!
A stílusban értéket,minőséget képviselő előadóktól,mint Miko Mission várnék videoklipet illetve kézzelfogható kiadványt,disket!