41695
-
italove #18068 Mert dilettáns, botfülű vagy! Akinek nem ugyanazok a zenék tetszenek, mint nekem, mind az! (Szerencséd, hogy véletlenül ez tetszik nekem is...) Nekem nagyon tetszik TQ új nótája is! Akinek nem, az sosem hallott még jó zenét és irigy a kockafejű hölgyemény sikereire! Hidd el, nem keveset kellett neki dolgoznia ezért a sikerért... -
atiapuka #18067 Sok embernek tetszik, látod.
Mi nem értünk hozzá. -
atiapuka #18066 Cimbora, lehet, hogy rossz reakció, hogy nem szállok vitába, de én ilyen vagyok.
Egyszer elmondom a véleményemet, amit nem győzök hangsúlyozni, hogy egyes szám egyes személyben, arra ügyelve, hogy ne bántsak meg senkit, de utána már nem fogok senkivel szájalni, ha ő másképp reagál rá ... És a másképp számomra nem azt jelenti, hogy ELTÉRŐ véleménnyel, hanem másféle hangsúlyban!!! -
atiapuka #18065 Nekem ez tetszik:
Keen K feat. Infam-Night Dancer -
italove #18064 Talán valakinek még megtetszik...
Hú, de gonosz vagyok! -
#18063 De most miért kéne törölni? Nem elfér? Talán valaki innen értesül róla először.
TQ videóit és képeit is lehetne ilyen alapon tabuként kezelni, mert kritizáltuk páran (beleértve Téged is). Ha most egy feltétel nélküli TQ-fan neked esne emiatt, akkor pont a másik oldalon kellene érezned magad. Komolyan nem értem, hogy ezen miért kell megsértődni. Csak akkor tetszik egy fórum, ha mindenki egyetért?
Valami tényleg nincs rendjén az emberekkel. És ez nem is biztos, hogy "magyar probléma". -
#18062 Feri ez nagyon tetszik nekem.
Majdnem kimaradt ettől a sok felesleges hozzászólás miatt. -
#18061 Ti gerjesztettétek, szóval szégyenkezni nem nekem van okom.
Kérd a törlést az admintól hátha megteszi neked. -
#18060 Ez konkrétan szégyen ami itt folyik!
Nincs szükség erre a videóra itt,és én mint feltöltő kérem hogy töröld!
-
#18059 Mivel szólásszabadság van az összes hozzászólás így a videó is marad.
Talán leszűrnek azok is valamit az egészből akik később esetleg beleolvasnak a fórum ezen nem a legdicsőbb lapjába. -
#18058 Valamilyen szinten (bár most épp nem negatívan) én is meg lettem említve (én lennék a Muchacy), tehát egy gondolat erejéig beleszólok, bár lehet hogy nem kéne.
Ami azt illeti én az elején mindig dícsértem Mike zenéit, amikor még járt errefelé, azóta is meghallgatom, ha rak fek újat valahová. Igen, én is értesülök róla egyből, ha van ilyen, magam is ismerem az elérhetőségeket - anélkül, hogy az első számú fanok értesítenének róla...
Én már nem nagyon kommentálom, ha tetszik, vagy ha nem. Enélkül is - a mellékelt ábra alapján - szít elég indulatot a dolog. Nem vonom kétségbe azt, hogy jó dallamokat csinál, elismerésem és Diókát is megilleti, mert a látvány is érdekes, amit hozzátesz. Én semmiképp sem mondok rá rosszat, annál is inkább, mert én még csak hasonlót sem tudok kreálni. Azt viszont nagyon nem komálom, ha valakit már-már ajnároznak, akármit is csinál, ha mondjuk átírná italo stílusra a boci boci tarkát, akkor is mesterkézről zengnének ódát... ez a fajta rajongás már taszít.
Erről nem Mflex tehet, ő legalább bölcsen a háttérben marad, talán érdekli a kritika, talán nem, mindegy.
Az meg, hogy valaki kimondja, hogy valami neki nem tetszik? Mondja! Aki emiatt a torkának ugrik, azzal valami gond van. Lehet képviselni más véleményt, de akkor azt kell mondani, hogy "de nekem tetszik és szerintem ezért meg ezért jó", de sértődötten egy oldalon keresztül szapulni... És Atiapuka reakciója erre nem jó, ha az, hogy akkor inkább nem is mondok véleményt. Sajnos a politikában is ez vezet mindig oda, hogy egyesek ráerőltetik az akaratukat másokra és azok már nem merik kimondani a véleményüket sem! Állítólag szólásszabadság van és szabad vélemény nyilvánítás. Senki sem gázolt bele senkinek a becsületébe még, azt hiszem legalábbis.
Az sg fórum pedig nem a legalja, ezt a hülyeséget be ne vegyétek már. Ezt azok hirdetik, akik sértődötten "kivonulnak" innen és ettől okosabbnak és felsőbbrendűbbnek érzik magukat.
Ha ettől kevesebbet töltenének a gép előtt (pl. facebook) és több időt a természetben és a szeretteikkel, akkor meg is érteném.
Na, ennyi. -
#18057 Szia Ági!
Ne is remélj ilyen emberektől tiszteletet!
Szádba adják azt hogy anyáztál,ők akik rendszeresen trágár szavakat használnak,miközben részedről is csak annyi történt hogy elmondtad a véleményed egy zenéről,illetve megvédted álláspontodat!
A hibát én követtem el,hogy jóhiszeműen beraktam ide ezt a videót,és jól írod miközben borzalmas rossz zenékre egymás nyakába ugranak,ha megjelenik egy Mflex zene itt néhanapján akkor azonnal megjelennek a megmondó magukat zenei szakértőnek gondoló tagok,hogy megírják a szánalmas, kritikájukat,amiben normális indokot nem is tudnak adni miért nem tetszik nekik!
Gondolom ettől jobb lesz a napjuk,lehet szürke hétköznapjaik kitörési pontjaként élik meg ezt a dolgot,tehát csak tegyék ha örömüket lelik ebben!
Amikor regisztráltam,abban a hitben voltam hogy találok majd néhány embert akivel normális,intelligens módon eszmét cserélhetünk zenékről,néhányan voltak is,de ezalatt a rövid idő alatt is fokozatosan léptek vissza nem kevesen ettől a fórumtól,illetve jó ha havonta egyszer belépnek olyanok akiknek én adtam a véleményére!
Mit reméljünk egy olyan topiktól ahol olyanok firkálnak akik kiváló italo zenékre is rendszeresen fanyalognak!
Bizony zajlik a mondhatni szokásos szintű magyar fórumélet itt is!
Miután én raktam be,a további mocskolódást megelőzendő,megkérném a házigazdát törölje az MFLEX videót!
Végül!
Ági jelentkezz be majd a soundcloud-ra,megy majd priviben a mail címem! -
#18056 Látom zajlik a jó kis Magyar fórumélet!!!!Én inkább nem kommentálok semmit hísz nem értek hozzá. -
italove #18055 Kicsit zenéljünk is...
Keen K - Illuminate
-
italove #18054 Hát, kaptál rendesen, de ezen csak nevetni kell! Nehogy már más mondja meg, miről mit írj! Különösen, hogy normálisan teszed és nem fröcsögve. A reagálás viszont, jó magyar szokás szerint, azonnal teli van személyeskedéssel és előhozzák pillanatok alatt az "ügynöki múltad"! Ez egyébként azért van, mert semmilyen konkrét érvet nem tudnak felhozni a saját állításuk alátámasztására és átmennek inkább kollektív szidalmazásba. -
atiapuka #18053 Ráadásul finoman írtam, úgy érzem. Hiszen nem kezdtem el szidni, hogy ilyen meg olyan, sőt, írtam is, hogy pár zenéje tetszik, sőt példáloztam is.
Szóval szerintem semmi bántót nem írtam, de hát többet tényleg nem írok semmi negatívat. Mondjuk nehezen tudok csendben maradni, de azért megfigyelhető, mostanában mennyiszer vagyok, és évekkel ezelőtt mennyit voltam, írtam. De mindegy végül is.
Majd nem nyomogatom a play-t, ahogy ki lettem oktatva.:)
Egyébként tényleg azt nem értem azt, hogy ... á mindegy nem is érdekel már.:) -
italove #18052 Felesleges válaszolni, mert nem jön ide többet, tehát úgysem olvassa! Első nekifutásra én is reagálni akartam a hozzám írt részre, de nem tudok, mert nem értem, amit írt! Nyilván sértegetni akart, de nem tudom mivel! Azzal, hogy nem a fészbookon élem az életem?
Azt sem értem, miféle lavinát indított atiapuka, csak leírta, hogy neki nem tetszenek Mflex zenéi. Mi ebben a lavina?
Nem akarok én semmit felmutatni, ezeket a szuper zenéket szeretném minél több emberrel meigsmertetni, ennyi a történet. Ez pedig sikerül! -
#18051 Kedves Ágica!
Kicsit hátrább az agarakkal.
Nem tudsz te semmit az a helyzet.
Vajon honnan is tudhatnál olyan privikről ami a háttérben mennek.
Amiben komoly zenészek, de nem írok neveket kifejtik a véleményüket Mike zenéjéről.
És nem tudsz olyan privikről sem amiben az oly naggyá magasztalt barátod a azzal kérkedik hogy pénzzel sok mindent el lehet intézni, és jobb ha nem is folytatom. mert még bajom is eshet.
Szóval nyugodtan csak kövessétek Mike barátotok zenei pályafutását , nem is tagadom nekem is tetszik jó pár zenéje de amit leműveltek a fényezésével azon csak mosolyogni tudok ( tudunk)
Látod nem töröltem a videóját sem innen, holott tudtam mekkora flémet fog elindítani itt.
De áruld már el nekem hogy van az hogy ha szeretett zenészetekről van szó megjelentek itt egy olyan fórumban amit elvileg nem is olvastok?
A háttérben nem én olvasgatok azt hiszem.
Még az ismerőseim közül is töröltem, szóval semmit nem olvasgatok róla elhiheted.
Ha belebotlom meghallgatom , mert miért is ne? De nem kommentálom és nem hízik a májam elhiheted.
Amúgy meg örülnék ha többet tényleg nem jönnétek ide felesleges feszültséget kelteni.
-
atiapuka #18050 Igen Ágica, csak mikor én véleményt nyilvánítok, akkor mindig egyes szám egyes személyben beszélek, és nem adok tanácsot a másiknak, hogy mit tegyen.
De tényleg nem foglalkozom ezzel a témával tovább... -
Earth Angel #18049 Sziasztok!
Tisztelt Kaposi!
Mert házigazda vagy, az nem jogosít fel téged semmire, ha nem tudsz tisztelettel beszélni egy nővel, akkor bele se kezdj.
Nem vagyok a pubikád, ilyen öreg fejjel tanulhattál volna némi tisztelet, de látom nehezedre esik, pl ugyanannyira, mint a helyesírás és legfőképpen az angol nyelv, de ez már más téma. Olvass utána, hogy miért is ez a legtöbb vélemény mostanában.
Úgy hiszem, hogy én megadtam a tiszteletet mindenkinek, mert normálisan leírtam a véleményem. Ha valaki így viszonyul hozzám, az viselje el, hogy hasonló választ is kap.
A szövegértelmezéseddel is gondok vannak, vagy talán teljesen félrelátsz? Ki anyázott kit? Én sehol nem olvasok ilyet és az izomból ráugrik, -ahogy ti fogalmaztok- pontosan rátok illik, mert nem tudjátok elviselni, hogy valaki töretlenül tör felfelé. https://soundcloud.com/mflex
Néha olyan zenéket ajnároztok itt, hogy szinte hallgathatatlan, bár lehet, hogy nektek tényleg tetszik, de akkor azt is el kell viselni, ami másnak tetszik.
Visszaolvasva, amíg Mflex ki nem osztott, addig te saját magad reklámoztad itt elsőként a zenéit, most a háttérben olvasgatod, hogyan szapulják és talán még a májad is hízik tőle.
Tisztelt Italove!
Miből gondolod, hogy neked tudnod kellene, hogy kik azok, akik elismerik a zenéjét. Te valami producer lennél, meghatározó személyiség a stílusban? Biztosan nem, nem tudsz te sem semmit, mint ahogy én sem, viszont azt látom, hogy te csak annyit tudsz felmutatni, hogy állandóan reklámozod a warez oldalad, ezt biztosan sokan elismerik, ugye? Én is tag vagyok (férjem által) a facebook spaceitalo topikban, bár ritkán olvasom. Én azt mondom, hogy egyáltalán ne fogadjon meg itt semmilyen tanácsot, és folytassa ezt az utat. Bár nem hiszem, hogy olvasná a fórumot, néha megjelenik a facebook-on, kirakja a zenét és már el is tűnik.
Kedves Atiapuka!
Nem megsértődni kell, ha valaki nem ért veled egyet, hanem felvállalni és normálisan megindokolni. Te indítottad a lavinát, szinte ahogy megjelent a zene, azzal, hogy egyforma, pedig ha valami más, akkor ez tényleg az. Az előző zenéhez, ha jól olvastam, akkor Muchacy írta, hogy egész kellemes. Erre a hozzászólásra senki nem plusz egyezett legalább, ahogy ma szokás. Pedig az is nagy siker lett. A lényeg, amit én látok, hogy valaki indítson egy hozzászólást, hogy nem tetszik és erre -ismét a szavaitokkal élve- (izomból ugranak) a többiek.
Senkit nem akartam megbántani, próbáltam normálisan fogalmazni, bár tudnék keményebben is, de néha kicsit nézzetek magatokba, mielőtt írtok valakiről, aki már tett le olyat az asztalra, amitől mindig fent marad a neve, még akár halála után is. :-)
Ide többet nem lépek be, gondolom ennek sokan örültök. További szép napot mindenkinek! :-)
Ágica
-
atiapuka #18048 Nekem ez a kedvencem tőle:
Peter Wilson - Better Run Away -
atiapuka #18047 Cimbora nem érdemes erre az ügyre több szót pazarolni.
Legalábbis én olyan vagyok, ha másnak nem tetszik amit csinálok, amit írok, nem teszem többet, aztán kész.
-
#18046 Még midig jó ez a Mirko nóta. -
sanyo71 #18045 Peter Wilson - Love On The Run
-
italove #18044 Nem értem miért kell csak a pozitvumokat mondani, különösen ha magyar az illető, akiről szólnak. Talán beleolvas a fórumba és talán érdekli a közönsége véleménye a dalairól, mivel elvileg nekünk készíti. Ha ha egy kis sütnivalója van, figyelembe veszi a kritikákat, hogy egyre jobbak legyenek a zenéi. Nekem ez lenne a logikus.
Nem pedig izomból fikázni azokat, akik más kritikával állnak elő... -
#18043 Szerintem is nagyon jó dal. -
atiapuka #18042 Na nekem ebből a 8. nagyon bejön. -
Látjátok itt már meg is jelent a slágerlistán holott akinek füle van az hallhatja hogy ez a dal az ének miatt nagyon nem sikerült.
De van egy olyan hallgatói bázis aki bár tudja, de soha nem ismerné el hogy ez egy elbaltázott dal.
Egyébként pár perce írtam meg a a producernek hogy ezt az új dalt nagyon nem szeretik itt Magyarországon.
A válasza az volt semmi gond, és megérti, de TQ ázsiai származású egyelőre ennyi az angol kiejtése.
De nem kezdett el anyázni és fröcsögni hogy mit képzelek én amiért kritizálni merem , és ez itt a lényeg.
Ettől ez a dal még nagyon sikeres lesz ebben biztos vagyok. -
sanyo71 #18040 Nem is kell mindig vadulnijól írtad, kellemes zene -
#18039 Kicsit lágyabbra vette a stílust ,de kellemes zene. -
sanyo71 #18038 Azért kellemes reggelt mindenkinekÉbresztőnek pedig egy újabb szerzemény Digimax mestertől
Evelyn Hart - How Deep is Your Love (DiGi Max Velvet Mix) 2014
-
atiapuka #18037 Semmi különös nem történt, csak egyszerűen megint bebizonyosodott, hogy itt jobb, ha az ember nem ír negatív véleményt, mert utána csak kioktatják.
Ennyi. De én megtanultam. -
sanyo71 #18036 Vihar a bilibenszokás szerint......Üssük inkább TQ-t, ezért a harmat gyenge zenéért amit most követett el -
#18035 "Ez oriasi zene lett MFLEX THE BEST,ahol legtobben irjak soundcolud facebokk senkinek nincs akkora rajongo tabora mint neki. Ti meg nyugodtan irigykedjetek XD,egy olyan forumon ami magyar viszonylatban is az egyik legalja.!
Talán igaza van, Lacinak is. Egyre többet hallom én is, hogy sajnos ez a szebb napokat látott fórum, sok helyen az internet szégyenének írják. :-(
Na pubikáim , akkor erre a két hozzászólásra kis magyarázatot várnék. Illetve idézeteket hol is lehet a az interneten olvasni az egyik legalja fórumról."
Csak nehogy az derüljön ki hogy bizonyos zenész face oldalán mert akkor behalok a sírástól. -
#18034 Behalok. Mi megy itt? -
#18033 Idézet tőled!
"A sok éves tapasztalatom,hogy inkább a saját fülemre hallgatok,mint máséra"
Ezt egy kisiskolás gyerkőc is jobban megfogalmazta volna,és te osztod itt az észt!
Fogadj el el tanácsot tőlem,hallgass csak a saját füledre mindig,ne hallgass más fülére,az komplikált dolog volna!:))) -
italove #18032 Arra nem gondoltál még, hogy nem a szavak, mondatok értelmezésben van a hiba, hanem az értelmében? -
#18031 Annyi butaságot,badarságot hordtál össze ebben a szánalmas firkálmányodban,hogy arra sem méltatlak hogy vitába szálljak veled!
Mint ahogy korábbi bejegyzésedre sem reagáltam,megint magad minősítetted,teljesen komolytalan vagy,képtelen vagy szavakat ,mondatokat értelmezni!
Szabad a vélemény nyilvánítás,de esetedben bölcsebb dolog lett volna,ha meg sem szólalsz! -
italove #18030 A nem irigy magyar azt jelenti rajongó? Mivel én nem vagyok rajongó, ezért csakis irigy lehetek, ugye?
Mi az, hogy a szakma elismeri munkásságát? Melyik szakma? A hegesztőké? Hol ismerik el a munkásságát? Ki az a hiteles személy, aki elismerte? Vagy ez olyan, mint a mozgalmi múlt a szocializmusban (azt állítom, tehát volt)?
Psy Gangnam Style-ját vagy 1 milliárdan lájkolták. Ezek szerint ez minden idők legnagyobb zenéje, mert ennyi ember nem tévedhet, ugye?
Nem szeretem amikor valaki sületlenségeket mond, ráadásul kioktató, pökhendi stílusban! Itt mindenkinek legalább 30 éves, a stílushoz kötődő zenei múltja van (nem alkotói, csak hallgatói szinten). A sok éves tapasztalatom, hogy inkább a saját fülemre hallgatok, mint máséra...
Senki sem állította a rajongóiról, hogy botfülűek, nekik bejön a zenéje, ennyi. Nekem nem, és meg is indokoltam, miért.
Ez a nem irigy, magyar, soundcloud-os szakember, akit idéztél, valószínű, hogy nem hallott zenét még... Nem tudok másra gondolni, amikor valaki ekkora hülyeséget mond. -
dario69 #18029