41695
-
#17988 "TQ van minden mennyiségben,bezzeg a Miko Mission új daláról se kép,se megjelenési dátum,se videó!
Kaposi holnap is rakd tele a topikodat TQ képekkel,még a végén neked is jut hely a húsos fazék körül!:)))"
Miko Mission új zenéjéről már régen volt itt is videó, megjelenés pontos dátumáról még nem tudok.
Ha jól figyeltél csak akkor hoztam fel TQ témáját ha egy új megjelenésű dal kapcsolódott hozzá.
Millió egy képet betehetnék róla de nem ezt tettemn, ennyi reklám meg neki is jár mert kapcsolódik a topik témájához.
-
#17987 Micsoda buli lesz holnap, élő lemezbemutatókkal.
Hallgasd végig , nagyon jó!!!!!!!
These artists will perform live at the festival in Stockholm Feb 14-15 2014:
Brian Ice
Fred Ventura
Albert One
Tobias Bernstrup
ItaLove
Amaya & Neon Game
Welcome to Stockholm!
A Promo mix for the Sthlm Italo Disco Party 2014. -
atiapuka #17986 Na ez nekem is egy örök kedvenc: K.BARRÉ-RIGHT BY THE MOON -
#17985 Rosszul értelmezed az általam leírtakat!
Az "egy slágeres senki" jelzőt kizárólag a TQ mögé felsorakozó előadókra értettem!
Világosabban hogy értsd,egy slágeres előadó de totális favorit zenék nálam is!
pld.
K.BARRÉ-RIGHT BY THE MOON
JONATHAN GABLE-CENTRAL PARK
és hosszú listát lehetne még írni!
Tehát nem ilyen összefüggésben van problémám az egy slágeres előadókkal!
Végül,utoljára mert negatív reklámot sem akarnék csinálni TQ művésznőnek :))),az is jó reklám bizonyos esetekben!
Nem véletlen hogy duettben próbálják eladni,nincs az a rossz zenei hallású,botfülű zenei producer aki ne tudná,hogy semmi hangja nincs! -
italove #17984 Azért azt el ne felejtsd, hogy az ilyen "1-2 slágeres senkik" adták a zenében pont azt, ami a különleges volt! Az igazán nagy zenék legtöbbször ilyenektől születtek! -
#17983 Ilyen találó,frappáns választ ritkán olvasni itt!
-
atiapuka #17982 Jaja, arra gondoltam.:) -
#17981 "Valami Say..." itt az oldalon kicsit lejjebb pont az van 2013-as évszámmal. Say You'll Never. -
atiapuka #17980 Ami kapásból beugrik, Fantasy, Another world, Scratch my name, volt valami Say-es is. MOst nibcs kedvem megkeresgélni ... -
#17979 Sorold fel azt a hármat !!!
"Ki Istennek barátja könnyebben üdvözül" elég szomorú, hogy magához a producerhez ment feleségül és csak ennyit sikerült kihozni belőle.. -
atiapuka #17978 Cimbora, azért Lian Ross-t nem sorolnám az 1-2 slágeres senkikhez.
Akkor sem, ha régen nekem tetszett a hangja, de most már valahogy nem jövök lázba tőle. Viszont a 80-as években elég sok slágere volt. -
#17977 Ennek a mesterségesen táplált TQ őrületnek,természetesen mint olyan sok dolognak az életben anyagi jellegű háttere van,valaki ott a támogatok közt ,nem koldusként tengeti napjait!:)
Mint tudjuk akár hazai példákból is,sok pénzzel tehetségtelen emberekből is sztárt lehet csinálni,pláne napjainkban!
Az egykori nagy italo-disco sztárok közül néhány, a fizikális hanghordozók eladásának drasztikus csökkenése miatt,eladják a lelküket azért hogy továbbra is valamennyire fent tudjanak maradni!
Lian Ross,Kristian Konde féle 1-2 slágeres senkik ,nem zavar ha megteszik,de hogy Fancy és Ken Laszlo beáll ebbe a sorba,az durva!
Tehetséges a stílusban nagyszerű zenéket készítő előadók képtelennek fizikális hanghordozón megjeleníteni zenéiket,levélváltásban panaszolták,nincs kiadó aki kiadná zenéiket!
TQ-t meg naponta nyomják a képünkbe,amivel persze elérik hogy az a kis létszámú e stílust kedvelő réteg is majd Lady Gaga zenéket hallgat inkább!
TQ van minden mennyiségben,bezzeg a Miko Mission új daláról se kép,se megjelenési dátum,se videó!
Kaposi holnap is rakd tele a topikodat TQ képekkel,még a végén neked is jut hely a húsos fazék körül!:))) -
#17976 Jó éjt!
Lian Ross & TQ - All we need is love
-
#17975 Ez csak ízelítő belőle. -
Biatomi #17974 Jó éjszakát ,reggel sítt! -
#17973 Én most erre a maxira hangolódom Kristian Conde - Forbidden Game / It´s a Dream (12", Maxi) -
#17972 Véleményt mindig is lehetett írnni akár saját véleményt is. -
#17971 Ennek örülök, nagy kő esett le a szívemről. Bár sosem lehet tudni, hogy meddig lehet szabadon véleményt nyilvánítani. Mármint saját véleményt. -
Biatomi #17970 csak valaki így rúgja valaki meg sehogy(a sehogy ba benne van az MLSZ)
de ez már érdekek,pénz,s némi focira hasonlító majdnem semmi -
Biatomi #17969 ha jól tudom azért nagyjából egy a labda -
#17968 Véleményt lehet alkotni egy előadóról persze. Valakinek tetszik valakinek nem így kerek a világ és a zene!!! -
Biatomi #17967 -
#17966 Én meg a "face" két külön világ. Ugyanakkor nyilván én egyedül feleslegesen fejtegetném az ellenszenvemet, ha ott a sok lelkes rajongó... Mindig is lehetett befolyásolni az emberek ízlését, nagy manipulátorokkal van tele a zenetörténelem is. Persze attól a sz.r még sz.r marad. De hiába ajánlod Te, attól még nem eszem meg. -
#17965 Én csak egy topik gazda vagyok aki hírt ad ha valami a tudomására jut New Italo ügyben.
Egyébként a producer most is fent van a Face-n ( Moises Hernandez ) felveszitek ismerősnek, és elbeszélgettek vele az élet nagy dolgairól. -
#17964 Persze attól még nem kell mindenkinek hasraesni, "ha nem tetszik". Nem gombóc ez, hogy lenyomják a torkunkon. Illetve amint látom neked igen. -
#17963 Mint mondottam TQ Túrné már Európában is.
A Többi meghívott vendég nagyon erős idézőjelben "csak töltelék".
De ezek az előadók most egy hajóban egy producer keze alatt vannak és bizony TQ-nak húznak , ha tetszik , ha nem.
-
atiapuka #17962 Hát igen, az ilyen 'öregeknek', mint jómagam, Fancy összehasonlíthatatlan TQ-val. Hisz ezeken a dalokon nőttünk fel, mint Fancy, BBB, Silent Circle, Max Him, ...
De viszont aki ma ismerkedik az italo-val, lehet, hogy pont fordítva vélekedik ... Azt mondja, úristen Fancy, az meg ki a f...e?:) -
#17961 A hír pontosan így hangzik.
TQ,januárban koncerteket adott az USA-ban,és Fancy vendég fellépő volt!
Nehéz ezt elfogadni, de ez van. -
#17960 Azt hiszem a lényegre tapintottál!
Pontosan erről van szó!
-
Biatomi #17959 dönt a lééé,sajnos -
#17958 Az ilyen lédigaga meg májliszájrusz világban nem is kell ezen nagyon meglepődni. Egyszerűen szomorú. Ez ellen csak azzal lehetne tenni, ha nem istenítené senki, dehát sajnos ez "süket fülekre" talál! -
#17957 Nagyon egyetértek Veled!
Még hozzátenném,Fancy,januárban koncerteket adott USA-ban,és ha jól tudom TQ vendég fellépő volt!
Valamint a koncert szervezésében a TQ-t is alaposan megtámogató menedzsment vett részt!
Nem értem az eurodisco zene talán legnagyobb ikonjának számító Fancy,hogy adhatja nevét egy ilyen produkcióhoz,miért vállal egy ilyen semmi hangú énekesnővel közös duettet!
Bár a dalt még nem hallottuk,lehet meglepetésben lesz részünk,de erősen kétlem hogy ebből bármi jó dolog kisülhet!
Napjaink italo-disco sztár énekesnője:TQ /mindenki őt akarja/ LOL!
Döbbenet! -
Biatomi #17956 Köszönöm az információt
s már dübörög a wavocska -
Biatomi #17955 lehet
de az is lehet hogy nem -
#17954 Ahogy ránézek a csajra már hallom is, ahogy ezt a dalt elénekli, ööö... akarom mondani elrontja. -
#17953 Mexikó nem egyszerű hely amúgy sem... nem is csodálkozom. Dehát Tq-t is imádják... -
vaskó ferenc #17952
Topo & Roby - Under The Ice (Rayko Replicant Edit)
Letölthető itt -
#17951 Na talán Valentin napra meghallgathatjuk.
Fancy & TQ - China Blue
-
#17950 Megemlítettem neki hogy Nálunk Magyarországon nem igazán szeretik ezt a nótát.
A válasz.
"I was hoping that there would be "something for everybody". I personally don't like that much the sweet German sound either, but some people do." -
sanyo71 #17949 Viva Mexico!!!!!Egyem a májukat hogy ezt kérték