41695
-
#18111 Okés, igazad van! Nem ér annyit. Igaz, hogy veled törölték fel a padlót de hagyjuk tényleg a témát. -
atiapuka #18110 Okés.:) -
#18109 Jó lenne ha ez a téma lezáródna. -
atiapuka #18108 Mondjuk nekem is az nem tetszett, amit írtam is, hogy én mindig csak magam nevében beszélek, és erre mindig oda is figyelek.
Nem beszélve arról, hogy 99%-ban mindig a végére írom a mondandómnak, hogy ez csak az én szerény véleményem, nem kell rá adni. Ja, most elfelejtettem odaírni, de hát mondjuk akkor is kaptam volna, hogy mit nyomogassak.:) -
atiapuka #18107 Hamár bombanő nem lehetek.:) -
italove #18106 Tökéletes összefoglaló! De úgyis az lesz a reakció, még egy irigy ember... A lavinát nem atiapuka indtotta el, hanem az arra írt kioktató, alpári stílusú, sértegetésekkel tarkított válasz. Nekem erre nyílt ki a bicska a zsebemben... -
#18105 Ez egy időzített bomba volt Atis! :) -
#18104 Jobb reggelt ezzel a magyar újdonsággal!!!!
BIRIZDO I AM - Unbelievable (Italo 2014)
-
atiapuka #18103 Azé nem semmi bombát robbantottam fel másfél soros beírásommal.
Először felhúztam magam, de most már bölcsen jót röhögök. -
#18102 Laci! Mondtam már korábban, hogy hagyd rájuk a francba, semmi értelme agyhalottakkal vitatkozni csak felhúzod magad rajtuk tök feleslegesen.
Nem az a baj, hogy nem jó zenéket készít a "mester" mert hát nem, ez eddig okés.. :)
Az a baj, hogy a "segédei" azonnal támadnak, ha valaki ezt szóvá teszi.
Ezzel sem volna semmi gáz, ha nem abban a alpári stílusban tennék..
A helyén kellene kezelni a dolgokat na nem csak nekik, hanem a "mesternek" is.. :)
Őkelme ugyanis 2 nap "zenélés" utána jött rá, hogy mekkora "géniusz" is vált belőle. Onnantól már nem érdekelte senki véleménye.
Simán elhitte magáról, hogy sztár született személyében..
Jöttek is a "slágerek" hetente... Ja hogy nem lehetett megkülönböztetni egymástól őket? Kit zavart? Őt biztosan nem.
Privátban felhívtam a figyelmét 1-2 dologra, mire figyeljen oda és mit csináljon és jobb lesz minden zenéje. Szerinted mi volt a reakciója..? Letiltott a privát üzenet küldésről és elküldött a picskuba. Össze is tört a szívem sejtheted..
Na jöttek a támadások a "rajongóitól, hogy készítsek Én italo zenét és utána dumáljak. Minek? Abszolut más stílusban zenélek, de attól még tudom mi a jó zene és hallható melyikben van munka is és kreativitás. Na ezek teljesen hiányoznak az Ő zenéiből.
Azok a zenéi vannak az elfogadható kategóriában, amelyet nem Ő írt..
Ja hát igen, más farkával könnyebb verni a csalánt :) :)
Azok a 76-os bpm számú tutyi-tutyi oktáv váltós zenéi erősen súrolják a vicc kategóriát. Elismeri a szakma??? Ez megint valami humor bon-bon ugye? Milyen szakma, a kókler szakma? Mert akkor nem szóltam az rendben van.
Egyedül dióka videó munkája érdemel némi elismerést az tényleg jó.
Ha a látvány nélkül hallgatod a "műveket", akkor gyötrelem még hallgatni is.
Irigység? Na ne vicceljünk, mire lehet itt irigynek lenni? Inkább restellném magam, ha efféle zenéket adnék ki a kezeim alól.
Nem az a gond, hogy nem jók a zenéi (van ilyen éppen elég), hanem az önsztárolás és a "rajongók" elvakultságának mértéke.
De ha rám hallgatsz, ne is vedd figyelembe a "rajongók" írásait, tégy úgy mint a "mester"! Mintha itt sem lennél.. :) :) Működik a dolog! -
atiapuka #18101 Most éppen nem amiatt ment. -
zoranpityu68 #18100 Megy itt a fiesta egy senki tq miatt igazából a kaposi nyomatta mindig de szerintünk is egy nagy nulla.
Hamarosan jövünk csinálunk egy kis jó kedvet -
atiapuka #18099 Nekem amióta először hallottam, ez a zene a favorit a napjaink taloi közül! És még a Holiday. -
#18098 Nem vagy ezzel egyedül. -
atiapuka #18097 Imádom ezt a számot mindenféle verzióban. -
vaskó ferenc #18096 Boney M - Young Free and Single (DJ NIKOLAY-D Remix 2014
-
vaskó ferenc #18095 Ryan Paris Feat. Valerie Flor Sensation of love
-
vaskó ferenc #18094 RYAN PARIS ft.VALERIE FLOR--YO QUIERO AMARTE UNA VES
-
vaskó ferenc #18093 Szia Kaposi1!
Itt figyelgetem az oldalt éppen dúl a (3. világháború) hozzá nem szolok de jókat mosolygok a hozászolásokon. Azért nem irigyellek téged a döntő bíró vagy nevezzük békítő seriff szerepben, de én egész jól elvagyok itt mint kívülálló.
A TQ és Fancy dala nekem sem nyerte el a tetszésemet de azért van itt sok jó zene is amiért szívesen el látogatok az oldaladra.
További jó munkát és egészséget az oldal fenntartásához.
Baráti üdvözlettel, Feri
RYAN PARIS ft.FRANCA MORGANO--I WANNA LOVE YOU ONC......
-
pazo #18092 Szasztok! Na ahogy látom mindig kiborul a bili, megy a szokásos veszekedés. Kinek a pap kinek a papné, ilyen szarságokon ne veszekedjetek már.
Ha már bátorkodtam irni a "korai" Mflex zenék nekem bejöttek, a mostaniak már nem. Izlés dolga. A TQ-Fancy meg katasztrófális számomra.
Ernesto-nak nincs új zenéje ? Vagy csak lemaradtam valamiről...... -
italove #18091 Daft Punk - Get Lucky - (NewNRGVersion) - Dj Skarley 2013 -
gyula1971 #18090 dragos - dance all night ("italo disco 2014")
-
gyula1971 #18089 TQ & LINDA JO RIZZO - OUT OF THE SHADOW
-
#18088 Pörög a topik ezerrel! Jó a hangulat! -
nájlony #18087 koszi!
az instrumentalt is be szerettem volna linkelni, de az a soundcloudon van es nekem meg nem engedi (30 napig). -
sanyo71 #18086 ATELIER FOLIE-Leave Me Alone (ITALOCONNECTION VERS.)nekem az elmúlt hetek egyik legjobb zenéjebiztos sokan örülnek majd neki, főleg ebben a minőségben!! -
#18085 Így már jó.
ENOLION feat. DAN NEWMAN - It isn't up to you (Radio Edit) -
nájlony #18084 -
Iggy #18083 ATELIER FOLIE-Leave Me Alone '13 (ITALOCONNECTION VERS.)
SAM HAGGBLAD-Never Say Never (ORIGINAL 'Single '12' EDIT) -
#18080 Amúgy számomra az még mindig felfoghatatlan hogy vadidegen , csak a neten ismerős felnőtt emberek egy zenén úgy össze vesznek mint az óvodások a homokozóban a piros lapáton
Megér ez ennyit?
-
italove #18078 Most azon morfondírozok, ha 10 embernek teszik valami, másik tíznek nem, de akiknek teszik, 10x hangosabbak, akkor olyan, mintha 10x annyian lennének... Tiszta politika ez kérem! -
#18077 Tényleg jogosan?
Aztán miért is?
Mert meg mertem kritizálni egy nótáját ami már futószalagon egy kaptafára készült szerintem.
Amúgy mi vagy te a barátodnak a személyi pincsi kutyája?
Ki a szar szólt hozzád ember?
Mégis kinek képzeled te magad hogy bepofátlankodsz ide aztán oltogatsz?
Anno azért fejeztem be a témát a másik topikban mert kedves barátod olyan alpári minősíthetetlen hangnemben szólt hozzám ami nálam már nem fért bele.
De nehogy azt hidd hogy hasra esem előttetek mert ti vagytok a nagy valakik.
Hát magasról leszarom tudod.
Kivágott a fórumból? Ez nekem új.
Én töröltem a Face oldalamról, és a topikját meg a Kedvenceimből , jobb ha tudod.
Tudtommal én nem személyeskedtem se veled se Mike-val szóval kicsit vegyél vissza az arcodból. -
italove #18076 Lebuktam, tényleg ronda majom vagyok...
Felesleges a mentegetőzés, azonnal látszott, hogy nem vagy egy "seggszpír"! -
#18075 Nézd, a személyes ismerősök és a feltétlen rajongók mindig túlreagálják az ilyesmit. Tudjuk be ennek. Aztán meg, ha durva stílusban teszik, akkor szerintem önmagukat minősítik le.
Különben ez a dolog, hogy "ez a fórum ilyen meg olyan, nem is jövök többet, meg a magyarok ilyenek" duma... és mégis jönnek és tízszer elmondták már egyesek, hogy nem jönnek, azért csak itt figyelnek és nyomogatják a mínuszokat, ha nem bírják ki, akkor pedig teleköpködik a topikot. Ez arra emlékeztet, amikor egyes csávók azért mennek a diszkóba eleve, hogy kiverjék a balhét. Tök mindegy miért, ha nem esnek tőlük hasra, akkor ütnek. Aztán azt mondják, hogy provokálták őket. -
atiapuka #18074 Kimondtam, hogy pár száma tetszik, de nekem nagyon egyformák, és egyszerűen nem ismerem fel, hogy melyik melyik. Ennél bővebben nem kívánkoztam kifejteni semmit sem. -
atiapuka #18073 Fasza a hangulat!!! Éljen! -
#18072 Értem én, de attól még ki lehet mondani, ha eltérő véleménnyel vagy. Meg azt is, ha egyetértesz. Ha bármely véleményedért megköveznek, attól még nem te leszel a hibás. -
atiapuka #18071 Éljenek a botfülűek! Meg a botsáskák. -
atiapuka #18070 -
#18069 Kaposi ne hazudozz mar.
Egyet biztosan tudok,akkor nyaron pont kint volt nalam Mike amikor itt elkuldott a francba jogosa,mint aki new italo geniusznak kepzeli magat,es lattam,ahogy rogton kivagott a forumbol es torolt az ismerosei kozul. Te egy akkora keszinu fereg vagy,amilyet nem baszott magyarorszag XDDD ezt se torold ki te idiota,en nem tudok szepen irni nem is akarok neked,te ronda majom te is vegyel vissza mar a nagy face-bol italove. Pont hogy ti gerjesztettek az egeszet,most sajnaltatod magad kaposi,menjetek a p...ba! XD