NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyuri én erre csak azt tudom írni neked te nagyon jól ismered a story-t.
Annak idején amikor még csak a Discoservice létezett már akkor is megígértem Clay-nek hogy hozzám nem fog bekerülni letöltésre olyan anyag ami az õ nem kevés munkáját egy csapásra tönkre vághatja.
Az ígéretemet azt hiszem tartottam is.
Birtokomban van olyan Discoservice Exlusive Promo album 2011 ami sajnos ez idáig meg sem jelent (talán van még rá némi remény) ami szerintem nemzetközileg is bõven megállja a helyét.
Az hogy ezek a dalok egyáltalán megszülessenek Clay-nek óriási munkában és nem kevés pénzében van.Tiszteljük már meg annyival hogy nem tesszük tönkre a munkáját fõleg egy magyar elõadónak azzal hogy megjelenés elõtt nem szórjuk tele a nótáival a netet. Ismétlem nem (csak) kedvtelésbõl készülnek ezek a dalok ebbõl bizony a befektetett munka arányában jövedelmet is vár.
És ez azt hiszem mindenki számára természetes LENNE.
Az Italobox elsõ dalának bemutatása egy remek project volt.
Clay adta a dalt én meg az ötletet hozzá hogy mi lenne ha egy kamu videóval
mutatnánk be egy olyannal aminek semmi köze a My Dream-hez.
Sok helyen elhintettük a videót hogy ezt a dalt keressük vajon ki lehet az elõadó mi lehet a cím.
És bizony a számításunk bevált mert nagyon nagy siker lett a fantom videó és rengeteg visszajelzést kaptunk Németországtól Mexico-ig hogy imádják a dalt.
Ezután már a kiadókkal rádiókkal való kapcsolatfelvétel következett amit Clay intézett. ott is nagy sikert aratott mind két ezidáig bemutattott dal.
Szóval a szerzõdés aláíratott.
És ezért vagyok kiakadva annyira amikor pont megjelenés elõtt fogja magát valaki és két vigyorgó smile társaságában betesz ide olyan letöltõ linket amivel egycsapásra akár tönkre is teheti más több hónapos munkáját.
Az Italobox meg fog jelenni több formában is ez már nyílt titok de nem kellene idõ elõtt lelõni a dalokat mert ez az elõadónak bizony hogy kárt okoz.
Gyurinak valóban igaza van.
Fõként a kapcsolatokon múlik ma már hogy mit kapsz meg bizalmi alapon és mire vagy érdemes egy kiadónál.
Viszont ahhoz hogy valaki eljusson idáig bizony rengeteg idõ és barátság kiépítése szükséges.
Valaki írta hogy nem hogy egy TQ lemezt nem tud megvenni de még egy üres CD-re sem tellik. Ez valóban nagyon szomorú és teljesen megértem.
De a sült galambot nem lehet várni hogy a szánkba repüljön azért tenni is kell.
Én már nem egyszer leírtam hogy mi ennek a módja az én esetemben.
Sok sok levelezés és kapcsolatkiépítés.Persze anyagiakon is múlik ez nem kérdés , de közel sem annyin mint itt páran gondolnák. Tömören ennyi.
Annak idején amikor még csak a Discoservice létezett már akkor is megígértem Clay-nek hogy hozzám nem fog bekerülni letöltésre olyan anyag ami az õ nem kevés munkáját egy csapásra tönkre vághatja.
Az ígéretemet azt hiszem tartottam is.
Birtokomban van olyan Discoservice Exlusive Promo album 2011 ami sajnos ez idáig meg sem jelent (talán van még rá némi remény) ami szerintem nemzetközileg is bõven megállja a helyét.
Az hogy ezek a dalok egyáltalán megszülessenek Clay-nek óriási munkában és nem kevés pénzében van.Tiszteljük már meg annyival hogy nem tesszük tönkre a munkáját fõleg egy magyar elõadónak azzal hogy megjelenés elõtt nem szórjuk tele a nótáival a netet. Ismétlem nem (csak) kedvtelésbõl készülnek ezek a dalok ebbõl bizony a befektetett munka arányában jövedelmet is vár.
És ez azt hiszem mindenki számára természetes LENNE.
Az Italobox elsõ dalának bemutatása egy remek project volt.
Clay adta a dalt én meg az ötletet hozzá hogy mi lenne ha egy kamu videóval
mutatnánk be egy olyannal aminek semmi köze a My Dream-hez.
Sok helyen elhintettük a videót hogy ezt a dalt keressük vajon ki lehet az elõadó mi lehet a cím.
És bizony a számításunk bevált mert nagyon nagy siker lett a fantom videó és rengeteg visszajelzést kaptunk Németországtól Mexico-ig hogy imádják a dalt.
Ezután már a kiadókkal rádiókkal való kapcsolatfelvétel következett amit Clay intézett. ott is nagy sikert aratott mind két ezidáig bemutattott dal.
Szóval a szerzõdés aláíratott.
És ezért vagyok kiakadva annyira amikor pont megjelenés elõtt fogja magát valaki és két vigyorgó smile társaságában betesz ide olyan letöltõ linket amivel egycsapásra akár tönkre is teheti más több hónapos munkáját.
Az Italobox meg fog jelenni több formában is ez már nyílt titok de nem kellene idõ elõtt lelõni a dalokat mert ez az elõadónak bizony hogy kárt okoz.
Gyurinak valóban igaza van.
Fõként a kapcsolatokon múlik ma már hogy mit kapsz meg bizalmi alapon és mire vagy érdemes egy kiadónál.
Viszont ahhoz hogy valaki eljusson idáig bizony rengeteg idõ és barátság kiépítése szükséges.
Valaki írta hogy nem hogy egy TQ lemezt nem tud megvenni de még egy üres CD-re sem tellik. Ez valóban nagyon szomorú és teljesen megértem.
De a sült galambot nem lehet várni hogy a szánkba repüljön azért tenni is kell.
Én már nem egyszer leírtam hogy mi ennek a módja az én esetemben.
Sok sok levelezés és kapcsolatkiépítés.Persze anyagiakon is múlik ez nem kérdés , de közel sem annyin mint itt páran gondolnák. Tömören ennyi.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Felli hatalmas zene....<#eljen>#eljen><#finom>#finom>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Üdv Laci,
Ezt a zenét nem nagyon kell kommentálni.
5*****
GN
Ezt a zenét nem nagyon kell kommentálni.
5*****
GN
Én erre csak ezt tudom fogalmazni, hogy a kapcsolat és a barátság meghatározója kinek milyen még csak meg nem jelent anyag van a birtokába. Ja és megemlíteném a bizalmat hisz ezen alapszik, mert ugye, mint tudjuk ezek az anyagok nincsenek mindenki birtokába és nem terjeszthetõk a világhálón. Aki kiépítette hosszú évek alatt ezt a szoros kapcsolatot a kiadókkal, elõadókkal szemben az tisztelni való. Mert mint ti is tudjátok a zene üzlet, ha nincs vásárló, akkor bizony a boltot be lehet zárni. Ha valaki még is áldoz, rá szorosabb kapcsolatokat ápol a kiadókkal és elõadókkal szemben azok meg is hálálják azt. Törzsvásárlóknak komoly kedvezményeket adva vásárlás során ma már ez a helyzet bõrünkön tapasztaljuk. Egy szigorúan magán vélemény és elnézést az off-ért. <#worship>#worship>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Köszi, és az is perfect bizony amit az elõbb mutattál nekem.
Szerintem ezért is szeretjük ennyire a 80-as évek hangzását.
Csupa nagy betûvel ez a ZENE!!!!!<#wow1>#wow1><#szeret>#szeret>
Valerie Dore style with Orchestrator, Juno-60, LinnDrum and SH-101
Szerintem ezért is szeretjük ennyire a 80-as évek hangzását.
Csupa nagy betûvel ez a ZENE!!!!!<#wow1>#wow1><#szeret>#szeret>
Valerie Dore style with Orchestrator, Juno-60, LinnDrum and SH-101
Kedves Laci,
Bizony akárhogy is nézzük ill. hallgatjuk, ez Perfect Mester!
Csak egyet tudok érteni, jó kis zene.
Üdv
GN
Bizony akárhogy is nézzük ill. hallgatjuk, ez Perfect Mester!
Csak egyet tudok érteni, jó kis zene.
Üdv
GN
"SAJNOS AZ ILYEN HÚZÁSOKÉRT HÚZZA LE MINDENKI AZ MP3-AT!!!!PICIT LENTEBB MEGTALÁLOD AZ ÉN FELTÖLTÉSEM EBBÕL A FELVÉTELBÕL, MINDJÁRT KÉT VERZIÓT IS!!! NO VALAHOGY ÍGY KELL SZÓLNIA EGY 320KB/S-ES MP3-NAK.Ne haragudj cimbi ezekért a nyers szavakért, de ezek a szilárd tények. HA VALAMIBEN NEM VAGY BIZTOS, MÁR AMI A HALLGATHATÓSÁGÁT ILLETI, AKKOR INKÁBB NE TÖLTS FEL SEMMIT, "
Ezzel teljes mértékben egyetértek.
Éppen ezért meg is kérlek egybõl hogy ezt fõleg TE tartsd be ezentúl.
Te teljesen hülyének nézed az idelátogatókat?
Találtál ITT bár ez sem teljesen igaz mert Gabriel Nadler mutatta a helyet neked,szóval találtál három verziót ami valóban jól szól egy kicsit belepiszkálsz a felvételbe és már azt harsogod hogy így kell szólnia egy tökéletes mp3-nak?<#csodalk>#csodalk>
Nem akarom képekkel szét off-olni a topikot ha gondolod elküldöm privibe hogy hogyan is néz ki a te tökéletes 320-ad a spektrumképen.
Szóval elõször magadba nézhetnél egy kicsit mielõtt hangzatos kijelentéseket teszel a "feltöltéseiddel" kapcsolatban.
Amúgy még mindig nagyon várom azt a nyulfarknyi demót akár az 23rd Underpass vagy akár az Italobox felvételébõl természetesen losslessben.
És hogy ne csak a szám járjon íme az Italobox - My Dream (Extra Long Version)elsõ perce lossless-ben.
DEMO lossless
Azt hiszem zongorázni lehet a különbséget a videóverzió és ez között.<#nevetes1>#nevetes1>
Várom tõled a második percet ugyan ebben a minõségben.
És ez most nem arról szól hogy kinek mi van meg hanem ha állítasz valamit akkor bizonyítsd is mert tudod "Nekem bizonyíték kell,nem ígéret."<#wink>#wink>
Ezzel teljes mértékben egyetértek.
Éppen ezért meg is kérlek egybõl hogy ezt fõleg TE tartsd be ezentúl.
Te teljesen hülyének nézed az idelátogatókat?
Találtál ITT bár ez sem teljesen igaz mert Gabriel Nadler mutatta a helyet neked,szóval találtál három verziót ami valóban jól szól egy kicsit belepiszkálsz a felvételbe és már azt harsogod hogy így kell szólnia egy tökéletes mp3-nak?<#csodalk>#csodalk>
Nem akarom képekkel szét off-olni a topikot ha gondolod elküldöm privibe hogy hogyan is néz ki a te tökéletes 320-ad a spektrumképen.
Szóval elõször magadba nézhetnél egy kicsit mielõtt hangzatos kijelentéseket teszel a "feltöltéseiddel" kapcsolatban.
Amúgy még mindig nagyon várom azt a nyulfarknyi demót akár az 23rd Underpass vagy akár az Italobox felvételébõl természetesen losslessben.
És hogy ne csak a szám járjon íme az Italobox - My Dream (Extra Long Version)elsõ perce lossless-ben.
DEMO lossless
Azt hiszem zongorázni lehet a különbséget a videóverzió és ez között.<#nevetes1>#nevetes1>
Várom tõled a második percet ugyan ebben a minõségben.
És ez most nem arról szól hogy kinek mi van meg hanem ha állítasz valamit akkor bizonyítsd is mert tudod "Nekem bizonyíték kell,nem ígéret."<#wink>#wink>
Én nem találtam,talán nem volt még<#nemtudom>#nemtudom>nekem ez most nem tetszik de ha valakinek kell hát vigye
The Crosslines - Crown & King 12" Maxi
Track list:
01 Crown & King (Maxi Mix)
02 You Try, You Choose
03 Crown & King (Original Version)
http://www46.zippyshare.com/v/74847110/file.html
The Crosslines - Crown & King 12" Maxi
Track list:
01 Crown & King (Maxi Mix)
02 You Try, You Choose
03 Crown & King (Original Version)
http://www46.zippyshare.com/v/74847110/file.html
Pass doesn't work...what is the pass my friend?
yes (sztakiba.1953.08.03)----doesn't work !
(sztakiba.1953.08.03)--------doesn't work !
sztakiba.1953.08.03-----------doesn't work !
sztakiba----------------------doesn't work !
tell me what is the pass?
your passwords are very problem,why did you add password,I don't understand....
yes (sztakiba.1953.08.03)----doesn't work !
(sztakiba.1953.08.03)--------doesn't work !
sztakiba.1953.08.03-----------doesn't work !
sztakiba----------------------doesn't work !
tell me what is the pass?
your passwords are very problem,why did you add password,I don't understand....
Bizony akárhogy is nézzük ill. hallgatjuk, ez Perfect Mester!<#szeret>#szeret>
Ja és valószínûleg itt debutál elõször teljes hosszában a dal.<#wink>#wink>
Újabb dal landolhat a kóreai következõ válogatásán.<#hehe>#hehe>
Felli - Everything Is Perfect (Extended Version) 6:27 !!!!
Ja és valószínûleg itt debutál elõször teljes hosszában a dal.<#wink>#wink>
Újabb dal landolhat a kóreai következõ válogatásán.<#hehe>#hehe>
Felli - Everything Is Perfect (Extended Version) 6:27 !!!!
Vaskó Feri itt van egy jó link : http://www17.zippyshare.com/v/79158755/file.html
Mark Ashley - Tango in the Night (2011), 320Kbit(mp3)
<#vigyor2>#vigyor2>
Mark Ashley - Tango in the Night (2011), 320Kbit(mp3)
<#vigyor2>#vigyor2>
Dirty McKenzie & Sophia Shorai - Your Love (Cocaine On Her Dress Remix)
Így sem rossz ,de az eredeti nekem még mindig jobban tetszik.
Ez JÓ!!!Nagyon Jó<#taps>#taps><#finom>#finom>
Köszönjük a feltöltést de miért kell olyan letöltést ide feltenni amihez SMS kód kel én biztos nem fogom tudni így letölteni.<#rinya>#rinya>
Egyik kedvenc.<#vigyor4>#vigyor4>
hxxp://www.unibytes.com/jWf8X..Ae4-B
Mark Ashley - Tango In The Night 2011
Dance, Disco MP3 VBR240 kbps 126 МБ
Tracklist:
01-Tango In The Night (Radioversion) 3:56
02-Hey Little Girl (Radioversion) 3:52
03-Luckystar (New Version) 3:41
04-Cinderella's Heart (Edit Dancefloor Remix) 4:47
05-The Fans Of Modern Talking (New Version) 3:48
06-Undying (New Vision) 3:34
07-In The Name Of Love (New Version) 3:03
08-Words (Radio Version) 3:32
09-Save Me (Don't Break Me) (New Version) 3:18
10-Never Say Never (New Version) 3:30
11-Flames Of Love (Radio Version) 4:07
12-Wenn Ich Dich Wiederseh (Radioversion) 3:44
13-Jeden Tag (Ballade) 4:16
14-It's Christmas Time (Radioversion) 3:26
15-Stay (Radio Version) 3:59
16-Cinderella's Heart (Special Dancefloor Remix) 8:49
17-Tango In The Night (Acapella) 3:50
18-Hey Little Girl (Acapella) 3:09
hxxp://www.unibytes.com/jWf8X..Ae4-B
Mark Ashley - Tango In The Night 2011
Dance, Disco MP3 VBR240 kbps 126 МБ
Tracklist:
01-Tango In The Night (Radioversion) 3:56
02-Hey Little Girl (Radioversion) 3:52
03-Luckystar (New Version) 3:41
04-Cinderella's Heart (Edit Dancefloor Remix) 4:47
05-The Fans Of Modern Talking (New Version) 3:48
06-Undying (New Vision) 3:34
07-In The Name Of Love (New Version) 3:03
08-Words (Radio Version) 3:32
09-Save Me (Don't Break Me) (New Version) 3:18
10-Never Say Never (New Version) 3:30
11-Flames Of Love (Radio Version) 4:07
12-Wenn Ich Dich Wiederseh (Radioversion) 3:44
13-Jeden Tag (Ballade) 4:16
14-It's Christmas Time (Radioversion) 3:26
15-Stay (Radio Version) 3:59
16-Cinderella's Heart (Special Dancefloor Remix) 8:49
17-Tango In The Night (Acapella) 3:50
18-Hey Little Girl (Acapella) 3:09
Te meg leginkább arra figyelnél, h pár "perce" kaposi kért tõled legalább fékperces flac bemutatót arról a híres minõségben lapulós eredeti zenédrõl<#puszis>#puszis>
<#eljen>#eljen>
Kedves lacey71
Igen én is szerettem a mûsorait nekem is legenda a vasárnapi koktél és a többi mûsorai Privátban elküldöm a birtokomban lévõ mûsorainak egy ici pici gyûjteményét amit sikerült megszereznem kb 9 mûsorának tekercseit.
Néhol hiányosak de megéri meghallgatni.
üdv. Feri
Igen én is szerettem a mûsorait nekem is legenda a vasárnapi koktél és a többi mûsorai Privátban elküldöm a birtokomban lévõ mûsorainak egy ici pici gyûjteményét amit sikerült megszereznem kb 9 mûsorának tekercseit.
Néhol hiányosak de megéri meghallgatni.
üdv. Feri
Ez igazán örvendetes hír Lacikám!!
Én is adtam rá egy szavazatot, mert nagyon tetszik !!!<#vigyor2>#vigyor2>
Nagyon jó ez a zene, köszi Feri, hogy bemutattad !!<#wave>#wave>
Szasz'tok!
Közel sem tudok annyira naprakész lenni mint itt többen is,ám a szerelem mûxik az italo disco iránt.Napokban valaki megosztott egy dógot a face-n,oszt majd leestem a székrõl.Amint odapillantottam,rögvest pár évtizeddel megrövidültem és visszatértem oda ahol a szerelem(és sok minden más is)kezdõdött..
Remélem a gazda jó gazda lesz és nem törli 😊
A mai napig nem ismerek olyan figurát aki ezt a színvonalat és varázst tudná adni.Hogy egyet mondjak:a mûsora kezdete afféle parancs volt-fülhallgató a fejen,ujjak a gombok felett,füzet-cerka kéznél..
Közel sem tudok annyira naprakész lenni mint itt többen is,ám a szerelem mûxik az italo disco iránt.Napokban valaki megosztott egy dógot a face-n,oszt majd leestem a székrõl.Amint odapillantottam,rögvest pár évtizeddel megrövidültem és visszatértem oda ahol a szerelem(és sok minden más is)kezdõdött..
Remélem a gazda jó gazda lesz és nem törli 😊
A mai napig nem ismerek olyan figurát aki ezt a színvonalat és varázst tudná adni.Hogy egyet mondjak:a mûsora kezdete afféle parancs volt-fülhallgató a fejen,ujjak a gombok felett,füzet-cerka kéznél..
<#vigyor4>#vigyor4>https://soundcloud.com/mflex/mflex-long-hibernation-demo
Végre egy vélemény<#vigyor4>#vigyor4>, amivel teljes mértékben egyet kell h értsek!
Mert vannak itt bõven olyanok, akik vigyáznak arra, h ez egy hivalkodó és sértegetésre kifinomult oldal legyen. Nem gratulálok hozzá.
S nézd már, mazochista létemre még is itt vagyok!! Igen.
mert.....
Sokan "elfelejtik", h rengeteg ember (a környezetünkben) még üred cd lemezt sem tud venni, ui. nincs rá pénze, nem h egy új TQlemezt vegyen!!!!
Tanácsom, nem kell õket ezért (nagyon) lenézni. üdv sztakiba
Mert vannak itt bõven olyanok, akik vigyáznak arra, h ez egy hivalkodó és sértegetésre kifinomult oldal legyen. Nem gratulálok hozzá.
S nézd már, mazochista létemre még is itt vagyok!! Igen.
mert.....
Sokan "elfelejtik", h rengeteg ember (a környezetünkben) még üred cd lemezt sem tud venni, ui. nincs rá pénze, nem h egy új TQlemezt vegyen!!!!
Tanácsom, nem kell õket ezért (nagyon) lenézni. üdv sztakiba
köszönjük a hozzá szólásodat megfogadjuk igérem<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Emberek-emberek-emberek.... Szédület ez a fórum és hogy milyenek vagytok. Igazából amikor a házigazdát megkértem, hogy regisztráljon az oldalra pár évvel ezelõtt, akkor azt hittem, hogy végre itt normális emberekre találok, de sajnos tévedtem. Egymást szapuljátok, meg hencegtek, hogy nektek mi minden van meg, meg nincs, no meg kitõl kapta. Azt meg nem hinném, hogy egyesek olyan kifinomult hallással rendelkeznének, hogy a hiper-szuper cuccon meghallják a különbségeket. Közben meg sértegetitek egymást, mint a 8 éves gyerekek. Részemrõl idáig sem sokat írtam ide, most is csak a véleményemet fogalmaztam meg pár sorban, nyugodtan szapuljátok egymást tovább, hajrá. Bocs, a modorért, de idõnként ránéztem a fórumra és ez valahogy kibukott belõlem.
Hát sztakiba cimbi ez nem a legjobb minõség!!!!Ilyen minõségben én nem tettem volna közzé e remek felvételt (23rd underpass - because of me)SAJNOS AZ ILYEN HÚZÁSOKÉRT HÚZZA LE MINDENKI AZ MP3-AT!!!!PICIT LENTEBB MEGTALÁLOD AZ ÉN FELTÖLTÉSEM EBBÕL A FELVÉTELBÕL, MINDJÁRT KÉT VERZIÓT IS!!! NO VALAHOGY ÍGY KELL SZÓLNIA EGY 320KB/S-ES MP3-NAK.Ne haragudj cimbi ezekért a nyers szavakért, de ezek a szilárd tények. HA VALAMIBEN NEM VAGY BIZTOS, MÁR AMI A HALLGATHATÓSÁGÁT ILLETI, AKKOR INKÁBB NE TÖLTS FEL SEMMIT, MERT BAROMIRA ILLÚZIÓ ROMBOLÓ, PLÁNE HA EGY KOMOLY CUCCON HALLGATOD.<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#wave>#wave>
Szia Laci!
egyre több vicces tag van már<#nyes>#nyes><#shakehead>#shakehead>
egyre több vicces tag van már<#nyes>#nyes><#shakehead>#shakehead>
Colonia egy a régi Yugoslaviá-ból származó zenész. Vannak jó munkái.
<#vigyor2>#vigyor2><#pardon1>#pardon1><#vigyor5>#vigyor5><#circling>#circling>
<#vigyor4>#vigyor4>Akinek megfelel, vigye! mp3<#vigyor4>#vigyor4>
from sztakiba, 55 minutes 13 seconds
számlista:
1. 23rd underpass - because of me (another version) (800 new italo 2013) (8:00)
2. 23rd underpass - because of me (full extented) (9:08)
3. 23rd underpass - sometimes (another version) (5:11)
4. 23rd underpass - sometimes (youll never know mix) (4:15)
5. 23rd underpass - tonight (make me stronger) (8:06)
6. you'll never - 23rd underpass (6:52)
7. samoa park - one night in bankok & midnight man (7:30)
8. vanello - destination cosmos (space version) (6:11)
http://dfiles.eu/files/qr6h6htuc
pass: yes (sztakiba.1953.08.03)
from sztakiba, 55 minutes 13 seconds
számlista:
1. 23rd underpass - because of me (another version) (800 new italo 2013) (8:00)
2. 23rd underpass - because of me (full extented) (9:08)
3. 23rd underpass - sometimes (another version) (5:11)
4. 23rd underpass - sometimes (youll never know mix) (4:15)
5. 23rd underpass - tonight (make me stronger) (8:06)
6. you'll never - 23rd underpass (6:52)
7. samoa park - one night in bankok & midnight man (7:30)
8. vanello - destination cosmos (space version) (6:11)
http://dfiles.eu/files/qr6h6htuc
pass: yes (sztakiba.1953.08.03)
Dobjálm már róla egy fél perces lossless samplet
Gondolom ez tõled nem nagy kérés.
Gondolom ez tõled nem nagy kérés.
Koma ne blamáld magad. Az közel sem a végleges extended version.<#nevetes1>#nevetes1>
Clay nagy bölcsen azt nem adta ki olyannak sem akitõl te beszerezted a verziódat, ami mellesleg nálam egy "picit " jobb minõségben csücsül már hónapok óta.
Clay nagy bölcsen azt nem adta ki olyannak sem akitõl te beszerezted a verziódat, ami mellesleg nálam egy "picit " jobb minõségben csücsül már hónapok óta.
Ezt ismeritek?? Colonia - So Manfully (Cro Team Mix Extended) ha nem, akkor itt az idõ hogy megismerjétek.INNEN:http://www18.zippyshare.com/v/47507902/file.html<#finom>#finom><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Ne legyen kétséged amit megköszöntél az is onnan van.<#wink>#wink>
Kedves Nastar,
https://soundcloud.com/23rd-underpass
3 változatban van fent, igaz le nem tölthetõ, de meg lehet hallgatni. Egyik jobb változat mint a másik.
Üdv
https://soundcloud.com/23rd-underpass
3 változatban van fent, igaz le nem tölthetõ, de meg lehet hallgatni. Egyik jobb változat mint a másik.
Üdv
Nélkülünk vagy sem, de TQ az élre állt!<#taps>#taps><#wink>#wink>

Üdv,
Nálam is ez helyzet, brutális lett az 23rd underpass.
Köszi a linket Nastar.
Nálam is ez helyzet, brutális lett az 23rd underpass.
Köszi a linket Nastar.
Az én estem már gyógyithatatlan<#ijedt>#ijedt><#wow3>#wow3>
Szia!
Én a te helyedbe tartanák rá igényt, mert így megtudnád , hogy mekkora nagy durranás lesz. Én erre várta egész életemben, én nem hagyom ki!
Szombaton este hétkor mindenkinek itt a helye aki él és mozog.
Ja és a házam pedig attól fog szétmenni amikor én durranok egy nagyot, ha valami jó nagy marhaság lesz a meglepi durranás!<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
Én a te helyedbe tartanák rá igényt, mert így megtudnád , hogy mekkora nagy durranás lesz. Én erre várta egész életemben, én nem hagyom ki!
Szombaton este hétkor mindenkinek itt a helye aki él és mozog.
Ja és a házam pedig attól fog szétmenni amikor én durranok egy nagyot, ha valami jó nagy marhaság lesz a meglepi durranás!<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
Egy vocal verzió.<#nyes>#nyes><#finom>#finom><#papakacsint>#papakacsint><#vigyor2>#vigyor2>