41695
-
allada67 #18311 Most szól az Albert One,de közvetlen előtte is szólt ezen a rádión ? -
#18310 Gondolom ezzel arra utalsz hogy egyre jobban terjed az a dolog hogy a videómegosztóra felkerül egy verzió de a vinyl-re teljesen más verzió kerül. Ami csak akkor derül ki amikor fizikálisan lejátszod a lemezt.
3:15-től vágva van a zene és már csak ismétlés van.és a zene is teljesen más a lemezen. (jobb)
Az Its a Dream-s pedig 6:34 a lemezen, és szintén teljesen más.
Hogy ez az irány jó-e azt én nem tudom megítélni.
Egy biztos a kiadók egyre jobban nem nézik jó szemmel ha teljes verziók kerülnek fel a videómegosztókra.
Meg sem próbálom feltölteni mert a FIVE4IT főnöke a legutóbbi videómat is megkért hogy töröljem. -
#18309 És akkor még nem beszélve a nem régen megjelent Kristian Conde - Forbidden Game - It´s a Dream zenéről....... -
#18308 Nagyon jó zenék azt azonban sajnálom, hogy akinek nincs lehetősége Vinyl lemezről hallgatni ezeket a kivalló lemezeket az nem is tudja miről marad le. -
#18307 Az igazság az hogy túl közel áll a Flashback Record ill a
Five4it Records egymáshoz. -
#18306 Sziasztok!
Ma este 18:20-kor Van Der Koy barátom műsorában a Radio-80.pl Lengyel Etalon Rádióban is debütál a GEO vadonat új nótája a Neverending Dream (Radio Version)-ja.
Ha tehetitek hallgassátok ti is ezt a nagyszerű új magyar nótát ettől a vadonat új formációtól.
Ide kattintva juthattok el a rádió hallgatásáig.
http://s1.radiohost.pl:8188/listen.pls -
gyula1971 #18305 Waldorf - The Greatest Lover
-
#18304 Persze az oroszok ezt is másképp értelmezik. Ja, hogy az összes technikai dolgukat is a nyugatiakról másolták, mióta világ a világ? Csak irigység... -
#18303 Ugye, én vagyok az élő példa, pedig erről nem is tudtam... -
atiapuka #18302 Fú, kap szegény a fejére... -
sanyo71 #18301 Egy levél, amit most kapott Sergey Troshchenkow...érdekes hogy ebből most kezd probléma lenni..
Dear Mr. Sergey Troshchenkow,
we are having troubles because you use the same artistic name of our artist Roberto Zanetti "Savage".
If you do DJ sets with the name DJ Savage no problem, but if you record songs in Italodisco style and with the same title as mr Zanetti's hits (like you did with "don't leave me"), this is unfair and uncorrect!!! You use name and fame of our artist Savage.
I think this is not good for you too because people recognize you as a poor copy of the real Savage Artist....don't you think?
Don't you think that it's better to have a real career and not just a cheap copy???
Name Savage is our trademark since 1983.
Your activity is recognized as cheat from international Author Societies, you can't do that.
Please stop this un-legal activity or we are forced to take legal steps to protect our rights.
We will monitor your activity and if we find new releases or usage of the name we will contact our Russian partners and their legal offices.
В двух словах: хотят чтобы я прекратил свою деятельность якобы используя имя известного исполнителя, благодаря которому и стал известен (додумка), иначе они обратятся в суд.
Значит завидно стало западникам, наступаю на пятки:)
-
atiapuka #18300 De. A ruszkik.:) -
#18299 Talán DJ Sergey lehetett volna. Csak akkor talán a kutya se figyelt volna fel rá(?). -
#18298 Végiglapoztam ezt a 12 zenét, ezek már tényleg jobbnak tűnnek így, mint amiket eddig a topikba beszúrt videók alapján emlékeimben megmaradtak. A 9-es szám volt, amire úgy emlékeztem, hogy nem is olyan rossz. Bár kicsit untató a végére. -
beva02 #18297 De biztosan ez az egy ár létezik -
beva02 #18296 meg akartam még nézni máshol hátha olcsóbb -
#18295 Igen, én is arról beszélek. -
beva02 #18294 Hol is mert még a discogon néztem -
#18293 Akkor siess mert csak 100 DB a limit. -
beva02 #18292 bocsi hogy bele szolok de nekem bejött és megveszem a mostani lemezét -
#18291 Nyilván nincs. Na de azért elég nagy áthallást okoz egy műfajon belül egy ilyen. Ezer más nevet is lehetett volna adni neki... -
atiapuka #18290 Egyébként egyszer kérdeztem is fülcsit, hogy van-e kapcsolat a két Savage közt ... -
atiapuka #18289 Ja értem.:)
Nekem tetszik általában DJ. Savage, igaz az utolsó számai némelyik tényleg uncsi. De említettem a You Can Fly-t, na az nagyon nagy kedvencem. -
#18288 A Silent Circle például kifejezetten kedvencem volt, amúgy ma is meghallgatom szívesen. Én kifejezetten a DJ Savage kapcsán említettem nyálat... Legalábbis azok alapján, amiket hallottam tőle, talán egy volt, ami tetszett. Már eleve nem jön be, ha olyan nevet választ, ami nagyon emlékeztet egy igazi italo előadóra... -
atiapuka #18287 Én sem rajta, hanem a Breitung zenéken. De akkor végül is azon.:) -
beva02 #18286 most már világos tudlak követni -
atiapuka #18285 DJ Savage-tól indultunk, aztán elhajóztunk Silent Circle-hez, majd M. Bedford nótáihoz, és így kikötöttünk Axel Breitungnál. És erre mondtam, hogy szeretem a zenéit.
Cimbora szerintem ezekre a zenékre írta, hogy túl nyálasak.
Szerintem Bohlenéknél nem nyálasabb, és én azt is szeretem. -
#18284 Úgy általában DJ Savage zenéi, szerintem. Én nem rajta nőttem fel... -
#18283 Nem , az Axel Breitung produkciók. -
atiapuka #18282 Én biztos szeretem a nyálat. -
beva02 #18281 Szerintem nem az -
beva02 #18280 Bocsi elveszítettem a fonalat mi a túl nyálas DJ Savage új lemeze? -
#18279 Mi ezen nőttünk fel, mi imádjuk ezt a fajta zenét. -
#18278 Nekem túl nyálas kategória. -
atiapuka #18277 Szerintem ki szereti az italo-t, annak mindenkinek tetszik ez a zene. Igazi 80-as feeling. -
#18276 Nehéz lenne megkérdőjelezni a zsenialitását. -
atiapuka #18275 Csípem a zenéit nagyon. -
atiapuka #18274 Ja tényleg. -
#18273 Axel Breitung istálló tagja,szóval ne nagyon csodálkozz ezen. -
atiapuka #18272 Hazafelé eszembe jutott, hogy a Dj. Savage zenék még nagyon hasonlítanak Michael Bedford számaira is. Mondjuk az Ő zenéit is szeretem.