42829
-
italove #19797 Valahogy így kell kezdődnie egy elektronikus disco zenének, ahogyan ez a nóta indít.
Worship - Orion Forever (Auxiliary tha Masterfader Electric Disco Mix) -
atiapuka #19796 Nekem tetszik.
-
Gabriel Nadler #19795 Auxiliary Tha Masterfader – The Disco Dictator E.P
Label:
Home Breakin Records – HB 012
Format:
5 × File, MP3, EP, 320 kbps
Country:
Canada
Released:
27 Jun 2011
Genre:
Electronic
Style:
House, Electro, Disco
Igaz nem a legújabb zene....de....egy hallgatást megér.....valakinél többet is....
http://www.discogs.com/Auxiliary-Tha-Masterfader-Disco-Dictator-EP/release/3576134
-
italove #19794 Tuttiiiiii! 
Passengers - Girls Cost Money (Auxiliary tha Masterfader Play that Disco Music Edit)
-
atiapuka #19793 Na őszintén szólva ez a Seed-től sem ájultam el. Maradok annál, amit az elején mondtam.:) Na meg persze az örök kedvenc, az a love once-os..) -
atiapuka #19792 Érdekes nekem a Sensation Of Love csalódás volt. De hát ízlések és pofonok.
Na majd megnézem azt a Seeds-es zenjét is. Ilyen Seeds-es zenéje volt az Alphaville-nak is, úgy emlékszem. AZt is szerettem. -
Biatomi #19791 újabb Digimaxmexmix, RELAX -
nekem is tetszik!
kár, hogy annyira erős áthallása van The Connells - 74-75 című számának refrénjével (ezt úgy 2 ütem után már hallottam is) és jópár taktusával, hogy nehéz is lenne tagadni, mennyi benne a kölcsön inspiráció.
-
Szintén erről a maxiról nekem a Seed of love tetszik ami ilyen stílusú zene.
De az abszolúte favorit az a Sensation Of Love róla.
-
atiapuka #19787 Nekem marhára tetszik.
-
atiapuka #19786 Ezt a számot szeretem.
-
beva02 #19785 -
PETER WILSON - LOVE IS ON THE LINE (Matt Pop mix)
Egész jó!
-
italove #19783 Vanello & Steven Kimber - Your Eyes Don't Lie -
na ezt nem értem 
kellene?
vagy ez megint valami régi sztori árnyéka?
mindegy, ne fejtsd ki!hagyd a csába.
-
Biatomi #19781 Bonfeel Electro Band--Hello Girl (2014 Dj Ikonnikov E.x.c. Version)
-
italove #19780 Azokat a zenéket meghagyom az olyanoknak, akik csak lerágott csontokat szoktak posztolgatni!
-
ja, hát igen, egy az egyben hozzányúlni (és semmi újat nem hozzárakni) a jól bevált és tényleg szuper 80-as Helicon alapokhoz nem lehet sikertelen.
ezt akárhogy variálják, ezekkel a hangokkal nem lehet elrontani, benne van az italo disco érzés lényege mind hangzásban,dallamban, vokálban. nagyon jó zene!
-
ez a zene inkább csak átlagos (nekem).ebben a hosszban már picit ötlettelen.
egyébként olyan zenét is felraksz majd egyszer,ami nem ment át a csodahardvereden?
-
mostanában akciósak a piacon az ázsia lányok divat videói?sokadik italo zenei vidibe rakják bele a feltöltők. de miééééért??!
vagy ezt nem bántja a youtube tartalomszürője?
európai csajokat akarok!!!!
-
tudom, jah, aha, pont mint a videóban, nem csak egymás felé tartanak, de találkoznak is, és így születnek a csillagok is, meg az új betűk is, de ahogy látom a borítón is ez a helyzet.
-
Italo-Freaks #19775 Miko Mission - Universal Feeling Vinyl, 12'' (2014)
Label: I Venti d'Azzurro Records - VAM 20.13
Format: Vinyl, 12", 45 RPM
Country: Italy
Released: 09 Mar 2014
Genre: Electronic
Style: Italo-Disco
Tracklist
A Universal Feeling (Vocal Mix) 5:55
B Universal Feeling (Extended Remix) 8:33
http://www.mediafire.com/download/sb2dd5m9g9mzr2g/Miko+Mission+-+Universal+Feeling+Vinyl%2C+12%27%27+%282014%29+Italo-Freaks.rar#39;'_(2014)_Italo-Freaks.rar
Utoljára szerkesztette: Italo-Freaks, 2014.08.18. 18:15:11 -
italove #19773 Határozottan kellemes 
SynthLove - Synth Love
I.D.W. -
Biatomi #19772 mondtam én
-
Nagyon nagy zene akárcsak a párja a lemezről. 
Hélicon - The Net (Vocal Version)
-
gyula1971 #19770 Raf Coney - I See You Later (Vocal Version)

-
italove #19769 Talán Laser Cowboys - Ultra Warp
-
FENY az, csak a betűtípus miatt a vízszintes vonalak egymás felé tartanak... -
radio ottanta #19767 Bocs, csak egy gyors kérdés, több fórumra is feltettem: pár napja jártam (08.12.) Olaszországban, és útközben a Radio Ottanta-t hallgattuk (80-as évek slágerei). Kb. délután 3 óra körül, hazafelé menet közben hallottam egy zenét, de sajna, nem tudom a címét, de nagyon jó lenne megszereznem. Hülyén hangzik, de még egy sort sem jegyeztem meg belőle, viszont amire tudnék támaszkodni az az, hogy volt benne egy szintiszóló (talán a refrén után), amelyik nagyon hasonlít a Hét mesterlövész filmzenéjének 'orchestra hit' részéhez... Ez nem túl sok, de talán valakinek beugrik. Köszönettel, long live italo!!!
-
Gratula az előadónak, az album zenéi szerintem egész jók!
ami nálam szint alatti, az legfőképp a maszterelés,ami hát jóindulattal is nagyon kezdő kategória a címadó dalnál...kásás az egész,minden hang mintha bele lenne dobva egy turmixgépbe,aztán kijött,ami kijött.
remélem ez csak a vidi kedvéért van, bár az az érzésem, hogy ilyesmi van azon a lemezen is.
a vokál miatt nem zokogok, mondjuk úgy diplomatikusan, tűrhetőnek érzem, persze sokkal jobbat mindenki el tudna viselni. vélhetően egy kicsit nagyobb odafigyeléssel a maszternél még sokat lehetett volna ezen javítani,hogy összképben harmónikusabb legyen, ne olyan,amilyent hallunk. :)
hogy szergejt mit kell külön sztárolni nem tudom, nem önzetlen szívességből adja ki ezeket, ez üzlet neki, ő feccöl bele némi lét, övé a bevétel min. 80%-a, ha mázlija van az előadónak néha fizet némi jogdíjat is neki, de többnyire aki rákerül egy lemezre,az örüljön, hogy van saját borítója és ennyi,ami a 2 csajnál egy picit lehetett volna ötletesebb is,de hát tudjuk, hogy mellel, seggel,főleg ha egy jó nőről beszélünk jobban fogy a bambi is, bár itt egy picit nívósabb borítót is el tudtam volna viselni szergejtől. :) annyi biztos, ebbl fognak venni,mert ezen legalább zeneileg nézve "zenék" vannak.
hogy a maybe baby-ben az 1,27-1.28 körüli kicsit bizonytalankodás mi akart lenne,hááááát, meg se tudjam! :) kár, hogy a PENY és a FÉNY közötti apró különbséget nem fedezték fel legalább Lajosék időben.
reméljük, ha lefutnak az eladások, lesz hamarosan normális digitális kópia is, hogy jobban meg tudjuk hallgatni.
-
Biatomi #19765 egészségére
-
Biatomi #19764
van igazság a szavaidban
viszont a beach club record-os kiadványoknál jobb.......
merem remélni ez még csak jobb lehet a jövőben
-
atiapuka #19763 A cd-éi legtetejére teszi, hogy ne a többi porosodjon.
-
italove #19762 És aki megveszi, vajh mit csinál vele? Nézegeti?
Mert hallgatni nem sok értelme van!
Ja, megvan! Posztolja a borítót!
-
2014-es kiadású de már most arany árban mérik. 
MANUEL - Occhi Occhi Occhi (Hysteric Extended Edit)
Discogs -
atiapuka #19760 Jól van srácok, csak nekem a fórumon az a tapasztalatom, hogy ha valakinek egy hazánkfia együttes nem tetszik, az kap anyait-apait. De meg sem szólaltam.
-
Aki ismeri Lacit az soha nem mondana rá ilyet.
Irigy lenne?
Mire is?
Azt hiszem sokan irigykedhetnénk azt hiszem a "kicsi" gyűjteményére.
Hallott ő már sok olyan dolgot amihez mi hozzá se tudnánk szagolni.
Akár még Orlando témában is.
-
atiapuka #19758 Cimbora, ezt nekem nem kell leírnod, nem én vagyok az 'irigy' dumás.
-
no Én bitang irigy vagyok ,mire is ? Sosem vonzott ez a számítógéppel hekkelek 1 zenét stílus. Viszont emelem kalapom azok előtt akik ezt profi módon művelik. Hogy valami jól vagy hallgatható az nálam külön kategória. A Jó az folyamatos a hallgatható csak 1x. -
atiapuka #19756 Ez jó szöveg.