NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a WAV peregjen
Azt hiszem a nevek magukért beszélnek.<#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Dyva - Forever Love
Viktor Ark - One More Time
Elõbbibõl már volt egy rövid instru részlet az alapján hozza a mester a szintet.<#finom>#finom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ezekbõl a lemezekbõl egy dologra voltam kíváncsi ami a youtube videó alapján is megállapítható.
Hogy a Siberian Heat maxit bizony rendesen sikerült elkúrni hangzásilag a többi vinyl-hez képest.<#shakehead>#shakehead>
The real DJ play vinyl!
Coming up on Saturday, April 13th, 2013, OUT OF THE SHADOWS music video from TQ & Linda Jo Rizzo will be premiering to the world. Stay tuned!!
"OUT OF THE SHADOWS" Teaser
És közkincsé tette ismét immár a második fantasztikus albumát a már megszokott HQ Quality minõségben.
Ez már azért is tiszteletre méltó mert neki aztán most szó szerint nem kevés munkája és ahogy hallom pénze fekszik ebben az újabb remekmûben.
Bevallom õszintén én úgy gondoltam hogy ehhez az albumhoz bizony már nem lehet majd csak úgy ingyen hozzájutni.
És cseppet sem csodálkoztam volna hogy amikor megnyitom a Discogslinket akkor bizony ott már egy beárazott CD fogad.
De egyenlõre nem így lett.
Szóval köszönjük meg Mike-nak az önzetlen felajánlást hogy ezt a remek összeállítást ismét rendelkezésünkre bocsájtotta.<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps>
Mflex - Electric Time (2013) (2nd album)
Very Thank You Mike!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>http://mflexsounds.hqaudience.com/
ja és óriási köszönet illeti még Diókát is a pazar vizuális megjelenésért amivel prezentálta a megjelenõ dalokat.<#finom>#finom><#worship>#worship>
Egy kis ízelítõ.
Mflex feat. Dario - All The Night / Italo Disco
Igazad van , és volt.<#eljen>#eljen>
hümmm, csak nem fordult a nézõpont?
Csak a WAV peregjen
Csak a nevében vinyl<#wink>#wink>
Mint ahogy az egy társ topikban már jól ki lett vesézve.<#wink>#wink>
A megjelenés óta tervbe van a vétel de vártunk hogy megjelenjen a Mode One is, és egybe rendeltük volna.
De mivel biztos forrásból tudom hogy arra aztán várhatunk, egyenlõre elhalasztva lehet jó sokáig.<#szomoru1>#szomoru1>
Mert egy másik még számomra is titok project készül a kiadónál.<#fejvakaras>#fejvakaras><#wow1>#wow1>
Így nem várok tovább, este sort kerítek a rendelésre.
Szóval aki Mode One eddig meg nem jelent zenét szeretne az ezután a remélhetõleg tegnap megjelenõ VARIOUS ARTISTS
ZYX Italo Disco New Generation Vol. 2-re koncentráljon.
Én is azt teszem de én a TQ - Let The Night Remain Forever (Extended Version)miatt.
Ja és véletlenül rajta lesz a Lenroy nóta is.<#wink>#wink><#taps>#taps>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

FLAC.ban
Itt megnézheted a tartalmát!
Figyelem!! Maximum 10 alkalommal tölthetõ le!
Kérésre felrakom megint!
itt letõltheted!
Szerintem a klasszikus italodisco sokat köszönhet neki...illetve az ABBA zenekarnak..
Klasszikus italo nélkül pedig nincs new italo sem 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
SZMC Feat. Lasgo - Surrender (Remix 2013)
Agnetha Fältskog - When You Really Loved Someone
http://hu.wikipedia.org/wiki/Blue_System
Tomorrow I will go to the studio and put my vocals on an upcoming duet. With who that will remain a secret a little while longer😊
Valami készül itt kérem.<#taps>#taps>
Hi NRG, Italo-Disco
Nagy kár pedig jó zene csak amig megjelenik ha egyáltalán napvilágot lát arra már rég rongyosra hallgatja mindenki és nem lesz olyan sikeres.
A zenéjüket már rongyosra hallgattuk.<#szeret>#szeret>
MODE ONE - I Will Never Say Goodbye (Italo Baltic Party)
az egesz album szabadon toltheto az oldalukrol
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
BOBBY O - COMPROMISED (March 2013 NEW RELEASE)
2nd album is coming soon...
https://www.youtube.com/user/mflex70?feature=watch
Nagyon várjuk..:o)
Egyébként az általatok ajánlott zenék hallgatása folyamatban, lesz visszajelzés. Nem szeretnék kapkodni, ha lesz "kiforrott" véleményem majd jövök és jól megírom.
Az ünnepre való tekintettel én is betolnék egy zenét (amely egy feldolgozás lenne), sajnos zeneileg csak az eredetibõl "átemelt" részek értékelhetõk (számomra), viszont elég mókás darab, és már csak bombázó, piros dresszes táncoslányok miatt is érdemes megnézni. Hatalmasak! (Szó szerint.)
Flaminio Maphia - Vamos Alla Playa
BOBBY O - FRANKENSTEIN (April 2013 NEW RELEASE)
Krivánok mindenkinek ezzel a két szép dallammal igaz nem 2013
GALAXY HUNTER 20th century
01 Eppur Si Muove Single Version
<#finom>#finom><#papakacsint>#papakacsint><#vigyor2>#vigyor2><#lookaround>#lookaround>
<#sniffles>#sniffles><#wink>#wink><#circling>#circling><#vigyor5>#vigyor5>