42829
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• italove
    Valahogy így kell kezdődnie egy elektronikus disco zenének, ahogyan ez a nóta indít.

Worship - Orion Forever (Auxiliary tha Masterfader Electric Disco Mix)
  • atiapuka
    Nekem tetszik.
  • Gabriel Nadler
    Auxiliary Tha Masterfader ‎– The Disco Dictator E.P
    Label:
    Home Breakin Records ‎– HB 012
    Format:
    5 × File, MP3, EP, 320 kbps
    Country:
    Canada
    Released:
    27 Jun 2011
    Genre:
    Electronic
    Style:
    House, Electro, Disco

Igaz nem a legújabb zene....de....egy hallgatást megér.....valakinél többet is....

http://www.discogs.com/Auxiliary-Tha-Masterfader-Disco-Dictator-EP/release/3576134

• italove
    Tuttiiiiii!
    Passengers - Girls Cost Money (Auxiliary tha Masterfader Play that Disco Music Edit)
  • atiapuka
    Na őszintén szólva ez a Seed-től sem ájultam el. Maradok annál, amit az elején mondtam.:) Na meg persze az örök kedvenc, az a love once-os..)
  • atiapuka
    Érdekes nekem a Sensation Of Love csalódás volt. De hát ízlések és pofonok.

Na majd megnézem azt a Seeds-es zenjét is. Ilyen Seeds-es zenéje volt az Alphaville-nak is, úgy emlékszem. AZt is szerettem.
  • Biatomi
    újabb Digimaxmexmix, RELAX
  • amaximus
    nekem is tetszik!
    kár, hogy annyira erős áthallása van The Connells - 74-75 című számának refrénjével (ezt úgy 2 ütem után már hallottam is) és jópár taktusával, hogy nehéz is lenne tagadni, mennyi benne a kölcsön inspiráció.

• kaposi1
    Szintén erről a maxiról nekem a Seed of love tetszik ami ilyen stílusú zene.
    De az abszolúte favorit az a Sensation Of Love róla.
  • atiapuka
    Nekem marhára tetszik.

• atiapuka
    Ezt a számot szeretem.
  • beva02
  • reynaud #19784
    PETER WILSON - LOVE IS ON THE LINE (Matt Pop mix)

Egész jó!
  • italove
    Vanello & Steven Kimber - Your Eyes Don't Lie
  • amaximus
    na ezt nem értem
    kellene?
    vagy ez megint valami régi sztori árnyéka?
    mindegy, ne fejtsd ki!hagyd a csába.
  • Biatomi
    Bonfeel Electro Band--Hello Girl (2014 Dj Ikonnikov E.x.c. Version)

• italove
    Azokat a zenéket meghagyom az olyanoknak, akik csak lerágott csontokat szoktak posztolgatni!
  • amaximus
    ja, hát igen, egy az egyben hozzányúlni (és semmi újat nem hozzárakni) a jól bevált és tényleg szuper 80-as Helicon alapokhoz nem lehet sikertelen.
    ezt akárhogy variálják, ezekkel a hangokkal nem lehet elrontani, benne van az italo disco érzés lényege mind hangzásban,dallamban, vokálban. nagyon jó zene!
  • amaximus
    ez a zene inkább csak átlagos (nekem).ebben a hosszban már picit ötlettelen.
    egyébként olyan zenét is felraksz majd egyszer,ami nem ment át a csodahardvereden?
  • amaximus
    mostanában akciósak a piacon az ázsia lányok divat videói?sokadik italo zenei vidibe rakják bele a feltöltők. de miééééért??!
    vagy ezt nem bántja a youtube tartalomszürője?

európai csajokat akarok!!!!
  • amaximus
    tudom, jah, aha, pont mint a videóban, nem csak egymás felé tartanak, de találkoznak is, és így születnek a csillagok is, meg az új betűk is, de ahogy látom a borítón is ez a helyzet.
  • Italo-Freaks
    Miko Mission - Universal Feeling Vinyl, 12'' (2014)

Label: I Venti d'Azzurro Records - VAM 20.13
    Format: Vinyl, 12", 45 RPM
    Country: Italy
    Released: 09 Mar 2014
    Genre: Electronic
    Style: Italo-Disco

Tracklist

A Universal Feeling (Vocal Mix) 5:55
    B Universal Feeling (Extended Remix) 8:33

http://www.mediafire.com/download/sb2dd5m9g9mzr2g/Miko+Mission+-+Universal+Feeling+Vinyl%2C+12%27%27+%282014%29+Italo-Freaks.rar#39;'_(2014)_Italo-Freaks.rar

Utoljára szerkesztette: Italo-Freaks, 2014.08.18. 18:15:11
  • italove
    Határozottan kellemes

SynthLove - Synth Love

I.D.W.
  • Biatomi
    mondtam én
  • kaposi1
    Nagyon nagy zene akárcsak a párja a lemezről.

Hélicon - The Net (Vocal Version)

• gyula1971
    Raf Coney - I See You Later (Vocal Version)
  • italove
    Talán Laser Cowboys - Ultra Warp
  • Musachy
    FENY az, csak a betűtípus miatt a vízszintes vonalak egymás felé tartanak...
  • radio ottanta
    Bocs, csak egy gyors kérdés, több fórumra is feltettem: pár napja jártam (08.12.) Olaszországban, és útközben a Radio Ottanta-t hallgattuk (80-as évek slágerei). Kb. délután 3 óra körül, hazafelé menet közben hallottam egy zenét, de sajna, nem tudom a címét, de nagyon jó lenne megszereznem. Hülyén hangzik, de még egy sort sem jegyeztem meg belőle, viszont amire tudnék támaszkodni az az, hogy volt benne egy szintiszóló (talán a refrén után), amelyik nagyon hasonlít a Hét mesterlövész filmzenéjének 'orchestra hit' részéhez... Ez nem túl sok, de talán valakinek beugrik. Köszönettel, long live italo!!!
  • amaximus
    Gratula az előadónak, az album zenéi szerintem egész jók!
    ami nálam szint alatti, az legfőképp a maszterelés,ami hát jóindulattal is nagyon kezdő kategória a címadó dalnál...kásás az egész,minden hang mintha bele lenne dobva egy turmixgépbe,aztán kijött,ami kijött.
    remélem ez csak a vidi kedvéért van, bár az az érzésem, hogy ilyesmi van azon a lemezen is.
    a vokál miatt nem zokogok, mondjuk úgy diplomatikusan, tűrhetőnek érzem, persze sokkal jobbat mindenki el tudna viselni. vélhetően egy kicsit nagyobb odafigyeléssel a maszternél még sokat lehetett volna ezen javítani,hogy összképben harmónikusabb legyen, ne olyan,amilyent hallunk. :)
    hogy szergejt mit kell külön sztárolni nem tudom, nem önzetlen szívességből adja ki ezeket, ez üzlet neki, ő feccöl bele némi lét, övé a bevétel min. 80%-a, ha mázlija van az előadónak néha fizet némi jogdíjat is neki, de többnyire aki rákerül egy lemezre,az örüljön, hogy van saját borítója és ennyi,ami a 2 csajnál egy picit lehetett volna ötletesebb is,de hát tudjuk, hogy mellel, seggel,főleg ha egy jó nőről beszélünk jobban fogy a bambi is, bár itt egy picit nívósabb borítót is el tudtam volna viselni szergejtől. :) annyi biztos, ebbl fognak venni,mert ezen legalább zeneileg nézve "zenék" vannak.
    hogy a maybe baby-ben az 1,27-1.28 körüli kicsit bizonytalankodás mi akart lenne,hááááát, meg se tudjam! :) kár, hogy a PENY és a FÉNY közötti apró különbséget nem fedezték fel legalább Lajosék időben.
    reméljük, ha lefutnak az eladások, lesz hamarosan normális digitális kópia is, hogy jobban meg tudjuk hallgatni.

• Biatomi
    egészségére
  • Biatomi
    van igazság a szavaidban
    viszont a beach club record-os kiadványoknál jobb.......
    merem remélni ez még csak jobb lehet a jövőben
  • atiapuka
    A cd-éi legtetejére teszi, hogy ne a többi porosodjon.
  • italove
    És aki megveszi, vajh mit csinál vele? Nézegeti? Mert hallgatni nem sok értelme van! Ja, megvan! Posztolja a borítót!
  • kaposi1
    2014-es kiadású de már most arany árban mérik.

MANUEL - Occhi Occhi Occhi (Hysteric Extended Edit)

Discogs
  • atiapuka
    Jól van srácok, csak nekem a fórumon az a tapasztalatom, hogy ha valakinek egy hazánkfia együttes nem tetszik, az kap anyait-apait. De meg sem szólaltam.
  • kaposi1
    Aki ismeri Lacit az soha nem mondana rá ilyet.
    Irigy lenne?
    Mire is?
    Azt hiszem sokan irigykedhetnénk azt hiszem a "kicsi" gyűjteményére.
    Hallott ő már sok olyan dolgot amihez mi hozzá se tudnánk szagolni.
    Akár még Orlando témában is.
  • atiapuka
    Cimbora, ezt nekem nem kell leírnod, nem én vagyok az 'irigy' dumás.
  • Wind 67
    no Én bitang irigy vagyok ,mire is ? Sosem vonzott ez a számítógéppel hekkelek 1 zenét stílus. Viszont emelem kalapom azok előtt akik ezt profi módon művelik. Hogy valami jól vagy hallgatható az nálam külön kategória. A Jó az folyamatos a hallgatható csak 1x.
  • atiapuka
    Ez jó szöveg.