42828
-
Kérdés, hogy hol lehet majd legegyszerűbben hozzájutni és mennyire limitált az a limitált kiadás? -
Nem tudom de abszolúte lenyűgözött ez a zenei anyag. 
-
Talán tévedek, de a kettő ugyanaz. A dátum jelenleg okt.1.
2LP (140g fekete vinyl) és a remixeket tartalmazó 2CD jelenik meg.
a discogs-on is fent van -
Minden soroddal egyetértek. 
-
rendkívül jó anyag, a görögök hírnevét erősíti majd italo fronton, ami talán csak a 80-as években volt jellemző, igaz ez az album inkább dallamos szintipop,mint new-italo, de nagyon jól lavíroznak a két stílus közös határvonalain, igaz,azt is megmondták, hogy ez mind nem számit,a saját útjukat járják, eddig nagyon jól.
igaz már fél éve megpedzegették,akkor még kora nyári megjelenéssel, ami a jelek szerint csúszik, de már legalább látni az út végét. -
musichunter65 #19832 Hm ez igen no akkor várjuk!!! köszi az infót Laci! -
És még egy rendkívül igényes tartalmú album szerintem.
23rd UNDERPASS Real Life 2LP - Out October 1, 2014
Tracklist:
Real Life (Start Living, Living Again) 4:41
Planet 21 4:34
Running (Thousand Miles Away) 6:23
Tears In My Mind - Dream Version 8:44
Because Of Me 6:17
Chances - Full Ambient Mix 8:45
My Life 4:01
Invisible 4:14
Everytime 5:40
The Boy Within 5:20
Remember 5:42
The Night Has Come 4:33
Because Of Me - Another Version 8:02 (not featured in the mix above)
Invisible - Another Version 5:57 (not featured in the mix above)
You'll Never Know 4:42
Sometimes - Another Version 5:32
Nagyon nagy zenéket fog tartalmazni.
Igazi hiánypótlások a csapatttól.

ITT belehallgatható az albumba!!! -
Közelge 23rd Underpass dupla LP album!!! 

Megjelenés 2014.Szept. 15!!!!
INFO -
atiapuka #19829 Na azért várjuk ki a végét.:) -
az ráférne (mármint egy kis 'életet' belevinni), én is sok zenét hoznék szivesen más (de persze) közeli stílusokból, de itt lefejezés jár érte.
a mai nap úgy látszik kivétel.
-
aha, meg még vagy egymillióféleképpen.... 
a zene jó, de egy disco zenét sem lehet példaként semmennyire skatulyázni ('hogy valahogy így'), hisz az alapvetö évjáratok közti hangzás és irányvonal különbözőségeken felül maga a stílus tulajdonságai is szerteágazóbb és változóbb,mint az Amazonas deltája,
mondjuk egy sok más alapstílusra is igaz.
-
atiapuka #19826 Majd rendet tesz a házigazda. Csak megpróbáltunk egy kis életet belevinni.:) -
tyűha,ahogy látom, ma kicsit elkalandoztunk a főtémától,volt itt minden
-
atiapuka #19824 Ha volt, kuka. Csak most pont ezt hallgatom, és tetszik.
-
Érteni mágyár?
-
italove #19822 NEA! - Magic Mystery (Dj Ikonnikov E.x.c Version)
-
atiapuka #19821 -
Úgy kaptam az USA-ból szóval kenyeret nem kér elfér a többi között.
Sokat biztos nem fogom hallgatni.
Vannak ennél kiemeltebb zenék is.
-
atiapuka #19819 igen, igazad van. De a remixeit nem is szeretem. -
Fancy-nek is vannak kimondottan vállalhatatlan zenéi.
Ekkora választékból nem is csodálom.
-
atiapuka #19817 Múltkor beszéltünk az átdolgozásokról. Most párat hallottam. Pl. Fancy-ket., Szeretem ezt az előadót, de pl. az In shock száma 11 percen keresztül nekem baromira uncsinak tűnt. Már a lomtárban végezte szegény.:) -
italove #19816 Annyira azért nem jó, mert nem eléggé színes. Végighallgattam a zenéit, de az isteni szikra hiányzik belőlük. Egyet-egyet azért meg lehet hallgatni. Viszont a Passangers remix igazi nagy dobás. -
Jó ez az egész EP bár jobban szeretem a Vocalis zenét. -
italove #19814 Nálam nem fér bele, de ha nálatok igen, akkor csak hallgassátok bátran!
-
atiapuka #19813 Igen, ez jó kérdés. -
A diszkó műfajba lehet, hogy minden belefér... voltam már olyan helyeken, ahol a roma mulatós rendszeres volt... Akkor az is diszkózene? -
italove #19810 Egyáltalán nem unalmas. -
atiapuka #19809 De az nem unalmas, mindig disco zenét hallgatni? Én minden stílust megunok egy idő után. -
italove #19808 Nem mondtam, h nem jó zene, csak én nem annyira szeretek más stílust hallgatni. A discoban minden benne van, ami más stílusokban csak részben van meg, akkor pedig minek erőlködjem itt minden félével?
-
atiapuka #19807 Szerintem nem csak az a jó zene, amiben disco van. Pl. Nekem nagyon nagy kedvencem Leo Rojas, amit itt ismertem meg. Sűrűn hallgatom, és a barátnőmet is elvarázsoltam vele. -
italove #19806 Ja, így már ismerem hallás után, de nem vagyok rajongója a stílusnak. Hallgatható, de hiányzik a disco belőle!
-
atiapuka #19805 Csak siess, mert Laci biztos kitörli, hozzáteszem, jogosan. -
atiapuka #19804 Azért ezt nem baj ha meghallgatod: All I Have To Do Is Dream - Everly Brothers -
italove #19803 Tartok tőle, mivel nem ismerem őket! Azokat, amik nem tetszenek, meg sem jegyzem. Feleslegesen nem pazarlom a RAM-ot.
-
atiapuka #19802 Érdekes, mert én inkább a 70 előttieket, és az utniakat szeretem. MInt pl. Hermina Hermits vagy a All I Have To Do Is Dream - Everly Brothers az egyik régi kedvencem. Vagy ezek is 70-esek? -
atiapuka #19801 Azokat én sem igazán komálom, de tudom, fülcsi szereti. -
italove #19800 Igen, de az eredetije nekem nem tetszett. Nem szeretem a 70-es évek disco zenéjét. -
atiapuka #19799 Ez szerintem fülcsinek bejön.
Legalábbis ez az együttes 70-es, nem? -
atiapuka #19798
-
italove #19797 Valahogy így kell kezdődnie egy elektronikus disco zenének, ahogyan ez a nóta indít.
Worship - Orion Forever (Auxiliary tha Masterfader Electric Disco Mix)