41695
-
#18751 Kajtár Anti barátunk azt hiszem vitán felül hatalmasat alkotott ClayBack munkásságából.
Nagyon nagyon tetszik.
CLAYBACK - I SING FOR ONLY YOU (Megamix by SpaceAnthony) 2014
Begyűjtés !!!!! -
#18750 Na megy ez...Én kevesebb italo-val is beérném, de akkor mind ilyen legyen !!! Nincs túlvariálva,(bár egy hosszabb verzió nem ártana), a dallama az első hallás után megvan, ilyen a tipikus sláger ! :-) -
Biatomi #18749 reményteljes jó zene -
#18748 Pl:
Kár hogy még nem publikus. -
#18747 ..de úgy tünik elfogyott a kreativitás,zenei alkotóképesség,mert semmi újat nem hallani,mostanság megjelent produkcióiban!
Igen megjelentet nem hallani,de azért van egy pár, amit már hetek óta hallgatok itthon elhiheted. -
#18746 Úgy látszik Mauro megemberelte magát egy kicsit.
A fantasztikus Brian Ice nóta után ez a zene is nagyon jó szerintem.
Joey Mauro - Black and White Dreams (Longdrink Remix) - Official - 2014
-
#18745 Ahhoz képest hogy e dal készületeiről már tavaly május vége táján olvashattunk,azaz közel egy évig készűlt :),elég harmatosra sikeredett,gyenge produkció!
Egyébként Mirko Hirsch egy bejegyzésében olvasom,4 perces a dal eredetileg,de probléma volt a videóanyaggal,ezért csak egy vágott verzió hallható a videóban!
Amatör hozzáállás!
Mirko Hirsch - Obsession albuma számomra is favorit,de úgy tünik elfogyott a kreativitás,zenei alkotóképesség,mert semmi újat nem hallani,mostanság megjelent produkcióiban! -
#18744 Nem tudom eldönteni ez mennyire hivatalos verzió,de számomra ez az egyik legjobban kiforrott, legjobban tetsző produkció amióta TQ elkezdte becserkészni a nagyokat. Ken Laszlo & Fred Ventura tapasztalata párosulva Mirko Hirsch egyre jobban megírt zenéivel társulva nagyon jó irányba vezet szerencsére. Csak így tovább . Nagyon nagy nóta lett. -
gyula1971 #18743 KEN LASZLO, FRED VENTURA & TQ - IN THE NIGHT (ELECTRIFY RE-EDIT) (℗+©2014)
-
beva02 #18742 Various Artists-Italo Boutique (Il Terzo) (2014) [FLAC]
http://turbobit.net/zn77dzhpwww9.html -
#18741 Ez elég gyengécskére sikeredett ! -
sanyo71 #18740 Most én is az originalra szavazok -
italove #18739 Szerintem az original a legjobb, a másik kettő kicsit színtelen nekem. -
italove #18738 Fred Ventura - Don't Give Up (Italoconnection remix)
Asszem pont ilyen :) -
sanyo71 #18737 Pusztuljak el ha nem pont ezt akartam írniott van az a verzió is hallgass bele -
sanyo71 #18736 Pusztuljak el ha nem pont ezt akartam írniott van az a verzió is hallgass bele -
#18735 Így fülre már ez is olyan Italoconnection verzió.
Akkor milyen lesz az a verzió? -
italove #18734 Fred Ventura - Don't Give Up (Original)
Na, ez AZ! -
#18733 Ez valóban jó nóta lesz.
Most akartam betenni. -
sanyo71 #18732 Ez nagyon jónak tűnik most!!Tegyük hozzá hogy a zene Mirko Hirsch keze alól került ki -
italove #18731 Fred Ventura - Don't Give Up (Flemming Dalum Dub Version)
Talán lesz ebből a nótából mégis valami! Minden elérhető címen lobbiztam érte. Mondjuk nem pont ez a kedvenc verzióm, de biztosan nem csak egy változat lesz belőle. -
allada67 #18730 Hogy is fogalmazzak....Az eddigi legjobb nóta amelyben TQ is szerepel.
Ez most végre egy igazi italo disco.
Nagy ott a végén 2.27 - 2.35 közötti zene rész.
-
italofan95 #18729 Egész kellemes. Asszem megvan a rendszer. Minden második TQ szám jó :D
IN THE NIGHT MUSIC VIDEO by KEN LASZLO, FRED VENTURA & TQ
-
Gabriel Nadler #18728 Eurotix-We Could Have Been
-
Gabriel Nadler #18727 Eurotix–Life As It Slips Away
-
gyula1971 #18726 Alan Brando - Love is always on my mind (Nineties Version) (NEW ITALO DISCO)
-
gyula1971 #18725 Geo - Neverending Dream ( 80s Synthpop 2014 )
-
Gabriel Nadler #18724
Az album:
https://ladreams.bandcamp.com/album/lightspeed
-
#18723 Kifogott a rendszeren, de nem adjuk fel:
-
#18722 A pillanat, amikor Laci és Clay a dedikált cd-vel pózol:
[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2014_04/M2U00653[17-37-49].JPG[/IMG] -
#18721 Köszi szépen megvan! :-) -
#18720 Hol lehetne megnézni Zoranpityu az esti mókát? -
zoranpityu68 #18719 Szia Laci!
Köszi szépen az elismerő szavakat és tényleg nem bántásként csináltuk csupán gondoltuk ilyen még nem volt itt.Örülünk hogy tetszett és hogy nincs sértődés. -
zoranpityu68 #18718 Szia Laci!
Köszi szépen az elismerő szavakat és tényleg nem bántásként csináltuk csupán gondoltuk ilyen még nem volt itt.Örülünk hogy tetszett és hogy nincs sértődés. -
italove #18717 Nekem nem ez a verzió volt meg. -
#18716 Hogy érted hogy Mix??
Ez a verzió a 2012-es CD-n található. -
#18715 Sajnos nem elérhető a MEGA link! -
italove #18714 Azért ez a mix nem gyenge! Engem meggyőzött! :)
Felli - Everything Is Perfect (full version) -
#18713 Majd én segítek. -
#18712 Sziasztok "zakkantak"!
Hát komolyan mondom néha kijött a könnyem is amíg végignéztem a videótokat.
Nagyon feldobta a napom ,komolyan.
Nem vagytok százasok az már biztos.
Nagy meglepetés volt a két arc az már biztos.
Azért nem semmi hogy ennyi időt ráfordítottatok.
Mert azért ugye akárhogy is nézzük munka van benne.
Egész jó kis nyomtatótok van.
Nagyon el lettek találva a zeneszámok és végre valóban egy paródiát készítettetek ami számomra nagyon tetszett.
Szívesen megmutatnám Káli-nak is de a videó legnagyobb bánatomra már ismét nem elérhető.
Legyetek szívesek eljuttatni azt részemre akár priviben is.
De elég az is ha csak újra elérhetővé teszitek a Youtube-n.
Tényleg hatalmas volt,és semmi sértődés.