42829
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Már megoldottam hogy egybe legyen az egész mix , de pénzt én sem adnék érte az biztos.
  • italofan95
    Electro Potato - Disconight

• Biatomi
    Ráadásképpen nagy hulladék ,mint az első kiadás is
    a mixxxxxxx
  • vaskó ferenc
    ZYX ITALO DISCO NEW GENERATION BOOTMIX 2 CD FLAC 2014
  • vaskó ferenc
    ZYX Italo Disco New Generation Vol. 5 (2014)
    ( 320 Kbps)

01. Miko Mission - Universal Feeling (Vocal Version).mp3
    02. Boris Zhivago - Love In Russia (Zyx Extended Mix).mp3
    03. Siberian Heat - Pick Up The Phone (Zyx Summer Mix).mp3
    04. Tq Feat. Ken Laszlo & Fred Ventura - In The Night (Extended).mp3
    05. Aldo Lesina - Goodbye (Extended Power Mix).mp3
    06. M@rgo Feat. Mode One - My Love In Your Heart (Disco Version).mp3
    07. Raf Coney - I See You Later (Vocal Version).mp3
    08. Fred Ventura - Don't Give Up (Italo Connection Remix).mp3
    09. The Sweeps - Voices (Extended Version).mp3
    10. Casanova - I Love You (Long Mix).mp3
    11. Linda Jo Rizzo - Ussr (Zyx Italo Mix).mp3

01. Modern Boots - Tears Of A Broken Heart (Extended Version).mp3
    02. Helicon - The Net (Vocal Version).mp3
    03. Estimado - Yes You One (Long Version).mp3
    04. Jaco - Hey Operator (Rum Version).mp3
    05. D. White - No Connect (Long Version).mp3
    06. Amaya - New Ways.mp3
    07. Linda Jo Rizzo Feat. Ryan Paris - All Around (80s Mix Long Version).mp3
    08. Dean Coprporation - App Me (Italo Dance Mix).mp3
    09. Digitalo - Digitalo (Extended Version).mp3
    10. Laserdance - Cosmic Energy (Space Version).mp3
    11. Tiziana Rivale - Just Hold Me Tight (Soft Version).mp3
    itt letölthető
  • kaposi1
    Csak rakd össze magad , mint a Lego-t.
    Balfasz volt az elkészítője az már biztos.
    CUE file-t meg majd szülnek hozzá.
  • atiapuka
    Azokat bárhol megtalálhatod. Elég csak mondjuk metróznod ... Némelyik kedves utassal ezt tenném: Peidg én aztán türelmes és békés ember vagyok!
  • italove
    Én is szeretem az állatokat! Ezért jó itt is...
  • beva02
    Már elérhető annak aki szeretné
  • beva02
    VA-ZYX Italo Disco New Generation Bootmix 2 flac

01. Neon Game - Crazy Nights (Vocal Version) (2:09)
    02. Reale Accademia - She's Mine (80s Memories Team Remix) (1:08)
    03. Italove - Strangers In The Night (Flashback Ri-Mix) (0:59)
    04. Savage - Save Me (Vocal Remix) (2:24)
    05. Emy Care - Fly In The Sky (Dance Mix) (2:40)
    06. D. White - All The Story Is History (Extended Version) (2:19)
    07. Discobonus - Spend Your Money (Money Maxi Version) (2:11)
    08. Time Machine Feat. Albert One - Cold As Ice (Another Version) (2:20)
    09. Tom Hooker & Miki Chieregato - No Elevation (Flashback Remix) (1:50)
    10. Brian Ice - Inside My Lonely Nights (Vocal Version) (2:18)
    11. Digitalo - Girl From Russia (Extended Version) (1:30)
    12. Boris Zhivago - Russian Girl (Summer Mix) (2:03)
    13. Dj Savage - Love Fly Your Way (Extended Version) (2:24)
    14. The Sweeps - The Last Dream (Flashback Remix) (1:58)
    15. Joey Mauro - Japan Kiss (Marschall Longdrink Remix) (1:30)
    16. Peter Wilson - Lonely Is The Night (Matt Pop Extended Mix) (2:32)
    17. Romantic Avenue Feat. Michael - Dangerous Heart (TDHDriver Longdrink Remix) (1:11)
    18. Italove Feat. Ken Laszlo - Disco Queen (Flashbak Re-edit) (1:33)
    19. Joey Mauro - Black And White Dreams (Longdrink Remix) (1:54)
    20. Ken Laszlo - S.o.s. (Vocal Version) (2:35)
    21. Modern Tracking - Running Away (TDHDriver Long Mix) (2:07)
    22. Italon - Italo Disco (Longdrink Remix) (2:06)
    23. Alden Tyrell & Fred Ventura - Don't Stop (Original Mix) (1:37)
    24. Foxbox - To The Beach (Maxi Version) (2:10)
    25. Rick De Moore - Flash On The Floor (Extended Version) (2:26)
    26. Linda Jo Rizzo Feat. Fancy - Stronger Together (Italo Disco Remix) (1:46)
    27. Estimado - I Bridge New Life (Extended Version) (1:40)
    28. Tess - Cry Away (Italo Disco Extended Mix) (2:15)
    29. Tommy Sun - Magic Carillon (Italo Mix) (1:46)
    30. Linda Jo Rizzo - Day Of The Light Feat. Dj Hamar (80s Maxi Mix) (2:21)
  • atiapuka
    Ezek nekem is tetszenek.
  • atiapuka
    Ez viszont bejön. Szerintem jópofa vidám zene. Na meg szeretem az állatokat is, a nagymacskák a kedvenceim.:)

Italover-Bad Kitty (Maxi Version) (2013)

ui. tudom, hogy volt, nem sértődöm meg ha a kukában végzi:)
  • atiapuka
    Ezt most hallgatom (illetve a felénél meguntam és letöröltem): Italove-Strangers In The Night (Flashback Ri-Mix)

Az eredetit imádom, de hát ez a mixelt verzió valahogy nem nyerte el a tetszésemet ...
  • Iggy
    Hallgatható zenék!
    MODERN BOOTS-Hold Me Tight (XTD VERS.)
    DONT-La Vita (INST. ORIGINAL '14 MIX)
  • Szállító Joe
    Ha még valaki nem hallgatta volna
    Roller Idol feat Bonfeel Electro band
  • amaximus
    szerintem neked vagy kolbász hiányod van (legyen az a kolbász bármilyen értelemben is), vagy kolbászmérgezést fogsz kapni!

azért ne legyünk már ennyire naívak ebben a témában.
    ez a zene 86-ban is röhejes lett volna, max. egy rettentő sufnikazidemó anyagnak megy el, de abban viszont kortalan!
    tehát szerintem ez inkább 1983-as vagy 2013-as, de igazából "tudja a kolbászom" , hisz végülis tökmindegy, ez a gerillamarketing háttértörténet a nagy kiadatlan remekműről annyira röhejes.....nálam egy szerény 2-est azért kap ez a A LÓRÉVI LOW RAVE produkció a zenemágus kamionos kamusztorival együtt. persze akik kitalálta, az tudja, hogy egy hangzatos háttértörténettel egy ZS kategóirás pöttyenetből is lehet sztárprojekt, aki meg ismeri Lórévet, az csak röhög ezen a padlásos sztorin meg azokon,akik ennyire kolbászéhesek.
    jó csemegézést.
    egyébként folytatásként pertsze már várom,amikor kovács. b. józsef megerősíti, hogy a sztori szórúl-szóra biz így igaz ahogyan aztat megmondattuk mán.
  • Musachy
    Az egész nagyon egyszerű, ugyanakkor az sem biztos, hogy nem kamu ez a történet...
  • kaposi1
    Basszus már vagy tízszer meghallgattam . Végem lesz ma melóban. Úgy belopta magát a fülembe ezt fogom dúdolni egész nap. A szövege meg nem túl bonyolult!
  • kaposi1
    Az év zenei csemegéje.
    Nagyon szépen köszi a megosztást.
    Bizony nem semmi nóta volt ez 1986-ban.
    Óriási zene!

Kolbasz Boyz - The Kolbasz (1986)

Kóstold meg a kolbászom! Hatalmas!!!
    Utoljára szerkesztette: kaposi1, 2014.09.11. 11:01:56
  • Musachy
    Magyar italo disco 1986-ból Nem nu italo, de mégis új...
  • atiapuka
    Tudom, hogy volt, de éppen most hallgatom, és szerintem nem baj ha újra előkerül itt is ez a remek zene.

Dyva-I Know (Extended First Version)
  • italove
    A "new italo" egy kitalált kategória, a retro, azaz 80-as évekbeli diszkó stílusú, de új keletű zenékre. Nálam ebbe beletartozik minden olyan nóta, ami hangzásvilágában közelít a 80-as évek diszkóiban futó zenékhez (pl. eurodisco, hi-rng stb.) Ebbe a kategóriába én úgy gondolom belefér minden zene, amit felteszek. Ha nem, akkor szólok!
  • amaximus
    na, ezek bejönnek!!! YÓK!

nagyon nem nyúitaló, aztán nehogy gond legyen! :)

• italove
    Mai felhozatal:

Tyson - Out Of My Mind (The Swiss Dance Mix)

Dreams In Static - You're On Your Own (Chabee 80's disco remix)
  • italove
    Amiket kiteszek, az egy sem szerepelt még itt, az meg hogy mennyire új vagy régi, nehéz kérdés. Abból indulok ki, mivel elég sokat keresgetek a neten, ha valami nekem új, akkor az emberek többségének is az lesz. Az "új"-ba a remixeket is beletartoznak. Most is van 20-30 ilyen zeném, csak mivel pakolgatom ki a blogomba is őket, nem rakok ki mindent egyszerre, de a jobbakat azért mindig felteszem ide is.
  • amaximus
    persze, hogy nem lerágott. ha nem is mind nézem, de szoktam tallózni a hozományaid közt. arra gondoltam, hogy alkalmadtán itt még nem szereplő újabbakkat is hozhatsz 'meglepinek'. bár e fórum alapcélja végülis pont ez.
  • italove
    Ha végignézed, amiket dobni szoktam, egyik sem lerágott csont!
  • amaximus
    a Mox akár kínai is lehet,azt is elhinném, tényleg soha semmit sem halottam erről a mox-ról, más mox-okról más stlusokban igen. :)
    Én semmit sem végzek ekvalézeren, én a rendszert szabtam magamra, nem a zenét (persze egy alapszint normalizálás még belefér), nekem teljesen lineáris (bemért és beállitott) rendszerem van (kb 20 évnyi kommersz szarakodás után),csak egy bekapcs és hangerő gomb van, semmi más,mivel nem is kell más. :) és így azonnal kihallani a problémákat. amik úgy nagyátlagban a megjelent zenék 90%-át érintik. :) A fő okok összetettek. Van bőven annyi referencia audiofil, illetve megfelelő minőségű maszterrel kiadott zeném, hogy legyen mihez viszonyítani, persze ezen zenék egyike sem érhet az árnyéka nyomába sem egy valóban minőségi hangzásnak, igaz ehhez kell egy megfelelő hangrendszer, fejhallgató, és hallás is.
    AZ E remixet én nem bántom tovább, de emlékeim szerint a 80asban sem kellett ennyire lemenni a minőségben,akár a 10. kazettamásolat után sem. :) igaz, van olyan zene, aminek valóban örülnék, ha így meglenne, de ez nem az. :) persze szívesen meghallgatom más véleményét is, de csak túlragoznánk. :)
    Majd dobj valami jót,a hasonlo meglepiknek örülök. mára léptem. szia
  • italove
    A MOX asszem amcsi, nem új, de nem hiszem, h nagyon hallotta volna eddig bárki is.
    A hangszínekre visszatérve: én a saját cuccomhoz állítom be a hangszíneket, nem mondom, h tökéletesen szól, de az eredetinél jobb (nem minőségi cucc szól nálam).
    Uezt szerintem te is elvégzed az ekvalizeren, nyilván a saját füledre illetve a rendszeredre szabva. Általában tetszik az embereknek, mert a hangerősséget is beállítom, nincs olyan, h az egyik nótát nem lehet hallani, a másiktól pedig megsüketül az ember. Akinek meg nem tetszik, az kikeresi a netről és letölti máshonnan. A Eugen eredetije jól túl lehetett vezérelve, ennek a tipikus jegyeit viseli, bár konkrétan nem emlékszem, mert sok zene megy keresztül a kezeimen. De mindig azt mondom, ez előtt a minőség előtt a 80-as években leborultunk volna, amikor isten tudja, az eredetinek hányadik másolat jutott el hozzánk.
    Van amit meg lehet keresni losslessben, de ezek nem azok a nóták... A levelezést pedig, az előadókkal, meghagyom a Kaposi Lacinak.
  • amaximus
    köszi az ajánlókat!
    maradjunk a kettönél! :)

Neon csávó - ezt még nem ismertem régről, nyilván,mert ez még elég friss májusi orosz-ukrán kooprodukció,némi Project-A közreműködéssel :) de a zene kurva jó,
    a magasakat az eredetihez képest nagyon megszalasztottad, megfájdult a fülem,maradjunk az eredeti kiadásnál,ami minöségben szintén nem jó, de a hangfeldolgozó részlegemet jobban kíméli az extrém terheléstöl. :).

a Mox is jó, ez is valami mostani orosz érdekeltségű alkotás lehet, de semmit nem tudok róla

Eugene remix egész jó lett volna, ha nem lenne abszolút (de tényleg ) hallgathatatlan minőségű, ebben mondjuk annyi a remix, hogy kapott egy 90-es DJ beat-et,azt jónapot.

nálam 3 / 2 az egyenleg
  • italove
    Két jó kis nóta:

MOX - Mania

Neon People - Mad Acceleration

Eugene - Livin' In Your Love (Tim Martell edit)

Ja, három...
  • amaximus
    diszko- és biográfiát most hagy ne irjak.a szám 91-es,és a jó bulik után a 92-ben kiadott lemezükre került.

• amaximus
    a "semmi nem történik" nem negatívum akart lenni, ahogy nem olvasol és értesz a soraim közt, hanem egyszerű tény! ezen nehogy elkezdjünk most egy parttalan eszmecserét. :)
    van egy nagyon jól eltalált alap bassline,ami 99,9%-ban változtatás nélkül megy végig, ezen pedig gyakorlatilag egy hangjegyni változtatás nélkül végigfut kb. 5-6x az a nem túlbonyolított dallamocska. nem kell ezt túllihegni, ettől még lehet valami jó, én is azt írtam, hogy "egész nap lehetne hallgatni!", de azért ez nem egy zenetörténelmi mérföldkő. sok ezer sláger áll hasonlóan egyszerű vagy ettől még egyszerűbb felépítésből,de attól még egyik sem nevezhető zeneileg összetettnek, izgalmasnak, max. élvezetesnek. nekem most ez utóbbi is elég.
  • kaposi1
    Melyik az eredeti?
    Most nincs időm keresgélni.
    Légyszi infót róla.
  • italove
    "Semmi nem történik" Ja, a zenén kívül semmi. A nagy különbség, h ezt a nótát az ember akárhányszor meghallgatja, mindig kellemes érzése lesz tőle, más zenékkel ellentétben, amikből egyszeri is sok. Zene és zene közt ennyi a különbség. Direkt nem mondok ellenpéldát!
  • amaximus
    tényleg jó,
    túlzásba nem vitte a remixet P-80-as kolléga, semmi nem történik ebben a zenében, de sokszor egy velős alap bassline és némi retro dallamhang is elviszi az egészet, ez most pont olyan,amit egész nap lehetne hallgatni!

a 92-es eredeti viszont jól hozza az akkori líraibb hiphop dance vonalat.

• kaposi1
    Malchishnik - The Night (Pulse 80 Remix New Version 2014)

Úgy látszik másnak is tetszik.
  • kaposi1
    Szeptember végén CD & Vinyl.

Boris Zhivago - Love In Russia

• atiapuka
    Szeretem ezt a számot is.
  • atiapuka
    Nem rossz.

Nekem ez is tetszik: Malchishnik-E2 80 Noch (Pulse 80 Italo Version)