41695
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• atiapuka
    Nekem inkább ez a számuk tetszik:

• atiapuka
    Azt én is jobban szeretem, csak tudnám, hogy mit jelent.
  • italove
    Így is lehet mondani, de a ceces éjszakákat jobban szerettem!
  • Musachy
    ööö... mármint a Spagna - Call Me részlet ugyebár...
  • atiapuka
    Na jól van, csendben maradok, nem akarom telebeszélni a topikot.:)
  • atiapuka
    Mondjuk nekem ez tetszik, pedig idei. Csak hát tényleg nem tudom ezeket megjegyezni, mert azért nem olyan átütő sikerzenék.

M@rgO feat Mode One - My Love in your Heart(Disco Version)

Emlékszem, ez a zene nem sok topiklátogatónak tetszik, mert Bohlen-es stílus. Én szeretem ezt a vonalat is.
  • atiapuka
    Na akkor mi fordítva működünk.:)

Egyébként én olyan sokat nem hallgattam, hogy megunjam. Múltkor éppen írtam, hogy mostanában ha időm engedi, mindenféle stílust hallgatok. Mert ugyanazt a stílust hallgatva én mindent megunok ...
    Szerintem ez ugyanolyan, mint az étel. Imádom a mákostésztát, de ha 3 nap egymás után azt kéne ennem, ráborítanám a szakácsra.:)
  • italove
    Először nekem nagyon bejöttek, de mára dög unalmasakká váltak, hála a sorozattermelésnek. Nem is tudom megjegyezni már őket, pedig nem rosszak, csak túl sok van belőlük.
  • atiapuka
    Először egyébként nekem sem jöttek be ezek a zenék, de azóta már többször hallgattam az Alan Brando Project zenéit, és valahogy megtetszettek, legalábbis az idei zenék közül igazán egyetlenre sem emlékszem, ami megfogott volna.
  • atiapuka
    Na majd újra meghallgatom, bár először nem tetszett, arra emlékszem. De hátha ...
  • italove
    Nagyon tetszik a "szeszélyes évszakok" részlet benne!
  • italove
  • italove
    A sokadik tucat után, már borzalmasan unalmas. Nekem ez tetszett eddig a legjobban eddig a vonulatból. Ez az egyetlen, amit manapság is hallgatok ezek közül:
    Dean Corporation - App Me (Italo Dance Mix)
    https://www.youtube.com/watch?v=nUD5gw1aFwY
  • atiapuka
    Most újra megpróbálkoztam Miki Mission Universe Of Feeling c. számával. Nekem az nagy csalódás volt. Pedig imádtam pár régebbi slágerét, és az utóbbi Let it be love hatalmas kedvencem. Na majd a következő száma biztos bombasiker lesz.:)
  • atiapuka
    Nekem tetszik.

• italofan95
    Na EZ az igazi, minőségi zene.

[URL=http://mymalaya.bandcamp.com/track/better-stay-awake]"Better Stay Awake" by My Malaya[/URL]
  • Nastar
    Nincs mit.
  • AeroCool
    Üdv Cimbi!

Köszi!
  • italove
    Üdv! Azt hiszem ezek dél koleraiak, akarom mondani dél-koreaiak. Mindegy, a ferde szem stimmel. Szeretem őket, bár leginkább a vokál nélküli nótáikat, azok igazi csemegék! Ez is óriási zene, amit belinkeltél, tetszik. Egy kaptafára készülnek a zenéik, de számomra megunhatatlanok.
  • Nastar
    ITALO DISCO ZENÉBEN GAZDAG SZÉP NAPOT MINDENKINEK!A JAPÁNOK IS TUDNAK NEW ITALO ZENÉT CSINÁLNI, NEM IS AKÁRMILYET!!!VIGYÉTEK, MERT NAGYON KIRÁLY ÉS EZT MOST SZÓ SZERINT ÉRTEM!!!Bonfeel Electro Band - Italo Disco[2014]:http://www25.zippyshare.com/v/7667047/file.html
  • Nastar
    Ez nagyon ott van!!!!IGAZ ITALOVE CIMBI???
  • italove
    Eurotix - The Secret (Dance Version)

Határozottan van kedvem dúdolgatni ezt a nótát! Érdekes hangja van ennek a bimbo boy-nak, de nekem tetszik!
  • italove
    Örülök, hogy örülsz!
    Ennek örömére egy nóta:

Blutengel - Navigator (feat Sara Noxx Remixed By Noxx Rilinger)

A stílus nem igazán fedi az oldalt, de legaláb nem italo (day)dream, vagy mi a kecmec és már az is valami!
  • AeroCool
  • italove
    Engem nem oktatott ki Mflex, mert amikor én belefolytam az eseményekbe, ő már távozott a sleppjével. Egyébként sem érdekel, hogy emberileg milyen, ezzel csak foglalkozzanak a csatlósok. Soha az életben nem találkoztam vele és nem is fogok valószínűleg. Hajlandó vagyok azt is aláírni, h isten áldotta tehetség, nincs meg a képzettségem hozzá, hogy ezt felülbíráljam. De egy valamiben sokkal jobb vagyok tőle és abban labdába sem rúg mellettem, és ez az, hogy mi tetszik nekem. Neki fingja sincs erről!
    Egyébként, ha mondjuk köcsögdudán eljátszom a seri seri lédit és ennek következtében 10 ezres rajongótáborom lesz, attól még lehet szar, amit csinálok...
    Nem értem mire lennék én sértődött. A kommentekre? Vagy Mflex zenéjére? Vagy a sértődöttség itt egyenlő az irigységgel? Ha te mondod, biztosan így van.
    Nem azért teszek be zenéket, mert azok abszolút megkérdőjelezhetetlenek. Egyszerűen érdekesek és van mikor tényleg jók is. Egy-két zenét azért ki ragadok abból a pár tucatból, amit kitettem:

Épeszű ember hasonlíthatja Mflexet ezekhez a zenékhez?
    Egyébként még egyszer leírom, lehet abszolút király abban a stílusban, amit csinál, csak nekem az nem jön be. Én itt az Mflexet témát le is zárnám, mert kár több szót pazarolni rá.

Ja még egy szösszenet:
    "Mflex valamelyik számában megint olyan dallamot produkált melyet nagyon sokáig ott maradt a fejében"
    Ez megvan nekem is! Az első zenéje lehetett, mert a többi már gyakorlatilag "blokkmásolással" készül!

pápá
  • rain70 #19371
    Reynaud!
    Most válaszolok, mert én nem tudok mindennap a neten lenni.

Tulajdonképpen nem én voltam, az aki hozzád szólt. Hanem te oltottál le engem a Joy-jal kapcsolatban. Ha meg van ellenvélemény, akkor az el kell fogadni, amit leírtam, ahhoz mind tartom magam. A személyeskedés nálam elég más kategóriát jelent. Emiatt többet ne írj nekem! Amivel viszont egyetértek.

Italove:
    Mint írtam, Mflex néha egy bunkó parasztként kioktatott jó néhány embert és most már az az érzésem, hogy te is köztük voltál.
    Először is változtass nevet! Megmondom miért. Nem illik hozzád, gőzöd nincs a stílusról, a zenei hozzáértésed, meg egyenesen egy nagy nulla! Szinti hang felett meg alatt, meg baloldalt meg jobboldalt, hasonlít Bambinára! Leírtam már, hogy a sértődöttséget és a zenét külön kell választani.

Egyrészt amiről te beszélsz, azt úgy hívják bassline és ami megszólal felette, alatta, baloldalt az meg brass, valamit én is konyítok az egészhez. Az egész zenéből ennyit tudtál leszűrni? Egyáltalán nincs túlbonyolítva, sőt nagyon érdekes és egyedi megoldásokkal tartja fent végig az érdeklődést, de ez jellemző a többi zenéjére is.
    Nem beszélve arról a tényről, hogy több műfajba is rendesen belenyúlt és olvasva a visszajelzéseket igen sikeresek a zenéi. Jellegtelen dallam meg egyszerűbb zene? Mutass más egy ilyet, amihez viszonyítani kellene, mert amiket idáig beraktál ide közel sincs egy súlycsoportban Mflex (utóbbi 5-6 zenéjével) zenéivel, főleg nem Italobox, de nyugodtan hallgasd őt.

Shine, karácsonyi zenéje, not war, make a wish, where are you és most ez, teljesen más kategória és olyan szintiorgiákkal persze módjával, amiről az egyébként egyre nagyobb rajongótábora persze, hogy isteníti és lesz így neki még több. Magasan a legtöbb rajongója van, ha mostani előadókat veszem figyelembe.

Téged nagyon könnyen belehetne vinni az erdőbe, ha ez a zene álnéven jött volna ki itt a legtöbben Istenítenétek, de azzal, hogy MFLEX csak is eleve SZAR lehet. Tényleg, akkor miért hallgatod meg a zenéit, vagy hallgatjátok meg, ha itt ennyire közutálatnak örvend? Sehol máshol nem olvasni negatívumokat, de még egy parányit sem, mint ebben a fórumban. Pedig sok helyen olvasgattam, mert mélyebben beleástam magam most Mflex-be, de el kell ismerni, tud valamit, ha ennyi embert magához tudott ragasztani. És ezt én is így látom és hallom. Egyediek a zenéi és nagyon dallamosak. Erről jut eszembe olvastam olyat is, hogy egy nagy ital rajongó írta, hogy neki már régóta nem tudtak újat mutatni, de Mflex valamelyik számában megint olyan dallamot produkált melyet nagyon sokáig ott maradt a fejében. igen, közben megtaláltam. A Need Your Love volt. Na azzal is odarakta magát rendesen. Úgy gondolom és ezzel egyetértek több előttem szólóval, amíg Mflex csak felfelé halad és elég gyorsan, addig nagyon nagy ívben tojik rád és véleményedre. Tényleg miért is kellene, mikor hallomásból ismerve pocskondiázod?

És az utolsó mondatodra reagálva. 19348

Amíg mi egészségesen hallgatjuk a zenéit, addig te nyugodtan verd szét a fejed a falba.
    A válaszod pedig valahogy nem tud érdekelni, mert nincs normális érvelés egyikben sem, idáig sem volt.

pápá
  • kaposi1
    Így van Gyuri.
    Jól értesült vagy.
  • reynaud #19369
    El sem olvasom amít leírtál!
  • reynaud #19368
    Jó hír,köszi az infót!

• italove
    Na ide figyelj, igyekszem minél ritkábban szólni hozzád, mert minden egyes posztod bicskanyitogató és minden szavába bele lehetne kötni egyenként. Ahogy próbálsz itt a szerény háttereddel (agyi képességek) leoktatni mindenkit, az azért nem gyenge. A "kategóriás Dj" vizsgád, amit ezelőtt 30 évvel lőttél a búcsúban, kategorikusan nem érdekel, mert csak egy vacak papír. Az is vicces, ahogy próbálsz cizelláltan fogalmazni a posztjaidban, de sajnos ezzel is baromi nagy öngólt lősz, mert csak a primitívség jön le belőle. Tőlem aztán hallgathatod Mfelxet a Joy-jal keverve reggeltől estig. Sem ez, sem az nem tetszett/tetszik.

"A gyalázkodást viszont itt lenne az ideje hogy befejezd,mindenki tudja már hogy nem szereted Mike zenéjét,annyiszor leírtad!"
    Ezzel a lendülettel én is mondhatnám, hogy be lehetne fejezni ennek az önjelölt sztárnak az ajnározását is, de nem teszem. Most is csak azt mondom, aki akarja, nyalogassa csak, de számoljon vele, hogy lesznek ellenvélemények és eléggé furcsa, hogy főleg olyanoktól vannak ezek, akik minimum 30 éve hallgatnak diszkót...
    Igazad van, mi vagyok én Mflexhez képest?! Egy semmi, egy nulla! De nem csak én, hanem bárki más is csak csaholó kutya lehet mellette a szakmából! Kérdezd csak meg tőle!
    Nem is feltételeztem egy pillanatig sem, hogy Mflex olvassa ezt a fórumot. Csak a sajátját, mert onnan rögtön lehet törölni bármit, amiből nem süt a pozitív jövőkép . Maximum valamelyik talpnyalója olvass itt, mert neki olyanjai is vannak ám!
    Felesleges volt erkölcsi magasságodból (mélységedből) beleböfögni, mert normális hangnemben vitatkoztunk csak a "zenéjéről".
    Elnézést kérek mindenkitől (nem tőled), hogy kicsit személyeskedőre sikerült ez a hozzászólásom, de az is az volt, amire reagáltam!
  • gyorgy74
    Nagyon várós lemez...Tudtommal ki lesz adva fekete korongon. Elsődleges információ szerint a Flashback rekordnál fog várhatóan megjeleni.
  • reynaud #19365
    Így még nem láttuk!

100% New-Italo Disco! Unhatatlan!

Magic System D.J.

Tud valaki infót ,megjelenik valaha ez a dal fizikális korongon?
  • reynaud #19364
    Természetesen szabad egy-egy előadó zenéiről negatív véleményt írni,ám ezt már több mint tucatszor megtetted korábban!
    Érdekes ha felbukkan egy új Mflex dal,vagy egy jó vélemény Mike zenéiről,azonnal ugrasz a témára, újra és újra leírod a már agyonunt negatív kritikádat és befolyással akarsz lenni azokra akik szeretik Mflex zenéit!

Véleményem szerint kímeríted az ízléses véleménynyílvánítás határait,amit csinálsz azt úgy hívják hogy GYALÁZKODÁS!

Ne akard te megmondani Mike-nak mit csináljon a zenéiben másképpen,egyrészt nem olvassa a fórumot,másrészt biztos lehetsz benne nem adna véleményedre!

Roppant egyszerű a dolog,senki sem tart fegyvert a fejedhez,nem kényszerítenek rá hogy Mflex zenéket hallgass,kerüld ki én is azt teszem azon előadókkal akik zenéje nem tetszik!

A gyalázkodást viszont itt lenne az ideje hogy befejezd,mindenki tudja már hogy nem szereted Mike zenéjét,annyiszor leírtad!
  • italove
    Semmi gáz, ha esetleg majd változnak azok a dolgok, amiket leírtam, nekem is jobban fog tetszeni, ha nem, akkor marad így, mert az, hogy valami jól szól, nekem kevés, míg nincs kedvem a dallamot dudorászni... 500 Watton pedig minden jól szól! (még ez is )
    Szerencsére van mit hallgatni, úgyhogy nem izgat a dolog. Most az Etolie Vipe zenékre vagyok rákattanva.
  • Nastar
    Ez a száma pedig nagyon ott van cimbi (Mflex - Waiting All Night )ezen a síkon kéne tovább haladnia mert szerintem az eddigi legjobb alkotásáról beszélünk!!!Ez az igazi new italo zene, ami még a jelen kornak is megfelelő, korszerű, dinamikus, kellemes dallamos oda....ós! Ezt nem csak én állítom, ja és természetesen megtalálható benne a 80-as évek hangulata is.Ne tudd meg hogy hogy tud ez szólni 500watt-on, mert én azért néha kiporolom a hanfalaimat itthon.Egyébiránt továbbra is bírlak szép napot.
  • atiapuka
    Egyetértek.

De holnap hátha jobban fog az agyam, és mégtöbbet.
  • amaximus
    akkor ma az egyetértés napja van! :) megértem, ha zavar néhány dolga, szerintem mást is,mint mindenkinél lehet találni gyenge vagy gyengének megélt dolgokat :) én is ki tudok készülni néhány zenének álcázott egyéb stílusú kreálmányoktól.
    most ismered vagy nem? mert legutóbb azt mondtad,nem ismered személyesen, így lehet suta a gondolatmenet, de akkor hogy kéne megfogadnia a tanácsaid? elküldted neki vagy mással tolmácsoltatod? vagy itt olvassa?meg hát én nem vagyok zenész,de ha nekem zenészként pl. egy vadidegen pék vagy atomfizikus adna zenei tanácsot,akkor valószínű, ha azok jók lennének, akkor is kevésbé tudnám vagy akarnám figyelembe venni, no mindegy, én is csak hallgatóként ítélek meg bármilyen zenét, és sajnos a világ zenei ízlését és irányvonalait csak jelentéktelen mélységben tudom befolyásolni, pedig lenne egy csomó tök jó gondolatom. :)

közben meg nagyon jó ez a 13-as szám! :) köszi!
    egyszerű,de legalább jók a hangok benne!

ma már nem nagyon leszek,menni kell a világba!jó zenélést!
  • italove
    Talán még nem tettem fel ide... Egészen kellemes zene:

Elcy-K - Number Thirteen (Instrumental)

Csak hogy egy kicsit zenéljünk is.
  • italove
    Teljesen egyetértek! Egyébként nem zárkózom én el tőle, nem vagyok vaskalapos. Ha azok a (számomra) negatív dolgok, amiket leírtam változnának, akkor sokkal szívesebben hallgatnám. Meggyőződésem, hogy ha megfogadná a tanácsaim, jobbak lennének a zenéi és még többen szeretnék őket.
  • amaximus
    jaj, én nem vagyok Mflex és más hívő sem, nem ezt akartam sugallani! független fülész vagyok! :) és sok-sok stílusban vannak kedvenceim,mint másnak is.
    oké, nem akartam én itt rossz irányba vinni semmit sem, én teljesen elfogadom a nézeteid, akkoris, ha teljesen ellentétesek az enyémmel,így persze kevesebb a közös vonás benne, nyilván azért én is leírtam a nézeteim, ha már másnak is lehet, aszondom ne mi döntsünk, döntsön mindenkiről a Közönsége,hisz minden előadónak az számít, nem a kívülállók véleménye,arra alap esetben úgyis szarik. A tábora megvan, a többi rajta múlik és hát szerencsére mindig van mit hallgatni,s nem 2 közül kell választani, hogy ki maradjon életben. :)