42878
-
Valahogy ez az érzésem nekem is, ahogy belehallgattam a számokba. Ezért is nem erőltetem a lemezt. Pénzkidobás helyett veszek inkább olyat, aminek van is értelme. Köszi a megerősítést! -
Iggy #20569 Én már megkaptam, meg el is felejtetem mert max 2 zene ami használható valamire, többi az szerintem erőltetett nulla. Eböl az egyik 23rd UNDERPASS Feat. NADIA VASS-Everytime (MAXI VERS.) a másik meg a Remember ami jó.
Ja meg ez a fórum még jobban kiegészült még több amatőrrel szinte csőd.....
No comment mert magasról le.......................... -
italove #20568 Mintaka - Lo puedo hacer sin ti (High Energy Wow!. Orig. Rmx Dj. Manuel Rios )
Hát ennek se a vokál az erőssége, de "disco" van benne... -
italove #20567 Nem is az, hogy nem jó a hangja, hanem a zenéhez nem kapcsolódik a dallam. Legalábbis én így érzem, bár a Destiny -nél kevésbé érzem ezt a negatívumot. -
Fred Ventura & Phil R - A Life In Colors -
nekem az énekhang is
-
italove #20564 Kár, hogy ilyen össze-vissza bennük vokál, pedig a zene nekem tetszene. -
Twins Natalia - DONT FADE AWAY
-
Twins Natalia - When We Were Young
TWINS NATALIA - DESTINY
-
Mondom, már rákérdeztem. Amúgy meg már több, mint két hete "elő"rendeltem. Gondoltam, akkor nem kések le... Csesszék meg a lemezüket!
-
Bizony jó lesz ha rájuk kérdezel mert a mi rendelésünktöl a teljesítésig egy hét se kellett. -
A héten hozta a posta hétfőn megrendeltem pénteken már megjött. -
Nem tudom, hogy ti hogy álltok a 23rd Underpass új lemezével, ami elvileg elsején megjelent... Több, mint két hete előrendeltem, amire azonnal jött is válasz, hogy hamarosan értesítenek majd. Miután már a megjelenés határideje eltelt írtam ismét, hogy remélem nem feledkeztek meg rólam, na erre még semmi válasz.
Persze gondolom, hogy vannak prioritások, vannak törzsvevők meg nagy mennyiséget rendelők, de azért legalább valami válasz jöhetne. Ilyenkor szoktam eldönteni, hogy nem veszem meg, hanem majd letöltöm, ha lesz rá módom. -
Biatomi #20557 Ha van rá igény és money,akkor egyszerűbb a dolog :) -
Nagy igazság. Azért mégis sokan keresik a szénakazalban. -
Tudod Laci mi ebben a szomorú?...Sosem találod meg a tűt.:-( -
Fizikálisan 80-as éveket elkezdeni gyűjteni most olyan mint ha bedobnád a tűt a szénakazalba.
-
A fizikális részére értettem mielőtt még félreérthető lenne. -
Az egy kimeríthetetlen végbeláthatatlan történet István...Én annak még nagyon az elején vagyok és még egy jó darabig leszek is... -
Biatomi #20551 főleg ha nem a napjaink new italo zenéit kergeti vinylen
hatalmasabb pl a 80's italo korszak (fizikálisan) -
Biatomi #20550 great collection 
-
Mint oly sok másra is igaz.
Jó helyen kellett lenni jó időben.
Ma már biztos nem kezdeném újra, és szerintem te sem.
-
Lehet csemegézni kedves házigazda jobbnál jobb zenék....Aki most kezdi a gyüjtögetést azt nem irigylem. -
Nem igazán tudok New Italobol abszolute hármas sorrendet felállítani.
Akik nagyon hallgatottak voltak az elmúlt években.
Magic System D.J.
Ryan Paris
Italove
Mode One
Mirko Hirsch
Roby & Claudia
Dyva
Miko Mission
Siberian Heat - Elen Cora
Brian Ice
A régiek közül
Miko Mission
Silent Circle
Bad Boys Blue meg még kis millió

-
"nekem ez a fórum arra jó, hogy kapjak új infókat ....."
Egy kis infó hogy szerintem mik azok a maxik amit az elmúlt években érdemes volt hallgatni .
Sokkal egyszerűbb volt így megcsinálni mint ennyi címet be másolni ide.
-
Nagyon vártam már , de mint Elen Cora rajongó azt mondom ez nagyon kevés. 
-
-
gyula1971 #20542 PRIMA BALLERINA - My Romance (Instrumental Mix) [Italo Disco 2014]

-
italove #20541 Fairlight Children - Invade My Heart Tonight
Jó kis cím és a zene is tetszik!
-
italove #20540 Magicboxx említette, hogy van tapasztalata a hangkártyák ügyében. Szívesen meghallgatnám, mit tud erről. Én csak alaplapi illetve sb audigy kártyát hallottam eddig. Sok különbséget nem tapasztaltam, illetve annyit, hogy a fejhallgatóm az sb kártyával látványosan jobban jól. Szerintem a dolog mást is érdekelne, ezért itt kérdem. -
italove #20539 100% Respect! -
Na anno ez vezérelt engem is...aztán időnként olyan háború tört itt ki, hogy csak kapkodtuk a fejünket...Így aztán aki egy kicsit is idegenkedett ettől az a háttérbe vonult, mint én is...Régen tényleg nagy dumapartik voltak itt, mert miért ne...akit érdekelt beszállt...Mentek a sztorik, előkerültek a zenék, tényleg jó volt ...És milyen igaz, "dinoszauruszok" vagyunk, találó... Én az italo disco-n és társain nőttem fel, Péntekenként Komjáthy, Vasárnap B-Tóth, Poptarisznya a magnósoknak , deck hurcolgatás stb....És a mai napig előkerülnek olyanok amiket anno egyszer-kétszer hallottam csak...Igazából azt sem értem minek ez a "farokméregetés" hogy nekem lossless, neked meg mp3...Kinek mi a jó, ennyi...Tisztelem mindenki mániáját és ez nem hiszem, hogy normális hogy ezen ekézik egymást az emberkék...Zenéljünk, dumáljunk, vagy hagyjuk a francba az egészet és kukuljon mindenki otthon a gépe előtt.... Ja és köszönöm az Italoconnection cuccot kíváncsi vagyok rá ! :-) -
italove #20537 Oliver Maass - Magic Violin (Dj Ikonnikov E.x.c Version) -
No meg úgy is. -
laco64 #20535 én is hurcolásztam évekig 2 decket,minden péntek szombaton.... -
atiapuka #20534 Egyébként én sosem hurcolásztam a deck-jeimet. Otthon ültem a felvevő gombra összpontosítva és hallgattam a B. Tóth Lacit meg Komjáthy-t.:) -
atiapuka #20533 Én megvártam, míg visszahozzák.:) -
atiapuka #20532 Ez nem lehet rossz. A Don't stop-ot nemrég hallgattam, és az tetszik. A többit egyenlőre nem ismerem. -
Én a hónom alá csaptam a decket. -
atiapuka #20530 Na én is elképzeltem.
Mire valahova elértél, biztos pattogós zenét szolgáltattál.:)