41695
-
beva02 #19437
Bonfeel Electro Band - Italo Disco The New Generation (2014)
Tracklist
01. Stranger
02. Never Ending Love
03. Remember Me
04. Bad Love
05. Goodbye My Love
06. Say Say Say
07. Your Eyes
08. Back To The 80
09. Because of You
10. I'm Sorry
11. Don't Break My Heart
12. Lonely Night
13. Broken Heart
14. Doctor Doctor
15. I Feel You
16. Love You Forever
17. Like a Dream
18. Play Again
19. In My Dream
20. Visitor
21. Radio Romance
22. Hello Girl
23. Digital Rain
24. Time
25. Disco Spy
26. Doctor Disco (Doctor Doctor Pt. 2)
27. Sunshine
28. Drive Away
29. Magnetika
30. Promise Land
31. I Don't Know
32. Every Day
33. Stereo Killa
34. Timeline
http://turbobit.net/cd7f0fstk11l.html -
#19436 Track lista nekem is jó lenne mert nekem is vannak benne ismeretlenek ami jó lenne ha a tarsolyba kerülne.
De nincs erre se időm sajna mostanában. -
#19435 Modern Boots - Tears of a broken heart (Last Version)
És egy viszonylag új album is hozzá.
http://www.discogs.com/Modern-Boots-Boulevard-Of-My-Dreams/release/5713285 -
italove #19434 Azt hiszem még az eredeti zene nem volt fenn, csak ennek a remixe. Szerintem ez a verzió sokkal jobb, mint az utángyártott rap-es. Egyik legnagyobb kedvencem.
Pulse 80 - Мальчишник Ночь (Pulse 80 Italo Version) -
italove #19433 Kérnénk egy track listát is, mert bizony találtam az egyvelegben olyan nótát, ami nem volt ismerős!
Claynek pedig gratula, mint napjaink legsikeresebb magyar disco előadójának! (azért nem mondom, h a legjobb, mert az véleményes, nálam ő az!) -
#19432 Mr Rocambole Dj July 2014
Ezzel a nem mindennapi Italo Mix-el kívánok minden kedves László ismerősömnek Boldog névnapot.
Szerintem már az első egy percből kiderül hogy nem semmi zenékből lett összefűzve.
Hiába na, Clayback barátunk már a nagyok között játszik.
A mix!
-
zoranpityu68 #19431 Sajna a skynight megszünt! :-(
Viszont újra alakult a System in Blue és hamarosan jön a 3. album!!! :-)
Egy kis izelitő :-)
http://www.youtube.com/watch?v=BowDRL6H8VA -
italove #19430 Stílusában emlékeztet ez a zene egy régebbi kedvencemre. Aki még nem hallotta, érdemes meghallgatnia. Figyelem, 1:30 beindul az úthenger!
The Ting Tings - Hands (Retro Grade Dub Remix)
-
italove #19429 Kreap ft. Muscle Hawk - It's Alrite
Habkönnyű kis zene -
#19428 A videóvall együtt ütős kis nóta.
Köszönöm szépen a névnapi üdvözléseket.
Hasonlókat kívánok minden László ismerősömnek. -
sanyo71 #19427 Ezen a zenén leesett az állam....én itt nem találtam,ha volt, akkor bocs..
Circuit21- Love In The Shadows (Cahill Remix)
-
zoranpityu68 #19425 Boldog névnapot a házigazdának és minden Lászlónak!
Thomas Anders - Everybody Wants To Rule The World
-
beva02 #19424 Csatlakozom én is kívánok boldog névnapot mindenkinek -
allada67 #19423 Boldog névnapot a házigazdának,és a többi fórumos Lászlónak is. -
atiapuka #19422 Miért, legalább nem vagyok ízléstelen.:) -
atiapuka #19421 Ez is tetszik:
Egyébként szeretem ezt az együttest. És még Cora hangja is elmegy benne. Na ezért a mondatomért kapok Lacitól. -
atiapuka #19420 Ezt most hallgatom.
Peter Wilson - Broken Man (Pete Hammond's Lonely Hearts Remix)
Nekem tetszik. -
atiapuka #19419 Talán Roby & Claudia párosból tetszik a nő hangja. De most azért ebben sem vagyok 100% biztos.
De azt tudom, hogy szeretem számaikat, hogy miért, most nem tudom. -
atiapuka #19418 Igen, azokra.
Én most hirtelen nem is tudok mondani egyetlen énekesnőt sem, akire azt mondom, hogy kedvenc.
-
#19417 mármint a mostani new italoban mozgó nőkre gondolsz, ugye? azok között én is úgy érzem (az elmúlt pár éven belül), hogy egykezemen elférnek azok,akiknek valóban van énekHANGja!de ez csak sacc. :) -
atiapuka #19416 Hát igen, én is úgy vagyok vele (de mintha már írtam volna), hogy zeneileg szerintem nagyon jó (na mondjuk ezt a Boytronic You zenéjére nem értem), de hát a hangjával nem vagyok én sem kibékülve.
De biztos bennem van a hiba, mert a mostani énekesnők közül nem is igazán tetszik egyik sem ... -
#19415 hát fene azt a különleges ízlésed! :) az eredetivel nemhogy egy lapon, de még egy városban sem lehet ezt emlegetni.
Az Étolaj (Etoile Vipe) csapat korábban csak eurodance-et előadó énekesnőjéből most épp italo dalokat dalolászó hölgyeménynél csak az a baj, hogy mindent el szeretne énekelni,amihez hangilag köze sincs. Ez persze csak az én magánfülvéleményem,mert már van ami ''báncsa'' a fülem.
A zenei alapok meglepően jók,valószínű a régi eurodance szerző csapat áll mögötte, de a hangminőség a siralmas és az épp nem vagyok rosszul között ingadozik (el nem tudom képzelni, ezt a rossz hangminőséget,mivel hozzák össze?),amit az sg italove-féle és nemrég csak az ő általa felrakott szinte minden anyagnál és az eredeti forrásanyagok közötti különbségek között észrevett hangfeljavításnak gondolt EQ-zás vagy épp picit még javít, vagy csak még többet elvesz az élményből (ezt miért kell?).
A csaj hangja amúgyis egy olyan frekvencián mozog,amit sokáig nem lehet hallgatni, bár van benne valami, de kétségtelen, hogy a mostani italo vonalon összedobott harmincvalahány zenéjét átnyálazva vannak jól sikerült alkotásaik is,ha mondjuk inkább testhezálló zenét énekel, nem pedig egy Valerie Dore-t vagy Danny Keith, Den Harrow, Boytronic vagy PSB-t akar mindenképpen kiköhögni magából. :)
Viszont a Black Sabbath az tényleg jól áll neki! :) az ütős!
-
#19414 nem rossz MD utánérzés, de 10bmp emelés szerintem sokat dobott volna még rajta, hogy ne 1 halotti gyászinduló legyen, de azért ne essünk át a ló túloldalára, nem írtál el 2 nullát? vagy ennyi lóvétok van? :)
-
beva02 #19413 Hu ez igy nagyon jó valahol esetleg jó minőségben? -
Iggy #19412 Itt kezdődik számomra disco muzsika! Ezért a lemezért 100 eurót is adnák, ha egyszer meg jelenik... -
atiapuka #19411 Meg ez is:
Egyébként ennek az együttesnek nekem több száma is tetszik. -
atiapuka #19410 Ez mondjuk tetszik:
Etolie Vipe-Save The World (Humphrey Robertson Cover) -
atiapuka #19409 Ezt most hallottam.
Ann Lee - I Get The Feeling (Digimax Remix Alex Daal Edit)
Egész jól kezdődött, mondom milyen jó kis zene. Egész addig, míg nem kezdett el nyivákolni benne a nő.
Pl, ezután szólt 22-Rose- Matter Of Feelin' (Extended Mix)'92 száma. Ég és föld a két hang. Még nekem is, aki botfülű.:) -
sanyo71 #19408 Egy közelgő lemezmegjelenés lenne...
http://www.discogs.com/Mrgo-Feat-Mode-One-My-Love-In-Your-Heart/release/5821139 -
#19407 Azt hittem csak telón nem látom.
De akkor megkérdem mi ez???? -
italove #19406 Etolie Vipe - Better Than You
Etolie Vipe - Slave Of The System
-
atiapuka #19405 Na majd megpróbálkozom ezekkel is.:) -
italove #19404 Ne azokat hallgasd, hanem az új lemezét. A régi remixei eléggé középszerűek.
Ezeket kóstolgasd! Mind remek zene!
Etolie Vipe - Better Than You
Etolie Vipe - Cheats For A Glory
Etolie Vipe - I'm Not Liar
Etolie Vipe - Shame Of You
Etolie Vipe - Slave Of The System
Etolie Vipe - The Copper Age -
atiapuka #19403 Múltkor dicsértétek Etolie Vipe-t.
Régebben is hallottam tőle számot, és most pedig a You-t (Boytronic Cover), én nem tudom, de nekem nagyon nem jön be.
Biztos bennem van a hiba.
Viszont a Dean Corporation - App Me (Italo Dance Mix) kezd megtetszeni. -
sanyo71 #19402
Nem tudom volt-e már ez a muzsika..
Red N Ready - Hold On Tight (Modern Talking Style Demo) -
sanyo71 #19401
Közeleg a lemez...:) -
atiapuka #19400 Hát őszintén szólva meguntam az első 5 perc után.
Nekem nem nagyon jönnek be az ilyen hosszú mixek. Ugyanúgy, mint múltkor próbálkoztam a remixekkel, olyan 10-15 perces átdolgozásokkal. Azok sem tetszenek nekem. -
musichunter65 #19399
el megy ez is.. nem???
-
musichunter65 #19398 hm hm... nem rossz!
-
atiapuka #19397 Hát nem tudom. Annyira nem ájultam el tőle, de még nem törlöm le, hátha megszeretem ezt is.