NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tedd fel a http://soundcloud.com -ra feltöltés után kilövöd a download opciót mi meg csak hallgatjuk.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
The real DJ play vinyl!
Gyula 1971 ajánlásával<#wink>#wink>
Nem szórakozok a dal létezik,és kutattam a neten,sehol sem találni sem a dal ezen verzióját,sem a lemezt amin rajt van!
ItaloDisco4Ever !
Mert amíg nem látom hajlamos vagyok azt hinni hogy ez egy CD-r kiadvány.<#nemtudom>#nemtudom>
The real DJ play vinyl!
Mondjatok nekem egy oldalt ahová letöltés nélkül csak meghallgatásra feltölthettem?
Épp ezt hallgatom már a gépemen van wav minõségben!
ItaloDisco4Ever !
A kép után meg mindjárt jöhetne a zene is....<#nevetes1>#nevetes1>
Persze lehet, hogy létezik, de nekem errõl nincs tudomásom, ezt írtam is.
The real DJ play vinyl!
Légyszi tegyél már fel ide egyet ha kérhetném.
Az egyiken ezt találtam:
AIRBUS feat. Frank Farian- I follow you 05.47 min
azaz extended vagy nevezzük maxi verziónak!
Hivatalos,és kiváló minõség!
Mit szólsz?
ItaloDisco4Ever !
Mode One & Katy Perry - Last Friday Night ( M D Project Italo Disco re mix) 2013
Tisztábban vagyok a bakelit és a cd lemez minõsége közti különbséggel,valóban a bakelit szól jobban!
A bakelit topikban írtam is errõl néhány hete!
Ám ebben az esetben az 'ILDD' szérián hozzáférhetõ kiváló minõségre szerettem volna Narumon figyelmét felhívni!
Ez a széria a talán legjobb minõségû,pld Zyx kiadványt már nem ajánlottam volna!
Narumon úgy kérdezte második szándékból "lossless digi változat"!
Erre ajánlottam ezt a lehetõséget!
Egyébként Õ a bakelit mellet fog dönteni,ha jól emlékszem nincs cd lejátszója csak a kocsiban!
ItaloDisco4Ever !
The real DJ play vinyl!
The real DJ play vinyl!
The New Generation of Italo Disco - Nonstop Mix 2k13 Vol.2
The New Generation of Italo Disco - Nonstop Mix 2k13 Vol.3
Nekem csak egy kérdésem volna: Mit gondolsz az általad oly nagyra becsült ILDD CD-re honnan került rá az a bizonyos 1983-as felvétel? A válasz egyszerû, arról az 1983-as technikával rögzített felvételrõl, nem vették fel újra a zenéket 2000nemtomhányas technikával. A vinyl nyomás már akkoriban is tudta azt a minõséget produkálni mint a mai nyomások, sõt van egy rossz hírem, a stúdió felvételek is tudták azt a minõséget mint a maiak csak analógban, nem digitálisan. Remélem hozzászólásomban nem találtál semmi számodra sértõt, nem is volt szándékom sértegetni senkit. Persze nem akarok megmagyarázni semmit, én a fülemnek hiszek.
The real DJ play vinyl!
Talán csak annyit mondanék CD 44kHz 1411kbps max 20-22000Hz
ellenben a vinyl 96kHz 4068kbps 45-90000 Hz-vel szemben!!!!
Igaz hogy általában csak a jobb rendszereken hallani ki a különbség, de ott bizony már nagyon.
Ezért van az hogy akinek módja és lehetõsége van rá az 96kHz-n archiválja a vinyl albumait, mert az adja vissza a lemez tökéletes minõségû hangzását. 1411-es wav az már csak egy "butított" CD minõségû felvétel.
Pont akiket meg akarsz gyõzni jelen esetben. Musachy , Gyuri és a Narumon akikkel ezzel a legjobban tisztában vannak.<#wink>#wink>Szerintem.
Szia Reynaud! Egy Vinyl lemez ha jó technikával hozzáértéssel van learchiválva nagyságrendekkel szebben szól merevlemezrõl mint bármelyek Cé-dé. A fizikális mivoltáról élesben nem beszélek...Nem szeretnék minõsíteni, de bizony a netten elérhetõ vinyl rippek 90%-a nem haladja meg azt a szintet ami elvárható lenne tõle vagy éppen meghaladna egy CD minõséget. Tehát ezzel azt akarom mondani míg nem hallottál egy jó vinyl rippet nyilván a CD nagyon jó minõség. Remélem nem sértelek meg ezzel viszont mint rendszeres vinyl hallgató ezt a hozzászólásodat meg kel hogy cáfoljam.
Nehogy már meg magyarázzátok,hogy egy 1983-as technikával rögzített bakeliten jobban szól ez a dal,mint az 'ILDD' cd-n!
Ahhoz pedig semmi közöd hogy én aktuálisan milyen zenét szeretek hallgatni,avagy kit tartok nagyra a mai zenék világából!
Ez a privát dolgom!
Segítõ szándékkal írtam Narumon bejegyzésére,nem neked válaszoltam!
ItaloDisco4Ever !
Te ezt most tényleg komolyan gondoltad?<#csodalk>#csodalk><#wow1>#wow1><#fejvakaras>#fejvakaras>
"Merthogy a legjobb minõségben cd-n vagy cd-rõl tudod megszerezni e zenét!"
Az ILDD sorozatról már páran elmondták, hogy nem a tökéletes minõség, ami jellemzi (többek között az általad mostanában igencsak istenített Mike barátunk is), a magyar kiadványról nem is szólva...
imo :) science fiction is science fact
Merthogy a legjobb minõségben cd-n vagy cd-rõl tudod megszerezni e zenét!
I LOVE DISCO DIAMONDS COLLECTION vol.25
vagy:
MAXI DISCO EXTRA vol.1 (ez ráadásul magyar kiadvány)!
Kérdeznék egyet én is!
Airbus-I Follow You
Létezik e dalnak maxi verziója?
Vagy csak 03.30 min verzióban készült ez a dal?
ItaloDisco4Ever !

imo :) science fiction is science fact
Nekem csak maga a szám két verziója van meg.
Az egyik 10:13 az biztos hogy az A oldalas zene.
A másik verzió nálam Master Genius - Let's Break Into The 80's néven fut az meg 8:32 hosszú.
Ha kell valamelyik elküldöm.
http://www.discogs.com/Master-Genius-Lets-Break/release/725132
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ez is tetszik tõle:
Victor Ark - Let Me Go_Remix.mp3
http://www53.zippyshare.com/v/60701477/file.html
Remélem egészben is hallhatóak lesznek majd,legalább mp3-ban.
<#law>#law><#lookaround>#lookaround><#vigyor2>#vigyor2><#bdead>#bdead>
<#vigyor2>#vigyor2><#papakacsint>#papakacsint><#lookaround>#lookaround>
Sam Häggblad - Passion
http://www5.zippyshare.com/v/65401599/file.html
Choose your weapon!
EZ TÖK JÓ!!!!!!<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#finom>#finom>