NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Lehet, hogy ezt akarták a szexepiljének megcsinálni, mert az "olyan édibédi", ha ákcentussal énekel, ha már délkelet-ázsiai a lelkem. Ha general american kiejtéssel tenné, az túl hétköznapi, snassz lenne... <#nemtudom>

imo :) science fiction is science fact

d jani
Azt a. ku...va....Hát miért kellett ezt ? Miért?! Az a kiejtés , te Jó Isten....Teljesen felzaklatott, TQ kedves, légszives ezentúl ne eröltesd az éneklést, sétálj inkább lenge cuccokban a videókban, a zenék hellyel közzel eddig sem voltak rosszak, jó lesz az úgy is hidd el...kész vagyok...megyek valami hallgatható zenét kereseni !!!

ne is beszéljünk errõl többet,nem érdemli meg<#gun>
hulladék és kész
Musachy
<#nevetes2>

Errõl a TQ-csodáról csak ennyit:

Yoovenis - Italo disco 2014
<#papakacsint><#lookaround><#smile>

kaposi1
Meg hallgattam én is.<#wow1>
Nem szépítem a dolgot.
Ez úgy szar ahogy van.<#ijedt>
Nem is igazán értek sok mindent.<#fejvakaras>
Valóban amikor elõször hallottuk a Let's go to Tokyo-t nagyon sokunknak tetszett és még annyira nem volt felfedezhetõ az a borzalmas kiejtés ami ebben a "Fancy dalban" most kikristályosodott.
Tényleg nagyon rossz még végig hallgatni is ezt a próbálkozást.
Még a demo is nagyon kínos , talán egyszer végighallgatom a teljes verziót is, de ez a kiejtés amit itt lemûvel az több mint gáz.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Wind 67
"Fancy a legnagyobb kedvenc és valószínûleg az is marad, de most leírta magát nálam, hogy képes volt belemenni egy ilyenbe és ezt a csodálatos zenét így - mondhatjuk úgy, hogy - elcseszte ezzel a nõvel"

Nálam már ott elvágta magát amikor 2004 környékén megénekelte az O-Zone féle Dragostea Din Tei, nagyon sikeres zenét ....

Úgy kibaxtam a lemezeit, hogy a nagy magyarországi haknin már nem tudtam vele mit dedikáltatni.

Csak a WAV peregjen

Musachy
Ezek szerint mégsem én vagyok a hülye, mert ez a dolog egyre több embernek szemet szúr...

Sziasztok!

Pár szó erejéig, én is hozzászólnék. :-)
Szerintem, TQ elsõ száma a (Tokyo), nagyon jó volt, valahogy ott még nem jött át annyira, hogy nem jó énekes, aztán hirtelen felkapott lett, de ezzel még nem is lenne baj.
Gondolom nem kevés pénz van mögöttük, ha mindenki vele akar énekelni! Valóban így lenne? Nem hinném, csak a régi nagyok elvesztették a realitásukat és önkontrolljukat és megint rivalda fényben akarnak tündökölni, mivel egyedül nem megy, ezért jön a képbe TQ, akinek egyre jobban utálom a hangját és már a megjelenésétõl kiráz a hideg, ahogy szinte minden videóban ül keresztbe tett lábakkal, vagy éppen azt veszik fel, hogy megy, 65 kilogramm sminkkel az arcocskáján! :-)
Mirko Hirsc netalán azt hiszi, hogy minden ilyen szám siker lenne? Óriási tévedésben van, és ezt naponta tapasztalom az italosok között, egy zene akkor sikeres, ha többször elõveszik, én már azt sem tudom, hogy milyen számokat énekelt ez a nõ, mert az elsõ, vagy a második meghallgatás után a feledésbe merült. Nemhogy elõvettem volna pár hét után. És ez így megy a legtöbb nagy italo elõadóval.

Fancy a legnagyobb kedvenc és valószínûleg az is marad, de most leírta magát nálam, hogy képes volt belemenni egy ilyenbe és ezt a csodálatos zenét így - mondhatjuk úgy, hogy - elcseszte ezzel a nõvel. Ezt a demót kínszenvedés volt végighallgatni, egyszerûen szörnyû! Az Italove számok külön nagyon jók, minek kellett vele együtt énekelni pl?

Fancy, csalódtam benned!
Remélem senkit nem bántottam meg a véleményemmel, csak a stílus nagy kedvelõje vagyok.
A következõ ki lesz? Mozzart, Grant Miller, Ismael, vagy talán még Miko Mission is beszáll ebbe a hülyeségbe?
Remélem nem! :-)

Ágica

The beauty is in the eyes of the beholder.

Mr.Fusion - New Italo Disco (Instrumental)

Choose your weapon!

narumon
Ez nem olyan rossz!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Huvazz ez tényleg borzasztó...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ez fényévekre van TQ-tól, sajnos Miko Mission utolsó zenéjétõl is, de neki még biztosan lesz nagy dobása!

Choose your weapon!

ETOLIE VIPE - CD album SP RECORDS PROMO

Choose your weapon!

reynaud
Részemrõl a TQ téma zárásaként,itt van egy kis részlet Fancy dalának feldolgozásából!
Azt gondolom ez így olyan mintha egy távol-keleti népdalt hallgatnánk diszkósítva!
Elég szánalmas!

A stílusban értéket,minõséget képviselõ elõadóktól,mint Miko Mission várnék videoklipet illetve kézzelfogható kiadványt,disket!

ItaloDisco4Ever !

kaposi1
"TQ van minden mennyiségben,bezzeg a Miko Mission új daláról se kép,se megjelenési dátum,se videó!
Kaposi holnap is rakd tele a topikodat TQ képekkel,még a végén neked is jut hely a húsos fazék körül!😊))"

Miko Mission új zenéjérõl már régen volt itt is videó, megjelenés pontos dátumáról még nem tudok.

Ha jól figyeltél csak akkor hoztam fel TQ témáját ha egy új megjelenésû dal kapcsolódott hozzá.
Millió egy képet betehetnék róla de nem ezt tettemn, ennyi reklám meg neki is jár mert kapcsolódik a topik témájához.

kaposi1
Micsoda buli lesz holnap, élõ lemezbemutatókkal.
Hallgasd végig , nagyon jó!!!!!!!<#szeret><#finom>

These artists will perform live at the festival in Stockholm Feb 14-15 2014:

Brian Ice
Fred Ventura
Albert One
Tobias Bernstrup
ItaLove
Amaya & Neon Game

Welcome to Stockholm!

A Promo mix for the Sthlm Italo Disco Party 2014.

Na ez nekem is egy örök kedvenc: K.BARRÉ-RIGHT BY THE MOON

reynaud
Rosszul értelmezed az általam leírtakat!

Az "egy slágeres senki" jelzõt kizárólag a TQ mögé felsorakozó elõadókra értettem!
Világosabban hogy értsd,egy slágeres elõadó de totális favorit zenék nálam is!
pld.
K.BARRÉ-RIGHT BY THE MOON
JONATHAN GABLE-CENTRAL PARK
és hosszú listát lehetne még írni!
Tehát nem ilyen összefüggésben van problémám az egy slágeres elõadókkal!

Végül,utoljára mert negatív reklámot sem akarnék csinálni TQ mûvésznõnek 😊)),az is jó reklám bizonyos esetekben!
Nem véletlen hogy duettben próbálják eladni,nincs az a rossz zenei hallású,botfülû zenei producer aki ne tudná,hogy semmi hangja nincs!

ItaloDisco4Ever !

Azért azt el ne felejtsd, hogy az ilyen "1-2 slágeres senkik" adták a zenében pont azt, ami a különleges volt! Az igazán nagy zenék legtöbbször ilyenektõl születtek!

Choose your weapon!

reynaud
Ilyen találó,frappáns választ ritkán olvasni itt! <#eljen> <#taps>

ItaloDisco4Ever !

Jaja, arra gondoltam.😊

Musachy
"Valami Say..." itt az oldalon kicsit lejjebb pont az van 2013-as évszámmal. Say You'll Never.

Ami kapásból beugrik, Fantasy, Another world, Scratch my name, volt valami Say-es is. MOst nibcs kedvem megkeresgélni ...

Wind 67
Sorold fel azt a hármat !!!

"Ki Istennek barátja könnyebben üdvözül" elég szomorú, hogy magához a producerhez ment feleségül és csak ennyit sikerült kihozni belõle..

Csak a WAV peregjen

Cimbora, azért Lian Ross-t nem sorolnám az 1-2 slágeres senkikhez.
Akkor sem, ha régen nekem tetszett a hangja, de most már valahogy nem jövök lázba tõle. Viszont a 80-as években elég sok slágere volt.

reynaud
Ennek a mesterségesen táplált TQ õrületnek,természetesen mint olyan sok dolognak az életben anyagi jellegû háttere van,valaki ott a támogatok közt ,nem koldusként tengeti napjait!😊
Mint tudjuk akár hazai példákból is,sok pénzzel tehetségtelen emberekbõl is sztárt lehet csinálni,pláne napjainkban!

Az egykori nagy italo-disco sztárok közül néhány, a fizikális hanghordozók eladásának drasztikus csökkenése miatt,eladják a lelküket azért hogy továbbra is valamennyire fent tudjanak maradni!

Lian Ross,Kristian Konde féle 1-2 slágeres senkik ,nem zavar ha megteszik,de hogy Fancy és Ken Laszlo beáll ebbe a sorba,az durva!

Tehetséges a stílusban nagyszerû zenéket készítõ elõadók képtelennek fizikális hanghordozón megjeleníteni zenéiket,levélváltásban panaszolták,nincs kiadó aki kiadná zenéiket!

TQ-t meg naponta nyomják a képünkbe,amivel persze elérik hogy az a kis létszámú e stílust kedvelõ réteg is majd Lady Gaga zenéket hallgat inkább!

TQ van minden mennyiségben,bezzeg a Miko Mission új daláról se kép,se megjelenési dátum,se videó!
Kaposi holnap is rakd tele a topikodat TQ képekkel,még a végén neked is jut hely a húsos fazék körül!😊))

ItaloDisco4Ever !

kaposi1
Jó éjt!<#buck>

Lian Ross & TQ - All we need is love

kaposi1
Ez csak ízelítõ belõle.<#eljen><#ravasz1>

gyorgy74
Én most erre a maxira hangolódom Kristian Conde - Forbidden Game / It´s a Dream (12", Maxi)

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

gyorgy74
Véleményt mindig is lehetett írnni akár saját véleményt is.

Musachy
Ennek örülök, nagy kõ esett le a szívemrõl. Bár sosem lehet tudni, hogy meddig lehet szabadon véleményt nyilvánítani. Mármint saját véleményt.

csak valaki így rúgja valaki meg sehogy(a sehogy ba benne van az MLSZ)
de ez már érdekek,pénz,s némi focira hasonlító majdnem semmi<#shakehead>
ha jól tudom azért nagyjából egy a labda<#wave>
gyorgy74
Véleményt lehet alkotni egy elõadóról persze. Valakinek tetszik valakinek nem így kerek a világ és a zene!!!

<#taps><#eljen>
Musachy
Én meg a "face" két külön világ. Ugyanakkor nyilván én egyedül feleslegesen fejtegetném az ellenszenvemet, ha ott a sok lelkes rajongó... Mindig is lehetett befolyásolni az emberek ízlését, nagy manipulátorokkal van tele a zenetörténelem is. Persze attól a sz.r még sz.r marad. De hiába ajánlod Te, attól még nem eszem meg. <#vigyor3>

kaposi1
Én csak egy topik gazda vagyok aki hírt ad ha valami a tudomására jut New Italo ügyben.

Egyébként a producer most is fent van a Face-n ( Moises Hernandez ) felveszitek ismerõsnek, és elbeszélgettek vele az élet nagy dolgairól.<#nevetes1>

Musachy
Persze attól még nem kell mindenkinek hasraesni, "ha nem tetszik". Nem gombóc ez, hogy lenyomják a torkunkon. Illetve amint látom neked igen. <#nyes>

kaposi1
Mint mondottam TQ Túrné már Európában is.<#nyes>

A Többi meghívott vendég nagyon erõs idézõjelben "csak töltelék".<#wow1>
De ezek az elõadók most egy hajóban egy producer keze alatt vannak és bizony TQ-nak húznak , ha tetszik , ha nem.

Hát igen, az ilyen 'öregeknek', mint jómagam, Fancy összehasonlíthatatlan TQ-val. Hisz ezeken a dalokon nõttünk fel, mint Fancy, BBB, Silent Circle, Max Him, ...

De viszont aki ma ismerkedik az italo-val, lehet, hogy pont fordítva vélekedik ... Azt mondja, úristen Fancy, az meg ki a f...e?😊

kaposi1
A hír pontosan így hangzik.

TQ,januárban koncerteket adott az USA-ban,és Fancy vendég fellépõ volt!
Nehéz ezt elfogadni, de ez van.

reynaud
Azt hiszem a lényegre tapintottál!
Pontosan errõl van szó!

ItaloDisco4Ever !

dönt a lééé,sajnos<#sir>
Musachy
Az ilyen lédigaga meg májliszájrusz világban nem is kell ezen nagyon meglepõdni. Egyszerûen szomorú. Ez ellen csak azzal lehetne tenni, ha nem istenítené senki, dehát sajnos ez "süket fülekre" talál! <#hehe>

reynaud
Nagyon egyetértek Veled!

Még hozzátenném,Fancy,januárban koncerteket adott USA-ban,és ha jól tudom TQ vendég fellépõ volt!
Valamint a koncert szervezésében a TQ-t is alaposan megtámogató menedzsment vett részt!

Nem értem az eurodisco zene talán legnagyobb ikonjának számító Fancy,hogy adhatja nevét egy ilyen produkcióhoz,miért vállal egy ilyen semmi hangú énekesnõvel közös duettet!

Bár a dalt még nem hallottuk,lehet meglepetésben lesz részünk,de erõsen kétlem hogy ebbõl bármi jó dolog kisülhet!

Napjaink italo-disco sztár énekesnõje:TQ /mindenki õt akarja/ LOL!
Döbbenet!

ItaloDisco4Ever !

Köszönöm az információt<#wave>
s már dübörög a wavocska<#finom>
lehet<#hehe><#kuss>
de az is lehet hogy nem<#wink>