NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Choose your weapon!
BIRIZDO I AM - Unbelievable (Italo 2014)
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Elõször felhúztam magam, de most már bölcsen jót röhögök.<#nevetes1>#nevetes1>
Nem az a baj, hogy nem jó zenéket készít a "mester" mert hát nem, ez eddig okés.. 😊
Az a baj, hogy a "segédei" azonnal támadnak, ha valaki ezt szóvá teszi.
Ezzel sem volna semmi gáz, ha nem abban a alpári stílusban tennék..
A helyén kellene kezelni a dolgokat na nem csak nekik, hanem a "mesternek" is.. 😊
Õkelme ugyanis 2 nap "zenélés" utána jött rá, hogy mekkora "géniusz" is vált belõle. Onnantól már nem érdekelte senki véleménye.
Simán elhitte magáról, hogy sztár született személyében.. <#taps>#taps>
Jöttek is a "slágerek" hetente... Ja hogy nem lehetett megkülönböztetni egymástól õket? Kit zavart? Õt biztosan nem.
Privátban felhívtam a figyelmét 1-2 dologra, mire figyeljen oda és mit csináljon és jobb lesz minden zenéje. Szerinted mi volt a reakciója..? Letiltott a privát üzenet küldésrõl és elküldött a picskuba. Össze is tört a szívem sejtheted..<#nevetes1>#nevetes1>
Na jöttek a támadások a "rajongóitól, hogy készítsek Én italo zenét és utána dumáljak. Minek? Abszolut más stílusban zenélek, de attól még tudom mi a jó zene és hallható melyikben van munka is és kreativitás. Na ezek teljesen hiányoznak az Õ zenéibõl.
Azok a zenéi vannak az elfogadható kategóriában, amelyet nem Õ írt..
Ja hát igen, más farkával könnyebb verni a csalánt 😊 😊
Azok a 76-os bpm számú tutyi-tutyi oktáv váltós zenéi erõsen súrolják a vicc kategóriát. Elismeri a szakma??? Ez megint valami humor bon-bon ugye? Milyen szakma, a kókler szakma? Mert akkor nem szóltam az rendben van.
Egyedül dióka videó munkája érdemel némi elismerést az tényleg jó.
Ha a látvány nélkül hallgatod a "mûveket", akkor gyötrelem még hallgatni is.
Irigység? Na ne vicceljünk, mire lehet itt irigynek lenni? Inkább restellném magam, ha efféle zenéket adnék ki a kezeim alól.
Nem az a gond, hogy nem jók a zenéi (van ilyen éppen elég), hanem az önsztárolás és a "rajongók" elvakultságának mértéke.
De ha rám hallgatsz, ne is vedd figyelembe a "rajongók" írásait, tégy úgy mint a "mester"! Mintha itt sem lennél.. 😊 😊 Mûködik a dolog!
Hamarosan jövünk csinálunk egy kis jó kedvet<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Itt figyelgetem az oldalt éppen dúl a (3. világháború) hozzá nem szolok de jókat mosolygok a hozászolásokon. Azért nem irigyellek téged a döntõ bíró vagy nevezzük békítõ seriff szerepben, de én egész jól elvagyok itt mint kívülálló.
A TQ és Fancy dala nekem sem nyerte el a tetszésemet de azért van itt sok jó zene is amiért szívesen el látogatok az oldaladra.
További jó munkát és egészséget az oldal fenntartásához.
Baráti üdvözlettel, Feri
RYAN PARIS ft.FRANCA MORGANO--I WANNA LOVE YOU ONC......
Ha már bátorkodtam irni a "korai" Mflex zenék nekem bejöttek, a mostaniak már nem. Izlés dolga. A TQ-Fancy meg katasztrófális számomra.
Ernesto-nak nincs új zenéje ? Vagy csak lemaradtam valamirõl......
www.magnokazetta.hu
Choose your weapon!
<#vigyor2>#vigyor2><#puszis>#puszis><#bdead>#bdead>
<#love12>#love12><#finom>#finom>
New Italo Vinyl
az instrumentalt is be szerettem volna linkelni, de az a soundcloudon van es nekem meg nem engedi (30 napig).
ENOLION feat. DAN NEWMAN - It isn't up to you (Radio Edit)
Megér ez ennyit?<#shakehead>#shakehead>
Choose your weapon!
Aztán miért is?
Mert meg mertem kritizálni egy nótáját ami már futószalagon egy kaptafára készült szerintem.
Amúgy mi vagy te a barátodnak a személyi pincsi kutyája?
Ki a szar szólt hozzád ember?
Mégis kinek képzeled te magad hogy bepofátlankodsz ide aztán oltogatsz?
Anno azért fejeztem be a témát a másik topikban mert kedves barátod olyan alpári minõsíthetetlen hangnemben szólt hozzám ami nálam már nem fért bele.
De nehogy azt hidd hogy hasra esem elõttetek mert ti vagytok a nagy valakik.
Hát magasról leszarom tudod.
Kivágott a fórumból? Ez nekem új.
Én töröltem a Face oldalamról, és a topikját meg a Kedvenceimbõl , jobb ha tudod.
Tudtommal én nem személyeskedtem se veled se Mike-val szóval kicsit vegyél vissza az arcodból.
Felesleges a mentegetõzés, azonnal látszott, hogy nem vagy egy "seggszpír"! <#nyes>#nyes>
Choose your weapon!
Különben ez a dolog, hogy "ez a fórum ilyen meg olyan, nem is jövök többet, meg a magyarok ilyenek" duma... és mégis jönnek és tízszer elmondták már egyesek, hogy nem jönnek, azért csak itt figyelnek és nyomogatják a mínuszokat, ha nem bírják ki, akkor pedig teleköpködik a topikot. Ez arra emlékeztet, amikor egyes csávók azért mennek a diszkóba eleve, hogy kiverjék a balhét. Tök mindegy miért, ha nem esnek tõlük hasra, akkor ütnek. Aztán azt mondják, hogy provokálták õket.
imo :) science fiction is science fact
Egyet biztosan tudok,akkor nyaron pont kint volt nalam Mike amikor itt elkuldott a francba jogosa,mint aki new italo geniusznak kepzeli magat,es lattam,ahogy rogton kivagott a forumbol es torolt az ismerosei kozul. Te egy akkora keszinu fereg vagy,amilyet nem baszott magyarorszag XDDD ezt se torold ki te idiota,en nem tudok szepen irni nem is akarok neked,te ronda majom te is vegyel vissza mar a nagy face-bol italove. Pont hogy ti gerjesztettek az egeszet,most sajnaltatod magad kaposi,menjetek a p...ba! XD
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Choose your weapon!
Mi nem értünk hozzá.<#awink>#awink>
Egyszer elmondom a véleményemet, amit nem gyõzök hangsúlyozni, hogy egyes szám egyes személyben, arra ügyelve, hogy ne bántsak meg senkit, de utána már nem fogok senkivel szájalni, ha õ másképp reagál rá ... És a másképp számomra nem azt jelenti, hogy ELTÉRÕ véleménnyel, hanem másféle hangsúlyban!!!
Keen K feat. Infam-Night Dancer
Hú, de gonosz vagyok! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Choose your weapon!
TQ videóit és képeit is lehetne ilyen alapon tabuként kezelni, mert kritizáltuk páran (beleértve Téged is). Ha most egy feltétel nélküli TQ-fan neked esne emiatt, akkor pont a másik oldalon kellene érezned magad. Komolyan nem értem, hogy ezen miért kell megsértõdni. Csak akkor tetszik egy fórum, ha mindenki egyetért?
Valami tényleg nincs rendjén az emberekkel. És ez nem is biztos, hogy "magyar probléma".
Majdnem kimaradt ettõl a sok felesleges hozzászólás miatt.<#sir>#sir>
Kérd a törlést az admintól hátha megteszi neked.
Nincs szükség erre a videóra itt,és én mint feltöltõ kérem hogy töröld!
ItaloDisco4Ever !
Talán leszûrnek azok is valamit az egészbõl akik késõbb esetleg beleolvasnak a fórum ezen nem a legdicsõbb lapjába.<#shakehead>#shakehead>
Ami azt illeti én az elején mindig dícsértem Mike zenéit, amikor még járt errefelé, azóta is meghallgatom, ha rak fek újat valahová. Igen, én is értesülök róla egybõl, ha van ilyen, magam is ismerem az elérhetõségeket - anélkül, hogy az elsõ számú fanok értesítenének róla...
Én már nem nagyon kommentálom, ha tetszik, vagy ha nem. Enélkül is - a mellékelt ábra alapján - szít elég indulatot a dolog. Nem vonom kétségbe azt, hogy jó dallamokat csinál, elismerésem és Diókát is megilleti, mert a látvány is érdekes, amit hozzátesz. Én semmiképp sem mondok rá rosszat, annál is inkább, mert én még csak hasonlót sem tudok kreálni. Azt viszont nagyon nem komálom, ha valakit már-már ajnároznak, akármit is csinál, ha mondjuk átírná italo stílusra a boci boci tarkát, akkor is mesterkézrõl zengnének ódát... ez a fajta rajongás már taszít.
Errõl nem Mflex tehet, õ legalább bölcsen a háttérben marad, talán érdekli a kritika, talán nem, mindegy.
Az meg, hogy valaki kimondja, hogy valami neki nem tetszik? Mondja! Aki emiatt a torkának ugrik, azzal valami gond van. Lehet képviselni más véleményt, de akkor azt kell mondani, hogy "de nekem tetszik és szerintem ezért meg ezért jó", de sértõdötten egy oldalon keresztül szapulni... És Atiapuka reakciója erre nem jó, ha az, hogy akkor inkább nem is mondok véleményt. Sajnos a politikában is ez vezet mindig oda, hogy egyesek ráerõltetik az akaratukat másokra és azok már nem merik kimondani a véleményüket sem! Állítólag szólásszabadság van és szabad vélemény nyilvánítás. Senki sem gázolt bele senkinek a becsületébe még, azt hiszem legalábbis.
Az sg fórum pedig nem a legalja, ezt a hülyeséget be ne vegyétek már. Ezt azok hirdetik, akik sértõdötten "kivonulnak" innen és ettõl okosabbnak és felsõbbrendûbbnek érzik magukat.
Ha ettõl kevesebbet töltenének a gép elõtt (pl. facebook) és több idõt a természetben és a szeretteikkel, akkor meg is érteném.
Na, ennyi.
Ne is remélj ilyen emberektõl tiszteletet!
Szádba adják azt hogy anyáztál,õk akik rendszeresen trágár szavakat használnak,miközben részedrõl is csak annyi történt hogy elmondtad a véleményed egy zenérõl,illetve megvédted álláspontodat!
A hibát én követtem el,hogy jóhiszemûen beraktam ide ezt a videót,és jól írod miközben borzalmas rossz zenékre egymás nyakába ugranak,ha megjelenik egy Mflex zene itt néhanapján akkor azonnal megjelennek a megmondó magukat zenei szakértõnek gondoló tagok,hogy megírják a szánalmas, kritikájukat,amiben normális indokot nem is tudnak adni miért nem tetszik nekik!
Gondolom ettõl jobb lesz a napjuk,lehet szürke hétköznapjaik kitörési pontjaként élik meg ezt a dolgot,tehát csak tegyék ha örömüket lelik ebben!
Amikor regisztráltam,abban a hitben voltam hogy találok majd néhány embert akivel normális,intelligens módon eszmét cserélhetünk zenékrõl,néhányan voltak is,de ezalatt a rövid idõ alatt is fokozatosan léptek vissza nem kevesen ettõl a fórumtól,illetve jó ha havonta egyszer belépnek olyanok akiknek én adtam a véleményére!
Mit reméljünk egy olyan topiktól ahol olyanok firkálnak akik kiváló italo zenékre is rendszeresen fanyalognak!
Bizony zajlik a mondhatni szokásos szintû magyar fórumélet itt is!
Miután én raktam be,a további mocskolódást megelõzendõ,megkérném a házigazdát törölje az MFLEX videót!
Végül!
Ági jelentkezz be majd a soundcloud-ra,megy majd priviben a mail címem!
ItaloDisco4Ever !
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Choose your weapon!