NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact
hulladék és kész
<#papakacsint>#papakacsint><#lookaround>#lookaround><#smile>#smile>
Nem szépítem a dolgot.
Ez úgy szar ahogy van.<#ijedt>#ijedt>
Nem is igazán értek sok mindent.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Valóban amikor elõször hallottuk a Let's go to Tokyo-t nagyon sokunknak tetszett és még annyira nem volt felfedezhetõ az a borzalmas kiejtés ami ebben a "Fancy dalban" most kikristályosodott.
Tényleg nagyon rossz még végig hallgatni is ezt a próbálkozást.
Még a demo is nagyon kínos , talán egyszer végighallgatom a teljes verziót is, de ez a kiejtés amit itt lemûvel az több mint gáz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nálam már ott elvágta magát amikor 2004 környékén megénekelte az O-Zone féle Dragostea Din Tei, nagyon sikeres zenét ....
Úgy kibaxtam a lemezeit, hogy a nagy magyarországi haknin már nem tudtam vele mit dedikáltatni.
Csak a WAV peregjen
Pár szó erejéig, én is hozzászólnék. :-)
Szerintem, TQ elsõ száma a (Tokyo), nagyon jó volt, valahogy ott még nem jött át annyira, hogy nem jó énekes, aztán hirtelen felkapott lett, de ezzel még nem is lenne baj.
Gondolom nem kevés pénz van mögöttük, ha mindenki vele akar énekelni! Valóban így lenne? Nem hinném, csak a régi nagyok elvesztették a realitásukat és önkontrolljukat és megint rivalda fényben akarnak tündökölni, mivel egyedül nem megy, ezért jön a képbe TQ, akinek egyre jobban utálom a hangját és már a megjelenésétõl kiráz a hideg, ahogy szinte minden videóban ül keresztbe tett lábakkal, vagy éppen azt veszik fel, hogy megy, 65 kilogramm sminkkel az arcocskáján! :-)
Mirko Hirsc netalán azt hiszi, hogy minden ilyen szám siker lenne? Óriási tévedésben van, és ezt naponta tapasztalom az italosok között, egy zene akkor sikeres, ha többször elõveszik, én már azt sem tudom, hogy milyen számokat énekelt ez a nõ, mert az elsõ, vagy a második meghallgatás után a feledésbe merült. Nemhogy elõvettem volna pár hét után. És ez így megy a legtöbb nagy italo elõadóval.
Fancy a legnagyobb kedvenc és valószínûleg az is marad, de most leírta magát nálam, hogy képes volt belemenni egy ilyenbe és ezt a csodálatos zenét így - mondhatjuk úgy, hogy - elcseszte ezzel a nõvel. Ezt a demót kínszenvedés volt végighallgatni, egyszerûen szörnyû! Az Italove számok külön nagyon jók, minek kellett vele együtt énekelni pl?
Fancy, csalódtam benned!
Remélem senkit nem bántottam meg a véleményemmel, csak a stílus nagy kedvelõje vagyok.
A következõ ki lesz? Mozzart, Grant Miller, Ismael, vagy talán még Miko Mission is beszáll ebbe a hülyeségbe?
Remélem nem! :-)
Ágica
The beauty is in the eyes of the beholder.
Choose your weapon!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Choose your weapon!
Choose your weapon!
Azt gondolom ez így olyan mintha egy távol-keleti népdalt hallgatnánk diszkósítva!
Elég szánalmas!
A stílusban értéket,minõséget képviselõ elõadóktól,mint Miko Mission várnék videoklipet illetve kézzelfogható kiadványt,disket!
ItaloDisco4Ever !
Kaposi holnap is rakd tele a topikodat TQ képekkel,még a végén neked is jut hely a húsos fazék körül!😊))"
Miko Mission új zenéjérõl már régen volt itt is videó, megjelenés pontos dátumáról még nem tudok.
Ha jól figyeltél csak akkor hoztam fel TQ témáját ha egy új megjelenésû dal kapcsolódott hozzá.
Millió egy képet betehetnék róla de nem ezt tettemn, ennyi reklám meg neki is jár mert kapcsolódik a topik témájához.
Hallgasd végig , nagyon jó!!!!!!!<#szeret>#szeret><#finom>#finom>
These artists will perform live at the festival in Stockholm Feb 14-15 2014:
Brian Ice
Fred Ventura
Albert One
Tobias Bernstrup
ItaLove
Amaya & Neon Game
Welcome to Stockholm!
A Promo mix for the Sthlm Italo Disco Party 2014.
Az "egy slágeres senki" jelzõt kizárólag a TQ mögé felsorakozó elõadókra értettem!
Világosabban hogy értsd,egy slágeres elõadó de totális favorit zenék nálam is!
pld.
K.BARRÉ-RIGHT BY THE MOON
JONATHAN GABLE-CENTRAL PARK
és hosszú listát lehetne még írni!
Tehát nem ilyen összefüggésben van problémám az egy slágeres elõadókkal!
Végül,utoljára mert negatív reklámot sem akarnék csinálni TQ mûvésznõnek 😊)),az is jó reklám bizonyos esetekben!
Nem véletlen hogy duettben próbálják eladni,nincs az a rossz zenei hallású,botfülû zenei producer aki ne tudná,hogy semmi hangja nincs!
ItaloDisco4Ever !
Choose your weapon!
ItaloDisco4Ever !
"Ki Istennek barátja könnyebben üdvözül" elég szomorú, hogy magához a producerhez ment feleségül és csak ennyit sikerült kihozni belõle..
Csak a WAV peregjen
Akkor sem, ha régen nekem tetszett a hangja, de most már valahogy nem jövök lázba tõle. Viszont a 80-as években elég sok slágere volt.
Mint tudjuk akár hazai példákból is,sok pénzzel tehetségtelen emberekbõl is sztárt lehet csinálni,pláne napjainkban!
Az egykori nagy italo-disco sztárok közül néhány, a fizikális hanghordozók eladásának drasztikus csökkenése miatt,eladják a lelküket azért hogy továbbra is valamennyire fent tudjanak maradni!
Lian Ross,Kristian Konde féle 1-2 slágeres senkik ,nem zavar ha megteszik,de hogy Fancy és Ken Laszlo beáll ebbe a sorba,az durva!
Tehetséges a stílusban nagyszerû zenéket készítõ elõadók képtelennek fizikális hanghordozón megjeleníteni zenéiket,levélváltásban panaszolták,nincs kiadó aki kiadná zenéiket!
TQ-t meg naponta nyomják a képünkbe,amivel persze elérik hogy az a kis létszámú e stílust kedvelõ réteg is majd Lady Gaga zenéket hallgat inkább!
TQ van minden mennyiségben,bezzeg a Miko Mission új daláról se kép,se megjelenési dátum,se videó!
Kaposi holnap is rakd tele a topikodat TQ képekkel,még a végén neked is jut hely a húsos fazék körül!😊))
ItaloDisco4Ever !
Lian Ross & TQ - All we need is love

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
de ez már érdekek,pénz,s némi focira hasonlító majdnem semmi<#shakehead>#shakehead>
Egyébként a producer most is fent van a Face-n ( Moises Hernandez ) felveszitek ismerõsnek, és elbeszélgettek vele az élet nagy dolgairól.<#nevetes1>#nevetes1>
A Többi meghívott vendég nagyon erõs idézõjelben "csak töltelék".<#wow1>#wow1>
De ezek az elõadók most egy hajóban egy producer keze alatt vannak és bizony TQ-nak húznak , ha tetszik , ha nem.
De viszont aki ma ismerkedik az italo-val, lehet, hogy pont fordítva vélekedik ... Azt mondja, úristen Fancy, az meg ki a f...e?😊
TQ,januárban koncerteket adott az USA-ban,és Fancy vendég fellépõ volt!
Nehéz ezt elfogadni, de ez van.
Még hozzátenném,Fancy,januárban koncerteket adott USA-ban,és ha jól tudom TQ vendég fellépõ volt!
Valamint a koncert szervezésében a TQ-t is alaposan megtámogató menedzsment vett részt!
Nem értem az eurodisco zene talán legnagyobb ikonjának számító Fancy,hogy adhatja nevét egy ilyen produkcióhoz,miért vállal egy ilyen semmi hangú énekesnõvel közös duettet!
Bár a dalt még nem hallottuk,lehet meglepetésben lesz részünk,de erõsen kétlem hogy ebbõl bármi jó dolog kisülhet!
Napjaink italo-disco sztár énekesnõje:TQ /mindenki õt akarja/ LOL!
Döbbenet!
ItaloDisco4Ever !
s már dübörög a wavocska<#finom>#finom>
de az is lehet hogy nem<#wink>#wink>