NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AeroCool
Pörög a topik ezerrel! Jó a hangulat! <#eljen><#taps><#eljen>

New Italo Vinyl

koszi!

az instrumentalt is be szerettem volna linkelni, de az a soundcloudon van es nekem meg nem engedi (30 napig).
ATELIER FOLIE-Leave Me Alone (ITALOCONNECTION VERS.)nekem az elmúlt hetek egyik legjobb zenéje<#eljen><#taps>biztos sokan örülnek majd neki, fõleg ebben a minõségben!!<#worship>

kaposi1
Így már jó.<#eljen>

ENOLION feat. DAN NEWMAN - It isn't up to you (Radio Edit)

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

http://www.youtube.com/v/0rs1wjl0OT0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
kaposi1
Amúgy számomra az még mindig felfoghatatlan hogy vadidegen , csak a neten ismerõs felnõtt emberek egy zenén úgy össze vesznek mint az óvodások a homokozóban a piros lapáton
Megér ez ennyit?<#shakehead>

Most azon morfondírozok, ha 10 embernek teszik valami, másik tíznek nem, de akiknek teszik, 10x hangosabbak, akkor olyan, mintha 10x annyian lennének... Tiszta politika ez kérem! <#nyes><#nyes><#nyes>

Choose your weapon!

kaposi1
Tényleg jogosan?
Aztán miért is?
Mert meg mertem kritizálni egy nótáját ami már futószalagon egy kaptafára készült szerintem.
Amúgy mi vagy te a barátodnak a személyi pincsi kutyája?
Ki a szar szólt hozzád ember?
Mégis kinek képzeled te magad hogy bepofátlankodsz ide aztán oltogatsz?
Anno azért fejeztem be a témát a másik topikban mert kedves barátod olyan alpári minõsíthetetlen hangnemben szólt hozzám ami nálam már nem fért bele.
De nehogy azt hidd hogy hasra esem elõttetek mert ti vagytok a nagy valakik.
Hát magasról leszarom tudod.
Kivágott a fórumból? Ez nekem új.
Én töröltem a Face oldalamról, és a topikját meg a Kedvenceimbõl , jobb ha tudod.
Tudtommal én nem személyeskedtem se veled se Mike-val szóval kicsit vegyél vissza az arcodból.

Lebuktam, tényleg ronda majom vagyok... <#rinya>
Felesleges a mentegetõzés, azonnal látszott, hogy nem vagy egy "seggszpír"! <#nyes>

Choose your weapon!

Musachy
Nézd, a személyes ismerõsök és a feltétlen rajongók mindig túlreagálják az ilyesmit. Tudjuk be ennek. Aztán meg, ha durva stílusban teszik, akkor szerintem önmagukat minõsítik le.
Különben ez a dolog, hogy "ez a fórum ilyen meg olyan, nem is jövök többet, meg a magyarok ilyenek" duma... és mégis jönnek és tízszer elmondták már egyesek, hogy nem jönnek, azért csak itt figyelnek és nyomogatják a mínuszokat, ha nem bírják ki, akkor pedig teleköpködik a topikot. Ez arra emlékeztet, amikor egyes csávók azért mennek a diszkóba eleve, hogy kiverjék a balhét. Tök mindegy miért, ha nem esnek tõlük hasra, akkor ütnek. Aztán azt mondják, hogy provokálták õket.

imo :) science fiction is science fact

Kimondtam, hogy pár száma tetszik, de nekem nagyon egyformák, és egyszerûen nem ismerem fel, hogy melyik melyik. Ennél bõvebben nem kívánkoztam kifejteni semmit sem.

Fasza a hangulat!!! Éljen!<#taps><#taps><#taps><#smile><#smile><#smile>

Musachy
Értem én, de attól még ki lehet mondani, ha eltérõ véleménnyel vagy. Meg azt is, ha egyetértesz. Ha bármely véleményedért megköveznek, attól még nem te leszel a hibás.

Éljenek a botfülûek! Meg a botsáskák.<#taps>

<#smile><#nyes>

Italo4ever
Kaposi ne hazudozz mar.
Egyet biztosan tudok,akkor nyaron pont kint volt nalam Mike amikor itt elkuldott a francba jogosa,mint aki new italo geniusznak kepzeli magat,es lattam,ahogy rogton kivagott a forumbol es torolt az ismerosei kozul. Te egy akkora keszinu fereg vagy,amilyet nem baszott magyarorszag XDDD ezt se torold ki te idiota,en nem tudok szepen irni nem is akarok neked,te ronda majom te is vegyel vissza mar a nagy face-bol italove. Pont hogy ti gerjesztettek az egeszet,most sajnaltatod magad kaposi,menjetek a p...ba! XD

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"

Mert dilettáns, botfülû vagy! Akinek nem ugyanazok a zenék tetszenek, mint nekem, mind az! <#nyes><#nyes><#nyes> (Szerencséd, hogy véletlenül ez tetszik nekem is...<#nyes>) Nekem nagyon tetszik TQ új nótája is! Akinek nem, az sosem hallott még jó zenét és irigy a kockafejû hölgyemény sikereire! <#nyes><#nyes><#nyes> Hidd el, nem keveset kellett neki dolgoznia ezért a sikerért... <#nyes>

Choose your weapon!

Sok embernek tetszik, látod.<#smile>
Mi nem értünk hozzá.<#awink>

Cimbora, lehet, hogy rossz reakció, hogy nem szállok vitába, de én ilyen vagyok.
Egyszer elmondom a véleményemet, amit nem gyõzök hangsúlyozni, hogy egyes szám egyes személyben, arra ügyelve, hogy ne bántsak meg senkit, de utána már nem fogok senkivel szájalni, ha õ másképp reagál rá ... És a másképp számomra nem azt jelenti, hogy ELTÉRÕ véleménnyel, hanem másféle hangsúlyban!!!

Nekem ez tetszik:

Keen K feat. Infam-Night Dancer

Talán valakinek még megtetszik... <#nyes><#nyes><#nyes>
Hú, de gonosz vagyok! <#nyes><#nyes><#nyes>

Choose your weapon!

Musachy
De most miért kéne törölni? Nem elfér? Talán valaki innen értesül róla elõször.
TQ videóit és képeit is lehetne ilyen alapon tabuként kezelni, mert kritizáltuk páran (beleértve Téged is). Ha most egy feltétel nélküli TQ-fan neked esne emiatt, akkor pont a másik oldalon kellene érezned magad. Komolyan nem értem, hogy ezen miért kell megsértõdni. Csak akkor tetszik egy fórum, ha mindenki egyetért?

Valami tényleg nincs rendjén az emberekkel. És ez nem is biztos, hogy "magyar probléma".

kaposi1
Feri ez nagyon tetszik nekem.<#eljen><#finom>
Majdnem kimaradt ettõl a sok felesleges hozzászólás miatt.<#sir>

kaposi1
Ti gerjesztettétek, szóval szégyenkezni nem nekem van okom.
Kérd a törlést az admintól hátha megteszi neked.

reynaud
Ez konkrétan szégyen ami itt folyik!

Nincs szükség erre a videóra itt,és én mint feltöltõ kérem hogy töröld!

ItaloDisco4Ever !

kaposi1
Mivel szólásszabadság van az összes hozzászólás így a videó is marad.
Talán leszûrnek azok is valamit az egészbõl akik késõbb esetleg beleolvasnak a fórum ezen nem a legdicsõbb lapjába.<#shakehead>

Musachy
<#felkialtas> Valamilyen szinten (bár most épp nem negatívan) én is meg lettem említve (én lennék a Muchacy), tehát egy gondolat erejéig beleszólok, bár lehet hogy nem kéne.

Ami azt illeti én az elején mindig dícsértem Mike zenéit, amikor még járt errefelé, azóta is meghallgatom, ha rak fek újat valahová. Igen, én is értesülök róla egybõl, ha van ilyen, magam is ismerem az elérhetõségeket - anélkül, hogy az elsõ számú fanok értesítenének róla...

Én már nem nagyon kommentálom, ha tetszik, vagy ha nem. Enélkül is - a mellékelt ábra alapján - szít elég indulatot a dolog. Nem vonom kétségbe azt, hogy jó dallamokat csinál, elismerésem és Diókát is megilleti, mert a látvány is érdekes, amit hozzátesz. Én semmiképp sem mondok rá rosszat, annál is inkább, mert én még csak hasonlót sem tudok kreálni. Azt viszont nagyon nem komálom, ha valakit már-már ajnároznak, akármit is csinál, ha mondjuk átírná italo stílusra a boci boci tarkát, akkor is mesterkézrõl zengnének ódát... ez a fajta rajongás már taszít.
Errõl nem Mflex tehet, õ legalább bölcsen a háttérben marad, talán érdekli a kritika, talán nem, mindegy.

Az meg, hogy valaki kimondja, hogy valami neki nem tetszik? Mondja! Aki emiatt a torkának ugrik, azzal valami gond van. Lehet képviselni más véleményt, de akkor azt kell mondani, hogy "de nekem tetszik és szerintem ezért meg ezért jó", de sértõdötten egy oldalon keresztül szapulni... És Atiapuka reakciója erre nem jó, ha az, hogy akkor inkább nem is mondok véleményt. Sajnos a politikában is ez vezet mindig oda, hogy egyesek ráerõltetik az akaratukat másokra és azok már nem merik kimondani a véleményüket sem! Állítólag szólásszabadság van és szabad vélemény nyilvánítás. Senki sem gázolt bele senkinek a becsületébe még, azt hiszem legalábbis.

Az sg fórum pedig nem a legalja, ezt a hülyeséget be ne vegyétek már. Ezt azok hirdetik, akik sértõdötten "kivonulnak" innen és ettõl okosabbnak és felsõbbrendûbbnek érzik magukat.
Ha ettõl kevesebbet töltenének a gép elõtt (pl. facebook) és több idõt a természetben és a szeretteikkel, akkor meg is érteném.

Na, ennyi.

reynaud
Szia Ági!

Ne is remélj ilyen emberektõl tiszteletet!

Szádba adják azt hogy anyáztál,õk akik rendszeresen trágár szavakat használnak,miközben részedrõl is csak annyi történt hogy elmondtad a véleményed egy zenérõl,illetve megvédted álláspontodat!

A hibát én követtem el,hogy jóhiszemûen beraktam ide ezt a videót,és jól írod miközben borzalmas rossz zenékre egymás nyakába ugranak,ha megjelenik egy Mflex zene itt néhanapján akkor azonnal megjelennek a megmondó magukat zenei szakértõnek gondoló tagok,hogy megírják a szánalmas, kritikájukat,amiben normális indokot nem is tudnak adni miért nem tetszik nekik!

Gondolom ettõl jobb lesz a napjuk,lehet szürke hétköznapjaik kitörési pontjaként élik meg ezt a dolgot,tehát csak tegyék ha örömüket lelik ebben!

Amikor regisztráltam,abban a hitben voltam hogy találok majd néhány embert akivel normális,intelligens módon eszmét cserélhetünk zenékrõl,néhányan voltak is,de ezalatt a rövid idõ alatt is fokozatosan léptek vissza nem kevesen ettõl a fórumtól,illetve jó ha havonta egyszer belépnek olyanok akiknek én adtam a véleményére!

Mit reméljünk egy olyan topiktól ahol olyanok firkálnak akik kiváló italo zenékre is rendszeresen fanyalognak!

Bizony zajlik a mondhatni szokásos szintû magyar fórumélet itt is!

Miután én raktam be,a további mocskolódást megelõzendõ,megkérném a házigazdát törölje az MFLEX videót!

Végül!
Ági jelentkezz be majd a soundcloud-ra,megy majd priviben a mail címem!

ItaloDisco4Ever !

gyorgy74
Látom zajlik a jó kis Magyar fórumélet!!!!Én inkább nem kommentálok semmit hísz nem értek hozzá.

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Kicsit zenéljünk is... <#hamm>

Keen K - Illuminate

Choose your weapon!

Hát, kaptál rendesen, de ezen csak nevetni kell! <#nyes> Nehogy már más mondja meg, mirõl mit írj! Különösen, hogy normálisan teszed és nem fröcsögve. A reagálás viszont, jó magyar szokás szerint, azonnal teli van személyeskedéssel és elõhozzák pillanatok alatt az "ügynöki múltad"! <#nyes><#nyes><#nyes> Ez egyébként azért van, mert semmilyen konkrét érvet nem tudnak felhozni a saját állításuk alátámasztására és átmennek inkább kollektív szidalmazásba. <#nyes>

Choose your weapon!

Ráadásul finoman írtam, úgy érzem. Hiszen nem kezdtem el szidni, hogy ilyen meg olyan, sõt, írtam is, hogy pár zenéje tetszik, sõt példáloztam is.

Szóval szerintem semmi bántót nem írtam, de hát többet tényleg nem írok semmi negatívat. Mondjuk nehezen tudok csendben maradni, de azért megfigyelhetõ, mostanában mennyiszer vagyok, és évekkel ezelõtt mennyit voltam, írtam. De mindegy végül is.
Majd nem nyomogatom a play-t, ahogy ki lettem oktatva.:)

Egyébként tényleg azt nem értem azt, hogy ... á mindegy nem is érdekel már.:)

Felesleges válaszolni, mert nem jön ide többet, tehát úgysem olvassa! <#nyes> Elsõ nekifutásra én is reagálni akartam a hozzám írt részre, de nem tudok, mert nem értem, amit írt! Nyilván sértegetni akart, de nem tudom mivel! Azzal, hogy nem a fészbookon élem az életem? <#nyes>
Azt sem értem, miféle lavinát indított atiapuka, csak leírta, hogy neki nem tetszenek Mflex zenéi. Mi ebben a lavina?

Nem akarok én semmit felmutatni, ezeket a szuper zenéket szeretném minél több emberrel meigsmertetni, ennyi a történet. Ez pedig sikerül!

Choose your weapon!

kaposi1
Kedves Ágica!

Kicsit hátrább az agarakkal.

Nem tudsz te semmit az a helyzet.
Vajon honnan is tudhatnál olyan privikrõl ami a háttérben mennek.
Amiben komoly zenészek, de nem írok neveket kifejtik a véleményüket Mike zenéjérõl.
És nem tudsz olyan privikrõl sem amiben az oly naggyá magasztalt barátod a azzal kérkedik hogy pénzzel sok mindent el lehet intézni, és jobb ha nem is folytatom. mert még bajom is eshet.
Szóval nyugodtan csak kövessétek Mike barátotok zenei pályafutását , nem is tagadom nekem is tetszik jó pár zenéje de amit lemûveltek a fényezésével azon csak mosolyogni tudok ( tudunk)
Látod nem töröltem a videóját sem innen, holott tudtam mekkora flémet fog elindítani itt.
De áruld már el nekem hogy van az hogy ha szeretett zenészetekrõl van szó megjelentek itt egy olyan fórumban amit elvileg nem is olvastok?<#ravasz1>
A háttérben nem én olvasgatok azt hiszem.
Még az ismerõseim közül is töröltem, szóval semmit nem olvasgatok róla elhiheted.
Ha belebotlom meghallgatom , mert miért is ne? De nem kommentálom és nem hízik a májam elhiheted.

Amúgy meg örülnék ha többet tényleg nem jönnétek ide felesleges feszültséget kelteni.

Igen Ágica, csak mikor én véleményt nyilvánítok, akkor mindig egyes szám egyes személyben beszélek, és nem adok tanácsot a másiknak, hogy mit tegyen.

De tényleg nem foglalkozom ezzel a témával tovább...

Sziasztok!

Tisztelt Kaposi!

Mert házigazda vagy, az nem jogosít fel téged semmire, ha nem tudsz tisztelettel beszélni egy nõvel, akkor bele se kezdj.
Nem vagyok a pubikád, ilyen öreg fejjel tanulhattál volna némi tisztelet, de látom nehezedre esik, pl ugyanannyira, mint a helyesírás és legfõképpen az angol nyelv, de ez már más téma. Olvass utána, hogy miért is ez a legtöbb vélemény mostanában.
Úgy hiszem, hogy én megadtam a tiszteletet mindenkinek, mert normálisan leírtam a véleményem. Ha valaki így viszonyul hozzám, az viselje el, hogy hasonló választ is kap.
A szövegértelmezéseddel is gondok vannak, vagy talán teljesen félrelátsz? Ki anyázott kit? Én sehol nem olvasok ilyet és az izomból ráugrik, -ahogy ti fogalmaztok- pontosan rátok illik, mert nem tudjátok elviselni, hogy valaki töretlenül tör felfelé. https://soundcloud.com/mflex
Néha olyan zenéket ajnároztok itt, hogy szinte hallgathatatlan, bár lehet, hogy nektek tényleg tetszik, de akkor azt is el kell viselni, ami másnak tetszik.
Visszaolvasva, amíg Mflex ki nem osztott, addig te saját magad reklámoztad itt elsõként a zenéit, most a háttérben olvasgatod, hogyan szapulják és talán még a májad is hízik tõle.

Tisztelt Italove!

Mibõl gondolod, hogy neked tudnod kellene, hogy kik azok, akik elismerik a zenéjét. Te valami producer lennél, meghatározó személyiség a stílusban? Biztosan nem, nem tudsz te sem semmit, mint ahogy én sem, viszont azt látom, hogy te csak annyit tudsz felmutatni, hogy állandóan reklámozod a warez oldalad, ezt biztosan sokan elismerik, ugye? Én is tag vagyok (férjem által) a facebook spaceitalo topikban, bár ritkán olvasom. Én azt mondom, hogy egyáltalán ne fogadjon meg itt semmilyen tanácsot, és folytassa ezt az utat. Bár nem hiszem, hogy olvasná a fórumot, néha megjelenik a facebook-on, kirakja a zenét és már el is tûnik.

Kedves Atiapuka!

Nem megsértõdni kell, ha valaki nem ért veled egyet, hanem felvállalni és normálisan megindokolni. Te indítottad a lavinát, szinte ahogy megjelent a zene, azzal, hogy egyforma, pedig ha valami más, akkor ez tényleg az. Az elõzõ zenéhez, ha jól olvastam, akkor Muchacy írta, hogy egész kellemes. Erre a hozzászólásra senki nem plusz egyezett legalább, ahogy ma szokás. Pedig az is nagy siker lett. A lényeg, amit én látok, hogy valaki indítson egy hozzászólást, hogy nem tetszik és erre -ismét a szavaitokkal élve- (izomból ugranak) a többiek.

Senkit nem akartam megbántani, próbáltam normálisan fogalmazni, bár tudnék keményebben is, de néha kicsit nézzetek magatokba, mielõtt írtok valakirõl, aki már tett le olyat az asztalra, amitõl mindig fent marad a neve, még akár halála után is. :-)

Ide többet nem lépek be, gondolom ennek sokan örültök. További szép napot mindenkinek! :-)

Ágica

The beauty is in the eyes of the beholder.

Nekem ez a kedvencem tõle:
Peter Wilson - Better Run Away

Cimbora nem érdemes erre az ügyre több szót pazarolni.
Legalábbis én olyan vagyok, ha másnak nem tetszik amit csinálok, amit írok, nem teszem többet, aztán kész.

kaposi1
Még midig jó ez a Mirko nóta. <#eljen><#taps>

Peter Wilson - Love On The Run
http://www.youtube.com/v/a0GjkL4772I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB<#taps><#eljen>

Nem értem miért kell csak a pozitvumokat mondani, különösen ha magyar az illetõ, akirõl szólnak. Talán beleolvas a fórumba és talán érdekli a közönsége véleménye a dalairól, mivel elvileg nekünk készíti. Ha ha egy kis sütnivalója van, figyelembe veszi a kritikákat, hogy egyre jobbak legyenek a zenéi. Nekem ez lenne a logikus.
Nem pedig izomból fikázni azokat, akik más kritikával állnak elõ...

Choose your weapon!

kaposi1
Szerintem is nagyon jó dal.

Na nekem ebbõl a 8. nagyon bejön.<#finom>

kaposi1

Látjátok itt már meg is jelent a slágerlistán holott akinek füle van az hallhatja hogy ez a dal az ének miatt nagyon nem sikerült.
De van egy olyan hallgatói bázis aki bár tudja, de soha nem ismerné el hogy ez egy elbaltázott dal.

Egyébként pár perce írtam meg a a producernek hogy ezt az új dalt nagyon nem szeretik itt Magyarországon.
A válasza az volt semmi gond, és megérti, de TQ ázsiai származású egyelõre ennyi az angol kiejtése.

De nem kezdett el anyázni és fröcsögni hogy mit képzelek én amiért kritizálni merem , és ez itt a lényeg.<#eljen>
Ettõl ez a dal még nagyon sikeres lesz ebben biztos vagyok.<#nevetes1>

Nem is kell mindig vadulni<#smile>jól írtad, kellemes zene<#eljen>

kaposi1
Kicsit lágyabbra vette a stílust ,de kellemes zene.

Azért kellemes reggelt mindenkinek<#integet2>Ébresztõnek pedig egy újabb szerzemény Digimax mestertõl<#finom>
Evelyn Hart - How Deep is Your Love (DiGi Max Velvet Mix) 2014
http://www.youtube.com/v/XD-9TBOF_Fw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Semmi különös nem történt, csak egyszerûen megint bebizonyosodott, hogy itt jobb, ha az ember nem ír negatív véleményt, mert utána csak kioktatják.
Ennyi. De én megtanultam.

Vihar a biliben<#szomoru1>szokás szerint......Üssük inkább TQ-t, ezért a harmat gyenge zenéért amit most követett el<#zavart1>