NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amaximus
ez a zene inkább csak átlagos (nekem).ebben a hosszban már picit ötlettelen.
egyébként olyan zenét is felraksz majd egyszer,ami nem ment át a csodahardvereden? <#nevetes1>
amaximus
mostanában akciósak a piacon az ázsia lányok divat videói?sokadik italo zenei vidibe rakják bele a feltöltők. de miééééért??!
vagy ezt nem bántja a youtube tartalomszürője?

európai csajokat akarok!!!!<#nevetes1>
amaximus
tudom, jah, aha, pont mint a videóban, nem csak egymás felé tartanak, de találkoznak is, és így születnek a csillagok is, meg az új betűk is, de ahogy látom a borítón is ez a helyzet.<#hehe>
Miko Mission - Universal Feeling Vinyl, 12'' (2014) <#finom> <#finom> <#finom>

Label: I Venti d'Azzurro Records - VAM 20.13
Format: Vinyl, 12", 45 RPM
Country: Italy
Released: 09 Mar 2014
Genre: Electronic
Style: Italo-Disco

Tracklist

A Universal Feeling (Vocal Mix) 5:55
B Universal Feeling (Extended Remix) 8:33

http://www.mediafire.com/download/sb2dd5m9g9mzr2g/Miko+Mission+-+Universal+Feeling+Vinyl%2C+12%27%27+%282014%29+Italo-Freaks.rar#39;'_(2014)_Italo-Freaks.rar

Utoljára szerkesztette: Italo-Freaks, 2014.08.18. 18:15:11
Határozottan kellemes <#integet2>

SynthLove - Synth Love

I.D.W.

Choose your weapon!

mondtam én<#smile>
kaposi1
Nagyon nagy zene akárcsak a párja a lemezről.<#finom>

Hélicon - The Net (Vocal Version)

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Raf Coney - I See You Later (Vocal Version)
<#hamm><#hawaii>

Talán Laser Cowboys - Ultra Warp

Choose your weapon!

Musachy
FENY az, csak a betűtípus miatt a vízszintes vonalak egymás felé tartanak...

imo :) science fiction is science fact

Bocs, csak egy gyors kérdés, több fórumra is feltettem: pár napja jártam (08.12.) Olaszországban, és útközben a Radio Ottanta-t hallgattuk (80-as évek slágerei). Kb. délután 3 óra körül, hazafelé menet közben hallottam egy zenét, de sajna, nem tudom a címét, de nagyon jó lenne megszereznem. Hülyén hangzik, de még egy sort sem jegyeztem meg belőle, viszont amire tudnék támaszkodni az az, hogy volt benne egy szintiszóló (talán a refrén után), amelyik nagyon hasonlít a Hét mesterlövész filmzenéjének 'orchestra hit' részéhez... Ez nem túl sok, de talán valakinek beugrik. Köszönettel, long live italo!!!<#help>
amaximus
Gratula az előadónak, az album zenéi szerintem egész jók!
ami nálam szint alatti, az legfőképp a maszterelés,ami hát jóindulattal is nagyon kezdő kategória a címadó dalnál...kásás az egész,minden hang mintha bele lenne dobva egy turmixgépbe,aztán kijött,ami kijött.
remélem ez csak a vidi kedvéért van, bár az az érzésem, hogy ilyesmi van azon a lemezen is.
a vokál miatt nem zokogok, mondjuk úgy diplomatikusan, tűrhetőnek érzem, persze sokkal jobbat mindenki el tudna viselni. vélhetően egy kicsit nagyobb odafigyeléssel a maszternél még sokat lehetett volna ezen javítani,hogy összképben harmónikusabb legyen, ne olyan,amilyent hallunk. 😊
hogy szergejt mit kell külön sztárolni nem tudom, nem önzetlen szívességből adja ki ezeket, ez üzlet neki, ő feccöl bele némi lét, övé a bevétel min. 80%-a, ha mázlija van az előadónak néha fizet némi jogdíjat is neki, de többnyire aki rákerül egy lemezre,az örüljön, hogy van saját borítója és ennyi,ami a 2 csajnál egy picit lehetett volna ötletesebb is,de hát tudjuk, hogy mellel, seggel,főleg ha egy jó nőről beszélünk jobban fogy a bambi is, bár itt egy picit nívósabb borítót is el tudtam volna viselni szergejtől. 😊 annyi biztos, ebbl fognak venni,mert ezen legalább zeneileg nézve "zenék" vannak.
hogy a maybe baby-ben az 1,27-1.28 körüli kicsit bizonytalankodás mi akart lenne,hááááát, meg se tudjam! 😊 kár, hogy a PENY és a FÉNY közötti apró különbséget nem fedezték fel legalább Lajosék időben.
reméljük, ha lefutnak az eladások, lesz hamarosan normális digitális kópia is, hogy jobban meg tudjuk hallgatni.

egészségére<#oooo>
<#szomoru1>van igazság a szavaidban
viszont a beach club record-os kiadványoknál jobb.......
merem remélni ez még csak jobb lehet a jövőben<#integet2>
A cd-éi legtetejére teszi, hogy ne a többi porosodjon.<#wink>

És aki megveszi, vajh mit csinál vele? Nézegeti? <#conf> Mert hallgatni nem sok értelme van! <#nyes> Ja, megvan! Posztolja a borítót! <#nyes>

Choose your weapon!

kaposi1
2014-es kiadású de már most arany árban mérik.<#wow3>

MANUEL - Occhi Occhi Occhi (Hysteric Extended Edit)

Discogs

Jól van srácok, csak nekem a fórumon az a tapasztalatom, hogy ha valakinek egy hazánkfia együttes nem tetszik, az kap anyait-apait. De meg sem szólaltam.<#vigyor0>

kaposi1
Aki ismeri Lacit az soha nem mondana rá ilyet.
Irigy lenne?
Mire is?
Azt hiszem sokan irigykedhetnénk azt hiszem a "kicsi" gyűjteményére.<#nyes>
Hallott ő már sok olyan dolgot amihez mi hozzá se tudnánk szagolni.
Akár még Orlando témában is.<#wink>

Cimbora, ezt nekem nem kell leírnod, nem én vagyok az 'irigy' dumás.<#wink>

Wind 67
no Én bitang irigy vagyok ,mire is ? Sosem vonzott ez a számítógéppel hekkelek 1 zenét stílus. Viszont emelem kalapom azok előtt akik ezt profi módon művelik. Hogy valami jól vagy hallgatható az nálam külön kategória. A Jó az folyamatos a hallgatható csak 1x.

Csak a WAV peregjen

Ez jó szöveg.<#vigyor0>

Az "irigység" a szektások dumája! <#nevetes1>

Choose your weapon!

Nem egy Ryan Paris az biztos, de szerintem teljesen hallgatható. Változtatni nem nagyon lehet, mert adottság kérdése leginkább. A zene viszont ,pici csiszolás után, lehet olyan jó, hogy simán elviszi a produkciót, mert jó a dallam.

Choose your weapon!

Készülj rá, hogy meg fogod kapni az 'irigység beszél belőled' szöveget.<#vigyor0>

Wind 67
Ez az énekhang igen gyengécske ezekhez a ritmusokhoz. Dombon ülő vadászkutya legyek, ha csak én hallom így...

Csak a WAV peregjen

Szerintem tökre Savage-os hangzása van. Nekem tetszik.

<#eljen> Én ezt az Unbelievable c. nótát átfuttatnám egy komolyabb hardware-en, mert ebben még jócskán van spiritusz. Szerintem semmivel nem gyengébb zene, mint a Maybe baby. Úgy érzem, a szinti hangzáson még lehet csiszolgatni és akkor igazi klasszikus lenne mind a kettő. De így is tetszenek. Nagyon fülbemászó mindkét nóta dallama. Gratula!

Choose your weapon!

kaposi1
Nos.
Ha ma csak egy zenei ajánlatot hallgatsz meg akkor ez legyen az.
Óriási gratuláció Birizdo Lajos barátunknak ezért a fantasztikus maxiért.
Külön köszönet hogy egy fantasztikus magyar szerzeményt is elhelyezett a maxi dalai között.
Nekem mondjuk ez a kedvencem de ízlések és pofonok.
De szerintem a legkényesebb Italo rajongó is megtalálja rajta azt a nótát amit szívesen hallgat ill. játszhat a bulikban.
Nagyon egyben van ez a Maxi !!!!!!!!!

És persze nagy köszönet Sergey Podosenov-nak is mert nélküle ez nem jöhetett volna létre az SP Records-nál.
Bravó fiuk csak így tovább.<#eljen><#taps><#worship>

Birizdo I Am - Maybe Baby 12'' MAXI SINGLE

Ezek is marha jó zenéi, de nekem azért a Playboy marad az első számú kedvencem tőle. Emlékszem K. Conde Dolce Vitájával hallottam egyidőben, és mindig azt a két számot hallgattam.

Érdekes, mert múltkor hallottam a Dolce Vita amerikai és európai verzióját is. Na az európai nem tetszik.

Orlando utolsó zenéi nekem már nem igazán jöttek be, de a héten ezt hallottam, és tetszik.

Biztos vagyok benne hogy tudod,csak most hirtelen kimaradt.......................ez is
David Lyme ‎– Let's Go To Sitges
David Lyme ‎– Let's Go To Canarias
David Lyme ‎– Let's Go To Lloret
big big kedvencem nekem is<#awink><#eljen>
Musachy
Macifejű Estimádó barátunk milyen nyalka orosz katona volt! <#vigyor3>

Estimado - Praise The Sun (2014)

<#eljen><#taps>

Musachy
Kétszer írtam választ erre, megjelent, hogy duplikált üzenet nem küldhető, viszont egyáltalán nem látható...

Szóval az lett volna, hogy ez a száma a kedvencem (kiadták "Let's Go To Lloret" címmel is).

Jó nyaralást Laci!<#wave><#wave>

Musachy
<#zavart> jó ez fórum...

kaposi1
Most nyaralok de azért az ilyen feldolgozásokat itt is szívesen meghallgatom.<#eljen><#finom>

Sziasztok!
Múltkor beszélgettünk az átdolgozásokról.
Ez nekem tetszik. Én eleve szeretem David Lyme számait. Emlékszem anno a Playboy és a Bambina a kedvenceim voltak.

Huhaaaaa<#csodalk>
még jó hogy nem englisül írtad:::::: my face nation<#hehe>
Musachy
"máj faszi-nésön, máj faszinésön" <#hehe>

Nekem nem sok Tq szám tetszik, de ezt szeretem. És a másik kedvencem az Italove-os.

Eza Tq variáció még mindig visszatérő<#szeret>
igaz???
<#hehe><#vigyor3>
kaposi1
Bizony van benne egy kettő nagyon várós dal ami még nem jelent meg más kiadványon eddig. <#finom><#taps>

Zyx Italo Disco New Generation Vol.5

CD 1
MIKO MISSION - UNIVERSAL FEELING (Vocal Version)
BORIS ZHIVAGO - LOVE IN RUSSIA (ZYX Extended Mix)
SIBERIAN HEAT - PICK UP THE PHONE (ZYX Summer Mix)
TQ FEAT. KEN LASZLO & FRED VENTURA - IN THE NIGHT (Extended)
ALDO LESINA - GOODBYE (Extended Power Mix)
M@RGO FEAT. MODE ONE - MY LOVE IN YOUR HEART (Disco Version)
RAF CONEY - I SEE YOU LATER (Vocal Version)
FRED VENTURA - DON‘T GIVE UP (Italo Connection Remix)
THE SWEEPS - VOICES (Extended Version)
CASANOVA - I LOVE YOU (Long Mix)
LINDA JO RIZZO - USSR (ZYX Italo Mix)
CD 2
MODERN BOOTS - TEARS OF A BROKEN HEART (Extended Version)
HELICON - THE NET (Vocal Version)
ESTIMADO - YES YOU ONE (Long Version)
JACO - HEY OPERATOR (Rum Version)
D. WHITE - NO CONNECT (Long Version)
AMAYA - NEW WAYS
LINDA JO RIZZO FEAT. RYAN PARIS - ALL AROUND (80s Mix Long Version)
DEAN CORPORATION - APP ME (Italo Dance Mix)
DIGITALO - DIGITALO (Extended Version)
LASERDANCE - COSMIC ENERGY (Space Version)
TIZIANA RIVALE - JUST HOLD ME TIGHT (Soft Version)

Várható megjelenés : 05.09.2014

<#wave>
Figyelem!!! Ma este !!!!
Újra akcióba lendülünk vége a nyári vakációnak kipihentük az év fáradalmait.
Most szombaton aug. 9.-én este 19 h kor élő adással köszöntjük az új szezon érdeklődőit.
Lesz élménybeszámoló, kívánságműsor,elöző pityu müsorok kérése és nagy meglepi és persze nagy durranás...és ez egyenes élő adásban itt.

http://www.ustream.tv/channel/%C3%89l%C3%B6ben-pityuval

A múltkori ''szaggatós'' technikánkat természetesen csiszoltuk és most már 4K HDDD-ben adjuk az élő müsort.
Aki kimarad az lemarad!!!
Lesz egy bomba meglepi is...besirtok..<#nevetes2>
Nekem most ez az egyik kedvencem,de még csak demo. Úgy kezdődik mint Haddaway-life,de nekem az is nagy kedvenc volt...
Bad Boys Blue-Heavenly
amaximus
ez is jó, a kettö közül határozottan a Brayan-féle remix felé húzok, bár inkább zenei hangulat kérdése
amaximus
nem ismertem ezt a Brayan remixet, de jól meg van csinálva, tetszik!
bár önmagában az eredeti vokál trance is jó zene, csak ugye teljesen más a fekvése. 😊
amaximus
nekem sincs. 😊 mivel ez egy CSAK új italo fórum,így erősen tartózkodom a világ zenei termésének és jobb újdonságainak bemutatásától 😊 de én egy olyan zeneszerető vagyok,aki rengeteg stílust hallgat és szeret is.
Én meg lépek,mert reggel melódia lesz....sajna....További szép estét
<#integet2>