NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam nem fér bele, de ha nálatok igen, akkor csak hallgassátok bátran! <#smile>#smile>
Choose your weapon!
Igen, ez jó kérdés.
A diszkó műfajba lehet, hogy minden belefér... voltam már olyan helyeken, ahol a roma mulatós rendszeres volt... Akkor az is diszkózene?
imo :) science fiction is science fact
Egyáltalán nem unalmas.
Choose your weapon!
De az nem unalmas, mindig disco zenét hallgatni? Én minden stílust megunok egy idő után.
Nem mondtam, h nem jó zene, csak én nem annyira szeretek más stílust hallgatni. A discoban minden benne van, ami más stílusokban csak részben van meg, akkor pedig minek erőlködjem itt minden félével? <#smile>#smile>
Choose your weapon!
Szerintem nem csak az a jó zene, amiben disco van. Pl. Nekem nagyon nagy kedvencem Leo Rojas, amit itt ismertem meg. Sűrűn hallgatom, és a barátnőmet is elvarázsoltam vele.
Ja, így már ismerem hallás után, de nem vagyok rajongója a stílusnak. Hallgatható, de hiányzik a disco belőle! <#smile>#smile>
Choose your weapon!
Csak siess, mert Laci biztos kitörli, hozzáteszem, jogosan.
Azért ezt nem baj ha meghallgatod: All I Have To Do Is Dream - Everly Brothers
Tartok tőle, mivel nem ismerem őket! Azokat, amik nem tetszenek, meg sem jegyzem. Feleslegesen nem pazarlom a RAM-ot. <#wink>#wink>
Choose your weapon!
Érdekes, mert én inkább a 70 előttieket, és az utniakat szeretem. MInt pl. Hermina Hermits vagy a All I Have To Do Is Dream - Everly Brothers az egyik régi kedvencem. Vagy ezek is 70-esek?
Azokat én sem igazán komálom, de tudom, fülcsi szereti.
Igen, de az eredetije nekem nem tetszett. Nem szeretem a 70-es évek disco zenéjét.
Choose your weapon!
Ez szerintem fülcsinek bejön.
Legalábbis ez az együttes 70-es, nem?
Legalábbis ez az együttes 70-es, nem?
<#eljen>#eljen>
Valahogy így kell kezdődnie egy elektronikus disco zenének, ahogyan ez a nóta indít.
Worship - Orion Forever (Auxiliary tha Masterfader Electric Disco Mix)
Worship - Orion Forever (Auxiliary tha Masterfader Electric Disco Mix)
Choose your weapon!
Nekem tetszik.
Auxiliary Tha Masterfader – The Disco Dictator E.P
Label:
Home Breakin Records – HB 012
Format:
5 × File, MP3, EP, 320 kbps
Country:
Canada
Released:
27 Jun 2011
Genre:
Electronic
Style:
House, Electro, Disco
Igaz nem a legújabb zene....de....egy hallgatást megér.....valakinél többet is....
http://www.discogs.com/Auxiliary-Tha-Masterfader-Disco-Dictator-EP/release/3576134
Label:
Home Breakin Records – HB 012
Format:
5 × File, MP3, EP, 320 kbps
Country:
Canada
Released:
27 Jun 2011
Genre:
Electronic
Style:
House, Electro, Disco
Igaz nem a legújabb zene....de....egy hallgatást megér.....valakinél többet is....
http://www.discogs.com/Auxiliary-Tha-Masterfader-Disco-Dictator-EP/release/3576134
Tuttiiiiii! <#finom>#finom>
Passengers - Girls Cost Money (Auxiliary tha Masterfader Play that Disco Music Edit)
Passengers - Girls Cost Money (Auxiliary tha Masterfader Play that Disco Music Edit)
Choose your weapon!
Na őszintén szólva ez a Seed-től sem ájultam el. Maradok annál, amit az elején mondtam.😊 Na meg persze az örök kedvenc, az a love once-os..)
Érdekes nekem a Sensation Of Love csalódás volt. De hát ízlések és pofonok.
Na majd megnézem azt a Seeds-es zenjét is. Ilyen Seeds-es zenéje volt az Alphaville-nak is, úgy emlékszem. AZt is szerettem.
Na majd megnézem azt a Seeds-es zenjét is. Ilyen Seeds-es zenéje volt az Alphaville-nak is, úgy emlékszem. AZt is szerettem.
nekem is tetszik!
kár, hogy annyira erős áthallása van The Connells - 74-75 című számának refrénjével (ezt úgy 2 ütem után már hallottam is) és jópár taktusával, hogy nehéz is lenne tagadni, mennyi benne a kölcsön inspiráció. <#vigyor>#vigyor>
kár, hogy annyira erős áthallása van The Connells - 74-75 című számának refrénjével (ezt úgy 2 ütem után már hallottam is) és jópár taktusával, hogy nehéz is lenne tagadni, mennyi benne a kölcsön inspiráció. <#vigyor>#vigyor>
Szintén erről a maxiról nekem a Seed of love tetszik ami ilyen stílusú zene.
De az abszolúte favorit az a Sensation Of Love róla.<#finom>#finom><#szeret>#szeret>
De az abszolúte favorit az a Sensation Of Love róla.<#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nekem marhára tetszik.
Ezt a számot szeretem.<#taps>#taps>
Choose your weapon!
na ezt nem értem <#nemtudom>#nemtudom>
kellene? <#conf>#conf>
vagy ez megint valami régi sztori árnyéka?
mindegy, ne fejtsd ki!hagyd a csába. <#nevetes1>#nevetes1>
kellene? <#conf>#conf>
vagy ez megint valami régi sztori árnyéka?
mindegy, ne fejtsd ki!hagyd a csába. <#nevetes1>#nevetes1>
Bonfeel Electro Band--Hello Girl (2014 Dj Ikonnikov E.x.c. Version)
Azokat a zenéket meghagyom az olyanoknak, akik csak lerágott csontokat szoktak posztolgatni! <#hehe>#hehe>
Choose your weapon!
ja, hát igen, egy az egyben hozzányúlni (és semmi újat nem hozzárakni) a jól bevált és tényleg szuper 80-as Helicon alapokhoz nem lehet sikertelen.
ezt akárhogy variálják, ezekkel a hangokkal nem lehet elrontani, benne van az italo disco érzés lényege mind hangzásban,dallamban, vokálban. nagyon jó zene!
ezt akárhogy variálják, ezekkel a hangokkal nem lehet elrontani, benne van az italo disco érzés lényege mind hangzásban,dallamban, vokálban. nagyon jó zene!
ez a zene inkább csak átlagos (nekem).ebben a hosszban már picit ötlettelen.
egyébként olyan zenét is felraksz majd egyszer,ami nem ment át a csodahardvereden? <#nevetes1>#nevetes1>
egyébként olyan zenét is felraksz majd egyszer,ami nem ment át a csodahardvereden? <#nevetes1>#nevetes1>
mostanában akciósak a piacon az ázsia lányok divat videói?sokadik italo zenei vidibe rakják bele a feltöltők. de miééééért??!
vagy ezt nem bántja a youtube tartalomszürője?
európai csajokat akarok!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
vagy ezt nem bántja a youtube tartalomszürője?
európai csajokat akarok!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
tudom, jah, aha, pont mint a videóban, nem csak egymás felé tartanak, de találkoznak is, és így születnek a csillagok is, meg az új betűk is, de ahogy látom a borítón is ez a helyzet.<#hehe>#hehe>
Miko Mission - Universal Feeling Vinyl, 12'' (2014) <#finom>#finom> <#finom>#finom> <#finom>#finom>
Label: I Venti d'Azzurro Records - VAM 20.13
Format: Vinyl, 12", 45 RPM
Country: Italy
Released: 09 Mar 2014
Genre: Electronic
Style: Italo-Disco
Tracklist
A Universal Feeling (Vocal Mix) 5:55
B Universal Feeling (Extended Remix) 8:33
http://www.mediafire.com/download/sb2dd5m9g9mzr2g/Miko+Mission+-+Universal+Feeling+Vinyl%2C+12%27%27+%282014%29+Italo-Freaks.rar#39;'_(2014)_Italo-Freaks.rar
Utoljára szerkesztette: Italo-Freaks, 2014.08.18. 18:15:11
Label: I Venti d'Azzurro Records - VAM 20.13
Format: Vinyl, 12", 45 RPM
Country: Italy
Released: 09 Mar 2014
Genre: Electronic
Style: Italo-Disco
Tracklist
A Universal Feeling (Vocal Mix) 5:55
B Universal Feeling (Extended Remix) 8:33
http://www.mediafire.com/download/sb2dd5m9g9mzr2g/Miko+Mission+-+Universal+Feeling+Vinyl%2C+12%27%27+%282014%29+Italo-Freaks.rar#39;'_(2014)_Italo-Freaks.rar
Utoljára szerkesztette: Italo-Freaks, 2014.08.18. 18:15:11
Choose your weapon!
mondtam én<#smile>#smile>
Nagyon nagy zene akárcsak a párja a lemezről.<#finom>#finom>
Hélicon - The Net (Vocal Version)
Hélicon - The Net (Vocal Version)
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Raf Coney - I See You Later (Vocal Version)
<#hamm>#hamm><#hawaii>#hawaii>
<#hamm>#hamm><#hawaii>#hawaii>
Talán Laser Cowboys - Ultra Warp
Choose your weapon!
FENY az, csak a betűtípus miatt a vízszintes vonalak egymás felé tartanak...
imo :) science fiction is science fact
Bocs, csak egy gyors kérdés, több fórumra is feltettem: pár napja jártam (08.12.) Olaszországban, és útközben a Radio Ottanta-t hallgattuk (80-as évek slágerei). Kb. délután 3 óra körül, hazafelé menet közben hallottam egy zenét, de sajna, nem tudom a címét, de nagyon jó lenne megszereznem. Hülyén hangzik, de még egy sort sem jegyeztem meg belőle, viszont amire tudnék támaszkodni az az, hogy volt benne egy szintiszóló (talán a refrén után), amelyik nagyon hasonlít a Hét mesterlövész filmzenéjének 'orchestra hit' részéhez... Ez nem túl sok, de talán valakinek beugrik. Köszönettel, long live italo!!!<#help>#help>
Gratula az előadónak, az album zenéi szerintem egész jók!
ami nálam szint alatti, az legfőképp a maszterelés,ami hát jóindulattal is nagyon kezdő kategória a címadó dalnál...kásás az egész,minden hang mintha bele lenne dobva egy turmixgépbe,aztán kijött,ami kijött.
remélem ez csak a vidi kedvéért van, bár az az érzésem, hogy ilyesmi van azon a lemezen is.
a vokál miatt nem zokogok, mondjuk úgy diplomatikusan, tűrhetőnek érzem, persze sokkal jobbat mindenki el tudna viselni. vélhetően egy kicsit nagyobb odafigyeléssel a maszternél még sokat lehetett volna ezen javítani,hogy összképben harmónikusabb legyen, ne olyan,amilyent hallunk. 😊
hogy szergejt mit kell külön sztárolni nem tudom, nem önzetlen szívességből adja ki ezeket, ez üzlet neki, ő feccöl bele némi lét, övé a bevétel min. 80%-a, ha mázlija van az előadónak néha fizet némi jogdíjat is neki, de többnyire aki rákerül egy lemezre,az örüljön, hogy van saját borítója és ennyi,ami a 2 csajnál egy picit lehetett volna ötletesebb is,de hát tudjuk, hogy mellel, seggel,főleg ha egy jó nőről beszélünk jobban fogy a bambi is, bár itt egy picit nívósabb borítót is el tudtam volna viselni szergejtől. 😊 annyi biztos, ebbl fognak venni,mert ezen legalább zeneileg nézve "zenék" vannak.
hogy a maybe baby-ben az 1,27-1.28 körüli kicsit bizonytalankodás mi akart lenne,hááááát, meg se tudjam! 😊 kár, hogy a PENY és a FÉNY közötti apró különbséget nem fedezték fel legalább Lajosék időben.
reméljük, ha lefutnak az eladások, lesz hamarosan normális digitális kópia is, hogy jobban meg tudjuk hallgatni.
ami nálam szint alatti, az legfőképp a maszterelés,ami hát jóindulattal is nagyon kezdő kategória a címadó dalnál...kásás az egész,minden hang mintha bele lenne dobva egy turmixgépbe,aztán kijött,ami kijött.
remélem ez csak a vidi kedvéért van, bár az az érzésem, hogy ilyesmi van azon a lemezen is.
a vokál miatt nem zokogok, mondjuk úgy diplomatikusan, tűrhetőnek érzem, persze sokkal jobbat mindenki el tudna viselni. vélhetően egy kicsit nagyobb odafigyeléssel a maszternél még sokat lehetett volna ezen javítani,hogy összképben harmónikusabb legyen, ne olyan,amilyent hallunk. 😊
hogy szergejt mit kell külön sztárolni nem tudom, nem önzetlen szívességből adja ki ezeket, ez üzlet neki, ő feccöl bele némi lét, övé a bevétel min. 80%-a, ha mázlija van az előadónak néha fizet némi jogdíjat is neki, de többnyire aki rákerül egy lemezre,az örüljön, hogy van saját borítója és ennyi,ami a 2 csajnál egy picit lehetett volna ötletesebb is,de hát tudjuk, hogy mellel, seggel,főleg ha egy jó nőről beszélünk jobban fogy a bambi is, bár itt egy picit nívósabb borítót is el tudtam volna viselni szergejtől. 😊 annyi biztos, ebbl fognak venni,mert ezen legalább zeneileg nézve "zenék" vannak.
hogy a maybe baby-ben az 1,27-1.28 körüli kicsit bizonytalankodás mi akart lenne,hááááát, meg se tudjam! 😊 kár, hogy a PENY és a FÉNY közötti apró különbséget nem fedezték fel legalább Lajosék időben.
reméljük, ha lefutnak az eladások, lesz hamarosan normális digitális kópia is, hogy jobban meg tudjuk hallgatni.
egészségére<#oooo>#oooo>
<#szomoru1>#szomoru1>van igazság a szavaidban
viszont a beach club record-os kiadványoknál jobb.......
merem remélni ez még csak jobb lehet a jövőben<#integet2>#integet2>
viszont a beach club record-os kiadványoknál jobb.......
merem remélni ez még csak jobb lehet a jövőben<#integet2>#integet2>
A cd-éi legtetejére teszi, hogy ne a többi porosodjon.<#wink>#wink>
És aki megveszi, vajh mit csinál vele? Nézegeti? <#conf>#conf> Mert hallgatni nem sok értelme van! <#nyes>#nyes> Ja, megvan! Posztolja a borítót! <#nyes>#nyes>
Choose your weapon!