NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki ismeri Lacit az soha nem mondana rá ilyet.
Irigy lenne?
Mire is?
Azt hiszem sokan irigykedhetnénk azt hiszem a "kicsi" gyűjteményére.<#nyes>#nyes>
Hallott ő már sok olyan dolgot amihez mi hozzá se tudnánk szagolni.
Akár még Orlando témában is.<#wink>#wink>
Irigy lenne?
Mire is?
Azt hiszem sokan irigykedhetnénk azt hiszem a "kicsi" gyűjteményére.<#nyes>#nyes>
Hallott ő már sok olyan dolgot amihez mi hozzá se tudnánk szagolni.
Akár még Orlando témában is.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Cimbora, ezt nekem nem kell leírnod, nem én vagyok az 'irigy' dumás.<#wink>#wink>
no Én bitang irigy vagyok ,mire is ? Sosem vonzott ez a számítógéppel hekkelek 1 zenét stílus. Viszont emelem kalapom azok előtt akik ezt profi módon művelik. Hogy valami jól vagy hallgatható az nálam külön kategória. A Jó az folyamatos a hallgatható csak 1x.
Csak a WAV peregjen
Ez jó szöveg.<#vigyor0>#vigyor0>
Az "irigység" a szektások dumája! <#nevetes1>#nevetes1>
Choose your weapon!
Nem egy Ryan Paris az biztos, de szerintem teljesen hallgatható. Változtatni nem nagyon lehet, mert adottság kérdése leginkább. A zene viszont ,pici csiszolás után, lehet olyan jó, hogy simán elviszi a produkciót, mert jó a dallam.
Choose your weapon!
Készülj rá, hogy meg fogod kapni az 'irigység beszél belőled' szöveget.<#vigyor0>#vigyor0>
Ez az énekhang igen gyengécske ezekhez a ritmusokhoz. Dombon ülő vadászkutya legyek, ha csak én hallom így...
Csak a WAV peregjen
Szerintem tökre Savage-os hangzása van. Nekem tetszik.
<#eljen>#eljen> Én ezt az Unbelievable c. nótát átfuttatnám egy komolyabb hardware-en, mert ebben még jócskán van spiritusz. Szerintem semmivel nem gyengébb zene, mint a Maybe baby. Úgy érzem, a szinti hangzáson még lehet csiszolgatni és akkor igazi klasszikus lenne mind a kettő. De így is tetszenek. Nagyon fülbemászó mindkét nóta dallama. Gratula!
Choose your weapon!
Nos.
Ha ma csak egy zenei ajánlatot hallgatsz meg akkor ez legyen az.
Óriási gratuláció Birizdo Lajos barátunknak ezért a fantasztikus maxiért.
Külön köszönet hogy egy fantasztikus magyar szerzeményt is elhelyezett a maxi dalai között.
Nekem mondjuk ez a kedvencem de ízlések és pofonok.
De szerintem a legkényesebb Italo rajongó is megtalálja rajta azt a nótát amit szívesen hallgat ill. játszhat a bulikban.
Nagyon egyben van ez a Maxi !!!!!!!!!
És persze nagy köszönet Sergey Podosenov-nak is mert nélküle ez nem jöhetett volna létre az SP Records-nál.
Bravó fiuk csak így tovább.<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
Birizdo I Am - Maybe Baby 12'' MAXI SINGLE
Ha ma csak egy zenei ajánlatot hallgatsz meg akkor ez legyen az.
Óriási gratuláció Birizdo Lajos barátunknak ezért a fantasztikus maxiért.
Külön köszönet hogy egy fantasztikus magyar szerzeményt is elhelyezett a maxi dalai között.
Nekem mondjuk ez a kedvencem de ízlések és pofonok.
De szerintem a legkényesebb Italo rajongó is megtalálja rajta azt a nótát amit szívesen hallgat ill. játszhat a bulikban.
Nagyon egyben van ez a Maxi !!!!!!!!!
És persze nagy köszönet Sergey Podosenov-nak is mert nélküle ez nem jöhetett volna létre az SP Records-nál.
Bravó fiuk csak így tovább.<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
Birizdo I Am - Maybe Baby 12'' MAXI SINGLE
Ezek is marha jó zenéi, de nekem azért a Playboy marad az első számú kedvencem tőle. Emlékszem K. Conde Dolce Vitájával hallottam egyidőben, és mindig azt a két számot hallgattam.
Érdekes, mert múltkor hallottam a Dolce Vita amerikai és európai verzióját is. Na az európai nem tetszik.
Érdekes, mert múltkor hallottam a Dolce Vita amerikai és európai verzióját is. Na az európai nem tetszik.
Orlando utolsó zenéi nekem már nem igazán jöttek be, de a héten ezt hallottam, és tetszik.
Biztos vagyok benne hogy tudod,csak most hirtelen kimaradt.......................ez is
David Lyme – Let's Go To Sitges
David Lyme – Let's Go To Canarias
David Lyme – Let's Go To Lloret
big big kedvencem nekem is<#awink>#awink><#eljen>#eljen>
David Lyme – Let's Go To Sitges
David Lyme – Let's Go To Canarias
David Lyme – Let's Go To Lloret
big big kedvencem nekem is<#awink>#awink><#eljen>#eljen>
Macifejű Estimádó barátunk milyen nyalka orosz katona volt! <#vigyor3>#vigyor3>
imo :) science fiction is science fact
Estimado - Praise The Sun (2014)
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Kétszer írtam választ erre, megjelent, hogy duplikált üzenet nem küldhető, viszont egyáltalán nem látható...
Szóval az lett volna, hogy ez a száma a kedvencem (kiadták "Let's Go To Lloret" címmel is).
Szóval az lett volna, hogy ez a száma a kedvencem (kiadták "Let's Go To Lloret" címmel is).
imo :) science fiction is science fact
Jó nyaralást Laci!<#wave>#wave><#wave>#wave>
Most nyaralok de azért az ilyen feldolgozásokat itt is szívesen meghallgatom.<#eljen>#eljen><#finom>#finom>
Sziasztok!
Múltkor beszélgettünk az átdolgozásokról.
Ez nekem tetszik. Én eleve szeretem David Lyme számait. Emlékszem anno a Playboy és a Bambina a kedvenceim voltak.
Múltkor beszélgettünk az átdolgozásokról.
Ez nekem tetszik. Én eleve szeretem David Lyme számait. Emlékszem anno a Playboy és a Bambina a kedvenceim voltak.
Huhaaaaa<#csodalk>#csodalk>
még jó hogy nem englisül írtad:::::: my face nation<#hehe>#hehe>
még jó hogy nem englisül írtad:::::: my face nation<#hehe>#hehe>
Nekem nem sok Tq szám tetszik, de ezt szeretem. És a másik kedvencem az Italove-os.
Eza Tq variáció még mindig visszatérő<#szeret>#szeret>
igaz???
<#hehe>#hehe><#vigyor3>#vigyor3>
igaz???
<#hehe>#hehe><#vigyor3>#vigyor3>
Bizony van benne egy kettő nagyon várós dal ami még nem jelent meg más kiadványon eddig. <#finom>#finom><#taps>#taps>
Zyx Italo Disco New Generation Vol.5
CD 1
MIKO MISSION - UNIVERSAL FEELING (Vocal Version)
BORIS ZHIVAGO - LOVE IN RUSSIA (ZYX Extended Mix)
SIBERIAN HEAT - PICK UP THE PHONE (ZYX Summer Mix)
TQ FEAT. KEN LASZLO & FRED VENTURA - IN THE NIGHT (Extended)
ALDO LESINA - GOODBYE (Extended Power Mix)
M@RGO FEAT. MODE ONE - MY LOVE IN YOUR HEART (Disco Version)
RAF CONEY - I SEE YOU LATER (Vocal Version)
FRED VENTURA - DON‘T GIVE UP (Italo Connection Remix)
THE SWEEPS - VOICES (Extended Version)
CASANOVA - I LOVE YOU (Long Mix)
LINDA JO RIZZO - USSR (ZYX Italo Mix)
CD 2
MODERN BOOTS - TEARS OF A BROKEN HEART (Extended Version)
HELICON - THE NET (Vocal Version)
ESTIMADO - YES YOU ONE (Long Version)
JACO - HEY OPERATOR (Rum Version)
D. WHITE - NO CONNECT (Long Version)
AMAYA - NEW WAYS
LINDA JO RIZZO FEAT. RYAN PARIS - ALL AROUND (80s Mix Long Version)
DEAN CORPORATION - APP ME (Italo Dance Mix)
DIGITALO - DIGITALO (Extended Version)
LASERDANCE - COSMIC ENERGY (Space Version)
TIZIANA RIVALE - JUST HOLD ME TIGHT (Soft Version)
Várható megjelenés : 05.09.2014
Zyx Italo Disco New Generation Vol.5
CD 1
MIKO MISSION - UNIVERSAL FEELING (Vocal Version)
BORIS ZHIVAGO - LOVE IN RUSSIA (ZYX Extended Mix)
SIBERIAN HEAT - PICK UP THE PHONE (ZYX Summer Mix)
TQ FEAT. KEN LASZLO & FRED VENTURA - IN THE NIGHT (Extended)
ALDO LESINA - GOODBYE (Extended Power Mix)
M@RGO FEAT. MODE ONE - MY LOVE IN YOUR HEART (Disco Version)
RAF CONEY - I SEE YOU LATER (Vocal Version)
FRED VENTURA - DON‘T GIVE UP (Italo Connection Remix)
THE SWEEPS - VOICES (Extended Version)
CASANOVA - I LOVE YOU (Long Mix)
LINDA JO RIZZO - USSR (ZYX Italo Mix)
CD 2
MODERN BOOTS - TEARS OF A BROKEN HEART (Extended Version)
HELICON - THE NET (Vocal Version)
ESTIMADO - YES YOU ONE (Long Version)
JACO - HEY OPERATOR (Rum Version)
D. WHITE - NO CONNECT (Long Version)
AMAYA - NEW WAYS
LINDA JO RIZZO FEAT. RYAN PARIS - ALL AROUND (80s Mix Long Version)
DEAN CORPORATION - APP ME (Italo Dance Mix)
DIGITALO - DIGITALO (Extended Version)
LASERDANCE - COSMIC ENERGY (Space Version)
TIZIANA RIVALE - JUST HOLD ME TIGHT (Soft Version)
Várható megjelenés : 05.09.2014
<#wave>#wave>
Figyelem!!! Ma este !!!!
Újra akcióba lendülünk vége a nyári vakációnak kipihentük az év fáradalmait.
Most szombaton aug. 9.-én este 19 h kor élő adással köszöntjük az új szezon érdeklődőit.
Lesz élménybeszámoló, kívánságműsor,elöző pityu müsorok kérése és nagy meglepi és persze nagy durranás...és ez egyenes élő adásban itt.
http://www.ustream.tv/channel/%C3%89l%C3%B6ben-pityuval
A múltkori ''szaggatós'' technikánkat természetesen csiszoltuk és most már 4K HDDD-ben adjuk az élő müsort.
Aki kimarad az lemarad!!!
Lesz egy bomba meglepi is...besirtok..<#nevetes2>#nevetes2>
Figyelem!!! Ma este !!!!
Újra akcióba lendülünk vége a nyári vakációnak kipihentük az év fáradalmait.
Most szombaton aug. 9.-én este 19 h kor élő adással köszöntjük az új szezon érdeklődőit.
Lesz élménybeszámoló, kívánságműsor,elöző pityu müsorok kérése és nagy meglepi és persze nagy durranás...és ez egyenes élő adásban itt.
http://www.ustream.tv/channel/%C3%89l%C3%B6ben-pityuval
A múltkori ''szaggatós'' technikánkat természetesen csiszoltuk és most már 4K HDDD-ben adjuk az élő müsort.
Aki kimarad az lemarad!!!
Lesz egy bomba meglepi is...besirtok..<#nevetes2>#nevetes2>
Nekem most ez az egyik kedvencem,de még csak demo. Úgy kezdődik mint Haddaway-life,de nekem az is nagy kedvenc volt...
Bad Boys Blue-Heavenly
Bad Boys Blue-Heavenly
ez is jó, a kettö közül határozottan a Brayan-féle remix felé húzok, bár inkább zenei hangulat kérdése
nem ismertem ezt a Brayan remixet, de jól meg van csinálva, tetszik!
bár önmagában az eredeti vokál trance is jó zene, csak ugye teljesen más a fekvése. 😊
bár önmagában az eredeti vokál trance is jó zene, csak ugye teljesen más a fekvése. 😊
nekem sincs. 😊 mivel ez egy CSAK új italo fórum,így erősen tartózkodom a világ zenei termésének és jobb újdonságainak bemutatásától 😊 de én egy olyan zeneszerető vagyok,aki rengeteg stílust hallgat és szeret is.
Én meg lépek,mert reggel melódia lesz....sajna....További szép estét
<#integet2>#integet2>
<#integet2>#integet2>
Na elköszönök srácok, jó éjt!<#wave>#wave>
A Forever, Center of the Universe és a Karma amiket ajánlok első körben- Most meg is hallgatom a 2.-kat.
Őket nem ismerem,de nagyon nem,,,,Ha lesz egy kis időm rá közelítek a csapatra
Nem hiszem hogy olyan nagy problémák lennének Mike zenéivel,vannak new italo fronton más" érdekes" produkciók, amiket pedig néha meg is jelentetik<#mf1>#mf1> szerintem feleslegesen..
És Kamelot-ot ismered?
Múltkor mutatta egy cimborám, a Forever c. számát. Szerintem marha jó, meg még van azon kívül is pár, ami tetszik.
Múltkor mutatta egy cimborám, a Forever c. számát. Szerintem marha jó, meg még van azon kívül is pár, ami tetszik.
Nem vagyok az a nagy szakértőjük,de azért közben hallgatom őket,és igen,nekem is tetszik ahogy zenélnek<#eljen>#eljen>
Akkor érthető a dolog! Az tévesztett meg, h kimaradt az anyázás a posztodból! Náluk ez olyan általános, mint a fagylaltos bódé a Vörös Hadsereg úton! <#nevetes1>#nevetes1>
Choose your weapon!
Lehet, hogy kapunk ám Lacitól, hogy ebben a topikban Scorpionsról beszélünk. De legfeljebb törli. <#smile>#smile>
De inkább, mint a vita ...
De inkább, mint a vita ...
Vigyázz!!Mert én is a Flex táborhoz tartozom ám<#nyes>#nyes>
Én a magyarokat nem hallgatom, sosem szerettem. Na jó, kb. 15 évvel ezelőtt meghallgattam a Neotont.😊
Lehet, hogy ciki, meg micsoda magyar vagyok, mint már többször a fejemhez vágták, de ez van.😊
Axel Rudi Pell-t ismered? Olyan mint a Scorpions. Én nagyon szeretem.
Lehet, hogy ciki, meg micsoda magyar vagyok, mint már többször a fejemhez vágták, de ez van.😊
Axel Rudi Pell-t ismered? Olyan mint a Scorpions. Én nagyon szeretem.
Nekem is van néha olyan napom ,amikor nem hallgatok mást mint soft-rockot.Elsősorban Scorpions,de én például nagyon szeretem a Magyar vonalat,és szívesen hallgatom őket!!
Pedig nem biztos, hogy ha valakinek nem tetszik ez a zene, akkor menthetetlen.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon kevés az a zene, amelyikre mindenki egyből rácuppanna. Emberek vagyunk, és szerencsére különbözünk kívül is, és belül is. Sőt, én úgy vagyok a zenékkel, hogy lehet, hogy most valami nem tetszik, mert rossz passzban vagyok, de holnap kipihenve hallgatva azt mondom, ez igen.
Szóval szerintem nincs abban semmi rossz, ha nem ugyanazokra ugrunk ...
Biztos vagyok benne, hogy nagyon kevés az a zene, amelyikre mindenki egyből rácuppanna. Emberek vagyunk, és szerencsére különbözünk kívül is, és belül is. Sőt, én úgy vagyok a zenékkel, hogy lehet, hogy most valami nem tetszik, mert rossz passzban vagyok, de holnap kipihenve hallgatva azt mondom, ez igen.
Szóval szerintem nincs abban semmi rossz, ha nem ugyanazokra ugrunk ...
Látom tanulsz a flexesektől! Így kell bemutatni valamit: nem ember aki nem szereti ezt! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Próbáljon valaki ellentmondani!
Próbáljon valaki ellentmondani!
Choose your weapon!
Nekem a másik Martin Duvall zene sokkal jobban tetszett. Ezt, amit mutattál nem is rögzítettem <#wink>#wink>
Martin Duvall - All Night (Original Version)
Martin Duvall - All Night (Original Version)
Choose your weapon!
De hát nem csak a disco zenében van dallam. Ott vannak az indián zenék, a kelta zenék (Enya), vagy akár a soft-rock, mint Scorpions, Knopfler, Axel Rudi Pell. Hogy a gitárosokról ne is beszéljek, mint pl. Gary Moore.
Igen, ismét igazad van! Ezért nem is hallgatok nagyon más stílusú zenét! (pár kivétel azért van <#smile>#smile>) A disco zenében szerencsére többnyire megvan a dallam, a többi stílust pedig mellőzöm.
Choose your weapon!
Ezen a zenén viszont aki kivetni valót talál<#mf2>#mf2> annak már nincs mit mutatni
Én teljesen odavagyok érte<#szeret>#szeret>
Michael Woods feat. Duvall - The Last Day On Earth (Brayan Master Mix)
Én teljesen odavagyok érte<#szeret>#szeret>
Michael Woods feat. Duvall - The Last Day On Earth (Brayan Master Mix)
Azta, olyan stílusokat sorolsz, amikről fogalmam sincs, mit takarnak, max. halvány elképzelésem van.😊