NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amaximus
Casarano - Butterfly

erőteljes BCR-sablon vagy arra épülő szám
valaki szóljon már a fickónak, hogy ha mégegy zenét kiad új néven, akkor száradjon le a töke!

amaximus
talán az első olyan zenei megosztásod,ami nekem is osztatlanul tetszik! 😊)))
tényleg jó!

mint ahogy ez sem rossz, , a tipikus 80as hangzással, amiben bár sok újdonság nincs,mint a másik számnál sem, de legalább hozza,amit megszoktunk és megszerettünk anno.

Archos feat. Patricia Edwards - Go for Ride
amaximus
AZ! nagyon finoman fogalmazva.
de ha nem ez lenne a cime és a szörnyü dalolászást is kivennénk belöle,még akár sláger is lehetne is 😊
kaposi1
Szerintem is nagyon gyenge.<#shakehead>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Ez viszont tényleg jó lesz!

Choose your weapon!

Szerintem borzalmas, de ízlések és pofonok. <#smile> Az a gond, ki nem állhatom ezt a napjainkban oly divatos stílust. <#violent> Ezt a remixet egészen biztosan nem fogom rögzíteni.

Choose your weapon!

kaposi1
Egy nagyon várt kiadványról egy "húzó" nóta!

Digitalo - Digitalo ( ZYX Version ) 4:55 New Italo 2014

Szerintem így sem rossz.
kaposi1
Hol is van? <#awink>

kaposi1
Nincs is kedvem fellépni egy Sg oldalra sem.<#sir>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Na, ilyet sem láttam még, minden össze van kavarodva az oldalon! Jól sikerült ez a reform az sg-n! <#fejvakaras> Őszinte gratuláció a programozóknak! Kérdezném tőlük, melyik céllövöldében lőtték a diplomájukat? <#violent>

Choose your weapon!

Brutáljó!

Remote Beat - Jam is Tight (Robot epic Story)

Martin Duvall: "All night" -2014.
<#buck><#hawaii>

This song is: Red N Ready - Hold On Tight

MTstyle demo from a guy from Belgica. Its pretty goood!
Italo disco. Machinista - Salvation. spacesynth remix

<#lookaround><#crazya>

Köszi az infót ! Akitől veszem a zenét annak megvan a maxija Radio, Extend. meg az Instru. verzio van rajta, nekem csak az Extended kellet.
Pedig a netten semmi infó nincs róla, igaz már nem most rájöttem, h a nettes megjelenések csődök meg ilyen youtube stb .... üdv.
kaposi1
Egy órája tette fel Raul a saját csatornájára.
Biztos hogy nem ez lesz a leglátványosabb videó amit ma megnéztem de a Mode-One -t nem is ezért szeretjük.<#ravasz1>

kaposi1
Bámultak volna rá mint borjú az új kapura.
Ettől függetlenül lehet hogy tetszett volna csak furcsa lett volna az biztos.

Sokkal inkább eltudnám képzelni a mostani disco-k zenei világába,mint a 80-as években.
Hát nehéz dolog ez<#confused>én inkább azt mondanám hogy nem az....

Helló! Valaki megtudja alapítani hogy ez a szám Wav-e?
Hold On Tight
Azért elmerengek, ha a Raf és a Laura Branigen féle verzók mellett a 80-as évelben odatettük volna mondjuk ezt a változatot, melyik lett volna a legsikeresebb egy dizsiben... <#circling>

Laura Branigan - Self Control (Dyagilev Remix)

Choose your weapon!

Szerintem a Soraya által feldolgozott Self control a leginkább hallgatható és az áll a legközelebb az eredetihez. Persze kinek a pap , kinek a papné.
Ez kimondottan jónak ígérkezik.
Apropó remix... <#eljen>
Joey Mauro and Sir J - Sunny

Choose your weapon!

Ezt már kitettem! <#integet2> Pillanatnyilag ez a legjobb Skarley nóta (szerintem). De itt egy másik, amit jó eséllyel nem hallottatok még:

Franky & Dj Skarley - Mi Razón (Original Mix)

Choose your weapon!

kaposi1
I Miss You - Italo Disco - Dj Skarley 2014

kaposi1
Akkor ez egy nesze semmi fog meg jól dolog.

Pedig ez ilyen rövid. Ugyanis láttam a cd-t, amiről van és azon is 2 perc valamennyi ez a nóta.

Choose your weapon!

kaposi1
Biztos lehetsz benne hogy ez nem ilyen rövid.
Igy nem sok értelme lenne.

kaposi1
Ez igen Sg, én így szeretlek!<#boxer><#gun><#violent><#duhos2>

Telefonon látszik a hozzászólásom a számítógépen meg nyoma sincs a tegnapi ill. a ma reggelinek.
Ekkora fos kupacot amit ezek műveltek újítás címen. <#wow3>

kaposi1
Jó választás volt István!

Ezek szerint neked ezt már nm kell küldenem.

De azért majd az emailedre nézzél rá. ;-)

Na ez igen!<#eljen>

Találtam egy szép páldát az igazi remixre. Az eredeti fantasztikus nótából csináltak egy másik fantasztikus nótát, ami alig-alig emlékeztet az eredetire, mégis hatalmas zene! Kár hogy csak ilyen rövid, elhallgatnám 10 percig is akár.

System Mirage Feat Bad Boys Blue - I'll Be Good (Total Mirage Remix)

Choose your weapon!

Space-ben nem vagyok igazán otthon, de tegnap előtt egy igazi gyémántra bukkantam. Nem új, így aki ismerte már annak sorry! Sokadszor hallgatom már és istentelenül jó.

Intru.der - Voyager

Choose your weapon!

Tényleg van Orlando-nak egy mix-e, na azt én is szeretem.

Nekem csak "The JDC Mixer" által készített mixeim vannak a régi időkből, azok is csak azért, mert olyan zenék voltak bennük, amik nem voltak meg egészben a régi szűkös lehetőségek miatt.

The JDC Mixer - Volume 2

Azóta egy mixet nem rögzítettem. Minden megvan hosszúban, ami jó. <#smile>

Choose your weapon!

Wind 67
Jogos a meglátásod. Ama összekutyult zenék halmazát melyet mega-mix ként illetünk Én is rühellem. Azt a pár Bobby O mixet leszámítva nem is sokkal rendelkezem. De az extended mixek továbbgondolását mint Pl: Hot Track Remix v Rasormaid Remix aaaaaaaaazt csípem

Csak a WAV peregjen

Na ebben egyetértünk.<#wink>

Szeretem az újításokat abban az esetben, ha vagy jobb lesz vagy szebb. Ideális esetben mind a kettő. Ez szebb nem lett, de még kevésbé felhasználóbarát igen! Ezúton is gratulálok az alkotóknak! <#mf1>

Choose your weapon!

Azt hiszem kezdjük keverni a dolgokat. Valaki a remix-ekről bszél, valaki az extended verziókról, és valaki a mixekről. Szerintem ez a három különbözik.
Én egyébként a mixekért sem ugrom. Régen, kb. 10 évvel ezelőtt még hallgattam az italo-boot mixeket, de azóta már nem. Egyedül talán a Dyva és a DJ. Savage (boccsesz, Est imádó😊) mixek mennek el. Mondjuk Dyva-t is tavaly hallgattam utoljára.

Wind 67
Végre 1 zene ami tetszik is.... <#eljen> I Love NRG !

Csak a WAV peregjen

Wind 67
Én is mix mániás vagyok. Minél hosszabb és jobban színesítve <#eljen>. de van hogy igazán mellé lőnek, azokra kár a nyersanyagot pocsékolni.

Csak a WAV peregjen

😊

Wind 67
Pár napig távol vagyok és máris valami "láng elme" úgy gondolta metamorfózist visz véghez az SG-n. Hát baromira nem jött be neki szerintem !!!!!!!!

Csak a WAV peregjen

Én pont ezért szoktam a stílusokat is váltogatni.
Nem szeretek sokáig egyforma stílust hallgatni, mert szerintem minden zene egy idő után unalmassá válik. Ugyanúgy, mint a film, az étel, a ruha...

Mindegy hogyan nevezed. Ezerszer hallgatott zenék és bármennyire is jók, már hiányzik belőlük az újdonság varázsa.

Choose your weapon!

Persze az extended-ben is van határ nálam.
Múltkor próbálkoztam olyan 10-13 perces verziókkal (pl. Twins, Silent Circle, London Boys), de ezekből összesen 2 Twins-et tettem el. (The Game Of Chance (Longer UltraTraxx Remix), Love System (Longer UltraTraxx Remix)

Én jobban szeretem az extended, mint a remix és mindenféle agyonátdolgozott verziókat.
Nekem az tetszik, mikor a kedvenc dallamom megy végig, max. van olyan rész, ahol nincs mondjuk vokál. Pl. nagyon szeretem a When the rain begin fall vagy a Living on video ext. verzióját.