NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mflex Music Studio:
KORG M1, KORG DW6000, KORG KRONOS 88, KORG X2, ROLAND D50, JUPITER 8, YAMAHA DX7 II, YAMAHA TYROS 4, SIMMONS DRUM KIT, NOVATION IMPULSE M-AUDIO KEYBOARDS.
Clay Music Studio:
Nah, és melyik szerepel listákon, és válogatás lemezeken?
Hajnal 4-kor jöttem haza Pestről, te nagyon buta, pár napig nem voltam gép előtt, megnéztem, hogy mi zajlott közben, meghallgattam a posztolt zenéket. Nem értem, mit mond ez el neked rólam? Max, h még nem voltam álmos, mert a vezetés felspannolt. <#nyes>#nyes>
Nem értem azt sem, mivel gyaláztam ezt a szegény flexest. Semmilyen emberi tul.ságát nem említettem, csakis kizárólag a munkáját értékeltem szubjektíven, a saját szemszögemből! Vagy ez tilos????
Hol látod leírva a szövegemben azt, hogy "isten"? Kérlek linkeld már azt a részt! Nekem még nincs szükségem szemüvegre, de úgy látom, nem mindenki ilyen szerencsés! <#nyes>#nyes>
Ha szánalmasak az irományaim, akkor biztosan a kutyát sem érdeklik, ergo mit izgat téged, mit írok? Feleslegesen strapálod magad! De ne izgulj, azért tudom ám, mi van a háttérben: az a bazi nagy egód! Téged sértettelek meg, mert az egekig dicsérgetted korábban az alkotásait.
Meglep, h az mflexet még nem csupa nagy betűvel kell írni, arany betűkkel és közben keresztet vetni (vagy köpni 3x kelet felé), kinek hogy tetszik! <#nyes>#nyes>
Lehet, hogy az alapvetően szelíd, konfliktust kerülő emberek, mint pl. atiapu tartanak tőled, de én nem vagyok ilyen.
Ciao
Choose your weapon!
Kicsit zenéljünk is...
Ez a Flemming Dalum nevű idegesítő emberke most is jól kicseszett velem. Nem az a gáz, h jó zenéket rak az egyvelegébe, hanem az, hogy ezek a zenék szinte elérhetetlenek. <#rinya>#rinya>
Párat kiollóztam, illetve egy régi zenét meg is találtam, amit fel is teszek egészben. Ha már elektronikus diszkóról beszéltünk-vitatkoztunk, pont ide illik a témában. Lehet hasonlítgatni a "mester" nótáihoz! <#wink>#wink>
SYNTHIA - Nuit Synthetique (Unreleased Bijou productions 2007)
BIJOU - Run Stop! (Unreleased Bijou productions 2008)
és egy régi zene, amit nem ismertem eddig, 1980-ból, félelmetesen jó:
Omni - Green Line
Choose your weapon!
No komment,ez sokat mindent elárul rólad!
Ebben az időpontban én aludni szoktam,és nem a számítógép előtt ülve mocskolni ,gyalázni valakit!
Ha már szükségességét érezted hogy hajnalban megnyilvánulj,legalább arra figyeltél volna szánalmas és nevetséges irományodban hogy Isten nevét ne kisbetűvel írd!
ItaloDisco4Ever !
Vajon mit szólnál ahhoz ha én vagy más a kommentjeid és nickneved alapján sunyiati néven szólítana meg?
ItaloDisco4Ever !
Elolvasok mindent de hozzászólni már nincs kedvem semmihez.
Viszont ha valaki ekkora gyökér azt már én sem tűröm.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.30. 10:15:17
Choose your weapon!
Még nem tanultál? Ha nem tetszik flexi zenéje, csendben kell maradni.<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: italove, 2014.09.30. 04:16:55
Choose your weapon!
Everybody, Turbo Diesel, Lady o', Secrets, Hopes & Dreams, For Your Love, Heart On Fire, Change Your Mind...
imo :) science fiction is science fact
Erre gondoltam: dj Savage - This My Lady Like The Night
Nekem zavaros a pali különben azt hiszem 6 zenéje van meg, de esküszöm néha olyan mintha más énekelne. Szerintetek mindegyik dalban egy hang van (nem a női vokálra gondolok)? Vagy hülye vagyok? Egyszerű példa nézzétek meg pld. a I Bridge New Life vs. I Mad to Fly között a különbséget. Az Estimado-s zenék közül pedig egy se nyerte el különösebb képen a tetszésemet...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szerettem azt az együttest, mind a zenéjüket, mind az énekesük hangját.
Ja bocsesz ám a sok dumámért ...
Szerintem az első 10 száma nagyon jó, de utána nekem már túl egykaptafára készültek, készülnek. Lehet, hogy kicsit szünetelnie kéne, és újra kijönni egy nagy dobással. Olyannal, mint a You Can Fly vagy az a tolvajos.
Persze, ez csak az én szerény véleményem.
imo :) science fiction is science fact
<#eljen>#eljen> Szerintem hozza a szokásos kellemes formáját !!!
És néha találok ott is egész kellemes zenéket, főleg olyanokat, miket nem is ismertem.
Jó éjt srácok!<#integet2>#integet2>
Aztán jött az Alphaville, Boytronic.
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.28. 23:13:25