NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magicboxx
Komoly lakásfelújítás zajlik nálunk, azért nem reagáltam a kérésedre. A fórumra se igazán néztem rá. Amint lesz időm szívesen kifejtem a véleményemet a témáról <#wink> Igaz, ez nem tudom mennyire fogja a többi fórumtagot érdekelni...
kaposi1
Nem címzem én senkinek az irományom de egyszerűen nem értem hogy nem tetszik valakinek a 23rd Underpass LP???<#fejvakaras>
Szerintem hatalmas album minden zene tetszik rajta .<#szeret>
Komolyan mondom nem értem mi lett a fületekkel?<#wow1>
Ajánlom mindenkinek hallgassa végig mert ez olyan mint amikor valaki egy rossz kritika miatt nem néz meg egy filmet aztán később meg jól megbánja.
Persze senkire nem erőltetem de egy hallgatást megér szerintem hogy eldöntse mindenki.
Utoljára szerkesztette: kaposi1, 2014.10.05. 18:02:46

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Ahogy érzed.<#wink>

Musachy
Nem érdekes, megvan már máshogyan, de a lemezükre nem dobok ki egy vasat sem.

imo :) science fiction is science fact

akinek nem inge nem veszi magára
"berúgtál a hétvégén?
nem tudom nem emlékszem rá"<#smile>
akit érdekel itt is hallgat.........
.https://soundcloud.com/23rd-underpass
Musachy
Összetévesztesz valakivel, sajnos már a memóriád sem a régi. <#hehe>

aha,még Te szóltál nekem,nini ott egy ismerős
már nem emlékszel<#vigyor5><#vigyor3>
Musachy
Láttad ott? <#kuss>

Musachy
Nem is lesz... Már megírtam nekik, hogy tolják fel maguknak vagy adják el olyan bajszos, bőrszerkósoknak, akik a Kék Osztriga Bárba járnak. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.10.05. 11:09:22

Musachy
Mármint nem értesz egyet vele. Lehet, hogy nem egyről beszéltek, de én viszont a vinylre gondoltam. Valójában én egyetlen szám miatt vettem volna meg a lemezt, a többi igazán nem ragadott meg. Szerencsére a lila köd elmúlt, így nem költöttem rá legalább. Tudod, ha a szerelem elmúlik, akkor is csodálkozol, hogy pont ezt..? <#nevetes1>

kaposi1
Nagyon nem értek együtt a véleményeddel a lemezről már ha a vinyl-ről beszélsz, mert a CD-n egész más verziók vannak.
Azt még nem tudtam meghallgatni, de az biztos a vinyl nekem az év egyik kellemes meglepetése.<#fejvakaras><#wow1>
Utoljára szerkesztette: kaposi1, 2014.10.05. 09:56:21

Musachy
Valahogy ez az érzésem nekem is, ahogy belehallgattam a számokba. Ezért is nem erőltetem a lemezt. Pénzkidobás helyett veszek inkább olyat, aminek van is értelme. Köszi a megerősítést!

Én már megkaptam, meg el is felejtetem mert max 2 zene ami használható valamire, többi az szerintem erőltetett nulla. Eböl az egyik 23rd UNDERPASS Feat. NADIA VASS-Everytime (MAXI VERS.) a másik meg a Remember ami jó.
Ja meg ez a fórum még jobban kiegészült még több amatőrrel szinte csőd.....
No comment mert magasról le..........................
Mintaka - Lo puedo hacer sin ti (High Energy Wow!. Orig. Rmx Dj. Manuel Rios )
Hát ennek se a vokál az erőssége, de "disco" van benne...

Choose your weapon!

Nem is az, hogy nem jó a hangja, hanem a zenéhez nem kapcsolódik a dallam. Legalábbis én így érzem, bár a Destiny -nél kevésbé érzem ezt a negatívumot.

Choose your weapon!

Wind 67
Wind 67
nekem az énekhang is

Csak a WAV peregjen

Kár, hogy ilyen össze-vissza bennük vokál, pedig a zene nekem tetszene.

Choose your weapon!

Wind 67
Twins Natalia - DONT FADE AWAY

Csak a WAV peregjen

Wind 67
Twins Natalia - When We Were Young

TWINS NATALIA - DESTINY

Csak a WAV peregjen

Musachy
Mondom, már rákérdeztem. Amúgy meg már több, mint két hete "elő"rendeltem. Gondoltam, akkor nem kések le... Csesszék meg a lemezüket! <#hehe>

kaposi1
Bizony jó lesz ha rájuk kérdezel mert a mi rendelésünktöl a teljesítésig egy hét se kellett.

gyorgy74
A héten hozta a posta hétfőn megrendeltem pénteken már megjött.

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Musachy
Nem tudom, hogy ti hogy álltok a 23rd Underpass új lemezével, ami elvileg elsején megjelent... Több, mint két hete előrendeltem, amire azonnal jött is válasz, hogy hamarosan értesítenek majd. Miután már a megjelenés határideje eltelt írtam ismét, hogy remélem nem feledkeztek meg rólam, na erre még semmi válasz.
Persze gondolom, hogy vannak prioritások, vannak törzsvevők meg nagy mennyiséget rendelők, de azért legalább valami válasz jöhetne. Ilyenkor szoktam eldönteni, hogy nem veszem meg, hanem majd letöltöm, ha lesz rá módom.

Ha van rá igény és money,akkor egyszerűbb a dolog 😊
kaposi1
Nagy igazság. Azért mégis sokan keresik a szénakazalban.

gyorgy74
Tudod Laci mi ebben a szomorú?...Sosem találod meg a tűt.:-(

kaposi1
Fizikálisan 80-as éveket elkezdeni gyűjteni most olyan mint ha bedobnád a tűt a szénakazalba. <#shakehead>

gyorgy74
A fizikális részére értettem mielőtt még félreérthető lenne.

gyorgy74
Az egy kimeríthetetlen végbeláthatatlan történet István...Én annak még nagyon az elején vagyok és még egy jó darabig leszek is...

főleg ha nem a napjaink new italo zenéit kergeti vinylen
hatalmasabb pl a 80's italo korszak (fizikálisan)
great collection<#eljen>
kaposi1
Mint oly sok másra is igaz.
Jó helyen kellett lenni jó időben.
Ma már biztos nem kezdeném újra, és szerintem te sem.

gyorgy74
Lehet csemegézni kedves házigazda jobbnál jobb zenék....Aki most kezdi a gyüjtögetést azt nem irigylem.

kaposi1
Nem igazán tudok New Italobol abszolute hármas sorrendet felállítani.

Akik nagyon hallgatottak voltak az elmúlt években.

Magic System D.J.
Ryan Paris
Italove
Mode One
Mirko Hirsch
Roby & Claudia
Dyva
Miko Mission
Siberian Heat - Elen Cora
Brian Ice

A régiek közül

Miko Mission
Silent Circle
Bad Boys Blue meg még kis millió <#nevetes1><#nevetes1>

kaposi1
"nekem ez a fórum arra jó, hogy kapjak új infókat ....."

Egy kis infó hogy szerintem mik azok a maxik amit az elmúlt években érdemes volt hallgatni .
Sokkal egyszerűbb volt így megcsinálni mint ennyi címet be másolni ide.

kaposi1
Nagyon vártam már , de mint Elen Cora rajongó azt mondom ez nagyon kevés. <#shakehead>

AeroCool

New Italo Vinyl

PRIMA BALLERINA - My Romance (Instrumental Mix)
<#awink><#hamm>

Fairlight Children - Invade My Heart Tonight

Jó kis cím és a zene is tetszik! <#wink>

Choose your weapon!

Magicboxx említette, hogy van tapasztalata a hangkártyák ügyében. Szívesen meghallgatnám, mit tud erről. Én csak alaplapi illetve sb audigy kártyát hallottam eddig. Sok különbséget nem tapasztaltam, illetve annyit, hogy a fejhallgatóm az sb kártyával látványosan jobban jól. Szerintem a dolog mást is érdekelne, ezért itt kérdem.

Choose your weapon!

100% Respect!

Choose your weapon!

d jani
Na anno ez vezérelt engem is...aztán időnként olyan háború tört itt ki, hogy csak kapkodtuk a fejünket...Így aztán aki egy kicsit is idegenkedett ettől az a háttérbe vonult, mint én is...Régen tényleg nagy dumapartik voltak itt, mert miért ne...akit érdekelt beszállt...Mentek a sztorik, előkerültek a zenék, tényleg jó volt ...És milyen igaz, "dinoszauruszok" vagyunk, találó... Én az italo disco-n és társain nőttem fel, Péntekenként Komjáthy, Vasárnap B-Tóth, Poptarisznya a magnósoknak , deck hurcolgatás stb....És a mai napig előkerülnek olyanok amiket anno egyszer-kétszer hallottam csak...Igazából azt sem értem minek ez a "farokméregetés" hogy nekem lossless, neked meg mp3...Kinek mi a jó, ennyi...Tisztelem mindenki mániáját és ez nem hiszem, hogy normális hogy ezen ekézik egymást az emberkék...Zenéljünk, dumáljunk, vagy hagyjuk a francba az egészet és kukuljon mindenki otthon a gépe előtt.... Ja és köszönöm az Italoconnection cuccot kíváncsi vagyok rá ! :-)

Musachy
No meg úgy is.

én is hurcolásztam évekig 2 decket,minden péntek szombaton....
Egyébként én sosem hurcolásztam a deck-jeimet. Otthon ültem a felvevő gombra összpontosítva és hallgattam a B. Tóth Lacit meg Komjáthy-t.😊

Én megvártam, míg visszahozzák.😊