NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönjük, nagy szükség van erre. <#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
<#nevetes1>#nevetes1>
Laci a kódokat majd a műsor előtt közvetlen osztjuk mindenkinek személyre szabva <#nyes>#nyes>
Egy picit feldobjuk itt az állóvizet<#worship>#worship>
Laci a kódokat majd a műsor előtt közvetlen osztjuk mindenkinek személyre szabva <#nyes>#nyes>
Egy picit feldobjuk itt az állóvizet<#worship>#worship>
Choose your weapon!
<#wave>#wave>
AVE lakók.
Most szombaton ókt. 18.-án 21 órától bemutatjuk itt amiről ti lemaradtatok.Olyan zenéket adunk hogy leesik a gatyátok<#action>#action>
Élő müsor a pityu tv linkjén amit majd ide bemásolunk és csak katt rá és már itt is leszünk.
Lesz majd best off kaposi és társai stb.
Bemutatjuk a legújabb maxi lemezünket is...
Nagy durranás!!!
<#worship>#worship>
AVE lakók.
Most szombaton ókt. 18.-án 21 órától bemutatjuk itt amiről ti lemaradtatok.Olyan zenéket adunk hogy leesik a gatyátok<#action>#action>
Élő müsor a pityu tv linkjén amit majd ide bemásolunk és csak katt rá és már itt is leszünk.
Lesz majd best off kaposi és társai stb.
Bemutatjuk a legújabb maxi lemezünket is...
Nagy durranás!!!
<#worship>#worship>
A Bootmix-et inkább hagyjuk.<#shakehead>#shakehead>
Igen , most már olyan remek nóták is felkerülnek rá amik még maxi-n sem elérhetők.
Pl: TQ Feat. Ken Laszlo And Fred Ventura - In The Night ( Extended )<#taps>#taps>
Pl: TQ Feat. Ken Laszlo And Fred Ventura - In The Night ( Extended )<#taps>#taps>
Zyx, végre nem csak a retrót nyomja,hanem az újdonságokat is :Bootmix
Utoljára szerkesztette: riki19, 2014.10.13. 10:50:35
Utoljára szerkesztette: riki19, 2014.10.13. 10:50:35
Zyx Italo Disco New Generation Vol. 5 Nekem nagyon bejön .Tele van rég várt nótákkal.Zyx italo disco New generation vol.5
Bár még van hátra jócskán az évből de számomra ezek voltak idáig a az év legjobb előadói albumai.
01.23rd Underpass - Real Life (Extended Versions & Remixes) 2014
02.Eurotix - The Secret CD 2014
03.Estimado - Come Back To My World CD (2014)
04.Etolie Vipe - That's How It's Done ( Limited CD SP Records ) 2014
05.Modern Boots – Boulevard Of My Dreams CD (2014)
Az első kettő helyezett mindent vitt idén.
Hihetetlen igényes mind a kettő album.
Régen halottam már ennyire összerakott anyagot amit a a 23rd Underpass brutális anyaga.
Érdemes a három elérhető verzió közül a Extended Versions & Remixes) beszerezni mert olyan vendégek teszik tiszteletüket a dupla CD-n mint Riccardo Campa,Tony Marinello,a SwedIT ,Flemming Dalum ,és nem utolsó sorban Tobias Bernstrup
Az Eurotix pedig az énekesük hangjával utasított szinte mindenkit maga mögé.
nagyon nagyon kellemes hallgatni ahogy énekel a srác és a zenék között sincs szinte egyetlen egy se ami ne tetszene.
01.23rd Underpass - Real Life (Extended Versions & Remixes) 2014
02.Eurotix - The Secret CD 2014
03.Estimado - Come Back To My World CD (2014)
04.Etolie Vipe - That's How It's Done ( Limited CD SP Records ) 2014
05.Modern Boots – Boulevard Of My Dreams CD (2014)
Az első kettő helyezett mindent vitt idén.
Hihetetlen igényes mind a kettő album.
Régen halottam már ennyire összerakott anyagot amit a a 23rd Underpass brutális anyaga.
Érdemes a három elérhető verzió közül a Extended Versions & Remixes) beszerezni mert olyan vendégek teszik tiszteletüket a dupla CD-n mint Riccardo Campa,Tony Marinello,a SwedIT ,Flemming Dalum ,és nem utolsó sorban Tobias Bernstrup
Az Eurotix pedig az énekesük hangjával utasított szinte mindenkit maga mögé.
nagyon nagyon kellemes hallgatni ahogy énekel a srác és a zenék között sincs szinte egyetlen egy se ami ne tetszene.
Ennek a számnak meg a zenéje nagyon tetszik. A női hang nekem túl nyávogós, de nekem kevés női hang tetszik.
Savino Feat Bimba-I Love You (Recollection Mix)
Laci ez is ismerős lesz Neked.<#wink>#wink>
Savino Feat Bimba-I Love You (Recollection Mix)
Laci ez is ismerős lesz Neked.<#wink>#wink>
Szerintem ez sem rossz. Igaz az eredetije is nagy kedvencem volt mindig.
Saphir-I'm Alive (F.F.Wizard Inst)
Saphir-I'm Alive (F.F.Wizard Inst)
De nagyon ismerős ez a videó és a lemez. <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy a lemez 2000-ben lett kiadva és én kb innentől számítom a New Italo megjelenését.
Amúgy a lemez 2000-ben lett kiadva és én kb innentől számítom a New Italo megjelenését.
Most olyan válogatásokat hallgatok, amit valamikor nyáron szedtem le.
És abban van egy zene, amit most reggel újrahallottam. Nagyon tetszik:
Program 4 feat Mark Brandy-Bam Bam (again mix)
És abban van egy zene, amit most reggel újrahallottam. Nagyon tetszik:
Program 4 feat Mark Brandy-Bam Bam (again mix)
Nagyon szimpatikus hozzászólás, és teljesen egyetértek!<#wink>#wink>
Ez egész jó.<#smile>#smile>
Luke Million - Another Brick
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Hát nem tudom, de nekem ez nem jön be ...
Azta, én nem szeretem az átdolgozásokat, de ez nagyon jó!<#eljen>#eljen>
Tisztára Cowley ...
Köszke!<#worship>#worship>
Tisztára Cowley ...
Köszke!<#worship>#worship>
Choose your weapon!
Young Monday-Glass Anything
Rasmus Clausen-Planet Protector
Én emlegettem múltkor Parkert és Cowley-t. Nagyon szeretem a zenéiket ...
és mára mégegy retroszintézis Antoni Maiovvi dalocskái közül
Antoni Maiovvi-Fingerprints (Hyboid Remix)
Antoni Maiovvi-Fingerprints (Hyboid Remix)
és ha már az általam imádott Paul Parker nemrég belekeveredett itt valamibe, így legyen itt is szereplö,
ez sem lett rossz, 5 évvel az eredeti verzió megjelenése után a hackerek meghekkelték még egy picit 😊
Ganymede with Paul Parker-Perfect Target (the hacker remix)
ez sem lett rossz, 5 évvel az eredeti verzió megjelenése után a hackerek meghekkelték még egy picit 😊
Ganymede with Paul Parker-Perfect Target (the hacker remix)
szuppper!!!!
nem is csoda, ezekkel a klasszikus szintikkel és szintihangokkal nehéz mellényúlni,de ez ettöl függetlenül tényleg egy áveszám jó darab!
nem is csoda, ezekkel a klasszikus szintikkel és szintihangokkal nehéz mellényúlni,de ez ettöl függetlenül tényleg egy áveszám jó darab!
Így könnyű! <#nyes>#nyes>
Choose your weapon!
Az jó, ha egy nő velünk öregszik? <#fejvakaras>#fejvakaras><#nyes>#nyes>
Choose your weapon!
Nagyon szerettem a 90-es években. Nagyon csinos nő. Megnéztem a weboldalát, hát... tényleg velünk öregedett.
Choose your weapon!
Vision Talk - Promises (What Is Wrong)(Vision Talk FYC version)(Parralox Featuring Eli)
Szép hosszú cím és jó kis zene!
Szép hosszú cím és jó kis zene!
Choose your weapon!
Már megint olyat keresnek rajtam priviben amihez hozzá sem tudok szagolni sajnos.<#wow1>#wow1>
Ti ismeritek?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Armelle - Telephone sample
Ti ismeritek?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Armelle - Telephone sample
Egyre jobb zenéket csinál ez a Vision Talk! <#ravasz1>#ravasz1><#nevetes1>#nevetes1>
Nem rossz.<#eljen>#eljen>
Nekem is a Tyler klassszikus ugrott be az első néhány ütem után, az alapok szinte teljes lenyúlását nehéz is lenne tagadni, viszont legalább a trallalászás rész más lett, én nem gondolom, hogy ez rossz zene, csak nem italo vonulat ,hanem valamilyen pop, ettől önmagában még nem rossz, legfeljebb annak kellemetlen meglepi,aki másra számított.
T-Seven - Passion
ezt csak úgy érdekességképpen, Judit a Mr. President formáció sikerei és millenium környéki gyakorlati kifulladása után úgy gondolta, hogy ezt neki is elő kell adni 2001-ben, plusz értelmet a zseniális eredetihez képest talán még senkinek sem sikerült hozzáadni, szerintem neki sem, de ettől még lett egy ilyen is. Sajnos már ő is megöregedett, velünk együtt! 😊
ezt csak úgy érdekességképpen, Judit a Mr. President formáció sikerei és millenium környéki gyakorlati kifulladása után úgy gondolta, hogy ezt neki is elő kell adni 2001-ben, plusz értelmet a zseniális eredetihez képest talán még senkinek sem sikerült hozzáadni, szerintem neki sem, de ettől még lett egy ilyen is. Sajnos már ő is megöregedett, velünk együtt! 😊
Choose your weapon!
(igazából tetszik, csak szeretem provokálni néha az embereket - érdekes reakciókat lehet vele kiváltani egyesekből), de pszt! <#hehe>#hehe>
Szóval nem kell ám mindent egyből mellre szívni. Lazítsatok és hallgassatok több zenét!
Szóval nem kell ám mindent egyből mellre szívni. Lazítsatok és hallgassatok több zenét!
imo :) science fiction is science fact
Ezt a filmet ismerem! Gyűrűk ura, a király visszatér! <#nyes>#nyes>
Choose your weapon!
Bocsi .A video lemaradt.
Etolie Vipe album az nekem is bejön.http://www.youtube.com/watch?v=tyNBZu-VZp4
Hála isten a vezér visszatért. Ha nincs vezető ,szétesik a fórum. Olvasás közben mostanában olyan érzésem volt, mintha a 80 -as fórumot olvasnám,nem pedig a New Generation Italodisco fórumot. <#taps>#taps>
Hála isten a vezér visszatért. Ha nincs vezető ,szétesik a fórum. Olvasás közben mostanában olyan érzésem volt, mintha a 80 -as fórumot olvasnám,nem pedig a New Generation Italodisco fórumot. <#taps>#taps>
No, meghallgattam a 23rd Undrpass-t. Szerintem hibátlan. A teljes album még nincs meg, csak az 50 perces mixet füleltem, de nem nagyon találtam benne gyenge zenét (persze csak amatőrként mondom mindezt <#wink>#wink>). Ha valakinek nem tetszik, annak szerintem a csapatra jellemző, picit monoton hangvétel miatt nem jön be. Én azonban diszkó zenénél kifejezetten igénylek bizonyos szintű monotonitást. Szerintem hasonlóan erős anyag, mint az Etolie Vipe album. Örülök neki, hogy nem egy húzónótára és annak 3-4 mixére építenek, hanem csupa erős zenét készítettek. Kellemes csalódás volt ez a lemez, nem vártam ilyen jót tőlük! <#eljen>#eljen>
Choose your weapon!
Én is imádom a hölgyet és állítom ez az egyik leggyengébb nótája eddig.<#shakehead>#shakehead>
Huh, én imádom Cora-t, de ez nagyon rossz. Az alap mint a "Bonnie Tyler - I Need a Hero" lenne átvariálva, és valami lagymatag pop? dal. Remélem ez nem valami stílusváltást takar... <#duhos2>#duhos2>