NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok.
Uj album jon 2 héten belul, ez itt az album teaser-e. Mixelem a stílusokat, de leginkább synthwave-bol, synthpop-bol, electro-bol merítek. Udv és koszonom a meghallgatásokat! Majd a premier napján jelentkezem ha nem gond 😉
Neon Droid - Ordinary Neon
Uj album jon 2 héten belul, ez itt az album teaser-e. Mixelem a stílusokat, de leginkább synthwave-bol, synthpop-bol, electro-bol merítek. Udv és koszonom a meghallgatásokat! Majd a premier napján jelentkezem ha nem gond 😉
Neon Droid - Ordinary Neon
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Igen ,tényleg jó! <#eljen>#eljen>
Hétfőn több ebből a zenéből, ezt most neked ajánlom elsősorban ,igényes nu-disco : AUDIO DISTRICT "Run Through The Streets" TEASER
Hétfőn több ebből a zenéből, ezt most neked ajánlom elsősorban ,igényes nu-disco : AUDIO DISTRICT "Run Through The Streets" TEASER
ItaloDisco4Ever !
Fred Ventura a zenei pályája során az italodisco stílus legnagyobb zenei producereivel,zeneszerzőivel dolgozhatott együtt,nyílván azért mert nincsen semmi hangja és énekelni sem tud! 😊))
1986-os dala "Wind of Change" óta minden kiadott maxi lemeze,minőségi,kiváló italodisco,nem véletlen hogy a mai napig sokat foglalkoztatott előadó a stílusban,az említett dal , (Wind of Change) az egyik legjobb italo zene amit valaha elkészítettek!
Ilyen véleményt soha nem olvastam róla, de végül is privát dolgod,közöm nincs hozzá és öszintén szólva már nem érdekel a véleményed!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.11. 22:23:05
1986-os dala "Wind of Change" óta minden kiadott maxi lemeze,minőségi,kiváló italodisco,nem véletlen hogy a mai napig sokat foglalkoztatott előadó a stílusban,az említett dal , (Wind of Change) az egyik legjobb italo zene amit valaha elkészítettek!
Ilyen véleményt soha nem olvastam róla, de végül is privát dolgod,közöm nincs hozzá és öszintén szólva már nem érdekel a véleményed!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.11. 22:23:05
ItaloDisco4Ever !
Na hozok én is egy kis muzsikát a közelmúltból, remélem ez bejön Rain-nek is, én leírhatatlanul imádom és egyszerűen ezer hallgatás után sem tudom megunni! Kakaót rá!!! Igazi retro synthwave pop akármi a Los Angeles-i székhelyű usa-dán párostól a múlt évi több,mint remek számokat tartalmazó albumukról (EP).
The Midnight - Days of Thunder
The Midnight - Days of Thunder
Szerintem meg egyáltalán nem unalmas, de ezért se zokogjon senki! 😊
Kétségtelen, hogy Fred Ventura nem a hangterjedelme vagy 4 oktávot átívelő ének tudása miatt, hanem mindig is a hangkaraktere és zenéiben egy abszolút tipikus Fred Venturás hangzás miatt volt anno és most is népszerű,amit szinte a kezdetek óta hallani,minimális változtatásokkal, a jól bejött recept szerint, tehét ebből a szempontból tényleg elenyésző (vagyis semennyi) újdonságot hallani, de hát hülye példával élve a jó csoki fagyi íze is évekig ugyanaz,mégis akár korlátlan mennyiségben szeretik sokan, tehát egy jól bevált recepten minek változtatni? Ez Fred Ventura maga. Fél oktávon belül szépen elmeséli a szöveget és kész. <#vigyor>#vigyor> Ő megteheti és neki bejön.
Nekem tetszik, igaz én szeretem a hangját és ezeket a zenei elemeket is, az italodiszkóval teljesen együtt érzem az ilyen 176x-ra is megjelenő koncepciókat is.
Kétségtelen, hogy Fred Ventura nem a hangterjedelme vagy 4 oktávot átívelő ének tudása miatt, hanem mindig is a hangkaraktere és zenéiben egy abszolút tipikus Fred Venturás hangzás miatt volt anno és most is népszerű,amit szinte a kezdetek óta hallani,minimális változtatásokkal, a jól bejött recept szerint, tehét ebből a szempontból tényleg elenyésző (vagyis semennyi) újdonságot hallani, de hát hülye példával élve a jó csoki fagyi íze is évekig ugyanaz,mégis akár korlátlan mennyiségben szeretik sokan, tehát egy jól bevált recepten minek változtatni? Ez Fred Ventura maga. Fél oktávon belül szépen elmeséli a szöveget és kész. <#vigyor>#vigyor> Ő megteheti és neki bejön.
Nekem tetszik, igaz én szeretem a hangját és ezeket a zenei elemeket is, az italodiszkóval teljesen együtt érzem az ilyen 176x-ra is megjelenő koncepciókat is.
Szerintem meg rettentő unalmas és izzadságszagú. Fred Ventura hangja meg egyszerűen nevetséges, hogy mennyire nem illik bele ebbe az egész italo disco-nak nevezett valamibe.
Mintha nem is tudna énekelni.
De mielőtt valaki elsírná magát, ez saját vélemény. Ehhez képest, Mirko Hirsch, Mr Hyde zenéje egy "mestermű". Pedig az sem tetszett.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.11. 17:58:44
Mintha nem is tudna énekelni.
De mielőtt valaki elsírná magát, ez saját vélemény. Ehhez képest, Mirko Hirsch, Mr Hyde zenéje egy "mestermű". Pedig az sem tetszett.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.11. 17:58:44
Synergic Silence feat. Fred Ventura - Love Is My Answer (New Silvi's Version) Innen vihető:http://vmuzike.net/song/synergic_silence_feat._fred_ventura/Love_Is_My_Answer_%28New_Silvi%27s_Version%29<#taps>#taps><#finom>#finom>
ItaloDisco4Ever !
Synergic Silence Feat. Fred Ventura - Love Is My Answer (New Silvi's Version)
Synergic Silence feat. Fred Ventura - Love Is My Answer (New Silvi's Version)
Pofátlanul jó zene 😊 !
Synergic Silence feat. Fred Ventura - Love Is My Answer (New Silvi's Version)
Pofátlanul jó zene 😊 !
ItaloDisco4Ever !
Out on April 30th: FLY ME HIGH - The new album by Linda Jo Rizzo (ZYX Music)
01. Fly me high
02. There's a fire - written and produced by Mirko Hirsch
03. Only one night - produced by Marco Rochowski
04. Heartflash (tonight)
05. Welcome to Cairo - produced by Tomasz Gillert
06. I've got the Night
07. Passion
08. You're my first, you're my last
09. Tropical Nights - produced by Marco Rochowski
10. Under Fire - written by Mirko Hirsch, produced by Andrew Bernhard
11. Just one word
12. Fingertips - written and produced by Mirko Hirsch
13. Perfect Love
ItaloDisco4Ever !
DREAMLINE - LOVE IS A HUNTER
http://www.mediafire.com/download/zepo6bwcznvbp3h/Dreamline+-+Love+Is+A+Hunter+%282015%29%28128kbs%29.rar
http://www.mediafire.com/download/zepo6bwcznvbp3h/Dreamline+-+Love+Is+A+Hunter+%282015%29%28128kbs%29.rar
Elfogadom, barátok, egy kis MUSIC MADE IN MEXICO
DJMIX COLLECTOR, MY SEARCH VOLUME 0
http://www.mediafire.com/download/tc53m49lv29gv08/DJMIX_COLLECTOR_VOLUME_0.rar
DJMIX COLLECTOR, MY SEARCH VOLUME 0
http://www.mediafire.com/download/tc53m49lv29gv08/DJMIX_COLLECTOR_VOLUME_0.rar
ItaloDisco4Ever !
Talking Eyes (Beatport) - Itt remélhetőleg rövidesen megvásárolható lesz!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.08. 16:56:21
ItaloDisco4Ever !
Hírzárlat van, de..... <#awink>#awink>
Ez nekem is 😊
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
<#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1> csak l a s s s s a a a a n n n n n n!!
az egész album erre a "bullshit"-re épül, fasza.<#falbav>#falbav>
az egész album erre a "bullshit"-re épül, fasza.<#falbav>#falbav>
Sunglasses Kid - Feel It
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.06. 18:19:20
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.06. 18:19:20
ItaloDisco4Ever !
Látva Martin Blix nevét ,nagy várakozással indítottam a play-t,végighallgatva a dalt,átlagos,kommersz,unalmas!
ItaloDisco4Ever !
Obsidion - Outbreak
Az élőhalottak visszatérnek 2 cuki részleteivel, haláli jó! <#nevetes1>#nevetes1>
Az élőhalottak visszatérnek 2 cuki részleteivel, haláli jó! <#nevetes1>#nevetes1>
egy egy k. jó szám....lenne, de egy valami nekem nagyon hiányzik belőle, egy robosztus mély bassline vagy dob.
Jó zene, bár van benne pár hang, ami szerintem egyáltalán nem illik oda, de Vanello állandóan ragaszkodik hozzá.
Viszont ez nagyon dögös:
Staggered Holographic Dreamland
Viszont ez nagyon dögös:
Staggered Holographic Dreamland
2015-ös mai modern hangszereléssel összerakni egy zenét,ami a jövőbe mutat!
Jó gondolatok, de ezt kiegészíteném azzal, hogy igen, jövőbe mutat, de mégis ott az igazi RETRO is benne. És ez a nem mindegy itt.
A kettő ötvözése és a teljesen egyedi hangzásvilág. Már írtam régebben, hogy tisztában vagyok, hogy mit tudnak a programok, ilyen hangokat, ennyire tisztán egyetlen vst-ből sem lehet előcsalogatni, bár lehetséges, de aki ismeri ezeket, azoknak felfog tűnni, hogy nem olyan, nem az igazi, ezeken egyszerűen hallatszik, hogy kemény hardverek állnak mögötte.
Jó gondolatok, de ezt kiegészíteném azzal, hogy igen, jövőbe mutat, de mégis ott az igazi RETRO is benne. És ez a nem mindegy itt.
A kettő ötvözése és a teljesen egyedi hangzásvilág. Már írtam régebben, hogy tisztában vagyok, hogy mit tudnak a programok, ilyen hangokat, ennyire tisztán egyetlen vst-ből sem lehet előcsalogatni, bár lehetséges, de aki ismeri ezeket, azoknak felfog tűnni, hogy nem olyan, nem az igazi, ezeken egyszerűen hallatszik, hogy kemény hardverek állnak mögötte.
Az a helyzet hogy amíg mások zenei időutazáson vesznek részt visszafelé az időben 80s dalokat másolva,addig Mflex megmutatja hogy kell aktuálisan 2015-ös mai modern hangszereléssel összerakni egy zenét,ami a jövőbe mutat!
Ez az út amin Ő jár felfelé vezet,ellenben akitől csak másolásra telik az elveszik a lejtőn lefelé,az az út a semmibe vezet!
Ez a dal teljesen egyedi,hasonlót sem hallani,szép munka,gratulálok Mike!
Ez az út amin Ő jár felfelé vezet,ellenben akitől csak másolásra telik az elveszik a lejtőn lefelé,az az út a semmibe vezet!
Ez a dal teljesen egyedi,hasonlót sem hallani,szép munka,gratulálok Mike!
ItaloDisco4Ever !
Kb egyetértek! Ugyanaz, mint a múltkor, ügy 45 perce megőrült a telefonom és folyton csipog a hozzászólások miatt.
Ezért inkább lejelentkeztem <#hehe>#hehe>, de ez valóban mesteri és szeretném megfogni végre a csáveszt valahol, de ez szinte azonnal kiüti az embert, nemhogy fogást találnék!
Hogy a ló...ba tud ilyeneket csinálni? Tényleg egy audiovizuális kéj az egész! <#ijedt>#ijedt>
Majd megírom ide én is a véleményem, de még jó párszor megnézem és hallgatom!
Ezért inkább lejelentkeztem <#hehe>#hehe>, de ez valóban mesteri és szeretném megfogni végre a csáveszt valahol, de ez szinte azonnal kiüti az embert, nemhogy fogást találnék!
Hogy a ló...ba tud ilyeneket csinálni? Tényleg egy audiovizuális kéj az egész! <#ijedt>#ijedt>
Majd megírom ide én is a véleményem, de még jó párszor megnézem és hallgatom!
amit mondanék,azt csak szuperlatívuszokban tudnám kifejezni. audiovizuális mestermű. (véleményem szerint)
Mflex - In My Room (synthwave)
Mflex - In My Room (synthwave)
ne bántsd,<#vigyor0>#vigyor0> a videó készítéshez sok minden kell, ő egy megosztó,megosztotta a zenét, mint több millió hasonló felhasználó,aki képes legalább egy képet alárakni, több nagyobb szinti (és más stílusú) csatorna is csak ennyit tud, meg hát nem is lehetne elvárni, hogy akinek mondjuk van (vagy lesz ) párszáz, párezer feltöltése,az mind profi legyen.
alapvetően jó és kellemes szám, de valami icipici hiányzik belőle nekem, nem tudom megmondani mi, csak úgy érzem.
alapvetően jó és kellemes szám, de valami icipici hiányzik belőle nekem, nem tudom megmondani mi, csak úgy érzem.
na, a végén még megkedvelem! 😊 <#eljen>#eljen>
a színpadi mozgást és előadást még lehetne javítani <#nyes>#nyes>, de legalább már az asszonyt is megismerhettük! <#vigyor>#vigyor> meg a bluetooth-os szintijét. <#nyes>#nyes>
örülök, hogy zeneileg hozza a 80-as hangulatot, szerintem.
Gratula Сергей, így tovább!
Bár Cseljabinszk szinte a világ másik végén van, de lassan szerveződhet az európai turné is. <#vigyor0>#vigyor0>
a színpadi mozgást és előadást még lehetne javítani <#nyes>#nyes>, de legalább már az asszonyt is megismerhettük! <#vigyor>#vigyor> meg a bluetooth-os szintijét. <#nyes>#nyes>
örülök, hogy zeneileg hozza a 80-as hangulatot, szerintem.
Gratula Сергей, így tovább!
Bár Cseljabinszk szinte a világ másik végén van, de lassan szerveződhet az európai turné is. <#vigyor0>#vigyor0>
Estimado - This My Lady Like The Night
Hoppá! ....ez már nem diavetítéses videó !
Hoppá! ....ez már nem diavetítéses videó !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
FM-84 - Nightdrive
Top synthwave! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.02. 18:04:48
Top synthwave! <#taps>#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár hogy a dalból éppen ez a YT-os kontár készített videót,a szokásos nulla kreativitásával!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.02. 18:04:48
ItaloDisco4Ever !
Bocs, hogy tureshataron kivul esik! <#awink>#awink>
Azert koszi, hogy meghallgattad es irtal rola.
Azert koszi, hogy meghallgattad es irtal rola.
Igazad van, fokent eurobeat alapokra epul, de a fomelodia dallamvezetese miatt ereztem inkabb Hi-NRG-nek. Igaz, nem az a klasszikus NRG, de a ma mexikoban kozkedvelt verziohoz all kozelebb. Amolyan, korai Digimax fele... Bar az is igaz, hogy mexikoban majdnem minden gyors, dallamos, elektronikus zenet Hi-NRG-kent emlegetnek. Visszaterve az eurobeat parhuzamra; a holgy eredetileg valoban eurbeatet enekelt (bar en az eredetit soha nem hallgattam meg, hogy ne befolyasoljon), de mind az enek dallama, mind az eredeti 159-es bpm erre utal. Ez utobbit 138-ra redukaltam, mivel igy meg igen lenduletesnek mondhato, de talan igy tobb europai fulnek elvezheto.
Szia!
Mindenképpen eurobeat stilus,nekem ebből a műfajból nagyon kevés zene jön be. ( de ez legyen az én problémám)<#nevetes1>#nevetes1>
<#eljen>#eljen>
Mindenképpen eurobeat stilus,nekem ebből a műfajból nagyon kevés zene jön be. ( de ez legyen az én problémám)<#nevetes1>#nevetes1>
<#eljen>#eljen>
Látom van itt valaki akinek van némi fogalma az italo zenéhez,ugyanis ahogy írod ez típikus 80s évek végi ,90s évek eleji eurobeat hangzás!
Mellesleg 1000x jobb mint ez az áprilisi tréfának is rossz dal,ami alatt olvasva a kommenteket,tényleg komolyan gondolják amit leírnak,???szégyelnék ilyen jelzőket írni egy ilyen bűn rossz zenére,mert azzal a saját zenei ízlésemet mínősíteném,nem éppen pozitív irányba!
DIGITALO 😊))
Mellesleg 1000x jobb mint ez az áprilisi tréfának is rossz dal,ami alatt olvasva a kommenteket,tényleg komolyan gondolják amit leírnak,???szégyelnék ilyen jelzőket írni egy ilyen bűn rossz zenére,mert azzal a saját zenei ízlésemet mínősíteném,nem éppen pozitív irányba!
DIGITALO 😊))
ItaloDisco4Ever !
Nekem is tetszik, szerintem jól sikerült, egyedül a 4.25 környéki vokál megoldásra nem vagyok ráhangolódva, de kfejezetten üdítő dal!
legfőképp azért, mert kellemesen hozza a 88-92-es hangulatot, a stílusban is inkább az eurobeat-et jelölném,ahhoz közelebb van, klasszikus hi-nrg-t ez egyelőre nyomokban tartalmaz, de ettől nagyobb gondod sose legyen zenénél. <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
legfőképp azért, mert kellemesen hozza a 88-92-es hangulatot, a stílusban is inkább az eurobeat-et jelölném,ahhoz közelebb van, klasszikus hi-nrg-t ez egyelőre nyomokban tartalmaz, de ettől nagyobb gondod sose legyen zenénél. <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
<#circling>#circling>
Koszi a visszajelzeseket!
Koszi a visszajelzeseket!