NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www50.zippyshare.com/v/wwY9DnTI/file.html
Patrick Baker - Summer Lover (Killstarr Remix) - (Free DL)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
http://www32.zippyshare.com/v/4Q9f4SE1/file.html
01. Fly Me High <7:21>7:21>
02. There’s A Fire <5:38>5:38>
03. Only One Night <7:34>7:34>
04. Heartflash <5:59>5:59>
05. Welcome To Cairo <4:42>4:42>
06. I’ve Got The Night ❤️:33>3:33>
07. Passion <6:47>6:47>
08. You’re My First, You’re My Last <5:36>5:36>
09. Tropical Nights <5:52>5:52>
10. Under Fire <5:59>5:59>
11. Just One Word <5:13>5:13>
12. Fingertips <4:32>4:32>
13. Perfect Love <6:07>6:07>
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Albert One - Face to Face :
A1: Face to Face, Written & Composed by Mirko Hirsch, Produced by Eddi Mi Ami
B1: Sing-A-Song (Remix), Produced by Eddi Mi Ami [belehallgattam ,az új remix brutál jó! )
Rofo - Face it / Summer love
Produced by Michiel Van Der Kuy
ItaloDisco4Ever !
Maximalista,a tökéletesre is van még egy tökéletesebb verziója.
Az elmúlt közel 2 évben sok mindent leírtam már a zenéiről,csak ismételni tudnám a pozitív jelzőket,az hogy italodisco stílusban kivételesen nagy zenéket dobál ki az nyilvánvaló dolog,de a legutóbbi remixével totálisan bizonyított, synthwave stílusban is képes a legmagasabb szinten alkotni,ez a remix a maga műfajában felsőkategória,a dal hetek óta az első számú favorit nálam!
ItaloDisco4Ever !
Próbáltam az Sc-ra és a Yt-ra is írni valami normálisat, de az nem fejezi ki, hogy a csávesz abban a peridódusában van (már régóta), hogy mindekit gyaláz! Majd 8 perc és végig tudja úgy vinni, hogy az az érzésem van, hogy még hallgatnám tovább.
Ez nem is megaitalo, hanem MFLEXDISCO, nem hasonlítható semmihez. Ilyíen hangok nincsenek is, meg dallamok, kiállások, ötletek, de úgylátszik mégis! Tegnap 8 után szinte megőrült megint a telefonom, jobban, mint valaha...Hogy ebben mennyi meló lehet, bele sem merek gondolni. Gyönyörű dal, gyönyörű szerelmi történettel elmesélve!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.05.01. 09:39:56
ItaloDisco4Ever !
pld. : Italove – Too Late To Cry - Vinyl, 12"
Néhány vásárlásra érdemes korong:
Ken Laszlo – Ken Laszlo (Vinyl, LP, Album, Reissue) - 2015
KEN LASZLO (Vinyl LP)
Fancy – Shock And Show (30th Anniversary Edition) - (Vinyl ,LP. Album) - 2015
The Best Of Laserdance - (Vinyl, LP, Compilation, Reissue) - 2015
New Italo Disco Vol.1 - By Gloobal Music (ajánlom,jó zenék!)
Érdemes itt tallózgatni ha még nem ismered az oldalt.
...................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tam Harrow – Incredible Idiot - (CDA limited edition) - Ezt vinylen én is vásárolnám,cd-n sem olcsó!
Euro & Italo Disco Lost Tapes - (PROMO)
ItaloDisco4Ever !
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Out Of Limbo – Cold Stars (discogs)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.28. 17:09:40
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Köszönöm a dicsérő szavakat is.
Ha nem haragszotok, betegnek ide is a megjelent albumom linkjét, hátha valakit érdekel egy 80-as 90-es stilusokbol merítő album.
Neon Droid - Ordinary Neon
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jön majd egy új Albert One maxi "Face to Face" én belehallgathattam már ,nagyon jó zene és ott van Tobias Bernstrup új albuma mely kapható bakelit korongon,nekem tetszik!
Van még bőven infóm vinyl megjelenésekről de idő hiányában,majd csak néhány fontosabbról teszek említést!
Dobhatnál egy linket arról a pörgö vinyles FB oldalról.
ItaloDisco4Ever !
Itt a válasz : Jól eltüntél!
ItaloDisco4Ever !
Nem újdonság,de talán még nem volt itt soha!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
http://www.mediafire.com/download/t9ryc68xfrlp8u8/ALEXANDER+GC+one.rar
Italove - Follow Me To Mexico (RetroSynther Remix)
Electro Potato - Vendetta Dal Futuro (VHS Version) / Synthwave
Csak a WAV peregjen
Tracklist:
01 Moments Lost
02 Happy Sad
03 Until Tomorrow
04 Oceans
05 Hitman
06 Seek And Destroy
07 Romanticism
08 Dorian Grey
09 Revolution
10 Laterna Magica
11 Moments Lost Apoptygma Berzerk remix
TOBIAS BERNSTRUP | Romanticism -LP+12" Album 2015 Limited Edition of 300
Tobias Bernstrup – Romanticism (discogs)
ItaloDisco4Ever !
10 haters (már 12) who have absolutlly no clue what good music is...stay indoors and listen to BACH...never go out of the house....u might trip and broke your useless neck....
és az egyik válasz:
I love this song... but I also like Bach :S
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
itt olvasni elején, amúgy az egyik nagy kedvencem ez is
Szerintem ez annyira nem is titok, havonta, két havonta dobálja ki az asztalra a zenéket, amik szinte mindenkit kiütnek, elég csak olvasni a sok hozzászólást és a nézettségeket. Bár nem tudom, hogy emellett mennyi mással kell foglalkoznia, de már akkor is elképesztő, hacsak erre szánna időt. A tesztben viszont ezt olvasni:
Igazából nincsenek hagyományos értelemben vett hétköznapjaim, minden napom egybefolyódik a teendőimmel és sokszor a hétvégékkel, ünnepekkel is, rengeteget dolgozom, sokat kell munkaügyekben külföldre utaznom, jelenleg is sokat ingázom Kanada (ami a jelenlegi lakhelyem) Németország, Ausztria és Magyarország között...
Amiből az derül ki, hogy Mflex-nek nem túl sok ideje van, de mégis megcsinálja a nagy slágereket. Amik, nem egyszerű zenék és ez itt a lényeg, ezért írtam már a múltkor, hogy a faszba csinálja? Talán ő nem is országok közt ingázik, nem lehet, hogy földönkívüli a csávesz? Már ilyet is olvastam a sc-on! <#nevetes1>#nevetes1>
A hardver meg csak úgy érdekel, tényleg kíváncsi vagyok.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.25. 16:30:18
ez miért lenne lényeges? ebben az emberben a tehetség hozza elő a zenét, én pl. cseszhetném akármilyen csúcs cuccaimat is, ha nincs a zenealkotáshoz tehetségem vagy érzékem, és tényleg nincs. <#vigyor0>#vigyor0> neki szerencsére hallhatóan van.
engem jobban izgatna az az infó,hogy melyik zenéjét mennyi idő alatt készítette el? a múltkori interjúnál erre rákérdeztem, azt mondta megadhatná, de egyrészt ezen infók később még értékesek is lehetnek, másrészt pedig nem akar másokat kellemetlen helyzetbe hozni. ezen akkor jót röhögtünk. <#vigyor>#vigyor> (ez a részlet nem is került bele a kirakott riportba)
Szeretném tudni, hogy ehhez a zenéhez pontosan milyen hardvereket használt. Ha kapok választ kirakom ide is.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.25. 15:57:06
a 'cover' verziónál egyetlenegy darab, Mflex zenei stílusára vagy hangzására jellemző hangjegy nem volt, ezért nem értettem az összekeverés alapját.
én is meghallgattam még egyszer,már láttam is a hsz-ed a yt-én. <#vigyor>#vigyor> mely találóan írja le az élményt.
Lossless-ben egy komolyabb rendszeren fenomenális zenei élvezet.
Most ez lett a csúcs, nagyon sokszor meghallgattam már. A Youtube-ra is megírtam.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.25. 15:45:35