NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amaximus
amaximus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
100ezerig nincs jó tanács, a mobilklímának az egy előnye mellett végülis csak hátrányai vannak,vedd azt,amelyikre ráfogják az adatai alapján, hogy a legcsendesebb, és válaszd a legmárkásáabbanak tűnőt. (Whirlpool,Midea,DeLonghi stb.....)
Figyelj arra, hogy az olyan mobil klíma, aminek nem mobil a kültérije (tehát a választék 99%-a) 1db max. 35-40 m2 megfelelő klimatizálására alkalmas, és a teljesítménynél 10 m2-enként 1 kW-al számolj. Ha ezt nem veszed figyelembe,akkor vagy túl drágán fog működik, vagy nem lesz elég hatékony. és a garancia és a kivezető cső hosszára, is figyelj.

rain70
A rohadt meleget a feleségem és én még elviselnénk, de a két kisebbik pici lányom csak sírdogálnak, mert nem tudnak aludni, ezért ma veszek oda egy mobil klímát és beállítom egy nyugodt 24-25 fokra nekik. Azért megfázatni sem akarom őket. Délig be kell ugranom a melóhelyre, megy ezerrel a klíma szerencsére, de utána irány az MM, vagy valamelyik nagyobb áruház. Ha van tapasztalatotok, hogy milyet érdemes venni, ami aránylag jó is, akkor írjátok le. Figyelem majd a fórumot. nyilván szétfúrni nincs idő és nem is akarom a split miatt, ezért most egy megbízható mobil kell. A keret max 100 ezer! <#worship>

Csáveszkám, ez brutál kicseszett nagy zene, egy 80-as b kategóriás filmben is tarolt volna buldózer módjára!

22776

Nem akarom ragozni, bármit írnék csak elcsépelt és nagyon sokszor leírt közhely lenne. A nyomába nem érhet senki!
Milyen hangok OMG! <#wow2>

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.18. 05:55:41
amaximus
Vince Riviera - Twilight Drive

amaximus
20SIX Hundred - Player One

0:00 First Person
4:27 Career Mode
8:37 Open world
12:13 Hack N' Slash
16:56 Level Up
20:44 Vehicular Combat
25:52 Quest
31:00 Fatality
36:11 God Mode
42:44 Simulator
47:31 Beat 'Em Up
52:43 Random Encounter
58:16 Survival Horror
1:05:54 Game Over

amaximus
Daniel Deluxe - Star Eater

amaximus
Waveshaper - Crystal Protocol (Official Video)

amaximus
1. Stoned Presidents - Alpha 00:00
2. Waveshaper - Crystal Protocol 03:13
3. Daniel Deluxe - Star Eater 07:04
4. Tonebox - Refractor 11:37
5. Zombie Hyperdrive - Gigawatt 15:58
6. Let Em Riot - Traces 19:54
7. MK Ultra - Coast To Coast (feat. VidComm) 24:38
8. Miami Beach Force - Hard To Catch 29:00
9. Dance With The Dead - Skeletons In The Attic 32:19
10. Tokyo Rose - The Wraith 36:59
11. Turboslash - Transphere 40:03
12. Kick Puncher - Resolution 45:03
14. ORAX - Missing 48:07
14. Botnit - Unleashed (Bonus) 55:18

amaximus
ez hatalmas lett!
reynaud

ΜFLΞΧ - DANCE WITH THE TWILIGHT

Mflex Sounds official
Mflex Sounds on BandCamp
Mflex Sounds on SoundCloud
Mflex Sounds on YT
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.07.17. 20:04:39

ItaloDisco4Ever !

reynaud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Champagne - Rock 'n Roll Star (Matt Pop Mix)

Azt a betyárját,ez nagyon jó lett!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ryan Paris - Hacia La Luz

Angol vagy olasz nyelven jobb lenne!

ItaloDisco4Ever !

amaximus
free download in lossless!

ajánlom, hogy szedd le,remek kis zenék

SID64 - Future Nostalgia ALBUM
amaximus
amaximus
jó zene!!

"A kis kopasz spanyolból nem néztem volna ki..... "

Reméljük, ezt a kis kopasz spanyol nem olvassa! <#nevetes1>
reynaud

Mode One - I Wanna Feel You

A kis kopasz spanyolból nem néztem volna ki hogy ilyen zenére képes!

ItaloDisco4Ever !

amaximus
"Divine lemezei érthető módon a melegdiszkókban voltak különösen sikeresek"

ezek olyan diszkók,ahol nem volt még légkondi?? <#nyes><#nevetes1>
amaximus
#22759 jó kis téma!!!
#22759 szo-szo
#22761 egész jó, végre belefektettek némi energiát! nagyra értékelem! sajnos kevés ilyen van mostanság ehhez a stílushoz.

ma jó napod volt, jókat hoztál! <#vigyor> <#eljen>

amaximus
az egyik kedvenc szám az albumról, ami egész jó lett, szo-szo.
amaximus
ez jó MT-ra sikerdett, de jó lett!
Mark Ashley új száma szerintem sem annyira penge..... Novemberben jön az új albuma és a jó öreg Dieter Bohlen a producer.Reméljük jó kis zenék lesznek majd rajt.
reynaud
Anno 1999-ben egy Budapesti D.J. barátom mutatott tőle egy dalt ,ez volt az :Mark Ashley - Mareen
Meg kellett kapaszkodnom a székben mert a döbbenetöl majdnem lefordultam,hasonló jó dalok ebből a korszakából ( On A Sunday,Love Is Like The Sea),de nagyjából ennyi ami említésre méltó,remek rajtot követően erős visszaesés,az új dala sem tetszik!

De ha már a nőies férfiaknál tartunk
A 80s évek legjobbja disco stílusban : Divine
Diszkósztár bekezdésnél olvashatok arról Bobby Orlando nem éppen úriember módján viselkedett vele!

A linkelt dal a favorit zeném tőle,ezen a lemezemen brutális verzióban!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
voyAger feat. Liliana Grasso - Italo Disco

<#taps>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
CHITO - One More Chance

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Italo Disco Sequencial Frequencies (italo disco 2015)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Timecop1983 feat. Back In The Future - Tonight

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.07.13. 17:05:56

ItaloDisco4Ever !

reynaud

ItaloDisco4Ever !

amaximus
nem tipp mix ez! sajnos nem! <#worship><#nevetes1>
meghallgatni,megszámolni!<#email>

a rutinosabb lustábbak pedig hiteles dalszöveget keresnek és abban számolják meg. <#vigyor>
amaximus
jómagam nem nagyon szeretem a hasonlókat, de itt egy valószínű házi készítésű alternatíva

eMinus feat. Mr. Neko - Yes Or No

64x szerintem<#fejvakaras>

amaximus
Sajnos NEM!!! A válasz helytelen. Látszik, hogy nem hallgattad végig! <#nevetes1>
Mark Ashley - Baby Blue
24 x van a dalban...
amaximus
mexikóban már már futószalagon italo disco-sítják a legkülönbozőbb populáris zenéket, végülis egész jól.

Dido - End of night (italo disco edit)

és az eredeti,ami szintén nem rossz, aki megszámolja, hányszor hangzik el benne a "the end of night" az kap egy pöttyös labdát is! <#nevetes1>

amaximus
A lengyel háttérrel, több néven is futtatott space projektek közül az X-Plosion név alatt egy ideje elég sok felvétel került már ki,
a legutolsó jobb darabok közül szemezgettem:

Koto hangmintákkal egy igen kellemes spacesynth
DOWNLOAD

X-Plosion - Atlantyda

és Bobby O. egyik korai zenéjének kifejezetten jól sikerült space (no vocal) verziója

X-Plosion - Who Is Your Boyfriend
amaximus
erről beszéltem én is, ha csak nézelődsz, nézelődj, senki nem kérte, hogy ne tedd, de felesleges beleszólnod egy oylan témába,ami nem is veled kapcsolatos. ha meg csak engem látsz-hallsz,ahogy írod, akkor ezek szerint kíváncsi vagy rám!?<#hehe> mert ha nem,akkor tudod, hogy nézelődhetsz máshol is. nem kell ezt túlvariálni szerintem.
Igen nem tettem ide semmit tény csak figyelem mit is érdemes megvenni mert több szem többet lát csak azért vagyok itt . de sajna csak téged hallak látlak itt .Oda megyek ahová én akarok én sem szabom meg neked merre nézelődj ha még házigizda is vagy

amaximus
Waveshaper - Crystal Protocol (synthwave)

amaximus
D.Notive - Red Light Syndrome (synthwave)

amaximus
TURBO jó kis synthwave

DOWNLOAD - Gheist - Turbo Thunder
amaximus
a svédek mindig meg tudnak lepni valamivel,most épp egy synthwave projektben futtatott zenével,amiben tökéletesen keveredik a 80as italo disco és synthpop jellegzetességei.

DOWNLOAD Damokles - Star Gazer
amaximus
Örülök, hogy régi nagy dirrel-durral elhúzó tagok azért nap,mint nap pontosan nyomon követik az itteni információkat és eseményeket. Jó érzés tudni, hogy azért FIGYELNEK! <#hehe> ámbár azért megjegyzem, Reynaud szerint ő viszi a fórumot, és mi lenne, ha nem tenné, te pedig az ő munkásságának, de itt más hszelő érdemleges hszének az egy ezrelékét sem tetted le az asztalra ebben az évben, tehát jó lenne, ha a net túlfelén lévő kis homokozótokban lapátolnál továbbra is.
Eddig is akkor szóltam,amikor elment a témavonal, és beva02 neked is elmondom szívesen,meg az összes gyengébbek kedvéért, hogy ez a fórum továbbra sem a 80-as évek zenéiről, és nem a 80-as évek zenéit tartalmazó albumfotókról szól.
Amennyiben mégis ilyen igény merül fel és legalább 20 ember azt akarja, hogy legyen,akkor semmi gond, nekem is van kb. 2-2500 fotóm, CD-ém ebből a korszakból, boldogan fogom felrakosgatni egyesével, hogy mindenki lássa! Sőt, igazából fotóalbummá is varázsolhatom az egész fórumot, nekem az is öröm,csak épp nem ez a fórum célja.És jaj de sok youtube videó is van ebből a korszakból,majd azok is lesznek ezrével.
Szerintem neked akkor kellene szólnod ha nagyon muszáj valami olyan történik amiért helyre kell tenni a tagokat. Ez olyan villongás tőled

amaximus
Synthwave DOWNLOAD

Guy Tallo - Van Hammer
amaximus
kicsit le lett porolva, de jó lett
DOWNLOAD
Happen DJ - Don't Waste Your Time (Italo Brutalo Rework)

amaximus
El vagy tévedve, de nagyon! Az a bajod, mint itt néhány emberkének is korábban, hogy azt hiszik, sőt meg vannak róla győződve, hogy nélkülük megáll az élet és összeomlik a fórum! És az általuk hozott infókat soha senki más nem látja vagy találhatja meg a neten. Ami itt folyik,az önkéntes és önszórakoztató módon folyik, mindenki annyit rak bele,amennyihez kedve van. Tehát engem marhára nem zavar, ha épp senki sem rak ide semmit, ebben biztos lehetsz! <#hehe>

-mi lenne, ha nem lennél jelen?
SEMMI!
-mi lenne nélkülem?
SZINTÉN SEMMI!

Én nem azért vagyok, hogy teleírjam a fórumot mindennel, hanem azért, hogy a jelenlétemmel segítsem a fórum témáját mederben tartani, és a nem odavalókat vagy odavaló tartalmat kiszűrjem.

De van egy tuti jó hírem is <#eljen>, ami után kiskirály lehetsz <#vigyor>, pár nap és kiderül, még most van elbírálási szakaszban.

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.11. 06:12:43
reynaud
Mi lenne ha már én sem volnék jelen a topicban?
Talán saját magadba is belekötnél,simán képesnek tartalak rá!

A továbbiakban beszélgess önmagaddal, feltehetnéd azt a kérdést miért maradsz ebben a topicban egyedül,ha nem találod a választ esetleg egyszer majd segítek!

ItaloDisco4Ever !

amaximus
mára ezzel a pazar, remek felvétellel, egy mostani remix versenyre készült számtalan verzió egyikével búcsúzom

DOWNLOAD!! We Are Leo - Diamonds in the Dark (Split Mirrors Remix)