NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem úgy működik, hogy most fiút akarok és az lesz, idáig is akartuk mégis lány lett a hamramdik is. <#kacsint>#kacsint>
Az orvos szerint a géneink olyanok, hogy mi csak lányokat tudunk csinálni, vagyis nem próbálkozom többet.
Az orvos szerint a géneink olyanok, hogy mi csak lányokat tudunk csinálni, vagyis nem próbálkozom többet.
Kötelező darab 2015-ből. <#finom>#finom>

Egy fiú kell még oda hogy a totális nőuralmat megszüntesd a családodban!
Scotch nekem is nagy kedvencem,tényleg kivételesen jó zenéket csináltak,Vince Lancini óriási fazon!
Nekem a favorit zeném tőlük "Take Me Up '90s verziója, az Italo 2000 duplán rajt van!
De van egy ilyen Scotch lemezem is.
Best Of Scotch
Scotch nekem is nagy kedvencem,tényleg kivételesen jó zenéket csináltak,Vince Lancini óriási fazon!
Nekem a favorit zeném tőlük "Take Me Up '90s verziója, az Italo 2000 duplán rajt van!
De van egy ilyen Scotch lemezem is.
Best Of Scotch
ItaloDisco4Ever !
Ha olyan lesz a minősége mint az előző három Alexander Bez maxinak akkor alázni fog mindenkit.<#finom>#finom><#taps>#taps>
Példaértékű ahogy szólnak a zenéi.<#eljen>#eljen>
Példaértékű ahogy szólnak a zenéi.<#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Házasság ilyen, és már 1 órája fent vagyok, mert a kislányom úgy döntött már nem akar aludni az ágyában, csak is kézben, különben megy a bömbölés! <#law>#law>
Miko Mission meghatározó volt a 80-as években italo discoban. Nekem a kedvenc a Scotch zenék voltak, főleg a disco band és a - delirio mind, azok baromi jó zenét csináltak és más is volt, mint a többi egy kaptafára készülő néha már már unalmas slágerek.
Ezen a videón mindig szakadok!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.03. 05:38:52
Miko Mission meghatározó volt a 80-as években italo discoban. Nekem a kedvenc a Scotch zenék voltak, főleg a disco band és a - delirio mind, azok baromi jó zenét csináltak és más is volt, mint a többi egy kaptafára készülő néha már már unalmas slágerek.
Ezen a videón mindig szakadok!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.03. 05:38:52
Van néhány olyan barátom akik a házasságot követően nagyon visszaléptek,zenehallgatás valamint lemezgyűjtés terén,tehát ismerős a story, náluk ugyanaz, első a család!
Én nagyon régóta gyűjtők lemezeket,elsősorban CD formátumon,mostanában viszont pld.a new-italo zenék többsége csak vinylen elérhető.
Ez a lemez és a rajta található zenék,anno nálam a legmagasabb szint volt italodisco stílusban,a kedvenc maxi cd-m!
<#integet2>#integet2>
Én nagyon régóta gyűjtők lemezeket,elsősorban CD formátumon,mostanában viszont pld.a new-italo zenék többsége csak vinylen elérhető.
Ez a lemez és a rajta található zenék,anno nálam a legmagasabb szint volt italodisco stílusban,a kedvenc maxi cd-m!
<#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
A joy ára meg hihetetlen nekem, nagyon feltornázták! Én biztos ki nem fizetnék ennyit érte, de ez én vagyok.
Nekem is megvannak többségében ezek lemezek, amiket lefényképeztél. A vol 3 nincs, de a négyes fogat igen. Egy ideig gyüjtőgettem én is, aztán 18 évesen már meg is házasodtam, utána már nem volt ilyenre idő.
Házasság = befogod a pofád és nyugton maradsz! <#help>#help>, vagy kiherélnek. <#nevetes1>#nevetes1>
Most meg aztán olyan nőuraolm van, ahogy nekem szavam sincs! De ez így van jól, a családomért én biztosan ölnék!
Inkább Cd-im vannak, vinyl lejátszóm valamikor volt, de magadta magát, azóta nem is hallottam vinyl-t szólni. Szóval nem tudom hol tart a mai technika vinyl-ben, de gondolom a 80-as évek hangzását csak a régiek tudják biztosítani. A viva stúdióban szinte minden digitális alapokon működik. Analóg rendszer is van, de nem használjuk, túl sokba kerül a fentartása.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.02. 19:10:54
Házasság = befogod a pofád és nyugton maradsz! <#help>#help>, vagy kiherélnek. <#nevetes1>#nevetes1>
Most meg aztán olyan nőuraolm van, ahogy nekem szavam sincs! De ez így van jól, a családomért én biztosan ölnék!
Inkább Cd-im vannak, vinyl lejátszóm valamikor volt, de magadta magát, azóta nem is hallottam vinyl-t szólni. Szóval nem tudom hol tart a mai technika vinyl-ben, de gondolom a 80-as évek hangzását csak a régiek tudják biztosítani. A viva stúdióban szinte minden digitális alapokon működik. Analóg rendszer is van, de nem használjuk, túl sokba kerül a fentartása.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.02. 19:10:54
Van még egy pár CD lejátszóm,Technics a kedvenc,általában zenét azon hallgatok!
Emlékszel volt egy összezördülésünk a Joy zenéivel kapcsolatban,tudom te nem kedveled őket,én annál inkább.
Van néhány lemez tőlük a birtokomban ,nézd milyen áron lehet hozzájutni Best of Joy
Az első "Best of" lemezük volt!
Egyébként te milyen lemezeket gyűjtesz és vinyl vagy inkább CD?
Emlékszel volt egy összezördülésünk a Joy zenéivel kapcsolatban,tudom te nem kedveled őket,én annál inkább.
Van néhány lemez tőlük a birtokomban ,nézd milyen áron lehet hozzájutni Best of Joy
Az első "Best of" lemezük volt!
Egyébként te milyen lemezeket gyűjtesz és vinyl vagy inkább CD?
ItaloDisco4Ever !
A vol 3 is igazi klasszikus. Marx & Spencer (gondolom) Stay és Claudio Mingardi- Starman alias Savage, vagy csak a zene volt savage. Már nem emklékszem.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.02. 18:41:49
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.02. 18:41:49
Ilyen Philips CD lejátszó nekem is volt valamikor. Qrva Jó kis cucc volt hangban, de a formája sosem nyügözőtt le.
Megtaláltam a gyűjteményemben a közel 8 perces eredeti verziót, ezen a 4 CD-s italo válogatáson,meg is hallgattam,tényleg jó!
The Italo Disco Collection (Kötelező darab!)
The Italo Disco Collection Vol. 3 (Szintén kötelező gyűjteménybe való darab!)
The Italo Disco Collection (Kötelező darab!)
The Italo Disco Collection Vol. 3 (Szintén kötelező gyűjteménybe való darab!)
ItaloDisco4Ever !
Meg Ismael is, meg Italove, meg az anyám ...csája is vagyok, mert azokat is szoktam ajnározni, főleg az utolsót, mert világra hozott baxod! <#buck>#buck>
A csávesz kapott már tőlem rosszat is régebben (többször is), de amíg olyan magasan kisujjból szétaláz mindenkit manapság, számomra az egyedi és qrva jó hangjaival . ötleteivel, addig kénytelen leszel ezt olvasni, vagy elhúzol az alreg neveddel a büdös ..csába többed magaddal a kicseszett király fórumotokra! <#hehe>#hehe>
22640
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet, mert néha alig érteni, fülelni kell rendesen. De még mindig jobb ez a megoldás, mint Ismael- Angel-je, ahol 5 másodpercenként pofázott bele egy spanyol fax!
Az oroszoknak jó az, ha nem írod biztos sosem tudok róla! <#hamm>#hamm>
Brutál 80-as hangzás. Az egy nagy baja, hogy még ilyen röviden is unalomba fullad a felétől. Ebben jóval több volt szerintem.
Ez is elég jó, de csak egyszeri hallgatásra.
Megyek pelenkázni, még az a szar is sokkal érdekesebb, mint donicskaka!<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.02. 17:08:07
A csávesz kapott már tőlem rosszat is régebben (többször is), de amíg olyan magasan kisujjból szétaláz mindenkit manapság, számomra az egyedi és qrva jó hangjaival . ötleteivel, addig kénytelen leszel ezt olvasni, vagy elhúzol az alreg neveddel a büdös ..csába többed magaddal a kicseszett király fórumotokra! <#hehe>#hehe>
22640
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet, mert néha alig érteni, fülelni kell rendesen. De még mindig jobb ez a megoldás, mint Ismael- Angel-je, ahol 5 másodpercenként pofázott bele egy spanyol fax!
Az oroszoknak jó az, ha nem írod biztos sosem tudok róla! <#hamm>#hamm>
Brutál 80-as hangzás. Az egy nagy baja, hogy még ilyen röviden is unalomba fullad a felétől. Ebben jóval több volt szerintem.
Ez is elég jó, de csak egyszeri hallgatásra.
Megyek pelenkázni, még az a szar is sokkal érdekesebb, mint donicskaka!<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.02. 17:08:07
a video hangja max.128as mp3, konkrétan elég messze van az eredetitől,néha még rossz hallgatni is gondolom a direkt videoba szánt minőséget, az ének rész vm-ben annyira nem is tűnt fel, de picit tényleg halk lett az éneksáv.
poén, az oroszok vagy épp nem tudom kik, simán leszedik a copyright szöveget is tartalmazó video zenét és úgy rakják fel a válogatásokra. vicces. legutóbb belefutottam love message számcímmel egy mostani italo disco vol. xxx válogatásba,ahol meg az EP 3 számos demo mixe lett ezzel a számcímmel 1az1-ben berakva!<#falbav>#falbav> igénytelenség a köbön.
poén, az oroszok vagy épp nem tudom kik, simán leszedik a copyright szöveget is tartalmazó video zenét és úgy rakják fel a válogatásokra. vicces. legutóbb belefutottam love message számcímmel egy mostani italo disco vol. xxx válogatásba,ahol meg az EP 3 számos demo mixe lett ezzel a számcímmel 1az1-ben berakva!<#falbav>#falbav> igénytelenség a köbön.
Rain = Mflex? <#love11>#love11>
Ez kibaszott nagy!!!!
Honnan vannak ennyire egyedi ötletei, nem beszélve róla, hogy a hangszíne most kivételesen teljesen selymes, ilyet is tud? Bár nekem halknak tűni egy kicsit, de ez lehet, hogy a cd minőségű anyag lebutított változata miatt ilyen. Qrva jó hallgatni a zenét teljesen a végéig, annyira egyedi mindenben, hogy nincs semmihez sem viszonyítani. Nagyjából ugyanezeket írta a többi rajongó is. Egy álomvilágba kerüsz, ha Mflex zenéjét hallgatod! ***** zene!
A csávesz egy kicseszett földönkivüli, más magyarázat nincs, egyszerűen nincs párja!
Van az átlagos disco, aztán a jobb italo disco zenék, majd a nagyon jó és ritka italo disco zenék és végül van Mflex disco olyan hangokkal, hogy befosok annyira szépek! <#csodalk>#csodalk>
Reynaud!
Kösz az infót, kíváncsivan várom a következő bombát!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.06.30. 07:12:04
Honnan vannak ennyire egyedi ötletei, nem beszélve róla, hogy a hangszíne most kivételesen teljesen selymes, ilyet is tud? Bár nekem halknak tűni egy kicsit, de ez lehet, hogy a cd minőségű anyag lebutított változata miatt ilyen. Qrva jó hallgatni a zenét teljesen a végéig, annyira egyedi mindenben, hogy nincs semmihez sem viszonyítani. Nagyjából ugyanezeket írta a többi rajongó is. Egy álomvilágba kerüsz, ha Mflex zenéjét hallgatod! ***** zene!
A csávesz egy kicseszett földönkivüli, más magyarázat nincs, egyszerűen nincs párja!
Van az átlagos disco, aztán a jobb italo disco zenék, majd a nagyon jó és ritka italo disco zenék és végül van Mflex disco olyan hangokkal, hogy befosok annyira szépek! <#csodalk>#csodalk>
Reynaud!
Kösz az infót, kíváncsivan várom a következő bombát!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.06.30. 07:12:04
Ne becsüld le ezt az oldalt,komoly lemezgyűjtők is látogatják rendszeresen,kaptam is már néhány érdeklődő privát üzenetet,de valószínű másutt is felpakolom az eladásra szánt lemezeket!
Ahogy időm engedi összeírok egy listát,elsősorban CD lemezek,(soralbumok,best of,illetve nagyon jó válogatások),és nem csak italo!
Mike Mareen,Digital Emotion,Joy,The Flirts,Scotch,Joy Peters,Bad Boys Blue,Bobby Orlando,Giorgio Moroder,Albert One,etc.
Indulok erőteljes lépésekkel a vinyl gyűjtés felé!
Válogatások közt pld. ilyen nagyon jó minőségűek is!
Tracklistán nem akármilyen italo zenék!
Italo 2000 - Rarities Vol. 2
Italo 2000 - Italo Dance Classics Vol. 2
Ahogy időm engedi összeírok egy listát,elsősorban CD lemezek,(soralbumok,best of,illetve nagyon jó válogatások),és nem csak italo!
Mike Mareen,Digital Emotion,Joy,The Flirts,Scotch,Joy Peters,Bad Boys Blue,Bobby Orlando,Giorgio Moroder,Albert One,etc.
Indulok erőteljes lépésekkel a vinyl gyűjtés felé!
Válogatások közt pld. ilyen nagyon jó minőségűek is!
Tracklistán nem akármilyen italo zenék!
Italo 2000 - Rarities Vol. 2
Italo 2000 - Italo Dance Classics Vol. 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs Max ,az offért!
ItaloDisco4Ever !
nekem már ez a pazar zene ugyan meg van, de ez most váratlanul jött ki,
tehát erről az EP-ről a címadó dal.
Mflex Sounds - Love Message (italo disco 2015)
tehát erről az EP-ről a címadó dal.
Mflex Sounds - Love Message (italo disco 2015)
van egy fórum itt 2008-ból,ami akkor le is halt különböző okok miatt, most nem linkelném, de valószínű nem is itt menne el a legjobban. ezek és a hasonló lemezek is csak egy gyűjtőnek érdekes, az értékeli. lehet jobban jársz, ha más, erre szakosodott oldalakon próbálkozol megválni tőlük, mert gondolom nem anyagárban akarod eladni őket.
Én sem találtam,pedig jó lemezeket árulnék!
Esetleg valaki nyithatna egy ilyen jellegű topicot.
Egy kis ízelítő ,a kép minőségéért elnézést,nem vagyok egy fotóművész!
Elég erős,vagány áron is kinálják!
Bobby "O" – The Best Of Bobby "O": How To Pick Up Girls
Waterfront Home – New Breed Of Mermaid
Ottawan – D.I.S.C.O.
Esetleg valaki nyithatna egy ilyen jellegű topicot.
Egy kis ízelítő ,a kép minőségéért elnézést,nem vagyok egy fotóművész!
Elég erős,vagány áron is kinálják!
Bobby "O" – The Best Of Bobby "O": How To Pick Up Girls
Waterfront Home – New Breed Of Mermaid
Ottawan – D.I.S.C.O.
ItaloDisco4Ever !
Aha , " Italocennection re-edit " mint írtam tényleg bitang jól sikerült,sokkal jobb mint az original vocal version.
ItaloDisco4Ever !
Van itt az sg-n , zene fórumban olyan topic ahová néhány tucat eladó lemezemet felrakhatom?
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Természetesen ez csak tréfa volt részemről és olvasva a linkelt vinyl alatti kommenteket,néhányan ennél keményebben is oda illetve beszóltak ! 😊))
De tényleg miért nem adják ki ezt a vinylt az eredeti 1988-as verziókkal, ha ilyen nagy érdeklődés van rá?
Klassz zene!
De tényleg miért nem adják ki ezt a vinylt az eredeti 1988-as verziókkal, ha ilyen nagy érdeklődés van rá?
Klassz zene!
ItaloDisco4Ever !
Természetesen nem erre, mert ez csak egy Tesco gazdaságos holmi az eredeti tartalomhoz képest.
Erre gondolsz? : Roby Rotondo – For Your Love ( Vinyl, 12", 45 RPM, Reissue ) - Released: 20 Jan 2015
ItaloDisco4Ever !
Konkrétabban:
08.Digital Dreams - Power Sound (03.37)
09.Avenue - The Story Of Love (04.44)
14.Variety - Without You (04.18)
Engem elsősorban Ismael 2 dala,valamint Mode One - I wanna feel you (05.20) + Lenroy - Give me a night (06.08) zenék miatt érdekelt ez a CD kiadvány,összességében jó lemez!
08.Digital Dreams - Power Sound (03.37)
09.Avenue - The Story Of Love (04.44)
14.Variety - Without You (04.18)
Engem elsősorban Ismael 2 dala,valamint Mode One - I wanna feel you (05.20) + Lenroy - Give me a night (06.08) zenék miatt érdekelt ez a CD kiadvány,összességében jó lemez!
ItaloDisco4Ever !
Azért hogy valami negitívum is legyen a
08.Digital Dreams - Power Sound
09.Avenue - The Story Of Love
14.Variety - Without You
Ezek bizony nagyon rövidkére sikerültek a CD-n.
Sőt inkább úgy mondanám hogy egyszerűen le lettek hallkítva az eredeti verziók.<#wow1>#wow1>
Főleg az utolsó, a Without You lehúzása sikerült nagyon durvára sajnos. <#szomoru1>#szomoru1>
08.Digital Dreams - Power Sound
09.Avenue - The Story Of Love
14.Variety - Without You
Ezek bizony nagyon rövidkére sikerültek a CD-n.
Sőt inkább úgy mondanám hogy egyszerűen le lettek hallkítva az eredeti verziók.<#wow1>#wow1>
Főleg az utolsó, a Without You lehúzása sikerült nagyon durvára sajnos. <#szomoru1>#szomoru1>
Örömteli hogy a kiadók végre úgy néz ki hogy a fejükhöz kaptak és végre újra megtalálták a hangmérnökök is a fülüket. Az ide évben ez már a harmadik olyan CD kiadvány ami végre úgy szól ahogy annak szólnia kell!!!! Linda Jo Rizzo és Vanello CD-je után ismét egy perfect kiadvány!!!!!<#taps>#taps>
DOWNLOAD synthwave+italo instrumental
VANGHELIO - XILVIO
VANGHELIO - XILVIO
Örülj neki, hogy hamar túl vagytok a pöttyös partin. <#vigyor>#vigyor>
3, itt is népszerű előadó, 3 pazar italo disco dallal is készül a nyárra, ennyit már tudok és elárulhatok, de igazából ennyi a publikus részlet.
Többet egyelőre nem kívánt megosztani senki.
3, itt is népszerű előadó, 3 pazar italo disco dallal is készül a nyárra, ennyit már tudok és elárulhatok, de igazából ennyi a publikus részlet.
Többet egyelőre nem kívánt megosztani senki.
Remek szám, de anélkül, hogy bármilyen szinten is csorbítani szeretném a sikert és eufóriát (és erre a részre majd a sorok végénél is emlékezz!), véleményem szerint a vokál és annak dallama is ott van a kiemelkedő kategóriában, de összességében a zenei hangulat, zenei alapok engem nem izgattak túlzottan fel. Ez az én hibám, ízlés kérdése. Az is lehet, elszoktam már a hasonló "érzelgős" vonulattól, de egy Albert 1 Face 2 Face típusú zenére sokkal jobban tudom értelmezni az italo disco-t, annak energikusabb részét, bár ezzel egyáltalán nem szeretnék általánosítani, hisz tudom, ez meg egy érzelgős zene akar lenni. <#vigyor0>#vigyor0>
"Az egyik legjobb new-italo disco zene amit valaha kiadtak"
Az ilyen kijelentésektől én mindg ódzkodok és tartózkodok, hacsak az "egyik" szót nem szó szerint értem, hogy ez 1 a sok tucatból,ami szintén kiemelkedően jó, hisz az elmúlt bő 10 évben azért bőven volt nagyon sok jó zene, mondjuk úgy 100-200-at bármikor és biztosan emellé lehetne állítani, amik 1mili%-kal sem rosszabbak ennél, csak legfeljebb mások. 😊
"Az egyik legjobb new-italo disco zene amit valaha kiadtak"
Az ilyen kijelentésektől én mindg ódzkodok és tartózkodok, hacsak az "egyik" szót nem szó szerint értem, hogy ez 1 a sok tucatból,ami szintén kiemelkedően jó, hisz az elmúlt bő 10 évben azért bőven volt nagyon sok jó zene, mondjuk úgy 100-200-at bármikor és biztosan emellé lehetne állítani, amik 1mili%-kal sem rosszabbak ennél, csak legfeljebb mások. 😊
Jó reggelt, jó szurkolást.
Volt egy kisebb szünet. Sikerült a gyerköcöknek ekapni a bárányhimlőt. Talán a legnagyobb hozhattat haza ezt a nem várt lakót.
De végre túl vagyunk rajta, mindenkiről eltűntek a piros pöttyök, de volt idegeskedés.<#boxer>#boxer>
Nem gondoltam, hogy mostanában hallok erős új italo disco zenét az In my Arms óta, de ez brutál nagyon erős lett a megszokott stílusjegyeken belül. Napi szinten keresgélem és hallgatom az új megjelenő próbálkozásokat, amik szinte szánalom fostengerek. Ezért főleg synthwave zenéket hallgatok inkább, mert azok jobbak a megjelenő italo zenéknél. Még jó, hogy van Ismael és Mflex<#worship>#worship>, ők magasan szarnak mindenki fejére, akik ebben a stílusban próbálkoznak.<#lama>#lama>-ák hozzájuk képest a többi! De Mflex nem csak italos ahol tarol. Bár látom Reynaud betett képe alapján valami nagyon készül megint. Vajon milyen stílusban?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.06.23. 06:38:46
Volt egy kisebb szünet. Sikerült a gyerköcöknek ekapni a bárányhimlőt. Talán a legnagyobb hozhattat haza ezt a nem várt lakót.
De végre túl vagyunk rajta, mindenkiről eltűntek a piros pöttyök, de volt idegeskedés.<#boxer>#boxer>
Nem gondoltam, hogy mostanában hallok erős új italo disco zenét az In my Arms óta, de ez brutál nagyon erős lett a megszokott stílusjegyeken belül. Napi szinten keresgélem és hallgatom az új megjelenő próbálkozásokat, amik szinte szánalom fostengerek. Ezért főleg synthwave zenéket hallgatok inkább, mert azok jobbak a megjelenő italo zenéknél. Még jó, hogy van Ismael és Mflex<#worship>#worship>, ők magasan szarnak mindenki fejére, akik ebben a stílusban próbálkoznak.<#lama>#lama>-ák hozzájuk képest a többi! De Mflex nem csak italos ahol tarol. Bár látom Reynaud betett képe alapján valami nagyon készül megint. Vajon milyen stílusban?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.06.23. 06:38:46
Kiadhatnák a Roby Rotondo legendás maxiját is.
Na az érdekelne nagyon.
Na az érdekelne nagyon.
Éppen egy órája erősítette meg nekem is Ismael hogy az Extended van rajta. <#taps>#taps>
A többi már csak a postán múlik.
A többi már csak a postán múlik.
Az " extended version " 06.30 min. " került a lemezre!
Aki szeretne egy példányt,ne késlekedjen,mert ez limitált kiadás,már csak néhány darab kapható!
ItaloDisco4Ever !