NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a csávesz,nem az a csávesz,ez teljesen más csávesz!!!
tehát ez a projekt elméletileg nem a TOM HOOKER féle giccsparódia
tehát ez a projekt elméletileg nem a TOM HOOKER féle giccsparódia
Hasonló jókat Pityu Neked is!
(csak jelzem előre, amennyiben a videód olyannyira privát lesz,mint az eddigi összes,amit ide raktál, akkor kénytelen leszek azt is törölni.)
(csak jelzem előre, amennyiben a videód olyannyira privát lesz,mint az eddigi összes,amit ide raktál, akkor kénytelen leszek azt is törölni.)
Békés áldott karácsonyt mindenkinek!!!!
Szombat este érkezünk a legújabb klipünkkel <#taps>#taps>
Szombat este érkezünk a legújabb klipünkkel <#taps>#taps>
Ez a csávesz meg orvosi kezelésre szorul már ezzel a HARROW buzisággal, ahogy én is! <#hehe>#hehe> Unalmas már.
A zene meg egész jó lenne, ha nem ennyire MT takony koppintással készült volna el. Az ének kurva jó!
A zene meg egész jó lenne, ha nem ennyire MT takony koppintással készült volna el. Az ének kurva jó!
Majd az újévben elolvasom, most megyünk a családdal "osztrákiába" sielni, bulizni, pénzt költeni, meg úgy kényeztetni magunkat. <#law>#law>
Boldog karácsonyt mindenkinek<#integet2>#integet2>
Boldog karácsonyt mindenkinek<#integet2>#integet2>
Még mindig nem kaptam meg a választ, ebben a mjuzikban, hol a jó 3.14csában van gitárhang ami a KKK-ög mellett tevékenykedik? <#zavart1>#zavart1>
a Harrow őrület folytatódik, de most nem Den,nem Tam, nem Tom, hanem Ram
RAM HARROW "La Regina del mio Cuore" The Queen of My Heart, a körítés sztori pedig erősen kamu szagú, de hanem így lenne, majd igazolja valaki
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.12.24. 11:52:29
RAM HARROW "La Regina del mio Cuore" The Queen of My Heart, a körítés sztori pedig erősen kamu szagú, de hanem így lenne, majd igazolja valaki
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.12.24. 11:52:29
Peter Zimmermann - Drifting Alone (Retro Re-Rumble)
a soundcloudról belépés után letölthető, a zene alapjait korábban már használta a 'Baby, You Are Such A Mess...' című másik számánál
az abszolút kakukktojás ezen az SSR váloagtáson az egyébként stílusában nem rossz szám
Daneka Gold - Chasing Shadows
Daneka Gold - Chasing Shadows
Space Holidays 7 (FREE)
ingyenes karácsonyi ajándék néhány újdonsággal, és néhány remek zenével persze, köztük hazai vonatkozásban egy eddig nem ismert Ernesto művel is, sőt aprópója talán még az, hogy én nem is emlékszem, hogy Ernesto zene lett volna bármikor az SSR-nél.
Meghallgattam, talán nem szokványos space, de mindenképpen jónak mondható kis zene!
Peter Wilson - Get Outta My Life
Johan Baeckström - Forever And A Day
Xain - Astral tunnel
Peter Wilson - The Game Of Love
Peter Wilson - Promises
Peter Wilson - I Don't Wanna See You Cry
Johan Baeckström - Tonight
Peter Wilson - Turn To Stone
Peter Wilson - Utopia
Peter Wilson - Where Were You Last Night
egy viszonylag nem különösebben izgató orosz zenei kezdeményezésből született egy nagyon jó, klasszikus groovokat egybegyúró spanyol remix Moo Monsternek hála,gondoltam a vm helyett ezt rakom fel.
részlet (kb. a vidi első 3 percéig)
Paranonse - Dancefy (Moo Monster remix)
részlet (kb. a vidi első 3 percéig)
Paranonse - Dancefy (Moo Monster remix)
a kb. fél éve kint lévő 34349879168347589. BCR kiadvány egyik végre picit pörgősebb dalának még extended-ebb verziója a hozzá tartozó zseniális klippel
Brad Lake - Run In The Night
Brad Lake - Run In The Night
Azt hittem a bemutatott demókból, hogy ez most valamit brutálisat fog ütni és nagyon vártam, ezt írtam többször is. <#eljen>#eljen>
Egyetértek, mert a BO alapok mindig is jól szuperálnak egy diszkó zene alatt, de itt nagyjából kis is merül az egész.
Szerintem, Clay most nem jól énekel és az angolját hallgatni olyan, mint fűrésszel reszelni a nagylábujjkörmöm! So...Simply shit!
Ezt vagy tanulni kellene, vagy minimum 521.456-szor begyakorolni legalább a dal erejéig.
A táncot én nem raktam volna bele, nem jól mutat a mikrofon mögött a belassítás sem, egy beállok, mint a beton a mikrofon mögé, sokkal nagyobb löketet adott volna az egésznek. Szóval a fapofa és az egy helyben állás mindenkitől, meredtem nézni a kamerába végig, fenomenális atmoszférát adott volna az egészhez.
A fehér háttér helyett olyan képi bevágásokat raktam volna, amiről a dal szól, nem pedig a refrén közben bevágott amatőr felvételek.
A kamu szinti, kamu dobolás, a kamu gitár főleg, hol a picsába van ebben gitárhang <#ticking>#ticking> pontos időmeghatározást adjon valaki, mert ha ott van, akkor elnézést kérek és megyek a fülészetre.<#idiota>#idiota> Egy 80-as retro Hitachi rádiósmagnó, ez egy jó ötlet lett volna, de nem így. Ha bekapcsolják az elején, majd jön a klipp és végén kikapcsolják, akkor van értelme is, de, miért pont azt "együttes" hallgatja a saját dalát rajta? Forgatókönyvíró másnapos volt? És mitől 2016-os a zene, mikor még 2015 van? A Baby G dal sokkal jobb volt.
Instrumentális változatban ez a zene tutto bene!
Mielőtt bárki nekem ugrana, amit qrvára leszarok, <#nevetes2>#nevetes2>zenei szemmel elemeztem az egészet, ugyanis nekem a végtermék számít, hogy mennyire tud izgalomban tartani, semmi más nem érdekel.
nem tudom,mi fog még kisülni ebből, de egyelőre elég bíztató
demo
(Pinkmachine) Gladio (Instrumental Baby GaGa OakMix)
demo
(Pinkmachine) Gladio (Instrumental Baby GaGa OakMix)
úgy látszik Téllez úr egész jó nézőpontokból tud hozzányúlni a régi dolgokhoz
Sharon K. - Time to Fly (Gerson Tellez Nrg normal)
Sharon K. - Time to Fly (Gerson Tellez Nrg normal)
na, ezt aztán jól átremixelték, nem is rosszul, de talán pont emiatt nekem bejön
Lisa Johnson - Love (Gerson Tellez Nrg mix)
Lisa Johnson - Love (Gerson Tellez Nrg mix)
jó tudom, kicsit kilóg ez a freestlye electro (ezt is szeretem), de állati a vidi és úgyse zavar senkit. <#nyes>#nyes>
Cosmic EFI - Everybody's Jumping
Cosmic EFI - Everybody's Jumping
amit viszont még mindig csak várok, de azt nagyon kíváncsian, az az Mflextől beígért duplacd,mert még mindig semmi hír róla!
és ha jól látom, ez lenne az első kézzel fogható kiadás.
és ha jól látom, ez lenne az első kézzel fogható kiadás.
akkó őlrájt részemről is. <#nevetes1>#nevetes1>
azt megértem, hogy miért van annyiszor, így kevésbé lesz rajta 1 órán belül valami csudijó rajongói best of-on, amiket fantázianevű italo sorozatoknak becéznek, bár mondjuk van aki ezzel együtt is képes felrakni.nem érzi benne a ciki faktort.<#nyes>#nyes> hallottam már ilyen válogatást is.
azt meg lehet nem "tudhatták", hogy jobb lenne extended gyári lemez minőségben egyből a vidibe,mert te csak 1-2x hallgatnád meg rendesen.<#nevetes1>#nevetes1> megvenni azt meg lehet néhányszázért, úgyis felkerül előbb-utóbb warezbe is.
""Amúgy az Mflex zenék valóban jók, ez az utóbbi Clay-féle nekem valamiért nem egészen jött be, nem mondanám azért "brutál jónak", de ez legyen az én gondom.""
ezt most mire mondod, hogy jön ide mflex zene??
Ha már szóba hoztad, ez a Clay zene nekem zeneileg okés, a Bobby O-s vonal nehezen tudna bukni, de a kórus vagy micsoda a dallamvonal végén (az óÓóóÓóó rész),hát az nem áll össze, ott nekem szétesik a mű.a kiejtést meg már ahogy láttam főleg a külföldiek kritizálják,tehát van (vagy lehet) némi alapja, én annyira nem vagyok ebben megmondó,mert kevés beszélni inglis.
szumma én úgy érzem a brutál jó,az egy túlzó kifejezés, de egyáltalán nem rossz,kivéve a videó néhány komikus jelenete, viszont hosszabb távon a sikereit úgyis majd a rajongók sokadalma adja össze egy dalnak,nem az én egyszemélyes véleményem.
azt megértem, hogy miért van annyiszor, így kevésbé lesz rajta 1 órán belül valami csudijó rajongói best of-on, amiket fantázianevű italo sorozatoknak becéznek, bár mondjuk van aki ezzel együtt is képes felrakni.nem érzi benne a ciki faktort.<#nyes>#nyes> hallottam már ilyen válogatást is.
azt meg lehet nem "tudhatták", hogy jobb lenne extended gyári lemez minőségben egyből a vidibe,mert te csak 1-2x hallgatnád meg rendesen.<#nevetes1>#nevetes1> megvenni azt meg lehet néhányszázért, úgyis felkerül előbb-utóbb warezbe is.
""Amúgy az Mflex zenék valóban jók, ez az utóbbi Clay-féle nekem valamiért nem egészen jött be, nem mondanám azért "brutál jónak", de ez legyen az én gondom.""
ezt most mire mondod, hogy jön ide mflex zene??
Ha már szóba hoztad, ez a Clay zene nekem zeneileg okés, a Bobby O-s vonal nehezen tudna bukni, de a kórus vagy micsoda a dallamvonal végén (az óÓóóÓóó rész),hát az nem áll össze, ott nekem szétesik a mű.a kiejtést meg már ahogy láttam főleg a külföldiek kritizálják,tehát van (vagy lehet) némi alapja, én annyira nem vagyok ebben megmondó,mert kevés beszélni inglis.
szumma én úgy érzem a brutál jó,az egy túlzó kifejezés, de egyáltalán nem rossz,kivéve a videó néhány komikus jelenete, viszont hosszabb távon a sikereit úgyis majd a rajongók sokadalma adja össze egy dalnak,nem az én egyszemélyes véleményem.
Ügyes vagy. Igazából csak kis szőrszálhasogatás volt részemről, persze, hogy nem lényeges. Mindenesetre tudom, hogy miért van ez, de nem a tájszólásnak tulajdonítanám. De mindegy, úgyis a zene lenne a lényeg (pont a rádumálás miatt akadtam fenn rajta, kissé zavaró ennyiszer főleg, ha nem is akarom felhasználni semmire csak egyszer meghallgatni...).
Amúgy az Mflex zenék valóban jók, ez az utóbbi Clay-féle nekem valamiért nem egészen jött be, nem mondanám azért "brutál jónak", de ez legyen az én gondom.
Akkor "elrájt"! <#eplus2>#eplus2>
Amúgy az Mflex zenék valóban jók, ez az utóbbi Clay-féle nekem valamiért nem egészen jött be, nem mondanám azért "brutál jónak", de ez legyen az én gondom.
Akkor "elrájt"! <#eplus2>#eplus2>
imo :) science fiction is science fact
ja, bocs, időközben a keresővel nagy nehezem kihámoztam, rákérdezhetnék, de lehet annyira nem izgalmas a téma, ahogy meghallgattam ma direkt pár brit és usa nyelvjárást az ALL szóra, van ahol, ezt tisztán a-val, van ahol ó-val, és van ahol a 2 keverékével ae-vel ejtik, én ebben ezt az utolsót hallom inkább ki, nem sima e-vel, de legrosszabb esetben legyen akkor ez tájszólásos verzió.<#hehe>#hehe> mint pl. EV-nél is, ennél nagyobb bajod vagy bajuk sose legyen.<#vigyor>#vigyor>
Valaki kérdezze már meg Diókától, hogy mi az az "elofmjúzik"... Csak mert ez hangzik el a lopásvédelmi szövegben.
imo :) science fiction is science fact
Energy Voice - The Radio Star (italo disco 2016) premier video edit
Nem is igen fűznék hozzá semmi különöset,,,,,,,,,Brutál jó lett Clay!!!!!!!!!!!!!!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Nem is igen fűznék hozzá semmi különöset,,,,,,,,,Brutál jó lett Clay!!!!!!!!!!!!!!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Tonschatz - Take Your Chance (Maxi Version 2015)
Mark Ashley - Stop In The Name of Love (Maxi Mix 2015)
odabaX! <#eljen>#eljen><#taps>#taps> vidi nélkül is nagyon baró zene, de így együtt tökéletes! ötletes! spóroltál egy csomó statisztát és gyártási költséget! <#nevetes1>#nevetes1>
Nekem bejött! tetszik!
Egy fasza akciófilm alá tudnám igazán elképzelni, ahol épp valami üldözéses jelenet zajlik, vagy hasonló! <#eljen>#eljen>
Egy fasza akciófilm alá tudnám igazán elképzelni, ahol épp valami üldözéses jelenet zajlik, vagy hasonló! <#eljen>#eljen>
Szevasztok! Megjelent az uj EP-m és rajta egy uj track a Gangwars (kicsit kemény new retro wave track), amihez kulon videot is forgattam a GTA 5-ben. Enjoy 😉
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
végre a franciáktól is tudok hozni valami idevalót
The Astral Brothers Limited - High On The Level
The Astral Brothers Limited - High On The Level
én direkt nem is kezdtem el semmit sem írni miután párszor meghallgattam, de az szerintem is tény, hogy zeneileg, hangokban és megoldásokban ez egy teljesen más dimenzió,mint a konkurencia bármelyik más alkotása.
sajnos nem tudok konkrétumot, csak annyit,amit más is, hogy hamarosan, azaz egyszer majd csak <#nevetes1>#nevetes1>, de nyilván remélem, hogy ebbe az évbe még bele fog férni egy másik dal is. igazából nem fogadnék rá, mert volt,van egy másik ígéret is, ami hónapokkal ezelőtt a NAN demókénrt volt beharangozva, de azóta sem jelent meg, most meg ebben az új videóban is beígértek egy dupla-cd-ét (hmmm), de időpont szintén nincs, szóval várok,várunk. ha kapok biztos infót vagy fülest, jelzem.<#vigyor0>#vigyor0>
sajnos nem tudok konkrétumot, csak annyit,amit más is, hogy hamarosan, azaz egyszer majd csak <#nevetes1>#nevetes1>, de nyilván remélem, hogy ebbe az évbe még bele fog férni egy másik dal is. igazából nem fogadnék rá, mert volt,van egy másik ígéret is, ami hónapokkal ezelőtt a NAN demókénrt volt beharangozva, de azóta sem jelent meg, most meg ebben az új videóban is beígértek egy dupla-cd-ét (hmmm), de időpont szintén nincs, szóval várok,várunk. ha kapok biztos infót vagy fülest, jelzem.<#vigyor0>#vigyor0>
ez pech, nekem gyorsan tölt, de te meg olyan ritkán jössz, hogy addig meg bírd ki ezt a kellemetlenséget. <#nyes>#nyes>
Linkbe akartam az officia-t kitenni, de most már mindegy. Nekem továbbra is nagyon lassú az oldal betöltése táblagépen.
A videók képek miatt. <#falbav>#falbav>
A videók képek miatt. <#falbav>#falbav>
Konkrétan ez az új Mflex Italo disco zene egy (gy)alázás mindenki másnak, a csávesz a kisujjából olyan dolgokat ráz ki, mint amit másnál elvétve se hallani és amit kurva jó hallgatni!!! Igazi 80-as hangok, abból is a legjobbak.
Felőlem aztán bárki írhatja rólam, hogy oda vagyok a csáveszért, de addig míg ilyeneket tol a pofámba nem tudok mást írni, csak jó, de azokat is évek óta ismételgeti mindenki. Közhely és ennyi.
Van szar zenéje is, ami nekem kicseszettül nem jött be, ezeket is leírtam, de amit csak ebben az évben produkált az brutális. Italo, synthpop, syntwave stílusokban nagyon magas szinten hozta a dalait.
Bár tudtam tegnap este, hogy valami történt, mert a feleségem meglett jelölve a facebook-on ezzel a dallal és a telefon megőrült megint.
A videó is baromi profi és akkor alatta az a Lisa promo már most pofánkúrt. <#eplus2>#eplus2>
Még az is ebben az évben lesz, tudsz valamit Amaximus?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.05. 05:08:12
Felőlem aztán bárki írhatja rólam, hogy oda vagyok a csáveszért, de addig míg ilyeneket tol a pofámba nem tudok mást írni, csak jó, de azokat is évek óta ismételgeti mindenki. Közhely és ennyi.
Van szar zenéje is, ami nekem kicseszettül nem jött be, ezeket is leírtam, de amit csak ebben az évben produkált az brutális. Italo, synthpop, syntwave stílusokban nagyon magas szinten hozta a dalait.
Bár tudtam tegnap este, hogy valami történt, mert a feleségem meglett jelölve a facebook-on ezzel a dallal és a telefon megőrült megint.
A videó is baromi profi és akkor alatta az a Lisa promo már most pofánkúrt. <#eplus2>#eplus2>
Még az is ebben az évben lesz, tudsz valamit Amaximus?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.05. 05:08:12