NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rain70
Ugyanakkor.
Limahl

amaximus
két napja megjelent Mirko új maxija, ami lehet, hogy egy régen porosodó zenéje mostani kiadásban,
egész jó.

amaximus
jobban örültem volna, ha nem sokkolsz a valósággal, és inkább csak linkeled. oké, hogy 58 éves, oké, hogy ennyi idősen bárki nézhet így ki, de, na de. <#hawaii>
rain70
John McInerney BBB, 3 nappal korábban...

rain70
Ez a zene egész jó, tetszik, bár az angol részét még csiszolhatta volna.
Nem Savage koppintás ez a lényeg.
A videó viszont hááát <#nevetes2> Az nagggyyyon kemény!!! Rossz értelemben persze. A 25-ös midi is csúcs, azon bármit eljátszik ahogy látom.
amaximus
az semmi, de itt van mégegy <#vigyor>

Estimado - I Want You Heaven

az orosz néphadsereg volt katonája rezzenéstelen arckifejezéssel "elmondja" érzelmes dalát.
egyébként szerintem a dallal semmi baj nincs, egész jó a kategóriában.

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.15. 20:10:41
rain70
Nálam mostanában az abszolút kedvenc!

Timecop1983 - Forever and Ever

Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.02.14. 07:52:47
rain70
Én is visszatértem, pár pelenka meg influenzás tünetek árnyékából. <#zavart1><#zavart2>
Ez az izé.......ez egy dal? Savage bármelyik 80-as években készült zenéje megunhatatlan, de ha ennyit tud csak, akkor monnyonle és húzzon már el a zenei életből.

Magic System D J, viszont megint erős és zúzós dalt dobott ki, viszont refrénben nagyobb arculcsapást vártam, ez olyan semmilyen lett a női párosítással, de ég és föld a kettő az oroszhoz viszonyítva, aki a videóival is szépen, lassan nevetségessé teszi magát.
Egyrészt hülyén néz ki a csávesz ebben a ruhában, másrészt legalább imitálja már, hogy hasonló zenét játszik, mint ami szól, dehogy még a billentyűzése is más folyton ismételve? <#idiota>
amaximus
és pár napja végre "hivatalosan" is megérkezett

Magic System D.J. ‎- In Your Eyes

Magic System D.J. ‎- In Your Eyes (Extended)

amaximus
Savage orosz reinkarnációja visszatért (gyermekkori nevén DJ Savage) <#vigyor>

igaz, hogy nulla a zenei újdonság ereje, de kellemes kis zene

Estimado - Goodbye My Angels Night

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.13. 10:05:44
amaximus
valamiért különösebb hírverés nélkül jelent meg kb. 1 hete ez a príma Mirko zene az ifjú Steve Burbon haverral közös projektként, radio,dub és extended verzióban.

Steve Burbon Project feat. Mirko Hirsch - The Vibe (Extended Mix)
Musachy
Ez klassz, de szvsz ő nem is akarja a teljes ripet közzétenni, csak a "samplét"... ☺

imo :) science fiction is science fact

Örülök hogy tetszenek a lemezek.Sajnos nem tudok mindent azonnal megosztani mert egy barátom foglalkozik ezek megvásárlásával én csak kölcsön kapom tőle őket.Amíg át adja az anyagot és el tudok menni érte az sajnos időbe kerül.Sajnos gyorsaságban ezért nem vagyok a top-on.A sample meg csak azért zavart mert ha már a fáradtságot vetted,hogy egy rövid bemutatót csinálj akkor már megoszthattad volna itt a teljes felvételt.Így majd nekem kell ezt megtennem<#taps>
"Mielőtt elkezdeném majd a new italo bakelit lemezek bemutatását ...."
Miért ez szerinted mi?????<#wow1>

Amúgy látom ezzel a sample dologgal jól beloptam magam a szívedbe.<#fogmosas> <#papakacsint>

Akkor hajrá nyomasd, készítem már a vinyót nekik. <#nevetes1>

Hali!
Mielőtt elkezdeném majd a new italo bakelit lemezek bemutatását szeretnék egy régebbi sikert leforgatni.Lehet hogy érdekelni fog valakit így vinylről (losslessben).A Squash Gang 2009-es lemezének b-oldala a Tell me why fog forogni. (Nem csak sample!!!!!)
http://www78.zippyshare.com/v/4hlHQ7qA/file.html
amaximus
ez már inkább synthpop,de kifejezetten ajánlom az egész albumot,mert nagyon jó! dallamos,jól hangszerelt zenék, remek vokállal!

Video Video - Genesis

amaximus
még friss kezdeményezés, nem tudom, mi lesz belőle, de remek italo groove-ok az alapjai

Phunkadelica - Keep It Rockin' (DEMO)

és DJ Nik jól lavíroz az eurodance és italo disco közti terepen <#vigyor>
Masterboy - Feel The Fire (DJ Nikolay D italo electro disco remix)
rain70
Majd próbálom kitalálni. <#nevetes1>
Ha viszont legutóbb megkapta, akkor Ernesto is megkapja. Szörnyű. Többet nem is írok. Hozzáteszem, ez saját vélemény mindig.
Nem kell ellenvéleményt formálni, unalmas már a második percétől is úgy is marad, de nem tudom, hogy a dallamok miatt, vagy a hangok nem tetszenek. <#rolleyes>

A Morgan Willis brutál jó zene! Azt kell is nekem!
amaximus
régebbi, de itt még nem volt, épp most 1 656 270, a műfajban talán ritkaság ez a nézettségszám

LazerHawk - King of The Streets

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.02. 15:07:39
amaximus
kellemes synthwave dallamok hasonló látvánnyal <#kacsint>

Morgan Willis - Secret Love
amaximus
spacesynth

Ernesto - Outside
amaximus
én is kedvelem!<#vigyor>
Digimax az egyik legjobb a szakmaban. Egyedi stilusa van, amit azonnal felismer a hallgato. Lenduletes, eroteljes, s megsem eroszakos. Olyan energiaval tud megtolteni lirai szamokat is, hogy orom hallgatni. Nekem egyebkent szemelyes kedvencem.
amaximus
Digimax azért nehezen tud mellényúlni. <#eljen><#vigyor>
Musachy
Pontosan.

imo :) science fiction is science fact

amaximus
lelkes nem vagyok, régen digiztem, de ránéztem, hallgatásra egész jó, a s,sz kicsit sziszeg, recseg, de ez belefér nekem, én szeretem is, ettől retrósabb lesz, jól szól, de a 96kilót sosem értem meg, ez bőven elég lenne 24bit48kilón is, tekintettel arra, hogy 22 körül amúgyis szétesik, és 24-25 felett pedig már csak a tű mechanikai zaja van, semmi más! arra pazarolni mondjuk a fájlméret felét, hááát....kétszer nagyobb fájlméret a zaj tárolására. ez csak a vinyl digitalizálók lelkes hóbortja.<#vigyor>
amaximus
na ez már kétségtelen nagyságrendekkel sokkal jobb!
de szerintem az a vinyl akkor sem túl jól lett legyártva, mindkét digizésnél látszik, hogy "bakelit"-es, de mindkettő frekvenciája ugyanúgy elkezd leesni a felsőbb régióban, bár ez a te mintádban lényegesen később és tényleg nem zavaró,amit ráfoghatunk -ahogy írtad is- a "jó technika és hozzáértés" számlájára. én azért örülök, hogy nem kell nagyon hasonló technkai háttérrel és gyakorlattal megszenvednem az ilyen digitalizálásoknál, lévén csak néhány lemezem van,az is már inkább csak emléktárgyként kezelve.
Lelkes elemezgetőknek , talán egyszer a Youtube-n is fent lesz.

NEW ITALO 2016<#finom>

A vinyl-nek semmi baja!
A titok egy jó technika és hozzáértés semmi több. <#vigyor>

NEA! <#wink>

amaximus
amaximus
köszi. ez biztos sokaknak öröm, csak nem tudom,mi az oka, hogy ez nagyon gyengén szól, bár látom a fájlban, hogy tényleg lossless és vinyl digitalizálás, de ilyen rosszul került a lemezre vagy más technikai oka van?
a mata hari fényévekkel jobban szól, akkor valószínű ez egy gyenge kópiás lemez lehetett.

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.01.29. 18:15:32
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek Nea fantasztikus new italo slágerét a puppy love-ot.Talán veszteségmentesen még nincs meg mindenkinek!!!!!
http://www20.zippyshare.com/v/BHmR4Ynj/file.html
johnlennon
Ajánló:

amaximus
várós lista
amaximus
pl. megérzés, sacc, 7. érzék, 8. utas, eddigi tapasztalatok, korábbi véleményeim, talán, csak, telefonos segítség, esetleg rákérdezés vagy egyéb?!? <#fejvakaras><#nemtudom><#nevetes1>
bocsánat, majd legközelebb nem átvitt értelmű iróniával, hanem bírósági egységes mondatszerkezetű határozatként fogalmazok. <#kacsint>
rain70
Köszönöm, alakulok.

Konzekvensen?

Nézd már meg mit írtál!
Egybe van fűzve az egész mondat Mflex zenéjével, mégis miből kellett volna kitalálnom, melyik szótag, vagy nyelvtani rámutatásból, hogy azt nem rá értetted, hanem másik 150 takony zenére?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.01.26. 05:44:37
amaximus
jobbulást!
nem írtam, és nem is Mflexre céloztam "nyál és romatika" kérdésben, abból van mástól rengeteg, neked egyébként konzekvensen muszáj mindent félreértened?
azzal nem lehet mit csinálni, ha te nem bírod pl. az "ilyeneket",mint pl. a darkside, én bírom, sőt kifejezetten szeretem is, ezt tucatszor meghallgattam már, fantasztikus hangok és megoldások vannak benne, szerintem mesteri anyag, igaz kicsit morbid,de ettől nekem csak még jobban tetszik, hogy Mflexnek van ilyen oldala is. Nyilván aki italo disco-ra vágyik, annak ez nem tudja megadni,mert ez nem is az! ettől még a maga nemében páratlan, mivel nincs párja. <#nyes>

Sellorekt kellemes zene, mint sok más zenéje is, de ez elég egyhangú, a többi zenét pedig remélem már el is felejtetted,mármint a számodra felejtőseket,így nincs zavar az erőben. Sajnos nem tudok olyan zenéket hozni, ami mindenkinek tetszhet vagy tetszeni fog, de ez nem is érdekel,ezek ajánlók, nekem pedig tetszenek és ez a lényeg.<#vigyor><#nyes>

A síelés pedig veszélyes terep, Schumi miatt gyakran eszembe jut.
rain70
rain70
A Tyler zene nagyon frankó, a többi felejtős számomra.
rain70
Szerintem meg ez a zene most egyszerűen idegesítő és nekem egyáltalán nem tetszik. Nem bírom az ilyeneket.
A másik, és ebben kurvára nem értek egyet veled, Mflex idáig sem csinált nyálas zenét, a legjobb hangokat és ötleteket csak ő tudja manapság, mindeki más csak lopkod innen-onnan.
Az utána lévő hozzászólás és fosra már elmondható, hogy tiszta takony az egész, kibaszott buzis zene az a mode one, de ez a zenéje akkor is egy szar zene lett számomra most, ettől függetlenül láttam, hogy sok rajongót sikerült ezzel is magához csalogatnia. A GAMES viszont egy mesteri zene lett megint,a kórházban azt hallgattam mikor kiadták.
rain70
Jó estét jó szurkolást, vagy inkább jó reggelt!
Mostanában annyi minden összejött, hogy alig volt időm bármire, netezni meg aztán semmiképp, csak munkából kifolyólag, ha muszáj volt.
Ausztriában szilveszter előtt, sikerült úgy elesnem síelés közben az első nap, hogy rögtön műteni kellett a karom, de most már alakul, tegnap leszedték a gipszet és elég jól néz ki. Pedig, több mint 20 éve síelek. De kisodródtam a pályáról és rosszul sikerült esnem is. <#falbav>
amaximus
SYNTHWAVE

Tyler Lyle - Lost & Found (The Midnight Remix)

Volkor X - The Portal

Crockett - Phantoms

Midnight Heir Feat. Patrick Baker - Tonight

Mode One - Secret Of Love
amaximus
friss anyag, ez most nagyon durván betalált nálam, semmi nyál, semmi romantika, csak egy pörgős durván ütős szám hihetetlen állat hangzással

Mflex Sounds - Darkside (Dark Hi-NRG)