NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtommal sajnos kiadatlan,3 évvel ezelőtti remix,a Split Mirrors tagjától.
Strange Talk - Cast Away (Henry Flex Remix)
Strange Talk - Cast Away (Henry Flex Remix)
ItaloDisco4Ever !
Mirko annyi jó kritikát kapott már tőlem....most nem fog!
A 35 másodpercet végighallgatva,a kommersz jelzőt tartom megfelelőnek.
Eurobeat? hmmm,mitől is?
A 35 másodpercet végighallgatva,a kommersz jelzőt tartom megfelelőnek.
Eurobeat? hmmm,mitől is?
ItaloDisco4Ever !
gyakorlatilag már ennyiből úgy érzem, a teljes számot ismerem. meglepődnék, ha meglepődnék. <#nyes>#nyes>
tudom, hogy ez csak engem zavar, de ez épp elég ok, <#nevetes1>#nevetes1> Mirko nem tudna egy icipicit igényesebb, uploaded tunestotube reklámszöveg nélküli videófeltöltőt választani? hihetetlenül ellenszenves tud lenni az efféle beleerőltetett felirat ettől a szolgáltatástól.
tudom, hogy ez csak engem zavar, de ez épp elég ok, <#nevetes1>#nevetes1> Mirko nem tudna egy icipicit igényesebb, uploaded tunestotube reklámszöveg nélküli videófeltöltőt választani? hihetetlenül ellenszenves tud lenni az efféle beleerőltetett felirat ettől a szolgáltatástól.
Kid Machine - Beast
Kid Machine - Space Elite
Kid Machine – Space Elite (2 × Vinyl, LP, Album) discogs
Kid Machine - Space Elite
Kid Machine – Space Elite (2 × Vinyl, LP, Album) discogs
ItaloDisco4Ever !
Egy "flashback" ,hivatalosan majdnem napra pontosan két éve ,egy kiváló synthpop muzsika ,remek videóval.
ΜFLΞΧ - I Came In Like A Wrecking Ball
ΜFLΞΧ - I Came in Like a Wrecking Ball (BandCamp)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.03. 15:58:47
ΜFLΞΧ - I Came In Like A Wrecking Ball
ΜFLΞΧ - I Came in Like a Wrecking Ball (BandCamp)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.03. 15:58:47
ItaloDisco4Ever !
Tudom,szakítja a topic zenei stílusainak határait ,de olyan jó zene hogy muszáj volt elrejtenem a linkek közt.😊
ItaloDisco4Ever !
a Presence of Mind nekem bejön, a klipp is jó lett, de ez nagyon Depeche,
ezekből semmi nincs benne NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO
azért köszi, a zene jó
ezekből semmi nincs benne NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO
azért köszi, a zene jó
Endless Dream,Cosmo Tron ezek örök klasszikusok szerintem is,
de ez az album túlontúl is pont az első 1-2 albumra akar hasonlítani, dettó ua. befutott hangjegyek,már-már ua. az a 4-8 dallam vezetés, jó-jó,de nekem 30 év távlatából akkor is belefért volna némi többlet, de az nincs.
de ez az album túlontúl is pont az első 1-2 albumra akar hasonlítani, dettó ua. befutott hangjegyek,már-már ua. az a 4-8 dallam vezetés, jó-jó,de nekem 30 év távlatából akkor is belefért volna némi többlet, de az nincs.
JVNE - The Enemy (Dashcam Remix)
Road to Arcadia - M|O|O|N - Dust (Road to Arcadia remix)
Peter Zimmermann - Luv Like Fire (Luv in 1979 Version ft. OsCar)
Mitch Murder - Lit
Cristina Manzano & Kristian Conde - Moving Your Hips ( Rmx Dj. Manuel Rios )
Presence | of | Mind - Help Me Help You (Official Video)
Road to Arcadia - M|O|O|N - Dust (Road to Arcadia remix)
Peter Zimmermann - Luv Like Fire (Luv in 1979 Version ft. OsCar)
Mitch Murder - Lit
Cristina Manzano & Kristian Conde - Moving Your Hips ( Rmx Dj. Manuel Rios )
Presence | of | Mind - Help Me Help You (Official Video)
ItaloDisco4Ever !
értem én, hogy újraaktualizáltad, de hool van itt videó??? én egy fotót látok némi mozgó ekvalézerrel. vagy az már a videó??? <#kacsint>#kacsint>
Józsi sikereieben nem tudom, hogy mennyiben van jelen ez a fórum, de nyilvánvaló, hogy akik már nincsenek itt régóta, azok is itt vannak! Ez csak nekik nem nyilvánvaló. <#nevetes1>#nevetes1>
'azóta én hallottam már egy újabb zenéjüket is!'
most ne kérleld már magad, nyögd ki, mire gondolsz, <#vigyor0>#vigyor0> a RY remixre vagy vmi másra?
Józsi sikereieben nem tudom, hogy mennyiben van jelen ez a fórum, de nyilvánvaló, hogy akik már nincsenek itt régóta, azok is itt vannak! Ez csak nekik nem nyilvánvaló. <#nevetes1>#nevetes1>
'azóta én hallottam már egy újabb zenéjüket is!'
most ne kérleld már magad, nyögd ki, mire gondolsz, <#vigyor0>#vigyor0> a RY remixre vagy vmi másra?
Erről marad le aki nem veszi,vette meg,én még mindig a Discovery Trip (1989) albumot favorizálom. (Endless Dream,Cosmo Tron) ezeknél számomra jobbat nem tudtak csinálni!
Laser Dance - Force Of Order (Album Preview)
Laser Dance - Force Of Order (Album Preview)
ItaloDisco4Ever !
Ha megnézed a dátumot,olyan friss és aktuális volt a link hogy videó még nem volt,azóta én hallottam már egy újabb zenéjüket is!
Egyébként "Josep Xortó dal "Italoconnection" remixéből ez a topik csinált slágert,mert senki sem olvassa,csak majdnem mindenki aki régebben is.
Egyébként "Josep Xortó dal "Italoconnection" remixéből ez a topik csinált slágert,mert senki sem olvassa,csak majdnem mindenki aki régebben is.
ItaloDisco4Ever !
ez is pont ugyanolyan jó <#vigyor>#vigyor>
ItaloDisco4Ever !
azt írta Nastar előrelátóan helyesen, hogy TALÁN, ez biztos benézted. <#vigyor>#vigyor> és ez így is van, talán igen,talán nem, egyébként meg jó ez,nincs ezzel semmi baj, azzal viszont csak egyetérteni tudok, hogy a "nagy durranásokat főleg év végére szokták tartogatni", főleg a legvégére. <#nevetes1>#nevetes1>
ne legyen. <#vigyor>#vigyor>
a zenék már önállóan korábban is elérhetők voltak, ha valakinek megéri, hogy CD-lemezre írták,annak okoz esetleg ez örömöt.
a zenék már önállóan korábban is elérhetők voltak, ha valakinek megéri, hogy CD-lemezre írták,annak okoz esetleg ez örömöt.
Ez így is van jól cimbi,gondold el hogy milyen egyhangú lenne a világ, ha mindenki mindenben egyetértene.<#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem meg nagyon nem az idei év legjobb remixe, nekem valahogy nem is passzol az énekhez az egyébként fantasztikusan összerakott dallam, ráadásul ilyen kijelentést tenni szeptemberben, mikor a nagy durranásokat főleg év végére szokták tartogatni, elég nagy ostobaság! <#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2><#law>#law>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.09.30. 09:36:52
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.09.30. 09:36:52
Szerintem is, és szerintem sem.<#integet2>#integet2>
Szép estét Italo nemzet!Az idei év talán legjobb remixe lett szerintem, a Split Mirrors - The Right Time 1987-es dalának Digimax feldolgozása.Ennek örömére itt egy valós vbr mp3 rip a dalból!01-split mirrors - the right time (digimax remix)<#finom>#finom>
Még Kaposi Laciban sem reménykedhetünk, hogy feltenné, pedig neki biztos megvan! <#wink>#wink>
imo :) science fiction is science fact
ItaloDisco4Ever !
Lenne rá egy fogadásom hogy ez még sokáig nem kerül fel egyik torrentre sem. <#nyes>#nyes>
Ráadásul rögtön az első track!<#nyes>#nyes>
Már a Split Mirrors - The Right Time (Digimax Remix) miatt megérte. <#taps>#taps>

ItaloDisco4Ever !
Én normalizáltam a felvételt azt már így került cd-re nállam az eredetivel eggyütt.Mivel a felvételre már nincs szükségem,vigyétek<#wave>#wave>!!!!
Italove Tq - I Need Your Love
Italove Tq - I Need Your Love
David Lyme 2016 október új single megjelenés.David Lyme
most nem igazán értelek, mi az hogy halk lett?
már-már üvölt. bár engem csak az extended érdekelt, az pár fokkal talán jobb.
vagy mi lett neked halk? csendben töltötted le?<#vigyor>#vigyor>
már-már üvölt. bár engem csak az extended érdekelt, az pár fokkal talán jobb.
vagy mi lett neked halk? csendben töltötted le?<#vigyor>#vigyor>
egyetértek veled<#eljen>#eljen>
más kérdés hogy a letölthető fájl igen halkra sikeredett<#csodalk>#csodalk><#wow3>#wow3>,sebaj lesz ez még kézzel fogható.....
hallllkan!
más kérdés hogy a letölthető fájl igen halkra sikeredett<#csodalk>#csodalk><#wow3>#wow3>,sebaj lesz ez még kézzel fogható.....
hallllkan!
ItaloDisco4Ever !
akkor picit zúzzunk <#vigyor>#vigyor>
Aux Da Masterfader & Titia - Chicalo Itago (Somerville And Wilson Mix)
Graflex - Quel Battito
Auxiliary Tha Masterfader - Disco Machine (Riptide Remix)
Aux Da Masterfader & Titia - Chicalo Itago (Somerville And Wilson Mix)
Graflex - Quel Battito
Auxiliary Tha Masterfader - Disco Machine (Riptide Remix)
a Mirko féle remix akár önmagában is, a többi szerintem elhanyagolható,legalábbis semmi extra.
ItaloDisco4Ever !
Nagyon megérte a 10 dollárt! <#finom>#finom>
ItaloDisco4Ever !