NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon elsőre saját "keverésem" mutatnám be ismert dalokból és klipekből.
Kíváncsi vagyok, hogy tetszik! :-)
Új vagyok a fórumon elsőre saját "keverésem" mutatnám be ismert dalokból és klipekből.
Kíváncsi vagyok, hogy tetszik! :-)
ItaloDisco4Ever !
ROBERT PARKER - '85 Again (INDEX CODE Remix) - SoundCloud
Ezt a remixet összerakta alaposan,több mint jó!
INDEX CODE on BandCamp
ItaloDisco4Ever !
Mflex Sounds - No Escape (EP) - BandCamp
Mflex Sounds official
MFLEX SOUNDS - NO ESCAPE! NEW EP OUT NOW
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
A kiadványon egyértelműen a legjobb zene.
Egy hamarosan kapható vinyl (B1) Fred Ventura vokáljával,szintén jó zene.
Egy hamarosan kapható vinyl (B1) Fred Ventura vokáljával,szintén jó zene.
ItaloDisco4Ever !
persze a nevek többnyire kamuk, de ez is egy jó remix lett
Ian Coleen feat. Silvio Anzzalotti & Rebecca Mayhem - Today (extended)
IAN COLEEN productions
Ian Coleen feat. Silvio Anzzalotti & Rebecca Mayhem - Today (extended)
IAN COLEEN productions
és ha már Alexander is megjelent errefelé egy beugró szintű zenéjével, íme közkívántra <#nevetes1>#nevetes1> összedobtam a vasárnapi koktélozás mellé a viszonylag friss zenéiből egy kisebb csomagot a szerintem érdemesebbekből. kellemes csemegézést.
ha már letolódik az oldal sokezer hsz-el, 😊 mindezt később is elérhetitek a fórum kép alatti linkeken.
Alexander Pierce & Elena Kovaleva - Set Free
Alexander Pierce feat. Vengeance - I Miss You
Alexander Guzov - Trains (Alexander Pierce Remix)
Mohito - Don't Run From Me (Alexander Pierce Remix)
D. White - Follow Me (Alexander Pierce Remix)
Alexander Pierce - RoboCop 3
M.O.O.N. vs Ace of Base - Cruel Summer Dust (Alexander Pierce Mash-Up Remix)
Lerika - Heaven and Earth (Alexander Pierce Remix)
és egyben
Alexander Pierce mini best of
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.11.06. 14:53:00
ha már letolódik az oldal sokezer hsz-el, 😊 mindezt később is elérhetitek a fórum kép alatti linkeken.
Alexander Pierce & Elena Kovaleva - Set Free
Alexander Pierce feat. Vengeance - I Miss You
Alexander Guzov - Trains (Alexander Pierce Remix)
Mohito - Don't Run From Me (Alexander Pierce Remix)
D. White - Follow Me (Alexander Pierce Remix)
Alexander Pierce - RoboCop 3
M.O.O.N. vs Ace of Base - Cruel Summer Dust (Alexander Pierce Mash-Up Remix)
Lerika - Heaven and Earth (Alexander Pierce Remix)
és egyben
Alexander Pierce mini best of
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.11.06. 14:53:00
ja,nem rossz.
van egy magyar hsz alatta, azon beszartam.és képes volt 3 nyelven is odaírni. <#nevetes1>#nevetes1> biztos be volt kokózva az imike!
van egy magyar hsz alatta, azon beszartam.és képes volt 3 nyelven is odaírni. <#nevetes1>#nevetes1> biztos be volt kokózva az imike!
Nekem nagyon tetszik 😊
Utoljára szerkesztette: allacska, 2016.11.06. 11:16:53
greetings, name???
https://www.facebook.com/nena.m.manzo/videos/1242765712441817/?__mref=message_bubble
https://www.facebook.com/nena.m.manzo/videos/1242765712441817/?__mref=message_bubble
vagy valami olyasmi, esetleg emo transzformáció, vagy kombináció. <#vigyor>#vigyor>
a vonóhorog a lényeg,nem a nemi identitás <#nevetes1>#nevetes1>
a vonóhorog a lényeg,nem a nemi identitás <#nevetes1>#nevetes1>
Csaj??
hát igen, ez valóban így szól, és ez a kiadó felelőssége is, de van bőr a képükön, legalább önbizalmuk az volt. <#nevetes1>#nevetes1>
mit tudtok azon ennyit agyalni, hogy kaki lett az eredeti verzió?! <#nevetes1>#nevetes1> nem a vinyl volt rossz,hanem eleve a forrás zene. szarból meg nem lehet csodát tenni vinylre rakva sem.
az új album már a demóból is hallatszik, hogy minimum normális lesz.
az új album már a demóból is hallatszik, hogy minimum normális lesz.
Csak a WAV peregjen
Ha ezt mind megvetted volna, tudnád, h 34,9 €-volt az új ára. És mint a discogs is jelzi 80€ volt a legnagyobb értékesítés belőle. (egyébként a b1 tényleg elég orbáncos)
Csak a WAV peregjen
Egy favorit amin a "remastered " sem segít! 😊))
Az egyik nagyon elcseszett minőségű dal a 80s évekből.
Mozzart - Malice & Vice
Az egyik nagyon elcseszett minőségű dal a 80s évekből.
Mozzart - Malice & Vice
ItaloDisco4Ever !
Nem hoznám kellemetlen helyzetbe az említett úriembert,tudjuk hogy a kiadó magyarországi megbízottja.
Egyébként problémás vinylek voltak ,vannak és lesznek,de szerencsére elenyésző számban.
Egyébként problémás vinylek voltak ,vannak és lesznek,de szerencsére elenyésző számban.
ItaloDisco4Ever !
És bizony EZ is egy Home kép! <#papakacsint>#papakacsint>
.."talán akad valaki az sg-t olvasok közt akinek megvan a lemez,és téged igazol,esetleg cáfol."
Akkor fordulj bizalommal Wind-hez ezen kérdéseddel kapcsolatban.<#wink>#wink>
Ha jól emlékszem anno ők is futottak egy hiábavaló kört ezzel kapcsolatban.
Akkor fordulj bizalommal Wind-hez ezen kérdéseddel kapcsolatban.<#wink>#wink>
Ha jól emlékszem anno ők is futottak egy hiábavaló kört ezzel kapcsolatban.
Furcsa, 74 gyűjtő birtokában a maxi,és ebből akad olyan aki értékelte is a kiadványt,méghozzá öt csillaggal,a discogs oldalon,jelezni szokták egy-egy kommentben ha a lemez problémás.
A feltöltéseden tényleg borzalmas a minőség,talán akad valaki az sg-t olvasok közt akinek megvan a lemez,és téged igazol,esetleg cáfol.
Egyébként ezért a lemezért én 100€-ot nem fizettem volna anno, hibátlan minőségben sem,az új DYVA album viszont megéri az árát.
A feltöltéseden tényleg borzalmas a minőség,talán akad valaki az sg-t olvasok közt akinek megvan a lemez,és téged igazol,esetleg cáfol.
Egyébként ezért a lemezért én 100€-ot nem fizettem volna anno, hibátlan minőségben sem,az új DYVA album viszont megéri az árát.
ItaloDisco4Ever !
Hallgasd meg a saját füleddel.
Igazából még ma sem tudom elhinni hogy ezt így ki merték adni! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Két perc borzalom és kettő perc minőségi zene!<#shakehead>#shakehead> ugyan arról a korongról!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.11.04. 18:16:23
Igazából még ma sem tudom elhinni hogy ezt így ki merték adni! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Két perc borzalom és kettő perc minőségi zene!<#shakehead>#shakehead> ugyan arról a korongról!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.11.04. 18:16:23
Márpedig ha jól emlékszem ( elég régen volt már) bizony a megjelenéskor volt ez az ára.
Most már lejjebb ment kicsit!
Amúgy az A oldala meg tökéletes minőségű a vinyl-nek. <#finom>#finom>
https://www.discogs.com/Dyva-Clap-Again/release/617376
Most már lejjebb ment kicsit!
Amúgy az A oldala meg tökéletes minőségű a vinyl-nek. <#finom>#finom>
https://www.discogs.com/Dyva-Clap-Again/release/617376
Ez is egy érdekes párosítás lett!
Még szoktatom magam hozzá, mert Lenroy inkább csak a nevét adta hozzá. <#nyes>#nyes>
http://www.junodownload.com/products/imma-lenroy-feel-the-sound/3240376-02/
Még szoktatom magam hozzá, mert Lenroy inkább csak a nevét adta hozzá. <#nyes>#nyes>
http://www.junodownload.com/products/imma-lenroy-feel-the-sound/3240376-02/
Gondolom azt kizárhatjuk hogy a maxi megjelenése idején a korong nyitó ára 100€ volt.
Én a jelenre értettem,pláne ha gyűjtők körében ismert már az elcseszett minőség,s ha tényleg van aki ennyiért árulja a lemezt tudva a rossz minőségű felvételről,ahhoz kéne egy-két "kedves" kommentet fűzni,nemde?
Linkeld be nekem azt a kiadványt,kíváncsi vagyok.
Én a jelenre értettem,pláne ha gyűjtők körében ismert már az elcseszett minőség,s ha tényleg van aki ennyiért árulja a lemezt tudva a rossz minőségű felvételről,ahhoz kéne egy-két "kedves" kommentet fűzni,nemde?
Linkeld be nekem azt a kiadványt,kíváncsi vagyok.
ItaloDisco4Ever !
"Egyébként ki az a lúzer aki ad 100€-ot egy rossz felvételt tartalmazó maxiért? "
Szerinted amikor megrendelték rá volt írva a maxira hogy szarul szól?
Utólagos reklamációkra meg nem igazán reagáltak érdemben.
Elhiheted elég sokan fel voltak háborodva a Flashback Records ezen kiadvány miatt!
Szerinted amikor megrendelték rá volt írva a maxira hogy szarul szól?
Utólagos reklamációkra meg nem igazán reagáltak érdemben.
Elhiheted elég sokan fel voltak háborodva a Flashback Records ezen kiadvány miatt!
Ez a "legbotrányosabban szóló felvétel " általam nem ismert 😊,de ezek szerint,minden bizonnyal azért készült új mix a dalból,mert a korábbit elcseszték.
Így aztán nagy a valószínűsége annak, ez a CD album probléma mentes lesz,de majd kiderül ha hozza a postás a rendelést.
Egyébként ki az a lúzer aki ad 100€-ot egy rossz felvételt tartalmazó maxiért? :XD
Így aztán nagy a valószínűsége annak, ez a CD album probléma mentes lesz,de majd kiderül ha hozza a postás a rendelést.
Egyébként ki az a lúzer aki ad 100€-ot egy rossz felvételt tartalmazó maxiért? :XD
ItaloDisco4Ever !
én inkább minden idők első 300 trágya felvétele közé sorolnám. <#vigyor>#vigyor>
a botrányos inkább az, hogy ezt nem ingyen hajították ki,hanem még pénzt is kértek érte.<#nevetes1>#nevetes1>
az eredeti már új korában is gáz volt, mintha egy olcsó kazettás magnóval vették volna fel egy régi bérház dohos lakásásban.az biztos, hogy stúdiót 200 km-es körzetben nem látott.
a new mix-et meg teljesen új és újra lett énekelve.
a botrányos inkább az, hogy ezt nem ingyen hajították ki,hanem még pénzt is kértek érte.<#nevetes1>#nevetes1>
az eredeti már új korában is gáz volt, mintha egy olcsó kazettás magnóval vették volna fel egy régi bérház dohos lakásásban.az biztos, hogy stúdiót 200 km-es körzetben nem látott.
a new mix-et meg teljesen új és újra lett énekelve.
Minden idők általam ismert legbotrányosabban szóló felvétele a Leftlover Love Dyva egy 100 Euros maxiján található!<#falbav>#falbav><#duhos2>#duhos2>
Hát nagyon kíváncsi vagyok hogy fog szólni ez a ( New Mix) ezen a kiadványon. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hát nagyon kíváncsi vagyok hogy fog szólni ez a ( New Mix) ezen a kiadványon. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Dyva - Harsh Wind (The Second Album) - (2016.Nov.25)
Tracklist :
1. Unbelievable (Extended Version)
2. Joy (Extended Version)
3. My Only Love (New Mix)
4. I Know (Extended Version)
5. All the Night (Blackzone Remix)
6. Alone Again (Extended Version)
7. My Love (Don't Let Me Down) (P.R. Mix)
8. Cannery the Canary (Extended Dance Version)
9. Leftover Love (New Mix)
10. Harsh Wind (Album Version)
Dyva - Harsh Wind (The Second Album)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Tom Hooker - Tell Me
Marc Fruttero - Dance My Life Away
Megbeszéltük korábban,ez egész jól sikerült,a videó az előadó feltöltése.
Megbeszéltük korábban,ez egész jól sikerült,a videó az előadó feltöltése.
ItaloDisco4Ever !
<#eljen>#eljen>