NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a WAV peregjen
Ha ezt mind megvetted volna, tudnád, h 34,9 €-volt az új ára. És mint a discogs is jelzi 80€ volt a legnagyobb értékesítés belőle. (egyébként a b1 tényleg elég orbáncos)
Csak a WAV peregjen
Egy favorit amin a "remastered " sem segít! 😊))
Az egyik nagyon elcseszett minőségű dal a 80s évekből.
Mozzart - Malice & Vice
Az egyik nagyon elcseszett minőségű dal a 80s évekből.
Mozzart - Malice & Vice
ItaloDisco4Ever !
Nem hoznám kellemetlen helyzetbe az említett úriembert,tudjuk hogy a kiadó magyarországi megbízottja.
Egyébként problémás vinylek voltak ,vannak és lesznek,de szerencsére elenyésző számban.
Egyébként problémás vinylek voltak ,vannak és lesznek,de szerencsére elenyésző számban.
ItaloDisco4Ever !
És bizony EZ is egy Home kép! <#papakacsint>#papakacsint>
.."talán akad valaki az sg-t olvasok közt akinek megvan a lemez,és téged igazol,esetleg cáfol."
Akkor fordulj bizalommal Wind-hez ezen kérdéseddel kapcsolatban.<#wink>#wink>
Ha jól emlékszem anno ők is futottak egy hiábavaló kört ezzel kapcsolatban.
Akkor fordulj bizalommal Wind-hez ezen kérdéseddel kapcsolatban.<#wink>#wink>
Ha jól emlékszem anno ők is futottak egy hiábavaló kört ezzel kapcsolatban.
Furcsa, 74 gyűjtő birtokában a maxi,és ebből akad olyan aki értékelte is a kiadványt,méghozzá öt csillaggal,a discogs oldalon,jelezni szokták egy-egy kommentben ha a lemez problémás.
A feltöltéseden tényleg borzalmas a minőség,talán akad valaki az sg-t olvasok közt akinek megvan a lemez,és téged igazol,esetleg cáfol.
Egyébként ezért a lemezért én 100€-ot nem fizettem volna anno, hibátlan minőségben sem,az új DYVA album viszont megéri az árát.
A feltöltéseden tényleg borzalmas a minőség,talán akad valaki az sg-t olvasok közt akinek megvan a lemez,és téged igazol,esetleg cáfol.
Egyébként ezért a lemezért én 100€-ot nem fizettem volna anno, hibátlan minőségben sem,az új DYVA album viszont megéri az árát.
ItaloDisco4Ever !
Hallgasd meg a saját füleddel.
Igazából még ma sem tudom elhinni hogy ezt így ki merték adni! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Két perc borzalom és kettő perc minőségi zene!<#shakehead>#shakehead> ugyan arról a korongról!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.11.04. 18:16:23
Igazából még ma sem tudom elhinni hogy ezt így ki merték adni! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Két perc borzalom és kettő perc minőségi zene!<#shakehead>#shakehead> ugyan arról a korongról!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.11.04. 18:16:23
Márpedig ha jól emlékszem ( elég régen volt már) bizony a megjelenéskor volt ez az ára.
Most már lejjebb ment kicsit!
Amúgy az A oldala meg tökéletes minőségű a vinyl-nek. <#finom>#finom>
https://www.discogs.com/Dyva-Clap-Again/release/617376
Most már lejjebb ment kicsit!
Amúgy az A oldala meg tökéletes minőségű a vinyl-nek. <#finom>#finom>
https://www.discogs.com/Dyva-Clap-Again/release/617376
Ez is egy érdekes párosítás lett!
Még szoktatom magam hozzá, mert Lenroy inkább csak a nevét adta hozzá. <#nyes>#nyes>
http://www.junodownload.com/products/imma-lenroy-feel-the-sound/3240376-02/
Még szoktatom magam hozzá, mert Lenroy inkább csak a nevét adta hozzá. <#nyes>#nyes>
http://www.junodownload.com/products/imma-lenroy-feel-the-sound/3240376-02/
Gondolom azt kizárhatjuk hogy a maxi megjelenése idején a korong nyitó ára 100€ volt.
Én a jelenre értettem,pláne ha gyűjtők körében ismert már az elcseszett minőség,s ha tényleg van aki ennyiért árulja a lemezt tudva a rossz minőségű felvételről,ahhoz kéne egy-két "kedves" kommentet fűzni,nemde?
Linkeld be nekem azt a kiadványt,kíváncsi vagyok.
Én a jelenre értettem,pláne ha gyűjtők körében ismert már az elcseszett minőség,s ha tényleg van aki ennyiért árulja a lemezt tudva a rossz minőségű felvételről,ahhoz kéne egy-két "kedves" kommentet fűzni,nemde?
Linkeld be nekem azt a kiadványt,kíváncsi vagyok.
ItaloDisco4Ever !
"Egyébként ki az a lúzer aki ad 100€-ot egy rossz felvételt tartalmazó maxiért? "
Szerinted amikor megrendelték rá volt írva a maxira hogy szarul szól?
Utólagos reklamációkra meg nem igazán reagáltak érdemben.
Elhiheted elég sokan fel voltak háborodva a Flashback Records ezen kiadvány miatt!
Szerinted amikor megrendelték rá volt írva a maxira hogy szarul szól?
Utólagos reklamációkra meg nem igazán reagáltak érdemben.
Elhiheted elég sokan fel voltak háborodva a Flashback Records ezen kiadvány miatt!
Ez a "legbotrányosabban szóló felvétel " általam nem ismert 😊,de ezek szerint,minden bizonnyal azért készült új mix a dalból,mert a korábbit elcseszték.
Így aztán nagy a valószínűsége annak, ez a CD album probléma mentes lesz,de majd kiderül ha hozza a postás a rendelést.
Egyébként ki az a lúzer aki ad 100€-ot egy rossz felvételt tartalmazó maxiért? :XD
Így aztán nagy a valószínűsége annak, ez a CD album probléma mentes lesz,de majd kiderül ha hozza a postás a rendelést.
Egyébként ki az a lúzer aki ad 100€-ot egy rossz felvételt tartalmazó maxiért? :XD
ItaloDisco4Ever !
én inkább minden idők első 300 trágya felvétele közé sorolnám. <#vigyor>#vigyor>
a botrányos inkább az, hogy ezt nem ingyen hajították ki,hanem még pénzt is kértek érte.<#nevetes1>#nevetes1>
az eredeti már új korában is gáz volt, mintha egy olcsó kazettás magnóval vették volna fel egy régi bérház dohos lakásásban.az biztos, hogy stúdiót 200 km-es körzetben nem látott.
a new mix-et meg teljesen új és újra lett énekelve.
a botrányos inkább az, hogy ezt nem ingyen hajították ki,hanem még pénzt is kértek érte.<#nevetes1>#nevetes1>
az eredeti már új korában is gáz volt, mintha egy olcsó kazettás magnóval vették volna fel egy régi bérház dohos lakásásban.az biztos, hogy stúdiót 200 km-es körzetben nem látott.
a new mix-et meg teljesen új és újra lett énekelve.
Minden idők általam ismert legbotrányosabban szóló felvétele a Leftlover Love Dyva egy 100 Euros maxiján található!<#falbav>#falbav><#duhos2>#duhos2>
Hát nagyon kíváncsi vagyok hogy fog szólni ez a ( New Mix) ezen a kiadványon. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hát nagyon kíváncsi vagyok hogy fog szólni ez a ( New Mix) ezen a kiadványon. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Dyva - Harsh Wind (The Second Album) - (2016.Nov.25)
Tracklist :
1. Unbelievable (Extended Version)
2. Joy (Extended Version)
3. My Only Love (New Mix)
4. I Know (Extended Version)
5. All the Night (Blackzone Remix)
6. Alone Again (Extended Version)
7. My Love (Don't Let Me Down) (P.R. Mix)
8. Cannery the Canary (Extended Dance Version)
9. Leftover Love (New Mix)
10. Harsh Wind (Album Version)
Dyva - Harsh Wind (The Second Album)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Tom Hooker - Tell Me
Marc Fruttero - Dance My Life Away
Megbeszéltük korábban,ez egész jól sikerült,a videó az előadó feltöltése.
Megbeszéltük korábban,ez egész jól sikerült,a videó az előadó feltöltése.
ItaloDisco4Ever !
<#eljen>#eljen>
Ez qrva JÓ<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
a diszkogárfiáját korábban teljesen átnéztem, száznál több közel egyformát termelt az elmúlt 4 évben, amik ettől függetlenül azért jól hozzák a retro szinti hangulatot, de köztük kb. másfél tucat volt,amit érdemesnek tartottam megtartani is. most ez megint jó lett. <#eljen>#eljen>
SelloRekT /LA Dreams - ThunderBolt (SoundCloud)
Akár vinylen is beszerezhető:
The Finish Line (2 × Vinyl, LP, Compilation)
Akár vinylen is beszerezhető:
The Finish Line (2 × Vinyl, LP, Compilation)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Bad Kingdom - Frozen Heart
YT videó
Libelula Music
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.29. 11:19:23
YT videó
Libelula Music
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.29. 11:19:23
ItaloDisco4Ever !
igen, ez valóban olyan nu-discos, azt nem mondanám, hogy akár csak épp most no1. , de ettől még a stílusban jó zene szerintem is.<#kacsint>#kacsint>
Du Tonc - Keep Movin'
Du Tonc - Keep Movin' - (SoundCloud)
Talán nu-disco stílusba illeszthető,nálam jelenleg no.1
Du Tonc - Keep Movin' - (SoundCloud)
Talán nu-disco stílusba illeszthető,nálam jelenleg no.1
ItaloDisco4Ever !
1. Joy - Discofox Megamix (Long Party version) - (07.40)
2. Joy - Discofox Megamix (Short Radio version) - (05.06)
Joy - Discofox Megamix
ItaloDisco4Ever !
ZYX Italo Disco New Generation: 7" Collection (2CD) - 2016.11.25
Tracklisting CD1:
1 D. WHITE FEAT. SOULYA ID - DEVIL‘S PLAN
2 DARIO SILVER - BACK TONIGHT
3 SAVAGE - SAVE ME
4 NEA! - PUPPY LOVE (DO YOU REMEMBER)
5 RYAN PARIS FEAT. VALE - SENSATION OF LOVE
6 ITALOVE - WE DON‘T CARE (Retro Remix)
7 FRED VENTURA - BELIEVE ME
8 HEAVEN42 FEAT. MIRKO HIRSCH - STRONG TO FIGHT
9 TALKING EYES - IN THE SUN
10 MIRKO HIRSCH - TAKE ME
11 DIGITALO - NEVER SAY NEVER
12 STYLOVE - NIGHT GIRL
13 DIAMOND RAIN - LEAVE IT FOR TONIGHT
14 CYBER SPACE - GIVE IT TO ME
15 CHITO - ONE MORE CHANCE
16 LOST LEGACY - LYCAN
17 LENROY - GIVE ME A NIGHT
18 MODERNO - BE MY DISCO BEAT
19 AVENUE FEAT. TONY COSTA & RAUL - THE STORY OF LOVE
20 MAGIC SYSTEM D.J. - FROZEN HEARTS
Tracklisting CD2:
1 NIGHT IN WALES - DANCING
2 SOULYA ID - VAMPIRELLA‘S SONG
3 ANDY ROMANO - RUN TO LOVE
4 TQ - LET‘S GOT TO TOKYO
5 VANELLO & MARTIN BLIX - VAGABONDO
6 ALAN BRANDO - OPEN YOUR HEART (Last Remix)
7 ESTIMADO - HIDDEN LOVE (Special ZYX 7“ Version)
8 ITALIAN PARTY - LOOK INTO YOUR EYES
9 SYNTHYA & HEAVEN42 - JUST TONIGHT
10 GALERA FEAT. JOSEPHINE SWEETT - SOMETIMES (Tony Costa Remix)
11 LINDA JO RIZZO - FINGERTIPS
12 IRIS - COME WITH ME
13 NIKITA FOMIN - MY PARADISE - YOUR HELL
14 MODERN BOOTS - DEEP IN LOVE (Galaxy Radio Version)
15 NATION IN BLUE - LOVE IS LOVE IT LOVE CAN
16 BIRIZDO I AM - DOVE VAI
17 CASARANO - BUTTERFLY
18 VINCENZO SALVIA - LUNGOMARE
19 MEVO - HEART TO HEART
20 23RD UNDERPASS - I WILL MAKE YOU BELIEVE
ZYX Italo Disco New Generation: 7" Collection
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.28. 20:36:16
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Hurrá!<#nevetes1>#nevetes1>
Picit mas, mint az itt megszokott, de a spacesynth-es hangok (foleg a bassline) nagyon ott vannak. Kostoljatok ra!
Latom tema volt, igy hat idebiggyesztem: total linearban hallgatok zenet.
Latom tema volt, igy hat idebiggyesztem: total linearban hallgatok zenet.
Hamarosan már az új maxi-t nyomják.
Akkor zenéljünk egy kicsit! A Magic System D.J megint nagyot alkotott!<#nyes>#nyes>Végre már veszteségmentesen hallgathatom!Magic System D.J - In Your Eyes (Extended Version 2016 lossless remastered).FLAC<#szeret>#szeret>
Értettem jobban fogok figyelni a jövőben!<#wink>#wink>
Ki hallgat itt még lineárisan zenét?
-sokan (oké,lehet, hogy nem az itteni látogatók közül)
minden komolyabb gépen elhasal.
-minden komolyabb 'gépen' lineárisan hallgatunk zenét. <#vigyor>#vigyor>
<#worship>#worship>
-sokan (oké,lehet, hogy nem az itteni látogatók közül)
minden komolyabb gépen elhasal.
-minden komolyabb 'gépen' lineárisan hallgatunk zenét. <#vigyor>#vigyor>
<#worship>#worship>
ha te meg egy deka torzítást sem hallottál az első verzióban lineárisan (amit én is egyből meghallottam,mármint hogy torzít,mint állat),aztán mégis csak igaza volt Chemtrail-nek (remélem a név nem összeesküvéselmélet hívő csoportot fed le) <#kacsint>#kacsint>, akkor nem lehet, hogy mégis csak valami baj van a lineritásoddal otthon?! <#nevetes1>#nevetes1> kicsit elkapkodtad,ez a lényeg, amatőr hibát vétettél, több fegyelmet és figyelmet kérnék. <#nevetes1>#nevetes1>
ráadásul az első legvégén egy ordas nagy csattanót is ott hagytál, és a másodikban is maradt egy kis szösz a végén. <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
ráadásul az első legvégén egy ordas nagy csattanót is ott hagytál, és a másodikban is maradt egy kis szösz a végén. <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Oké csak akkor nem látom értelmét a megosztásnak. Ki hallgat itt még lineárisan zenét? Szerintem ez a felvétel minden komolyabb gépen elhasal. (Lehet érzékeny a fülem) Na mindegy én nem vagyok hangmérnök pusztán csak hallgató.
Bocs igazad volt cimbi!Véletlen a túltoltat tettem fel,elnézést kérek mindenkitől!Ez már rendben van!Vincent International - You're My Love (You're My Life) (Maxi Mix 2016 lossless remastered)<#taps>#taps>
Egy deka torzítás nincs benne nálam,de én lineárisan hallgatom!<#wink>#wink>