NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

new album PRODUCERS MEXICO 18
http://www.mediafire.com/file/ed6wp6ngmoz17zu/PRODUCERS+MEXICO+18.rar
reynaud
Martin Blix (Patrick Miller fest 2017)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Korábban mutattam már ezt a remek synthwave zenét.
Juno Dreams - Awaken

Készült belőle egy vokál verzió is,ritka eset amikor egy dal esetében jobbnak tartom a vokál mentes verziót 😊,de így sem rossz.

Candy Apple Blue & Juno Dreams - Awakening (ft. Nick Bramlett) Official Music Video

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.01.29. 13:00:29

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Van a PSB-tól többek közt egy nagyon jól összeállított dupla cd-s válogatásom(2007),a "Flamboyant" e lemezről ismerem,ez a cover verzió tényleg jól sikerült,talán még az eredetinél is jobb.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Érdekes lesz milyen hangzást,stílus irányzatot választanak az új zenéikhez,talán ebben a még mindig kitartó retro lázban ők visszanyúlnak a 80s években sikeres dallamokhoz.

The Twins discography No.1 nálam ez a dal,aminek ez a remix verziója is tökéletesre sikeredett.
The Twins - Not The Loving Kind (Remix Long Version '91)

ItaloDisco4Ever !

amaximus
tényleg az, ezt korábban is sok jó dallal bizonyították,most megint rádupláztak!<#taps>
amaximus
jó ismét látni őket és hallani róluk! <#eljen>
reynaud

CD 1

LIAN ROSS FEAT. MODE ONE - Game Of Love (Extended Mix)
SAVAGE - And You Are (Flashback Remix)
RYAN PARIS - It‘S My Life (Eddy Mi Ami Remix)
MIRKO HIRSCH - Lost In Alphaville (Extended Version)
STYLOVE - Don‘T Break My Heart
BRIAN ICE - On The Moon (Vocal Version)
FRANK LOZANO - Forever Love (Extended)
D. WHITE - Walking (ZYX Extended Version)
MIKO VANILLA - In The Night (Extended Summer Mix)
DIGITAL EMOTION - Full Control
ODESSA - Private Disco Show
LASERDANCE - Space Opera

CD 2

ITALOVE FEAT. TQ - I Need Your Love (Extended)
MAXTHOR - Flamingos (New Extended Version)
CRISTINA MANZANO FEAT. KRISTIAN CONDE - Moving Your Hips (Michael Nolen
Extended Version)
LISA FIORE - Say Hello (And Not Goodbye) (Extended Version)
STEVE BURBON - Night In Motion (Space-Mix)
ROMANTIC AVENUE - Don‘T Gamble With My Heart
PETER WILSON - Broken Hearted (Extended)
AVENIDA FEAT. ME-K-NO - La Fuerza Del Destino (Extended)
SURF DANCER - Everybody Dance Tonight
NATION IN BLUE - Dancing On My Own (Extended Version)
DIGITALO - Winter (Extended Version)
WOLFRAMM - Give Me All Your Love (Michael Nolen Maxi Disco Remix)

ZYX Italo Disco New Generation Vol.10 (2017.03.03)

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.01.28. 16:56:06

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Parralox - Flamboyant (Pet Shop Boys Cover)

Szuper!

Parralox - Holiday '16 (BandCamp)
Parralox - Subculture

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Ők sem fiatalodnak,viszont egy jó hír The Twins rajongóknak,új stúdió albumon dolgoznak,utoljára 1993-ban adtak ki új dalokkal soralbumot.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Peter Wilson - Overdrive albumán is található néhány " Italoconnection remix " a kiadvány legjobb zenéi,pld. track 2 (Brokenhearted) <#taps>

ItaloDisco4Ever !

Egy egész jó spacesynth:

Алимханов А. & Светлана Астор - Fly With Me

Aleph - Fly To Me (Italoconnection Remix) 2017
reynaud

Robert Parker - '85 Again (Feat. Miss K) The Remixes (Free DL) - BandCamp

Valaki lecsekkolhatná a minőséget helyettem,az egyik verzió engem is érdekel ha jó minőségben szól.

ItaloDisco4Ever !

reynaud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Mike megint nagyszerű munkát végzett, kitűnő ez a "re(work)mix "!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
ISMAEL ? az kicsoda <#nevetes1> és miért nem a lemezkiadóknak küldi a demófelvételeit?

Nem tudom elkötelezte é magát valamely kiadóhoz,de kézenfekvő talán az volna ha mint a legutóbbi korongját továbbra is a "FlashBack Records" tolná ki a dalait.
Sokkal többre hivatott a tehetsége,kiváló hangja alapján,mint amit eddig elért!

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Akkor nem maradt más hátra a mai spoileres téma után, mint egy jó kis
synth-pop, euro disco zene ami egyben egy filmajánló is lett időközben<#vigyor>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

amaximus
akkor kiengesztelésül <#vigyor0> javaslok én is 2 zenét, de most a synthwave kategóriában,
Kansas-ból

Nowtro - Neon Marathon

Nowtro - Uplink2

Zephyr Retiring
Neb@sz<#hehe>
Akkor nincs mese, gyorsan tedd ki spoiler nélkül az egész albumot<#nyes>

Ha mennek a spoilerek akkor ennek is meszeltek.
Ez Itt a 22-es csapdája! <#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végezetül annyit írnék még hogy szép dolog a 4K is de én már annak is örülnék ha egy valós 1080p-s adás nyomna a T-Home nem ezt a butítottat. Amúgy mire létjogosultsága lesz ebben az országban addigra az én TV-m már elavult lesz sajnos. Szép dolog a yutube-n a 4k de szerintem ez is parasztvakítás mert olyan képet mutat amit emberi szemmel soha nem fogsz látni. Na itt a vége részemről!

Zephyr Retiring
A zene tényleg egész jóra sikeredett<#vigyor><#eljen>

amaximus
remélem nem sokan háborodnak fel ezért a tucat szpojlerért. <#vigyor>
ez igaz, az aktívnak és passzívnak is van féltucat előnye vagy hátránya egymáshoz képest.mivel mindkettő van, így aztán saját szemszögből is tudom. szumma és kényelem meg agyfárasztás szempontjából talán nekem is szimpatikusabb a passzív, de szerencsére olyan sokat nem 3Dézek, hogy bármelyik is nagy gondot jelentsen.
amaximus

-valóban, az LG régen még gyártott aktív 3D-ét, de alapvetően évek óta a passzív mellett tette le a voksát,
-nem a plazma technológia lett halott,hanem az igény lett szinte nulla rá, de ez a 2 azért üzletileg erősen összefügg.
-lehet, hogy kismillió film jön ki, de egyre csökken a számuk, azt meg biztos elfelejtetted megnézni, hogy melyik szoftveresen generált 3D, és melyik pedig real 3D-ben forgatott! a gyártók már kezdenek leállni a valós 3D-vel ,mert sokkal nagyobb a gyártási költségemelkedés,mint a valós haszon bekőle a részükre, még akkor is, ha te (és én is persze) még évekig tudsz 3D forrásokat nézegetni, de erre a gyártók szarnak rá,és te meg majd kapod a sok generált 3D-ét,és a néhány holirudi nagyfilm hellyel közzel valós 3D verzióját.na, de tényleg zárjuk be itt a tv topikot! 😊
Mondjuk abban igaza volt hogy az LG ráfeküdt inkább a passzív 3D-re ami ugye NO elem. Nekem ez is jobban bejön igaz nem full HD így de szerintem észrevehetetlen a különbség. És amíg az aktív 3D sokat sötétít a képen illetve a szemüvege, addig a passzív sokkal szebb színekkel rendelkezik és nem is húzza úgy a szemet.

És hogy kicsit engeszteljem a felháborodó fórum lakókat egy dal a Digitalo régen várt CD-jéről ami még nem volt elérhető!

Illetve csak a barátoknak. 😄

Stand for the World (feat. Italo Disco Stars)

I

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.01.22. 17:44:44

Zephyr Retiring
A kihalásról is van egy jó sztorim<#nevetes1>
Egyszer gondoltam beszerzek még egy aktív szemcsit, hogy többen is tudjuk nézni egyszerre a 3D-t.
Belibbentem egy "szaküzletbe" (tényleg az, de nem írnék reklámot senkinek) és mondom az ipsének, mi kéne.
Elkezd vigyorogni a bajsza alatt és a következőket válaszolta félvállról (nem szó szerit ezeket, de nagyjából):
- A plazma halott technológia, és egyébként sem gyárt az LG aktív szemüs 3D tévéket. Biztos csak benéztem valamit.
- Igen, igazad van tesó - feleltem - valóban benéztem, hogy egy szakértővel beszélgetek<#falbav>
- Amúgy a plazma annyira halott technológia, hogy a 3D thx-et is elsőként csak egy 3D LG plazma kapta meg. Na szevasz!

Többet be nem tettem a lábam abba az üzletbe, bár talán azóta már kirúgták a csákót..

A 3D terén egyébként nem értünk egyet, de gondolom ezen már meg sem lepődsz.
Kismillió film jön ki blurayen 3D-ben szinte havonta<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.22. 17:31:23

Egyszer majd beállítom azt is de még az OLED-en is annyi a tanulni való hogy azzal sem bírok. Amúgy nekem nézési távolság miatt elég az 55"-os

amaximus
tudom miről beszélsz,mert van plazmám is, de az lcd tévéket nagyon be kell állítani,hogy jó képet élvezhess,mert gyárilag -főleg- a samsungok, nagyon el vannak tolva az arányokban,ha viszont rászánod a fél-1 órát és mindenen végig mész, amiről tudod is,mi micsoda, mellé lehet rakni a régi plazmát is. bár a 7-es sorozatból én a 7500-ra teszem a voksom, de van 9-es szériám is,plazmából meg a 8-as. ettől még sosem lesz egyiknek sem olyan betekintési szöge,mint egy oldenek,ez tény. mint ahogy az is, hogy többnyire szemből vagy 60 fokon belül tévézek/zünk 😊

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.01.22. 17:27:09
Zephyr Retiring
Akkor kölcsön adom a kedvenc mondásom neked is:
"Sosincs túl nagy tévé vagy cici" <#nyes>

amaximus
a plazma nem azért volt jobb vagyis inkább más szempontból jobb,mert melegebb tónusai voltak, de ez most nem is lényeg, a plazma kihalt, és a led - oled meg már felzákózott szinte mindenben, sőt,van amiben bőven jobb, így nem volt értelme tovább gyártani, és az eladások is többszörösen a led felé álltak jobban, az eddigi szemüveges 3D meg már most kihalóban van a tv fronton.
még a legjobb plazmákban is mindig is idegesített a "képzaj" jelenség (a fogyasztásról nem is beszélve), bár ezt sokak szeme nem érzékelte, de ez is olyan,mint a hifi, van aki hallja, van aki nem, van akinek meg mindegy mit hall vagy mit nem. <#vigyor>

Szerintem holnap törölhető minden ami ezzel kapcsolatos de addig még......

Világ életemben nagytévé mániás voltam. Ez nálam egy fóbia. Először egy 3 millás Thomson Plazmával kezdődött olyan régen hogy már le sem merem írni mikor történt. Mindíg vágytam egy ilyesmire de esélyem sem volt hogy valaha is vehessek egy ilyet. Mikor elkezdtek terjedni a Flat TV-k akkor sikerült vennem egy Samsung 72 Cm-es síkképcsövest . Hú micsoda boldogság is volt az. Szolgált is vagy 10 évet becsülettel. Aztán jött egy olyan készülék ami máig megvan 10 éves és akkor volt EISA dijas 2006-2007-ben. Abban az időben bámulatos képe volt és a merevlemez csak hab volt a tortán. Tavaly év végén vettünk egy Samsung JU7000-est 😉 de megmondom őszintén én csalódtam benne. Az aki évekig Plazmát nézett annak bizony az LCD és LED világa furcsa bizony. Kettő szempont volt a fő aminek meg kellett volna felelnie és bizony mind a kettőn elhasalt persze csak a későbbi OLED-hez képest mert amúgy az is gyönyörű ha nem teszel mellé a jelenleg a világ legjobb ivelt Tv-jének tartott C6-ot. Ezt nem tartom róla hanem a szakújságírók tesztjei. Utána lehet nézni. Szóval a kettő kritérium a kompromisszum nélküli FEKETE és az hogy a betekintési szöge a 0-val legyen egyenlő. Magyarul aki az ülőgarnitúra széléről nézi a TV-t az is tökéletes képet lásson . Ne legyen úgynevezett kifehéredés a képernyőn ami még mindig jellemző az LCD-kre. Nem akarom hosszabban ecsetelni de az amit az OLED nyújt az felfoghatatlan , ez tényleg a televíziózás új mérföldköve. Aki teheti nézze meg élőben mert ez így csak üres süketelés de a youtube-n számtalan videó van hogy mit is tud. Végezetül pár kép az elődökről maximuxnak talán ismerős lesz az egyik. 😉 http://oi67.tinypic.com/1ze81si.jpg ,http://oi67.tinypic.com/110wy9s.jpg , http://oi65.tinypic.com/262ljzq.jpg

Zephyr Retiring
Én először a Csaba Centerben 2011-ben a volt elektronikai bemutatóteremben (ez már nincs meg) láttam és próbáltam ki egy 3D plazmát egy haverral. Feltettem a szemüt, majd szóltam az eladónak, hogy hé, ez nem működik!
Mire elmagyarázta, hogy az egy aktív szemcsi és be kell oldalt kapcsolni<#hehe>
Csak lestünk. Valami 3D-s mese ment (vagy annak demója már nem emlékszem), de egy negyed óra múlva levettem a szemcsit és megkérdeztem az árát. 1,5 millió volt. Szerencsére csak forintban<#nyes>
Épp nem volt nálam annyi, de eldöntöttem, nekem kell egy 3D plazma mindenképpen, csak jobb lenne 1 milla alatt jóval kevesebbért..
Nem sokra rá kijött az a modell ami nekem pont megfelelt 50"-os ban.
Még ma is örömömet lelem benne. Van crt is, led is és előbb utóbb lesz majd oled is, de még nem fontos.
A közel 6 éves LG 3D plazmám a full besötétített nappaliban még mindig ott van a toppon, igaz nem 4K-ban, de egyelőre azért nem is hemzsegünk még a 4K-s filmekben tucatszám...
Persze plazmát újonnan többé már nem veszel sehol, így aki az LCD-nél melegebb tónusokra vágyik az kénytelen lesz egy oled-et beszerezni majd..

amaximus
nem rossz!<#vigyor>
tudom,hogy milyen a képe, láttam már jópár típusát, de egyszerűen sajnálok egy 55-ösre 7-800ezret.
főleg úgy, hogy a fényereje kisebb mint egy lednek -erős napfényes szobában van csak jelentősége- és kb. 5 év múlva fakulni fog a színek intenzitása.legalábbis a tech eddigi állapota szerint, de az is igaz, hogy gyorsan fejlődik, akár nagyot is változhat a piac és lejjebb mehet az ára, vagy lecseréled egy újra 2 év után és neked ezek nem is vetnek fel kérdéseket.azért irigyellek picit! de én még egy darabig maradok ennél 75JU7000 😊

Igen , nem olcsó , de valami elképesztő képminőséget ad. Elmondani úgy sem lehet sajnos. http://oi64.tinypic.com/ixxoon.jpg

amaximus
van oleded? az sajnos még nagyon nem olcsó! egy 55-65-ösért veszek egy fél jobb autót.
én még csak mobilon láttam, és csak hd kijelzővel, de ott tökéletes!<#nevetes1>

ha meg hd, akkor ez van, láttam már ott fullhdékat is azon a csatin, gondolom sok minden befolyásolja, hogy milyen lesz kirakva.

a vidi is szuper, de ez a zene frenetikus felújítás vagy remix lett<#taps>
Nem bánnám ha Dióka áttérne az 1080p-s videókra mert akkor biz isten csak az OLED-en nézném ezentúl. <#finom>

amaximus
csak futtában, még épp hallgatom, egy régi óriási zene vadiúj köntösben, eddig zseniális

Mflex Sounds - Return of the Ultimate Warlord

Ez egy könnyű TOUCH HIGH ENERGY!
Zephyr Retiring
Én el is köszönnék egy idén már két éves "old school" new italo muzsikával.
Ez pedig egy Spatial Vox alkotás..

<#wave>

Zephyr Retiring
Kedves tőled, de nem hinném hogy ezzel mindenki egyet is ért<#love11><#worship>

Talán egyszer majd mindenkinek lesz jobba is.
Okos ember vagy te , a többit kitalálod....<#wink>

reynaud
Aleph - Fly To Me (2017)

Erre merje valaki azt mondani hogy nyálas italo-disco!
XTRA!

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Ilyen a többszörös hibázás esete. És a lustaságomé is, mert bár javasoltad, nem ellenőriztem még akkor.
Alef jó, őtet szeressük<#eljen><#wave>

amaximus
"Összekevertem a hsz.-ek sorszámát, ennyi történt."
de ilyen sokszor? pont ezért borzalmas a szövegértésed, bármennyire is szajkózod az ellenkezőjét, mert a javasolt sokszori átolvasás és újraértelmezés után sem esett le. <#hehe>

akkor a kedvedért hagyjuk az összetett mondatokat és zenéljünk! <#vigyor>

demo már volt, most legyen az első, nem truehd extended verzió

Aleph (Dave Rodgers) - Fly To Me (Italoconnection Remix 2017)

Zephyr Retiring
Én hallgatnám szívesen, de ez még empéjtrében mérve is foscsi hangminőség<#hehe>

A zene egyébként tetszene...

Kolléga akkor hallgasd ezt igaz "kissé " megkurtítva de ez még biztos nem lerágott csont. <#nyes>

ISMAEL<#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.01.21. 17:52:16