NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ItaloDisco4Ever !
Nem tudom merre jár Amaximus,ezt a hsz-t én helyében törölném.
Egy szó jut eszembe : ízléstelen + nem a topic témája!
Meséld majd el ,de ha lehetséges tömören ,röviden ,milyen célból raktad ezt ide,ha poénnak szántad én ezen nem tudok nevetni!
Egy szó jut eszembe : ízléstelen + nem a topic témája!
Meséld majd el ,de ha lehetséges tömören ,röviden ,milyen célból raktad ezt ide,ha poénnak szántad én ezen nem tudok nevetni!
ItaloDisco4Ever !
" Tisztes iparos munkának tűnik"
Ez jó szöveg ,tetszik,megnevetettél! <#vigyor2>#vigyor2>
Itt egy másik verzió : Digitalo - Shining (Nu Disco Remix) (snippet)
Ez jó szöveg ,tetszik,megnevetettél! <#vigyor2>#vigyor2>
Itt egy másik verzió : Digitalo - Shining (Nu Disco Remix) (snippet)
ItaloDisco4Ever !
Ja. Csak nehogy nagy durranás legyen, mint közel 4 éve<#vigyor>#vigyor>
Ha még van aki emlékszik az ütős "nyú-itáló" csapatra..
<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.19. 21:09:23
Ha még van aki emlékszik az ütős "nyú-itáló" csapatra..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.19. 21:09:23
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Várjuk sok szeretettel! Ideje már hogy valami nótával előrukkoljanak,vagy esetleg mint jelen esetben egy Remixel! :-)
New Italo Vinyl
Hamarosan!!!!
The Radio Star M D R Remix 2017..Hallottam belőle ezt-azt...mondhatom ütős lessz!!!!!!!!!!!<#finom>#finom><#taps>#taps>
The Radio Star M D R Remix 2017..Hallottam belőle ezt-azt...mondhatom ütős lessz!!!!!!!!!!!<#finom>#finom><#taps>#taps>
nekem is tetszik ez a Digitalo
hiába a megfigyelés itt is zajlik<#wow3>#wow3>
Tisztes iparos munkának tűnik,a vocalt lehet szeretni,nekem GUT!!!!!<#circling>#circling>
Látom hogy sokan keresik már a lemezt,azért azt gondolom hogy az előadó neve sokat nyom a latba,,,,Többszöri hallgatásra egyébként jobban barátkozok vele...A remixelésben egyetértek,mert jó alapanyagnak tűnik!!<#eljen>#eljen>
Ez nagyon jó nóta, nekem is nagyon tetszik és pont azért, amiért Neked...<#awink>#awink>
ItaloDisco4Ever !
" persze ettől még lehet bejön a zene New Italo hívők többségének"
Igen úgy tűnik ,a new-italo hívőknek tetszik a dal. kattints ide!
Ez egy közepes tempójú,egészen kellemes italo disco dal,de nekem hiányzik valami extra a dallamvezetésből,talán egy jó remix acélosabbá tehetné.
Igen úgy tűnik ,a new-italo hívőknek tetszik a dal. kattints ide!
Ez egy közepes tempójú,egészen kellemes italo disco dal,de nekem hiányzik valami extra a dallamvezetésből,talán egy jó remix acélosabbá tehetné.
ItaloDisco4Ever !
NEW WORK FROM ARTEMYSIA, SCENT OF A WOMAN, ENJOY FRIENDS
A régi nótáit,meg se közelíti!<#szomoru2>#szomoru2>
Csak a WAV peregjen
Hát nem tudom,,,nekem nem tűník valami acélosnak így elsőre ez az új Brian Ice,ez a Görög srác,aki szerezte a zenét, nem éppen sláger gyáros,persze ettől még lehet bejön a zene New Italo hívők többségének.
Csak a WAV peregjen
A 80s években készült dalaival olyan magasra tette a lécet amit nem egyszerű dolog újra megugrani,azokhoz képest a legutóbbi zenéi nem az a szint már.
A rövidesen kapható maxiján hallható újdonsága :
Brian Ice-On The Moon (SoundCloud)
Egy "flashback" Brian Ice (Fabrizio Rizzolo) vokáljával,nagy zene!
Valentino - You Are The Sunshine (1990)
A rövidesen kapható maxiján hallható újdonsága :
Brian Ice-On The Moon (SoundCloud)
Egy "flashback" Brian Ice (Fabrizio Rizzolo) vokáljával,nagy zene!
Valentino - You Are The Sunshine (1990)
ItaloDisco4Ever !
Jó kis zenék <#pias>#pias>
Várandós zenék lesznek ,abban biztos vagyok!!<#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Az eredetit nem fogja tudni felülírni semmilyen remix,az úgy tökéletes ahogy van,de ha már remix, jó kezekbe került a dal,Fred és Paolo jó munkát végzett!
ItaloDisco4Ever !
Includes remixes by ItaloConnection, Covenant, Flemming Dalum & 23rd Underpass (nagy nevek készítették a remixeket!)
2017.február első napján tudjuk megvásárolni.
ItaloDisco4Ever !
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Inkább majd ez Sanyi! <#wink>#wink>
Vaoooooo, gratulálok Sanyikám!!!!!!!
Na igen,remek kis kiadvány,tudom ajánlani mindenkinek!!! 😊
Jó, jó, de az eredeti még mindig ütősebb. A felpezsdíti ma is az ember vérét.
imo :) science fiction is science fact
<#nevetes1>#nevetes1>
De az Aleph remix is nagy zene lett,jók ezek az Italoconnection remixek! <#wave>#wave>
De az Aleph remix is nagy zene lett,jók ezek az Italoconnection remixek! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Szent szar, mekkora nagy zene lessz ez...<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Aleph - Fly To Me (Italoconnection Remix) - (snippet) - SoundCloud
Én vélemény ,ez 2017 első nagy durranása a stílusban! <#taps>#taps>
Én vélemény ,ez 2017 első nagy durranása a stílusban! <#taps>#taps>
ItaloDisco4Ever !
Ezzel együtt én ezt várom már hogy küldjék. 😉

így van mindegy csak new italoként legyen feltüntetve,egyébként mp3 ba minden beszerezhető max konvertálgatok.
Köszi az infókat,én sem tudok hivatalos megjelenésről,és kizárólag lossless minőségben érdekel.
Talán a közeljövőben legalább egy válogatás lemezre vagy a BandCamp-ra felkerül.
Talán a közeljövőben legalább egy válogatás lemezre vagy a BandCamp-ra felkerül.
ItaloDisco4Ever !
Tudom hogy információnak szántad.
Én meg leírtam szimplán a véleményem erről a borzalomról, amit már több tucat BCR records-os dalban korábban és majd még a jövőben eljátsszanak!
Ez egy fórum,engem mindenki véleménye érdekel,éppen egyik célja hogy megbeszéljük egy-egy dalról ki mit gondol.
Személy szerint igyekeztem elsősorban olyan dalokat bemutatni amik egy bizonyos szintet megütnek,ezek szerint nálad a színvonal nem számít....te dolgod!
Én meg leírtam szimplán a véleményem erről a borzalomról, amit már több tucat BCR records-os dalban korábban és majd még a jövőben eljátsszanak!
Ez egy fórum,engem mindenki véleménye érdekel,éppen egyik célja hogy megbeszéljük egy-egy dalról ki mit gondol.
Személy szerint igyekeztem elsősorban olyan dalokat bemutatni amik egy bizonyos szintet megütnek,ezek szerint nálad a színvonal nem számít....te dolgod!
ItaloDisco4Ever !
usa,kanada,német,holland előadóktól szemezgettem synthwave és nu-disco témában a viszonylag újak közül, van sok szokásos vonal és van néhány érdekesebb téma
ezeknek még a címe is csak demó <#vigyor0>#vigyor0>
Bbadger - Synthwave 1
The Reverend - Synthwave 2016
egy kicsit drámaibb bassline vonalon a semmi extra, de mégis kellemes hallgatni
Distance - Demons
egy érdekes és szerintem hangulatában eltalált alkotás George Michael és David Bowie emlékére
Bow Church - Careless Dancing Costs Lives
pár hónapja ide is kiraktam letölthetőben, hivatalosan úgy emlékszem ez sem jelent meg, mint szinte semmilyen remix,amit Thorsten csinál, ezért csak haveri körben engedélyezett az LL.<#vigyor0>#vigyor0>
mp3ban fent eléred az italo letöltések között vagy youtube ripben.
mp3ban fent eléred az italo letöltések között vagy youtube ripben.
A véleményed nem érdekel ,ez csupán egy információ volt. Én nem gyűjtöm a BCR zenéket....
persze, hogy arra gondoltam. <#vigyor0>#vigyor0> arra azért ő is vigyázott, hogy ALEPH néven csak Aleph minőség szintű zenék legyenek,
de ettől még gyártott és előadott többszáz más színvonalat is.
de ettől még gyártott és előadott többszáz más színvonalat is.