NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszer gondoltam beszerzek még egy aktív szemcsit, hogy többen is tudjuk nézni egyszerre a 3D-t.
Belibbentem egy "szaküzletbe" (tényleg az, de nem írnék reklámot senkinek) és mondom az ipsének, mi kéne.
Elkezd vigyorogni a bajsza alatt és a következőket válaszolta félvállról (nem szó szerit ezeket, de nagyjából):
- A plazma halott technológia, és egyébként sem gyárt az LG aktív szemüs 3D tévéket. Biztos csak benéztem valamit.
- Igen, igazad van tesó - feleltem - valóban benéztem, hogy egy szakértővel beszélgetek<#falbav>#falbav>
- Amúgy a plazma annyira halott technológia, hogy a 3D thx-et is elsőként csak egy 3D LG plazma kapta meg. Na szevasz!
Többet be nem tettem a lábam abba az üzletbe, bár talán azóta már kirúgták a csákót..
A 3D terén egyébként nem értünk egyet, de gondolom ezen már meg sem lepődsz.
Kismillió film jön ki blurayen 3D-ben szinte havonta<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.22. 17:31:23
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.01.22. 17:27:09
"Sosincs túl nagy tévé vagy cici" <#nyes>#nyes>
még a legjobb plazmákban is mindig is idegesített a "képzaj" jelenség (a fogyasztásról nem is beszélve), bár ezt sokak szeme nem érzékelte, de ez is olyan,mint a hifi, van aki hallja, van aki nem, van akinek meg mindegy mit hall vagy mit nem. <#vigyor>#vigyor>
Mire elmagyarázta, hogy az egy aktív szemcsi és be kell oldalt kapcsolni<#hehe>#hehe>
Csak lestünk. Valami 3D-s mese ment (vagy annak demója már nem emlékszem), de egy negyed óra múlva levettem a szemcsit és megkérdeztem az árát. 1,5 millió volt. Szerencsére csak forintban<#nyes>#nyes>
Épp nem volt nálam annyi, de eldöntöttem, nekem kell egy 3D plazma mindenképpen, csak jobb lenne 1 milla alatt jóval kevesebbért..
Nem sokra rá kijött az a modell ami nekem pont megfelelt 50"-os ban.
Még ma is örömömet lelem benne. Van crt is, led is és előbb utóbb lesz majd oled is, de még nem fontos.
A közel 6 éves LG 3D plazmám a full besötétített nappaliban még mindig ott van a toppon, igaz nem 4K-ban, de egyelőre azért nem is hemzsegünk még a 4K-s filmekben tucatszám...
Persze plazmát újonnan többé már nem veszel sehol, így aki az LCD-nél melegebb tónusokra vágyik az kénytelen lesz egy oled-et beszerezni majd..
főleg úgy, hogy a fényereje kisebb mint egy lednek -erős napfényes szobában van csak jelentősége- és kb. 5 év múlva fakulni fog a színek intenzitása.legalábbis a tech eddigi állapota szerint, de az is igaz, hogy gyorsan fejlődik, akár nagyot is változhat a piac és lejjebb mehet az ára, vagy lecseréled egy újra 2 év után és neked ezek nem is vetnek fel kérdéseket.azért irigyellek picit! de én még egy darabig maradok ennél 75JU7000 😊
én még csak mobilon láttam, és csak hd kijelzővel, de ott tökéletes!<#nevetes1>#nevetes1>
ha meg hd, akkor ez van, láttam már ott fullhdékat is azon a csatin, gondolom sok minden befolyásolja, hogy milyen lesz kirakva.
a vidi is szuper, de ez a zene frenetikus felújítás vagy remix lett<#taps>#taps>
Mflex Sounds - Return of the Ultimate Warlord
Ez pedig egy Spatial Vox alkotás..
<#wave>#wave>
Okos ember vagy te , a többit kitalálod....<#wink>#wink>
Erre merje valaki azt mondani hogy nyálas italo-disco!
XTRA!
ItaloDisco4Ever !
Alef jó, őtet szeressük<#eljen>#eljen><#wave>#wave>
de ilyen sokszor? pont ezért borzalmas a szövegértésed, bármennyire is szajkózod az ellenkezőjét, mert a javasolt sokszori átolvasás és újraértelmezés után sem esett le. <#hehe>#hehe>
akkor a kedvedért hagyjuk az összetett mondatokat és zenéljünk! <#vigyor>#vigyor>
demo már volt, most legyen az első, nem truehd extended verzió
Aleph (Dave Rodgers) - Fly To Me (Italoconnection Remix 2017)
A zene egyébként tetszene...
ISMAEL<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.01.21. 17:52:16
Pedig véleményem szerint ők is elég közel állnak a korabeli italo disco-hoz.
Korabeli alatt értsd: 80-as évek, mint az italo disco aranykora..
Vagy ahogy egy régi kolléga mondta: "Dombon ülő vadászkutya legyek ha (én) nem."<#nyes>#nyes>
Összekevertem a hsz.-ek sorszámát, ennyi történt.
Szövegértéssel eddig nincs gond, talán<#nyes>#nyes> Bár ami késik, az nem múlik...
Apropó Eddy...
Huntington bácsi nekem mindig a U.S.S.R.-t képviseli mindenhol és mindenkor.
Ez a Cinderella nekem nem gyere be, de ez csak az én véleményem...
Nem is igényeltem tőled újabb választ,leírtad itt újra ugyanazt amit korábban.
ItaloDisco4Ever !
Eddy Huntington videóját ami az én egyik tegnapi hsz-em része volt, a feltöltő törölte,azaz már nem volt megtekinthető,ezt törölted,helyesen,jól tetted.
Nem kell cenzúrát kiáltani,az ez esetben nem volt.
Időközben újra feltöltötték a videót ,javítva ,változtatva a címkézésen .(Eddy Huntington neve volt helytelenül írva a törölt videóban!)
Eddy Huntington - Cinderella
ItaloDisco4Ever !
tovább már nem erőltetem,vannak dolgok,amikre kár időt pazarolni, még nekem is.<#hawaii>#hawaii>

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.01.21. 10:44:21
Most meg mitől van deja vu-m?<#hehe>#hehe>
Á, ez csak egy mellékzönge az elmémben...ilyet más sosem tesz<#nevetes1>#nevetes1>
Hihetetlen bátorságra vall ezen a lőporos aknamezős területen<#hehe>#hehe>
de mivel a mondat így kezdődik, ugye ebben nem ismersz sem magadra, sem a videódra?
már csak fohászkodni tudok a helyes válaszért!<#vigyor0>#vigyor0><#falbav>#falbav>
imo :) science fiction is science fact
Mikor és ki és honnan? <#falbav>#falbav><#hehe>#hehe>
-nem távolítottam el semmilyen videódat,
-nem volt cenzúra,
-nem gondoltam a beágyazásra (csak reggel, felkelés után,akkor is csak egy pillantra),
-engem nem zavart (azt is leírtam,h. miért,most nem idézem fel újra a kedvedért sem),
hogy mindezek miatt te öreg vagy-e vagy bazári majom vagy-e vagy esetleg mind2,azt döntsd el önmagad vagy esetleg döntsék el mások! <#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
Jól van na! Öreg vagyok én már bazári majomnak<#hehe>#hehe>
Mutass inkább valami jó kis new italo zenét és már lépek is innen<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.21. 09:19:52
<#falbav>#falbav><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.01.21. 09:13:18
Amit akartam elmondtam, a spoiler alatt, akit érdekel majd átfutja. Akit meg nem, én azt is megértem<#vigyor>#vigyor>
De korrekt attól még lehetsz nyugodtan mellébeszélés nélkül is.
A linkelt vidit nem távolították el továbbra sem (602 megtekintés jelenleg), csak téged is zavar és kész.<#hehe>#hehe>
Éljen a cenzúra és a new italo, ámen<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.21. 09:07:11
Figyelem az eseményeket, csak csendben. Gondolom mindenki életének vannak olyan szakaszai,amikor vannak fontosabb dolgok a netnél és a fórumoknál is, ebben az évben picit arányt váltok, de emögött csak a személyes dolgaim állnak csupán,aminek terheivel vagy okaival nem fárasztok senkit.
Üdvözlet az errefelé igen rikán látott tagoknak.
-Zeff: valóban bármilyen zenét kirakhatsz,ami a fórum címében is benne van,<#vigyor>#vigyor> bár azt a 4 évvel ezelőtti nem tudom milyen előadást én sem tudom értelmezni, mert sem a zenei, sem a lényegi témáját nem vágom, de nyilván maradhat,mert szpojlerbe raktad, ha valaki nem nézi meg <#hehe>#hehe>, szerintem nem zavaró,de azért próbáljunk meg a fórum fővonalára koncentrálni.
-Reynaud: a 24307-est törlöm,mert a teljes tartalmat jelző linkelt videót eltávolították.
Ezt meg csak úgy önszorgalomból, mert jelen pillanatban ettől jobb minőségben úgysem hallgathatja itt senki sem...még<#nyes>#nyes>
Have a nice day<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.21. 07:06:48
(Régebb óta ha akarnám sem tudnám<#vigyor>#vigyor>)
zoranpityunak küldöm, mint követendő jó példa<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.21. 06:38:39
Kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok agyament néha, de örömmel látom, hogy vagyunk még páran ezzel így<#nyes>#nyes>
Szívből kívánom neked, hogy zeneileg a fejlődés útjára lépj mihamarabb és akusztikailag is egy jobb produkció részesei lehessünk a közeljövőben...vagy akkor amikor itt lesz az ideje<#hehe>#hehe>
A humort is fejlesztheted még, mert bár én értem és vevő is vagyok rá mindig, azért látod, ezzel nem mindenki van így..
Kitartás kedves zoranpityu! Lélekben veled vagyok (ha gondolkodásban nem is mindig)<#vigyor>#vigyor><#wave>#wave>
Inkább őt hallgassuk most, de ha csak csoportos felkérés nem érkezik ellene,
egyszer majd én is kiteszem valamelyik zenémet..(csak nem ide, mert az nem new italo)<#hawaii>#hawaii>
Szóljon hát az egyik kedvenc new italo zeném 2014-es retroshynter remix verziója<#eljen>#eljen>
Még hogy nem ismerjük egymást...<#eplus2>#eplus2>...illetve izé...természetesen nem ismerjük egymást.<#vigyor>#vigyor>
"..De ide nem csak kimondottan Italo zenék jöhetnek."
Ezt csak a rend kedvéért idéztem, tehát nem én találtam ki.
Egyébként megnyugtatlak (mielőtt még teljesen feleslegesen tovább idegeskednél) mint ahogy eddig sem, ezután sem fogok itt lábatlankodni túl sűrűn.
Ennek elsősorban az az oka, hogy a fórum szellemi atyjaként nem kívánok egy olyan közösség része lenni, aki ellehetetlenítette a fórum eredeti alapítóját (és még jó pár egyéb kollégát, akik mellé mertek állni) valamint elítélem a szabad véleménynyilvánítás bármilyen nemű retorzióját is!
Ezt értsd úgy, hogy ahogy neked jogod van valamiről elmondani a véleményed, úgy legyen joga másnak is elmondani a sajátját.
Az meg hogy néha elkanyarodik valaki a fő témától, bárkivel előfordulhat.
Van, aki azt hiszi, hogy egy márkás autó kormánya előtt készített zenei cd fotója is topikszoros téma<#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem (és nem kell egyet érteni velem ha nem akarsz) ameddig valaki azt kulturáltan és normális hangvitellel teszi,
akár építő jelleggel is hadd mondja már el a véleményét szabadon.
Persze más a helyzet, ha valaki szándékosan, káromkodva, szidalmazva és illetlenül viselkedik.
Én illedelmesen végigolvastam a véleményedet és elfogadom, hogy te így gondolod.
Ha bárki más ezt rajtam kívül nem képes megtenni, akkor lehet gondolkozni,
hogy ki vélekedik helyesen és mi egy topik lényege valójában.
Ritkán nézek csak be úgyhogy egy percig sem kell aggódj miattam.<#hehe>#hehe>
Ha ez így neked is megfelel, akkor részemről téma lezárva.
Zenélj hiszen ez a fórum a zenéről szól! Köszi! Minden jót!
New Italo Vinyl
Emlékszem hogyne emlékeznék a régi időszakra és a videora a Nagy Durranás 3 -ra <#integet2>#integet2>
Igazad van ezt csak az érti aki tudja ennek a videonak az előzményeit.... ugy gondolom hogy ezen nem sértödött meg senki inkább jót nevettek rajt.
Megtisztelő itt újra látni és köszi a feltöltést <#worship>#worship>
Üdv: A nagy durranás 3 készitője <#taps>#taps>
A lényegre térve,e topicnak vannak megjelölt zenei stílusai,azok bemutatására használandó,függetlenül attól ki a házigazdája,ettől te élesen elkanyarodtál.
Ne gyártsál összeesküvés elméleteket ,csak ennyi és nem több amiért válaszoltam a hsz-edre.
A többi dumád teljesen felesleges,lerágott csont a zene fórumon,és inkább abba ne menjünk bele kinek hány regisztrációja van,volt már egyéb okokból.
Biztos lehetsz benne nekem sosem volt másik.
ItaloDisco4Ever !
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.20. 19:27:58
Egyvalamire legalább jó volt: tegnap este 9 órától idáig 100-an tekintették meg (és még be sem nézett mindeni aki szokott)<#nyes>#nyes>
Amúgy ez egy bullshit vidi (duma, rizsa, sóder, vaker) semmi több.
Pár eszement eldalolta (vagy olyasmi) a véleményét egy olyan SG-s időszakról, aminek te még csak részese sem voltál (a reged szerint) illetve akkoriban csöppenhettél bele...
Kivéve természetesen, ha egy megújított reggel jöttél vissza egy régi reged után (ez is előfordult már itt mással)..
Egyébként inkább ezt a véleményt fogják törölni hamarosan, ha nem sikerül finoman fogalmaznom..
A lényeg, hogy volt egy személy, aki nyitott valahol, valamikor egy topikot (amit mellesleg én javasoltam neki egyszer) erre felbukkant pár "irigy hónaljmirigy" aki tönkre vágta az egészet merő féltékenységből.
Én ezt így látom. Te pedig nem tudhatod, hogy most miről, kikről beszélek. Elvileg.
Amaximus pedig végképp nem, hacsak....
hacsak nem ő is egy visszaeső reges<#hehe>#hehe>
Innentől fogva pedig egyáltalán nem értem a megsértődésedet.
A "nagy durranás 3" és az első kettő is mellesleg csupán vicc.
Ahhoz hogy megértsd, ismerned kell az előzményeket. Ha nem ismered, akkor nyilván nem lesz vicces.
Ha ismered és mégsem találod viccesnek, akkor viszont csak egy magyarázat lehetséges:
te is egy "irigy hónaljmirigy" voltál valaha...
Vagy csak én is vicceltem: (mu)hahaha<#hehe>#hehe>
Prológus: az üzi egyébként pedig AeroCoolnak szólt, nem neked,
sem pedig a többi 100 egyénnek aki lenyitotta a spoilert. Sorry.
..talán sikerült rövidre fogni. Mármint magamhoz képest<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.20. 19:21:31
ItaloDisco4Ever !