NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de én is rakok ki valamit facéról csórtam mflexéknek egy szót se!!! <#nevetes2>#nevetes2>

imádom az ilyeneket! hülyeséget írtam! izé most úgy írok róla mintha lenne hasonló pedig nincs, mflex-et kár is utánozni bármikor belenyúl akármilyen stilusba és nekem nekünk annyi. becsinálok már amit művel a szintetizátoraival <#csodalk>#csodalk>Még jó hogy belefér <#hawaii>#hawaii><#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.03.09. 19:52:00
gyorsan utánanéztem az eredetinek is, amire áll, hogy ez az istenadta tehetséges mflex szarból is képes várat, nem is, inkább csodálatos palotát építeni. valószínű rongyosra fogom ezt még hallgatni a napokban.
Tudtam valami megint van telefon csipog másodpercenként az üzentektől nézem is háááát!
Szóizévalami eszembe kéne jutnia erről a mflex csáveszről és a zenéról. Nincs rá szó, amit le tudnék írni erre a zenére. kikiderítem hol lehet megvenni. mert kell és kész!!!
Sírok annyira könyörtelen szíven talált! Ilyenek kellenek nekem!!!!!!!! <#sir>#sir><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Isten áldjon Mflex!!!!<#worship>#worship>
Mflex Sounds feat. Lewis Lane - Runaway Love (reinterpretation remix)

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
imo :) science fiction is science fact
Kár ragozni, ideje lenne elfogadni, hogy mind mások vagyunk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.02.27. 11:16:15
imo :) science fiction is science fact
Bár igaz ami igaz, meg kell jegyeznem dicséretet még nemigen hallottam tőled fórumtagok irányába..
Na nem mintha számítana. Nekem az is elég, ha lököd inkább helyette napjaink diszkóslágereit<#wave>#wave>
a másik tag nem ismerős, szerintem nem is láttam errefelé, de most ez nem is számít. nasztit talán már a regem óta ismerem, pontosabban az akkori akcióit és a sajtóvisszhangokat.<#nyes>#nyes> és persze azóta is látom, hogy ténykedik.
támogatni ugyan nem támogatom, csak arra kértem, ha már csinál valamit,azt csinálja jól. <#vigyor>#vigyor> ennek bensőségét akkoriban bőven kifejtettem felé,nem ismétlem. szerintem nagyrészt megfogadta, és csinált már akár gyűjteménybe is rakhatót, mostanában már egész jókat is!
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.02.26. 20:09:35
Te nem tudhatod, de régebben volt egy hasonló szitu egy Trendboy nevezetű kollégával is.
Egyetlen különbség volt csak kettejük közt: Trendboy feladta. Naszti legalább hajlandó próbálkozni újra és újra és újra, ami jó.
Előre is leszögezném, hogy jómagam sem az egykori Trendboy, sem a jelenlegi Nastar sem vagyok.<#hehe>#hehe>
Még ha hallottam is innen-onnan utalásokat ilyesmiről, akkor sem.
Nem is tudok színészkedni. Egy Tötikemester inkarnációm volt csupán egy hétig, de se perc alatt lebuktam vele<#nyes>#nyes>
Tanultam az esetből, azóta nem reinkarnálódom. Ha valami nem tetszik, elmondom Zefként és kész.
Elég nekem, ha csak erre az egy "regre" kapok a fejemre a nagy számért<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 19:48:17
nem tudom, a buta hack-en kívül mi lenne a lényeg a példádban, de lehet,nem is baj. <#vigyor>#vigyor> <#law>#law>
mielőtt valami hülyeséget kezdenél leírni hozzá,azért vedd figyelembe, van némi rálátásom a témára, <#worship>#worship> persze közel sem annyi és olyan mélységben,mint neked, ezért koncentrálj a mondat első részére.
Ne légy túl szigorú, vedd azt is figyelembe, hogy még megizzadni sem volt időm közben<#vigyor>#vigyor><#worship>#worship>
bitfutás (ahogy kellett volna csinálni)<#wave>#wave>
Nem remaszter. Én nem Naszti vagyok kolléga. Abban ő a jó<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 18:52:44
csak annyit akartam ezzel, hogy általában a losslessből 128ban szoktam kirakni az ajánlóim,most ahhoz képest ezt 192ben osztottam meg. nem pedig azért, hogy te ezt szuper tuninggal dvd audioba konvertáld vagy átfuttasd mindenféle varázspálcán.szóval ezt itt ne!
A bitfutási feljebb-tolásod viszont még hagy némi kivetnivalót maga után..
Mindjárt mutatok egy trükköt...(eltűnik egy pár percre...) ...
mint pl. ezt a régi klasszikus sikert új köntösben a legfrissebb megjelenések közül,
csak bcr-ed kedvéért icipicit feljebb toltam a bitfutást.<#nyes>#nyes>
Nayio Bitz - Sugar Pie Honey Punch (Rafael Lambert Remix)
DJ Sterling Silver - Visitors
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 15:55:14
Vagy csak fázol?<#hehe>#hehe>
Csak neked itt a "final disco mix" verzió is. Mondjuk nem egy HQ, de legalább friss...
veled ellentétben<#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 15:48:58
az MD orosz reinkarnációja Алимханов А egész kellemes áténekléssel, és 1-2 tényleg jó betéttel hozta létre
Hammers - Your Dream (Твоя Мечта)
Modern Talking "In 100 Years"
ebből az egyik pl. mert 99%-ban a hasonló statikus (1 fotó alá dobva a zene) videók számomra nem videók
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.24. 06:56:02
Peter Wilson - I Just Wanna Turn Back Time (Matt Pop Album Mix)
ItaloDisco4Ever !
Érdekes ,miután végighallgattam a publikált részletet,nekem is ez volt az első gondolatom.
Ken Laszlo legutóbbi zenéi közt az elmúlt években volt 2 nagyon jó zene (Dancing Together ,S.O.S)
Biztosan te is ismered e zenéit,és a 80s években kiadott dalai miatt, függetlenül attól kivel,kikkel fényképezkedik Ő egy italodisco ikon.
De ez a 2017-es Tonight verzió,tényleg nagyon gyenge produkció,Amaximus írt a minap az auto-tune -ról,valószínű a vokálra itt is rátolták, de nem tudom,nem értek hozzá.
ItaloDisco4Ever !
Facebook-on szoktam látni, hogy minden hülyével fényképezkedik és itt ki is merült Lacika tudománya! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.02.22. 07:42:35
Night In Wales (demo)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ma egy picit igényesebb vagy erősebb eresztést hozok (kinek mi hogy)
Robert Parker - Discodeath
Kygo feat. Conrad Sewell - Firestone (Tebzil Italo Disco Version)
Tebzil - Miranda
és visszakanyarodva még szintén a synthwave-hez, de a rockosabb irányzat felé, 2 remekmű a műfaj háttértámogatásaként született ötletből, ami egy ebben az évben talán elkészülő, mindenképp várandós és közösségi finanszírozású 80as évekbeli stílusban készülő akcióhorror rövidfilm filmzenéjeként biztosan sokáig az emlékekben marad (The Summoner)
Maxthor - Buried Deep Inside
D.notive - Fire in Your Eyes
Én is hoztam egyet,de előbb egy zene,ez is egy félresikerült új verzió.
Ken Laszlo - Tonight 2017
ItaloDisco4Ever !
a többnyire gagyi vokoderéről is ismert előadó egy már-már nagyszerű zenei alaptémára ismét sikerrel vitt fel egy nem túl szerencsés újabb vokoderizáció kísérletet.a zene viszont remek lett.
Sonik Proiect pres. Ugoland feat. Without My Armor - With Me Tonight (Houdini Remix)
SoftWave - Awake But Still Asleep (Oren Amram remix)
kösz a tippet.
sajnálom, hogy nem megy át a feelthedrive, helyette hallgass edm,trance,vagy eurodance csemegéket. <#vigyor0>#vigyor0>
ott is ajánlottam párat. hátha benne valami csemege.
The Human League - Don't You Want Me (Einsend remixes) - Free DL (BandCamp)
A 80s évek toronymagasan egyik legjobb zenéje,jól sikerült remixekben +
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Nem mellesleg ha nem úgy címkézik a dalt ahogy,akkor én meg nem mondom hogy C.C.Catch énekli a vokált,ez nagyon nem méltó hozzá,helyében én ehhez nem adtam volna a nevem.
P.S. : "Feel The Drive " nekem sosem tetszett.
ItaloDisco4Ever !