NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud

A visszapillantást Amaximus egyik interjúalanyával folytatom.
Ezzel az állításommal biztosan sokan nem értenek egyet,de véleményem szerint ez Clay legjobb zenéje.
A dal megérdemelt volna egy jobb videót,és ha én lennék Clay ,készítenék e dalból új remixeket.

Italobox - Every Day, Every Night

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ezt csak érdekességként.

Espen Kraft - Those Days (BandCamp)

ItaloDisco4Ever !

amaximus
a klip jó, valóban hiányoznak a hasonlók a stílusból, sőt a zene is remek szerintem is, lendületes, dinamikus,de valahogy nem sikerül elszakadni a Fantasy hangzásvilágtól, mert hát ez is dettó az, picit felújítva, átvariálva. Lian asszony 'meg hát'<#nevetes1> pazarul tartja magát!
amaximus
42mp-ig le voltam nyűgözve, gondoltam, végre valami újszerű,drasztikus,energikus hangzás,aztán mintha utána csak hozzácsapták volna a többit.
rain70
Engem csak úgy érdekel, ha Den Harrow írja alá, nem pedig ez a hisztis picsa, Hooker! <#hehe>
reynaud
A hétvégén két magyar előadó jön.
De ma még egy spanyol szuper produkció.

Victor Ark feat. Daniela Vecchia - Bacia Me (Neon Game Remix Edit)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Kíváncsian várom ,mikor lesz ebből valami.
Ismael zenéit sokan kedveljük!

A visszatekintést is vele kapcsolatban folytatom,a dal Ismael Blanco Ramos szerzemény.
Tehát maradunk a spanyoloknál.

Squash Gang - Hey You (What's Coming On Along The Way)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Igen,egy jó videoklip segít az előadónak a zenéjét népszerűsíteni + az italo-euro disco stílusnak is jót tesz!

ItaloDisco4Ever !

Hatalmas zene szerintem.
Már első hallásra állam a padlón volt tőle.<#szeret>
És igen is kellenek ezek az Official videók, mert az ázsiai lányosoktól már hányok. <#szomoru1>

Éppen ma küldte el a kiadónak a 4 remasterelt zenét az új maxi-hoz! .<#taps>

reynaud
Lian Ross vadiúj videója,a dal hamarosan kapható lesz vinylen is.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Vissza a jó zenékhez,és vissza egy kicsit időben.
Mától néhány héten keresztül, az elmúlt évek legjobb new-italo zenéi közt válogatok.

Kezdésnek a legjobb hangú előadó,egyik legjobb zenéjét választottam,közel 5 évvel ezelőtti siker!

Magic System D.J. - You Are My Fantasy

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Próbálok valami pozitív dolgot találni a "BCR" által tolt zenékben,de nem akar összejönni!
Mindenesetre azoknak akiknek erre igénye van ,itt a legújabb kiadványuk,csak egyet végighallgatni,az is kínszenvedés!
The Early Years Of Italo Disco Vol. 1 (Beach Club Records)

ItaloDisco4Ever !

A címe valami olyasmit jelent hogy "a te feled" ..... ez a remix nagyon jóóóóóó lett
Zephyr Retiring
Szerintem meg poénnak egyszer is bőven elég, hiszen kétszer elsütni egy poént az már inkább kínos.
De azért örülök, hogy a címzett értette a poént. Végül is ez is lett volna a cél<#eljen>
Részemről rendszer nem lesz ebből. Mármint mulatós zenékből.

Viszont ha már egy Blue-t említettem lentebb (poénból), akkor szedjünk is elő egy másik Blue-t napjainkból..

Legyen ez mondjuk Mrs. Blue. És szóljon tőle "stílszerűen" a Never Enough<#nyes>
De természetesen mivel már este van, szigorúan csakis az instrumental night mix verzió<#eljen>
Szép estét a még fent lévőknek és további jó zenéket mindenkinek<#wave>

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.29. 20:32:02

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

amaximus
igen,pontosan ezt éreztem, és hallottam <#nevetes1> 1-2 alkalommal poénból befér,de ha lehet, rendszert ne csináljunk belőle. <#wow1>
amaximus
igen, valamivel érdekessé, egyedivé kellett tenni az albumot, hogy személyesen magáénak érezze a kedves vásárló <#hehe>
reynaud

Flashback Records soron következő kiadványa.
Több infóért érdeklődj a kiadó hazai vezérénél : Wind

Andrea Majocchi 80s munkái közt talán ez a legjobb.
Raigo - Let Me Live

ItaloDisco4Ever !

reynaud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Jó üzletember,ha pénzről van szó nincs bohóckodás.
Ha megvásárolod a CD-t ezt kapod +

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Apropó mulatós,lehet így is,ilyen színvonalú zenével,a 80s évek elejéről,sok hazai DJ jó ismerőse a dal.
Fritz - Hungaria

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Ismerve Amaximus zenei ízlését ,úgy gondolom ha kattint a videóra,valami hasonlót fog átélni! <#nevetes2> <#nevetes1>

Lehet egy kérésem ? ... ha valakit elkap az ihlet,illetve csiklandozza a vágy egy laza mulatós nóta iránt,találjon hozzá megfelelő topicot,én mindjárt ajánlok is egyet ,Musachy barátunk plezsör topikját.

ItaloDisco4Ever !

rain70

Ezmiez a videó? A zene tényleg jó lenne, de a csávesz meg hülye és így nevetséges lett az egész!
Zephyr Retiring
Akármerre is jársz, a Mamy blue 2013-as magyar verzióját csak itt hallhatod<#vigyor>
Sajnos muszáj lesz spoiler alá tennem, mert bár szerintem lazán belefér a könnyed laza diszkó kategóriába,
valahogy mégsem érzem teljesen ideillőnek..pedig..0.40-től..<#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.27. 19:29:43

reynaud
reynaud
Ez viszont egy jól összedobott videó,persze azért más lehetőségekkel bír az előadó.(jahh és a verdák....hmmmmm)
Tom Hooker - My Russian Lady Night - (official video)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Parralox feat. Peter Wilson - Last Man Standing

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.03.27. 18:09:28

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Most hogy már kicsavarogtad magad,mint jó házigazda,őrizd meg aktivitásod! <#nevetes1>
Azért ha például valamit töröltetni akarnék,jó ha kéznél vagy!
Lásd. a "talált zenék" topic <#hehe> <#vigyor2> mint ellenpélda.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.03.27. 18:06:15

ItaloDisco4Ever !

amaximus
nem tűntem el, bár mostanában valóban átfutottam néhány országon, de azért a világtérképről nem mentem le <#nevetes1>, és a fekete kontinensen sem jártam, így net is volt mindenhol. rápillantottam közben néha az sgre, láttam, hogy a boldogság megvan, nekem most ennyi is elég volt. <#nevetes1>
amaximus
nekem eddig nem sikerült megértenem az úriember apokaliptikusan elcseszett videó és önimádó (lehet ezért lett estimado?) fotómontázs kreálmányait.<#vigyor>
reynaud
" dél-afrikából ritkán hozok zenét"
Érdekes ,úgy eltűntél,éppen arra gondoltam valami egzotikus országba mentél nyaralni,ahol nincs internet.....

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Jó hogy újra felbukkantál,talán valamivel közelebb kerültem ahhoz hogy megértsem a művész úr szándékát a videóval ! 😊 <#nevetes1>
Talán ez annyiból érdekesebb annál mint mikor a fotóalbumából szemezgethetünk,hogy igazán jót lehet rajta röhögni,másra nem való.

ItaloDisco4Ever !

amaximus
143-as synthwave, nrw és italo rovat

7DD9 - Fantastic Voyage
Starfounder - Losing Sense

Mike Salta DJ - Cosmic Run

ezt csak azért,mert dél-afrikából ritkán hozok zenét. <#vigyor0>

MachineVision - CyberPunk2077

amaximus
xD <#falbav><#hehe> úgy gondolom itt egy rögtönzött werkfilmet látunk, hogy hogyan készülnek a rejtélyes és hollywoodi trükköket is felvonultató videói. a helyében ezt így biztos nem raktam volna ki, most minden ihletem elszállt. <#nevetes1>
amaximus
igényes!<#eljen>
reynaud

Tom Hooker - double CD teaser "Back In Time"

Ahogy mondani szokták,megéri az árát!
Rendelheted :
Tom Hooker double CD - Back in Time
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.03.25. 11:44:14

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Alberto Costa - Solitaire (DJ Funny 80s edit)

Itt megvásárolhatod:
Alberto Costa - Solitaire

ItaloDisco4Ever !

reynaud
reynaud
Ki az a Conrád ?
Ő volna?
Do not answer,because i know!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nocsak,nocsak még kiderül,az új Bunny X dal nem csak nekem tetszik!

Lehet ám véleményezni az itt bemutatott zenéket,nem tilos, ha mindenki csak az olvasgatás módot válassza,akkor logikus,egy idő után nem lesz mit olvasni a topicban! :-)

ItaloDisco4Ever !

<#vigyor2>
Wind 67
Én meggondolnám, hogy Abi vagy Conrad adjon egy nyelvest a szülinapomon, de ha neked mind1, nekem is . Happy Birthday to you !

Csak a WAV peregjen

Igy van! Kösz a helyesbítést.
Végül is nem tök mindegy?

Wind 67
Tudtommal a Conrád-tol kaptad nem a lányoktól..

Csak a WAV peregjen

reynaud
The Riddle - Strangers (we know so well)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Kenny Thomas - Thinking About Your Love (Dim Zach Edit)

Dimos Zachariadis a görög LIEBE duó tagja.
Több munkája itt :Dim Zach (BandCamp)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Valaki írja már meg neki,próbáljon meg összedobni egy jó videót mert ez mi? xD ,a zene annyira nem is rossz!

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Felesleges, kösz<#nyes>
Már tudom is a választ a kérdésemre, ennyiből is.